Η ΕΡΤ είναι εδώ

Σάββατο, 16 Ιανουαρίου 2010

Ο ΠΑΝΟΣ ΣΟΜΠΟΛΟΣ (50-50) ΜΑΣ ΜΑΘΑΙΝΕΙ ΠΩΣ ΒΓΑΙΝΕΙ ΤΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ!

Φοβερή η τηλεταινία του "50-50" μας χάρισε μοναδικές στιγμές γέλιου και όσοι δε την είδατε καλά κάνετε να της ρίξετε μια ματιά, ακόμα και αν δεν είδατε τους δύο κύκλους της σειράς. Μοναδική η στιγμή που η ανδροπαρέα κρατάει ομήρους τους θαμώνες στο τσιπουράδικο και η σκηνή ειδικά με τον Τσιμιτσέλη που προσπαθεί να βγάλει...λαβράκι για τον δημοσιογράφο του αστυνομικού ρεπορτάζ Πάνο Σόμπολο, στον οποίο μεταφέρει τελικά ανυπόστατες ειδήσεις, τις οποίες ο τελευταίος μεταδίδει αποκλειστικά στο κανάλι του. Πρόκειται για τη σκηνή που που αρχίζει από το 4ο λεπτό του πιο κάτω βίντεο. Γιατί σας την αναφέρω;

Γιατί πολύ απλά ταιριάζει γάντι σε αυτό που βιώνουμε τις τελευταίες μέρες και ώρες κυρίως μέσα από τις εφημερίδες και το διαδίκτυο στην υπόθεση που έχει συγκλονίσει το παγκύπριο.

Δυστυχώς μας έφαγε η κατινίστικη δημοσιογραφία, αυτή της "ξεπέτας" και του "τσιπουράδικου" με αποτέλεσμα σενάρια, - από τα πιο αληθοφανή ή τα πιο σοβαρά για δημιουργία αγωνίας και μυστηρίου μέχρι και τα πιο ασύλληπτα ή τα "πικάντικα" με δόσεις τηλεοπτικού κουτσομπολιού - ανυπόστατες ειδήσεις και πληροφορίες, ακόμη και μέσα από το ίδιο το συγκρότημα "ΔΙΑΣ", να δίνουν και να παίρνουν και με τον κόσμο να μη ξέρει τι να πιστέψει, τι και πώς να σκεφτεί λογικά, κάνοντάς τον να γελά μέσα στο "κλάμα" του.

Πρέπει να είμαστε πολύ γελοίοι και βλάκες για να κάνουμε ένα θέμα τόσο σοβαρό να μοιάζει με είδηση σε εκπομπές μεσημεριανού κους κους.

Μωρέ καλά το λεγε ο Βαξεβάνης, ζούμε τη δικτατορία της βλακείας....


Share/Bookmark

Αναγνώστες

ΤΟ ΜΑΝΙΦΕΣΤΟ ΤΟΥ BLOGGER

Μανιφέστο του blogger

1. Τα blogs είναι διάλογος - ελεύθερος ανεμπόδιστος διάλογος ανάμεσα σε πολίτες.

2. Τα blogs είναι μια πρόσκληση σε διάλογο, σε διαφωνία, και επικοινωνία.

3. Τα blogs δεν κέρδισαν το ενδιαφέρον της κοινωνίας επειδή λένε ψέματα συκοφαντούν. Το κέρδισαν επειδή η κοινωνία έχει ανάγκη από μια αυθεντική φωνή.

4. Τα blogs είναι το δικαίωμα του καθενός να εκφέρει την άποψή του. Δεν υπάρχουν “ενημερωτικά” και “μη ενημερωτικά” blogs. Μέσα από το διάλογο όλοι κάτι μαθαίνουμε.

5. Τα blogs δεν τα γράφουν επαγγελματίες - τα γράφουν πολίτες. Μπορεί να αξιοποιούν την όποια επαγγελματική τους εμπειρία, μπορεί και όχι.

6. Ο blogger δεν χρησιμοποιεί εθνικούς πόρους (όπως οι τηλεραδιοσυχνότητες), και συνεπώς δεν μπορεί να μπαίνει σε καλούπια ο τρόπος και το περιεχόμενο της έκφρασής του. O blogger αξιοποιεί το απεριόριστο μέγεθος του παγκόσμιου Δικτυακού ιστού για να εκφράσει και τη δική του άποψη.

7. Η Πολιτεία, τα Media, οι επιχειρήσεις, και όλοι οι θεσμοθετημένοι οργανισμοί της Ελληνικής κοινωνίας, αξίζει να παρακολουθούν τους bloggers και τον διάλογο τους. Ακόμα καλύτερο θα είναι να συμμετέχουν ισότιμα σε αυτόν το διάλογο. Θα μπορέσουν και οι ίδιοι να γίνουν σοφότεροι μαθαίνοντας την άποψη του απλού πολίτη, αντί να προσπαθούν να την περιορίσουν στα δικά τους καλούπια.

8. Το δικαίωμα του blogger να γράφει ελεύθερα την άποψή του είναι ιερό. Αν με αυτά που γράφει καταπατά συγκεκριμένες νομοθετικές διατάξεις, υπάρχουν νόμιμες διαδικασίες για την δίωξή του.

9. Στο βαθμό που δεν παραβιάζει με σαφή τρόπο διατάξεις του νόμου, η ανωνυμία είναι δικαίωμα του blogger.

Blog Information

Δημιουργός: MINUS TV Γράφει: to.telecontrol Έγραψαν και μπορεί να ξαναγράψουν: MINUS TV, tv_maniac, Τηλεφτυάρι, Νεκατωμένος, tv book, TV STAND, Firebolt, Κωνσταντίνος Παναγιωτίδης
Οι συγγραφείς του blog δεν συνδέονται άμεσα με οποιονδήποτε τρόπο με τηλεοπτικούς σταθμούς ή άλλα ΜΜΕ.

CNC MINUS TV TOOLBAR (κατέβασέ το!)

Εάν θέλετε να λαμβάνετε ενημέρωση για τις νεότερες αναρτήσεις του blog CNC MINUS TV, τώρα έχετε τη δυνατότητα μέσω του toolbar του blog μας, φτάνει να πατήσετε εδώ και, αφού κατεβάσετε τη γραμμή εργαλειών του cncminustv, να την εγκαταστήσετε στον υπολογιστή σας. Το toolbar του blog περιλαμβάνει ακόμη μηχανή αναζήτησης για εξερεύνηση του διαδικτύου, πρόγραμμα αναπαραγωγής ραδιοφώνου για να ακούτε τη μουσική που θέλετε, παρέχει ακόμη πρόσβαση στο λογαριασμό e-mail σας και προειδοποίηση για νεότερη αλληλογραφία μέσω της λειτουργίας E-Mail Notifier κ.α