Η ΕΡΤ είναι εδώ

Τρίτη 5 Ιανουαρίου 2010

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ AGB - EΒΔΟΜΑΔΑ 28/12/2009 - 03/01/2010

Συνεχίζουμε τώρα με περισσότερη AGB και με διάφορες εκπομπές που παρέμειναν εκτός της πρώτης 20αδας την περασμένη εβδομάδα.

Μέχρι και την 21η θέση έφτασε το "Love Bites" με ΤΜΛ 7.5% και μερίδιο 25.7%. Κατέλαβε επίσης τις θέσεις 39, 43 και 100.

Η άλλη MEGAλη σειρά, "Τα μυστικά της Εδέμ" πήγε επίσης πολύ καλά όπως "Η ζωή της άλλης". Η σειρά κατέλαβε επίσης 5 θέσεις στον πίνακα. Πιο συγκεκριμένα, τις θέσεις 23,24,29,31 και 57 με ψηλότερη ΤΜΛ 7.3% και ψηλότερο μερίδιο τηλεθεάσης 18.6%. Και αυτή η σειρά είχε ξεκινήσει το 2009 με το δεύτερο μισό της πρώτης σεζόν γράφοντας πολύ μέτρια ποσοστά στην Κύπρο, αλλά μετά ανέβηκε πολύ κυρίως στην αρχή και τώρα στο μέσο της 2ης σεζόν. Τα 5 επεισόδια της περασμένης εβδομάδας κατέγραψαν γενική ΤΜΛ 6.6%.

Εκτός από τον τελικό του Uri Geller την περασμένη Τετάρτη είχαμε και τον τελικό του "Get On Stage", του πρώτου Κυπριακού talent show που έχει γίνει! Σε όλη τη διάρκεια της χρονιάς το "Get On Stage" κατέγραφε μέτρια ποσοστά, κάποτε έμενε και εκτός 100αδας. Ο τελικός, κατέλαβε την 27η θέση με ΤΜΛ 6.7% και μερίδιο τηλεθέασης 18.9%. Απ' ότι φαίνεται οι Κύπριοι τηλεθεατές νοιάζονται περισσότερο για κουτάλια παρά για τα νεαρά μας ταλέντα.

Και αφού ο ANT1 είδε ότι ο Mr.Bean είχε επυτιχία, αποφάσισε να ρίξει στο παιχνίδι την παραμονή Πρωτοχρονιάς, το απόγευμα, τον ίδιο ηθοποιό σε μια άλλη του απόπερια, το "Johnny English". Τα ποσοστά ήταν πολύ καλά αφού με ΤΜΛ 6.5% και μερίδιο τηλεθέασης 20.4% η ταινία κατέλαβε την 32η θέση.

"Η κουζίνα της μαμάς" φαίνεται να τα βρίσκει καλά με το ΣΙΓΜΑ αφού κατέλαβε 2 θέσεις την περασμένη εβδομάδα στις πρώτες 2 προβολές της εκπομπής από το ΣΙΓΜΑ και ενώ για το ΡΙΚ δεν καταλάμβανε καμιά θέση! Κατέλαβε τις θέσεις 33 και 49 με ψηλότερη ΤΜΛ 6.4% και μερίδιο τηλεθέασης 21.6%.

Την 42η θέση κατέλαβε ο "Εφιάλτης στην κουζίνα" στην πρώτη του προβολή απο το ΣΙΓΜΑ με ΤΜΛ 6.0% και μερίδιο 16.5%.

Πέντε θέσεις κατέλαβε το "Κάτι ψήνεται". Συγκεκριμένα, τις θέσεις 46,65,66,74 και 75. Ψηλότερη ΤΜΛ για την εκπομπή το 5.7% της περασμένης Πέμπτης.

Η Χριστιάνα Αριστοτέλους και πάρα πάρα πολλοί άλλοι άνθρωποι της τηλεόρασης, μας ευχήθηκαν "Καλή Χρονιά Για Σένα". Η εκπομπή κατέλαβε ΤΜΛ 5.3% και μερίδιο τηλεθέασης 15.7%.

Στην 63η θέση τερμάτισε το πρόγραμμα που ετοίμασε το ΡΙΚ για την παραμονή Πρωτοχρονιάς, "Χαρούμενη Πρωτοχρονιά". Κατέγραψε ΤΜΛ 5.0% και μερίδιο τηλεθέασης 20.6% και ήταν η δεύτερη εκπομπή εκείνη τη νύχτα.

Ξεκίνησε απο το ΣΙΓΜΑ και το "Chart Show - Your Countdown" την Κυριακή και κατέγραψε ΤΜΛ 5.0% και μερίδιο τηλεθέασης 15.7% καταλαμβάνοντας έτσι την 64η θέση.

Το ΣΙΓΜΑ πάει στη Ναταλία Γερμανού αφού εκτός απο το "Chart Show" και το "Μες την καλή χαρά" που παρουσιάζει κατέλαβε μια θέση στις πρώτες 100 στην Κύπρο. Κατέγραψε ΤΜΛ 4.3% και μερίδιο τηλεθέασης 31.6% και κατέλαβε την 84η θέση.

"Allan Dallon" παραμονή Πρωτοχρονιάς απο το ΣΙΓΜΑ. Μια πίττα απο διάφορα πράγματα χάρισαν στην εκπομπή την 99η θέση με ΤΜΛ 4.0% και μερίδιο 16.3%.


Share/Bookmark

Αναγνώστες

ΤΟ ΜΑΝΙΦΕΣΤΟ ΤΟΥ BLOGGER

Μανιφέστο του blogger

1. Τα blogs είναι διάλογος - ελεύθερος ανεμπόδιστος διάλογος ανάμεσα σε πολίτες.

2. Τα blogs είναι μια πρόσκληση σε διάλογο, σε διαφωνία, και επικοινωνία.

3. Τα blogs δεν κέρδισαν το ενδιαφέρον της κοινωνίας επειδή λένε ψέματα συκοφαντούν. Το κέρδισαν επειδή η κοινωνία έχει ανάγκη από μια αυθεντική φωνή.

4. Τα blogs είναι το δικαίωμα του καθενός να εκφέρει την άποψή του. Δεν υπάρχουν “ενημερωτικά” και “μη ενημερωτικά” blogs. Μέσα από το διάλογο όλοι κάτι μαθαίνουμε.

5. Τα blogs δεν τα γράφουν επαγγελματίες - τα γράφουν πολίτες. Μπορεί να αξιοποιούν την όποια επαγγελματική τους εμπειρία, μπορεί και όχι.

6. Ο blogger δεν χρησιμοποιεί εθνικούς πόρους (όπως οι τηλεραδιοσυχνότητες), και συνεπώς δεν μπορεί να μπαίνει σε καλούπια ο τρόπος και το περιεχόμενο της έκφρασής του. O blogger αξιοποιεί το απεριόριστο μέγεθος του παγκόσμιου Δικτυακού ιστού για να εκφράσει και τη δική του άποψη.

7. Η Πολιτεία, τα Media, οι επιχειρήσεις, και όλοι οι θεσμοθετημένοι οργανισμοί της Ελληνικής κοινωνίας, αξίζει να παρακολουθούν τους bloggers και τον διάλογο τους. Ακόμα καλύτερο θα είναι να συμμετέχουν ισότιμα σε αυτόν το διάλογο. Θα μπορέσουν και οι ίδιοι να γίνουν σοφότεροι μαθαίνοντας την άποψη του απλού πολίτη, αντί να προσπαθούν να την περιορίσουν στα δικά τους καλούπια.

8. Το δικαίωμα του blogger να γράφει ελεύθερα την άποψή του είναι ιερό. Αν με αυτά που γράφει καταπατά συγκεκριμένες νομοθετικές διατάξεις, υπάρχουν νόμιμες διαδικασίες για την δίωξή του.

9. Στο βαθμό που δεν παραβιάζει με σαφή τρόπο διατάξεις του νόμου, η ανωνυμία είναι δικαίωμα του blogger.

Blog Information

Δημιουργός: MINUS TV Γράφει: to.telecontrol Έγραψαν και μπορεί να ξαναγράψουν: MINUS TV, tv_maniac, Τηλεφτυάρι, Νεκατωμένος, tv book, TV STAND, Firebolt, Κωνσταντίνος Παναγιωτίδης
Οι συγγραφείς του blog δεν συνδέονται άμεσα με οποιονδήποτε τρόπο με τηλεοπτικούς σταθμούς ή άλλα ΜΜΕ.

CNC MINUS TV TOOLBAR (κατέβασέ το!)

Εάν θέλετε να λαμβάνετε ενημέρωση για τις νεότερες αναρτήσεις του blog CNC MINUS TV, τώρα έχετε τη δυνατότητα μέσω του toolbar του blog μας, φτάνει να πατήσετε εδώ και, αφού κατεβάσετε τη γραμμή εργαλειών του cncminustv, να την εγκαταστήσετε στον υπολογιστή σας. Το toolbar του blog περιλαμβάνει ακόμη μηχανή αναζήτησης για εξερεύνηση του διαδικτύου, πρόγραμμα αναπαραγωγής ραδιοφώνου για να ακούτε τη μουσική που θέλετε, παρέχει ακόμη πρόσβαση στο λογαριασμό e-mail σας και προειδοποίηση για νεότερη αλληλογραφία μέσω της λειτουργίας E-Mail Notifier κ.α