Η ΕΡΤ είναι εδώ

Πέμπτη, 14 Ιανουαρίου 2010

Η "ΑΛΛΟΔΑΠΗ" ΠΗΡΕ ΤΗΝ ΕΚΔΙΚΗΣΗ ΤΗΣ!

"θα σου το πω εσένα που γεννήθηκες και μεγάλωσες στην Κύπρο" έλεγε μία τηλεθεάτρια την Τρίτη στην άλλη άκρη της τηλεφωνικής γραμμής στον Λουκά Φουρλά, κάνοντας για άλλη μία φορά τη Γωγώ Αλεξανδρινού έξαλλη σε σημείο να αρχίσει να ρίχνει "μπηχτές" και να αφήνει υπονοούμενα για τη καταγωγή της.
Στο τέλος της εκπομπής όμως ο Λουκάς Φουρλάς την πείραξε λέγοντάς της: "Αλλοδαπή, αλλοδαπή, αλλά πήρες και το βραβείο σου, της αγαπημένης Κύπριας Παρουσιάστριας", βγάζοντας έτσι και την είδηση, καθώς δεν έχουν ανακοινωθεί ακόμη επίσημα τα τηλεοπτικά βραβεία για την προηγούμενη τηλεοπτική χρονιά από το περιοδικό TV MANIA, το οποίο και τα διοργανώνει.

Συγχαρητήρια να πούμε στη Γωγώ μας για το βραβείο της και "να μη βάλλει φτι", για να το πούμε κυπριακά, σε κάποιους τηλεθεατές που αποδεικνύεται πως ανήκουν σε μία μικρή μερίδα του τηλεοπτικού κοινού και θα θέλαμε να πιστεύουμε και της κυπριακής κοινωνίας. Παντού υπάρχουν τέτοιοι άνθρωποι που κουβαλούν τέτοιες αντιλήψεις πόσο μάλλον σε μία μικρή κοινωνία, όπως η δική μας. Οπότε Γωγώ μας, υπομονή, γιατί ο κοινωνικός αποκλεισμός δυστυχώς είναι παντού και τον βιώνουν καθημερινά πολλοί άνθρωποι. Δες το και συ λίγο πιο θετικά -τουτέστιν "βάζε από το ένα και βγάζε απ' το άλλο" - και να δεις που θα σταματήσει να συμβαίνει αυτό γιατί όσο αντιδράς αρνητικά τόσο θα σε χτυπάνε..

Share/Bookmark

Αναγνώστες

ΤΟ ΜΑΝΙΦΕΣΤΟ ΤΟΥ BLOGGER

Μανιφέστο του blogger

1. Τα blogs είναι διάλογος - ελεύθερος ανεμπόδιστος διάλογος ανάμεσα σε πολίτες.

2. Τα blogs είναι μια πρόσκληση σε διάλογο, σε διαφωνία, και επικοινωνία.

3. Τα blogs δεν κέρδισαν το ενδιαφέρον της κοινωνίας επειδή λένε ψέματα συκοφαντούν. Το κέρδισαν επειδή η κοινωνία έχει ανάγκη από μια αυθεντική φωνή.

4. Τα blogs είναι το δικαίωμα του καθενός να εκφέρει την άποψή του. Δεν υπάρχουν “ενημερωτικά” και “μη ενημερωτικά” blogs. Μέσα από το διάλογο όλοι κάτι μαθαίνουμε.

5. Τα blogs δεν τα γράφουν επαγγελματίες - τα γράφουν πολίτες. Μπορεί να αξιοποιούν την όποια επαγγελματική τους εμπειρία, μπορεί και όχι.

6. Ο blogger δεν χρησιμοποιεί εθνικούς πόρους (όπως οι τηλεραδιοσυχνότητες), και συνεπώς δεν μπορεί να μπαίνει σε καλούπια ο τρόπος και το περιεχόμενο της έκφρασής του. O blogger αξιοποιεί το απεριόριστο μέγεθος του παγκόσμιου Δικτυακού ιστού για να εκφράσει και τη δική του άποψη.

7. Η Πολιτεία, τα Media, οι επιχειρήσεις, και όλοι οι θεσμοθετημένοι οργανισμοί της Ελληνικής κοινωνίας, αξίζει να παρακολουθούν τους bloggers και τον διάλογο τους. Ακόμα καλύτερο θα είναι να συμμετέχουν ισότιμα σε αυτόν το διάλογο. Θα μπορέσουν και οι ίδιοι να γίνουν σοφότεροι μαθαίνοντας την άποψη του απλού πολίτη, αντί να προσπαθούν να την περιορίσουν στα δικά τους καλούπια.

8. Το δικαίωμα του blogger να γράφει ελεύθερα την άποψή του είναι ιερό. Αν με αυτά που γράφει καταπατά συγκεκριμένες νομοθετικές διατάξεις, υπάρχουν νόμιμες διαδικασίες για την δίωξή του.

9. Στο βαθμό που δεν παραβιάζει με σαφή τρόπο διατάξεις του νόμου, η ανωνυμία είναι δικαίωμα του blogger.

Blog Information

Δημιουργός: MINUS TV Γράφει: to.telecontrol Έγραψαν και μπορεί να ξαναγράψουν: MINUS TV, tv_maniac, Τηλεφτυάρι, Νεκατωμένος, tv book, TV STAND, Firebolt, Κωνσταντίνος Παναγιωτίδης
Οι συγγραφείς του blog δεν συνδέονται άμεσα με οποιονδήποτε τρόπο με τηλεοπτικούς σταθμούς ή άλλα ΜΜΕ.

CNC MINUS TV TOOLBAR (κατέβασέ το!)

Εάν θέλετε να λαμβάνετε ενημέρωση για τις νεότερες αναρτήσεις του blog CNC MINUS TV, τώρα έχετε τη δυνατότητα μέσω του toolbar του blog μας, φτάνει να πατήσετε εδώ και, αφού κατεβάσετε τη γραμμή εργαλειών του cncminustv, να την εγκαταστήσετε στον υπολογιστή σας. Το toolbar του blog περιλαμβάνει ακόμη μηχανή αναζήτησης για εξερεύνηση του διαδικτύου, πρόγραμμα αναπαραγωγής ραδιοφώνου για να ακούτε τη μουσική που θέλετε, παρέχει ακόμη πρόσβαση στο λογαριασμό e-mail σας και προειδοποίηση για νεότερη αλληλογραφία μέσω της λειτουργίας E-Mail Notifier κ.α