Η ΕΡΤ είναι εδώ

Δευτέρα, 1 Φεβρουαρίου 2010

ΕΚΤΑΚΤΟ POST: ΜΕΝΕΓΑΚΗ -ΛΑΤΣΙΟΣ: ΒΡΗΚΑΜΕ ΤΟ ΤΡΙΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ!

"Έχεις λάθος, δε συμφωνώ!" ήταν η απάντηση της Μέλανης Στέλιου στον Γιώργο Μιχαήλ, ο οποίος εξέφρασε την αντίθεσή του για το δελτίο τύπου που έβγαλαν οι Ελένη Μενεγάκη και Γιάννης Λάτσιος για να ανακοινώσουν το χωρισμό τους.


Επειδή το κανάλι της Κάτζας πέφτει λίγο μακριά βλέπετε, παρόλο που η Μελενεγάκη βρίσκεται θεωρητικά στο ίδιο κανάλι με τη Μενεγάκη, εντούτοις το θέμα του "εθνικού χωρισμού" δεν έγινε σεβαστό από το αδελφό κανάλι SIGMA! Δεν μπορούσε να μείνει ασχολιάστο άπο το πάνελ του "ΚΑΛΗΜΕΡΑ" -λέμε τώρα- και δεν υπήρχε περίπτωση και η Μελενεγάκη να μην πάρει θέση -αφού πρώτα διαφωνήσει με όλους- και συμφωνήσει με την Ελένη.


Ε, βέβαια, ξέρετε εσείς κανένα άλλο "αντίγραφο" -Μελενεγάκη- που να μη συμφωνεί με το "πρωτότυπο" του -Μενεγάκη-; Εννοείται πως η Μελενεγάκη θα συμφωνούσε με την Ελένη.


Εμείς πάλι πόσο πολύ συμφωνούμε με αυτό, μα πόσο:

Φαινόμενο: Μελενεγάκη!
Γιατί θεωρούμε ότι η back to back προβολή του «Καλημέρα» και του «Καφέ με την Ελένη» μοιάζει με επανάληψη
υ.γ. 1
ήταν άλλο ένα εμπνευσμένο εξώφυλλο από το τηλεοπτικό περιοδικό του Πολίτη που έχει αρχίσει να μας ξαφνιάζει με τις πρωτότυπες ιδέες και το χιούμορ του και πολύ μας αρέσει αυτό!
υ.γ.2
Αν σχολιάσε το περιοδικό η Μελενεγάκη; Όσο σχολίασε και η Μενεγάκη τον χωρισμό στη σημερινή εκπομπή. Μούγκα!

Και με αφορμή τη σεναριολογία των κατίνων της ελλληνικής τηλεόρασης που ψάχνοντας τις "πραγματικές αιτίες" του χωρισμού του διάσημου ζευγαριού θέλει ένα τρίτο πρόσωπο να έχει αναστατώσει τη ζωή της Ελένης, εμείς σας λέμε πως έχουμε το πλέον έγκυρο ρεπορτάζ.

Να, ποιό είναι το τρίτο πρόσωπο στη σχέση Λάτσιου-Μενεγάκη

Share/Bookmark

Αναγνώστες

ΤΟ ΜΑΝΙΦΕΣΤΟ ΤΟΥ BLOGGER

Μανιφέστο του blogger

1. Τα blogs είναι διάλογος - ελεύθερος ανεμπόδιστος διάλογος ανάμεσα σε πολίτες.

2. Τα blogs είναι μια πρόσκληση σε διάλογο, σε διαφωνία, και επικοινωνία.

3. Τα blogs δεν κέρδισαν το ενδιαφέρον της κοινωνίας επειδή λένε ψέματα συκοφαντούν. Το κέρδισαν επειδή η κοινωνία έχει ανάγκη από μια αυθεντική φωνή.

4. Τα blogs είναι το δικαίωμα του καθενός να εκφέρει την άποψή του. Δεν υπάρχουν “ενημερωτικά” και “μη ενημερωτικά” blogs. Μέσα από το διάλογο όλοι κάτι μαθαίνουμε.

5. Τα blogs δεν τα γράφουν επαγγελματίες - τα γράφουν πολίτες. Μπορεί να αξιοποιούν την όποια επαγγελματική τους εμπειρία, μπορεί και όχι.

6. Ο blogger δεν χρησιμοποιεί εθνικούς πόρους (όπως οι τηλεραδιοσυχνότητες), και συνεπώς δεν μπορεί να μπαίνει σε καλούπια ο τρόπος και το περιεχόμενο της έκφρασής του. O blogger αξιοποιεί το απεριόριστο μέγεθος του παγκόσμιου Δικτυακού ιστού για να εκφράσει και τη δική του άποψη.

7. Η Πολιτεία, τα Media, οι επιχειρήσεις, και όλοι οι θεσμοθετημένοι οργανισμοί της Ελληνικής κοινωνίας, αξίζει να παρακολουθούν τους bloggers και τον διάλογο τους. Ακόμα καλύτερο θα είναι να συμμετέχουν ισότιμα σε αυτόν το διάλογο. Θα μπορέσουν και οι ίδιοι να γίνουν σοφότεροι μαθαίνοντας την άποψη του απλού πολίτη, αντί να προσπαθούν να την περιορίσουν στα δικά τους καλούπια.

8. Το δικαίωμα του blogger να γράφει ελεύθερα την άποψή του είναι ιερό. Αν με αυτά που γράφει καταπατά συγκεκριμένες νομοθετικές διατάξεις, υπάρχουν νόμιμες διαδικασίες για την δίωξή του.

9. Στο βαθμό που δεν παραβιάζει με σαφή τρόπο διατάξεις του νόμου, η ανωνυμία είναι δικαίωμα του blogger.

Blog Information

Δημιουργός: MINUS TV Γράφει: to.telecontrol Έγραψαν και μπορεί να ξαναγράψουν: MINUS TV, tv_maniac, Τηλεφτυάρι, Νεκατωμένος, tv book, TV STAND, Firebolt, Κωνσταντίνος Παναγιωτίδης
Οι συγγραφείς του blog δεν συνδέονται άμεσα με οποιονδήποτε τρόπο με τηλεοπτικούς σταθμούς ή άλλα ΜΜΕ.

CNC MINUS TV TOOLBAR (κατέβασέ το!)

Εάν θέλετε να λαμβάνετε ενημέρωση για τις νεότερες αναρτήσεις του blog CNC MINUS TV, τώρα έχετε τη δυνατότητα μέσω του toolbar του blog μας, φτάνει να πατήσετε εδώ και, αφού κατεβάσετε τη γραμμή εργαλειών του cncminustv, να την εγκαταστήσετε στον υπολογιστή σας. Το toolbar του blog περιλαμβάνει ακόμη μηχανή αναζήτησης για εξερεύνηση του διαδικτύου, πρόγραμμα αναπαραγωγής ραδιοφώνου για να ακούτε τη μουσική που θέλετε, παρέχει ακόμη πρόσβαση στο λογαριασμό e-mail σας και προειδοποίηση για νεότερη αλληλογραφία μέσω της λειτουργίας E-Mail Notifier κ.α