Η ΕΡΤ είναι εδώ

Παρασκευή, 22 Ιανουαρίου 2010

ΕΙΝΑΙ ΟΙ "ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΤΟΥ ΧΩΡΚΟΥ" Ο ΠΡΟΔΡΟΜΟΣ ΤΗΣ "ΑΙΓΙΑΣ";







------------->;






Αν το ΡΙΚ δεν έμενε δίχα του ALPHA δε θα έβαζε σε επανάληψη τις ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΤΟΥ ΧΩΡΚΟΥ και

αν οι "ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΤΟΥ ΧΩΡΚΟΥ" δεν έπαιζαν σε επανάληψη, αποκλείεται που να θυμόμασταν πως οι σειρές "ΑΙΓΙΑ FUXIA" και ΣΤΟΡΙΕΣ ΤΟΥ ΧΩΡΚΟΥ" έχουν πολλά κοινά, όπως προσέξαμε εμείς και σίγουρα και εσείς, στις επαναλήψεις της παλιάς καλής κωμικής σειράς του ΡΙΚ!

Τις ομοιότητες αυτές φαίνεται εντοπίζουν και οι σεναριογράφοι της ΑΙΓΙΑΣ και, προς τιμήν τους, τις σατιρίζουν κιόλας!
 • Και εμείς λοιπόν προσέξαμε πως:
  -και οι δύο σειρές έχουν μουχτάρη, ο οποίος είναι και μπακάλης, όπως σατιρίσαν και στην ΑΙΓΙΑ
  -και οι δύο σειρές έχουν από ένα καφενείο, ένα μπακάλικο....αλλά και ραφτάδικο! Γιαννής ο ράφτης στο ένα, Βατζελής στο άλλο!
  -τηλεοπτικό ζευγάρι ο Γιώρκτσος (Ηράκλης Γιωργαλλής) και η Τζένη (Βαλεντίνα Σοφοκλέους) στην ΑΙΓΙΑ, ζευγάρι στον «ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΑ» αλλά και στις ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΤΟΥ ΧΩΡΚΟΥ ως Μαρκουλλής και Μαρίτσα!
  -γιατροσόφια στην ΑΙΓΙΑ η Μαλού (Δώρα Κακουράτου); Γιατροσόφια και η Πεζούνα (Δώρα Κακουράτου) στις ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΤΟΥ ΧΩΡΚΟΥ
  -Πανωχώρι το ένα, Παλιοχώρι το άλλο


τι λέτε, με βάση τις ομοιότητες αυτές, θα μπορούσαμε να ισχυριστούμε πως οι ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΤΟΥ ΧΩΡΚΟΥ είναι ο πρόδρομος της ΑΙΓΙΑΣ;


Τουλάχιστον όσον αφορά τον «πληθυσμό του έργου», μάλλον ναι!


υ.γ. μήπως είναι καιρός ο Δήμος Αντρέου να επιστρέψει στην κυπριακή tv;


Share/Bookmark

Αναγνώστες

ΤΟ ΜΑΝΙΦΕΣΤΟ ΤΟΥ BLOGGER

Μανιφέστο του blogger

1. Τα blogs είναι διάλογος - ελεύθερος ανεμπόδιστος διάλογος ανάμεσα σε πολίτες.

2. Τα blogs είναι μια πρόσκληση σε διάλογο, σε διαφωνία, και επικοινωνία.

3. Τα blogs δεν κέρδισαν το ενδιαφέρον της κοινωνίας επειδή λένε ψέματα συκοφαντούν. Το κέρδισαν επειδή η κοινωνία έχει ανάγκη από μια αυθεντική φωνή.

4. Τα blogs είναι το δικαίωμα του καθενός να εκφέρει την άποψή του. Δεν υπάρχουν “ενημερωτικά” και “μη ενημερωτικά” blogs. Μέσα από το διάλογο όλοι κάτι μαθαίνουμε.

5. Τα blogs δεν τα γράφουν επαγγελματίες - τα γράφουν πολίτες. Μπορεί να αξιοποιούν την όποια επαγγελματική τους εμπειρία, μπορεί και όχι.

6. Ο blogger δεν χρησιμοποιεί εθνικούς πόρους (όπως οι τηλεραδιοσυχνότητες), και συνεπώς δεν μπορεί να μπαίνει σε καλούπια ο τρόπος και το περιεχόμενο της έκφρασής του. O blogger αξιοποιεί το απεριόριστο μέγεθος του παγκόσμιου Δικτυακού ιστού για να εκφράσει και τη δική του άποψη.

7. Η Πολιτεία, τα Media, οι επιχειρήσεις, και όλοι οι θεσμοθετημένοι οργανισμοί της Ελληνικής κοινωνίας, αξίζει να παρακολουθούν τους bloggers και τον διάλογο τους. Ακόμα καλύτερο θα είναι να συμμετέχουν ισότιμα σε αυτόν το διάλογο. Θα μπορέσουν και οι ίδιοι να γίνουν σοφότεροι μαθαίνοντας την άποψη του απλού πολίτη, αντί να προσπαθούν να την περιορίσουν στα δικά τους καλούπια.

8. Το δικαίωμα του blogger να γράφει ελεύθερα την άποψή του είναι ιερό. Αν με αυτά που γράφει καταπατά συγκεκριμένες νομοθετικές διατάξεις, υπάρχουν νόμιμες διαδικασίες για την δίωξή του.

9. Στο βαθμό που δεν παραβιάζει με σαφή τρόπο διατάξεις του νόμου, η ανωνυμία είναι δικαίωμα του blogger.

Blog Information

Δημιουργός: MINUS TV Γράφει: to.telecontrol Έγραψαν και μπορεί να ξαναγράψουν: MINUS TV, tv_maniac, Τηλεφτυάρι, Νεκατωμένος, tv book, TV STAND, Firebolt, Κωνσταντίνος Παναγιωτίδης
Οι συγγραφείς του blog δεν συνδέονται άμεσα με οποιονδήποτε τρόπο με τηλεοπτικούς σταθμούς ή άλλα ΜΜΕ.

CNC MINUS TV TOOLBAR (κατέβασέ το!)

Εάν θέλετε να λαμβάνετε ενημέρωση για τις νεότερες αναρτήσεις του blog CNC MINUS TV, τώρα έχετε τη δυνατότητα μέσω του toolbar του blog μας, φτάνει να πατήσετε εδώ και, αφού κατεβάσετε τη γραμμή εργαλειών του cncminustv, να την εγκαταστήσετε στον υπολογιστή σας. Το toolbar του blog περιλαμβάνει ακόμη μηχανή αναζήτησης για εξερεύνηση του διαδικτύου, πρόγραμμα αναπαραγωγής ραδιοφώνου για να ακούτε τη μουσική που θέλετε, παρέχει ακόμη πρόσβαση στο λογαριασμό e-mail σας και προειδοποίηση για νεότερη αλληλογραφία μέσω της λειτουργίας E-Mail Notifier κ.α