Η ΕΡΤ είναι εδώ

Σάββατο 19 Δεκεμβρίου 2009

tv news - ΕΛΛΑΔΑ

η Κατερίνα Καραβάτου είναι τελικά η τυχερή· πολλές καραδοκούσαν αλλά τελικά η παρουσιάστρια του «ΚΟΥΣ ΚΟΥΣ το μεσημέρι» έκλεψε τις εντυπώσεις στο δοκιμαστικό –κατ’ άλλους έβαλε και εδώ το χέρι της η Μενεγάκη!-και έτσι θα τη δούμε στην παρουσίαση του νέου ριάλιτι του ALPHA «ΜΙΑ ΝΥΦΗ ΓΙΑ ΤΟ ΓΙΟ ΜΟΥ». To νέο ριάλιτι κάνει πρεμιέρα στις 30 Δεκεμβρίου στις 21.00. (tv zapping)


ο Θοδωρής Πετρόπουλος, ο σεναριογράφος των επιτυχημένων κωμικών σειρών ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ και ΕΙΣΑΙ ΤΟ ΤΑΙΡΙ ΜΟΥ, επιστρέφει στη tv και συγκεκριμένα στο MEGA μετά από οκτώ χρόνια αποχής. Ήδη έχει προτείνει στις Βίκυ Σταυροπούλου και Μαρία Καβογιάννη να πρωταγωνιστήσουν στο νέο του εγχείρημα (tv zapping)

23/12/09 πέφτει η αυλαία και για τον δεύτερο κύκλο της αγαπημένης κωμικής σειράς του ΑΝΤ1 Λίτσα.com, ο οποίος ολοκληρώνεται με την Λίτσα να δίνει απάντηση στο δίλημμα: Αλέξης ή Ηλίας;

Άρχισαν τα γυρίσματα της υπερπαραγωγής του Mega "Το νησί" που θα προβληθεί το φθινόπωρο του 2010. Πρόκειται για τη μεταφορά από το όμώνυμο μπεστ σελερ της Βικτόρια Χίλσοπ. Θα είναι από τις ακριβότερες παραγωγές σε σίριαλ που έχει γίνει τα τελευταία χρόνια στην ελληνική τηλεόραση. Τα γύρισματα θα γίνουν στη Σπιναλόγκα, την Ελούνται και στη Πλάκα της Κρήτης. Το σενάριο έχει αναλάβει η Μιρέλλα Παπαοικονόμου και τη σκηνοθεσία ο Θοδωρής Παπαδουλάκης.Τα γυρίσματα ξεκίνησαν την περασμένη Δευτέρα στην Πάνω Ελούντα. Μέχρι την Κρήτη ταξίδεψε ο Διευθυντής Προγράμματος του Mega Πέτρος Μπούτος για να παρακολουθήσει από κοντά τις πρώτες σκηνές. Στη σειρά πρωταγωνιστούν οι: Στέλιος Μάινας, Κατερίνα Λέχου, Γιούλικα Σκαφιδά, Αιμίλιος Χειλάκης και πολλοί άλλοι. (http://www.newsit.gr/)

τι άλλο θα κάνει αυτή η γυναίκα! ο λόγος για την Τατιάνα Στεφανίδου που για τις ανάγκες της εκπομπής της «ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΣ» έβαλε προγούλια, ψωμάκια και θα παρουσιαστεί τη Δευτέρα το μεσημέρι –στην Κύπρο την Τρίτη- έτσι όπως δεν την έχουμε ξαναδεί (new sit). Δείτε το τρέιλερ της εκπομπής για να καταλάβετε:



τελικά η Ναταλία Γερμανού είπε όχι στην πρόταση που της έγινε από την κρατική ελληνική τηλεόραση για παρουσίαση του διαγωνισμού της EUROVISION και ο λόγος είναι ότι δεν μπορεί, σύμφωνα με το πρόγραμμά της, να βρίσκεται στο Όσλο τις μέρες διεξαγωγής του διαγωνισμού (star.gr)

έρχεται το ''Greek Idol'' στον ALPHA! Η πρεμιέρα του σόου που θα γίνει την άνοιξη και για την παρουσίαση του πολλά ονόματα ακούγονται ανάμεσα στα οποία της Καλομοίρας, της Πέγκυς Ζήνα αλλά και του Σάκη Ρουβά μετά το τέλος του X Factor. Κατά τη διάρκεια των επόμενων εβδομάδων, άντρες και γυναίκες ηλικίας 16 έως και 32 ετών, από όλα τα μέρη της Ελλάδας, θα έχουν την ευκαιρία της ζωής τους να παρουσιάσουν τις φωνητικές τους δυνατότητες μπροστά στην πιο απαιτητική και αυστηρή μουσική κριτική επιτροπή της χώρας, αφού πρώτα δηλώσουν συμμετοχή εδώ http://www.alphatv.gr/index.asp?a_id=857 (tv zapping)

40 διάσημοι Έλληνες συμμετέχουν γυμνοί σε video clip των ONIRAMA με τίτλο οι "φόβοι του πρίγκιπα"(ένα εμείς) για την εκστρατεία κατά του AIDS, ενώ αρκετοί είναι και αυτοί που φωτογραφίζονται γυμνοί στο DOWN TOWN που κυκλοφορεί για τον ίδιο σκοπό -ενώ στην κυπριακή έκδοση του περιοδικού, που κυκλοφορεί αύριο, έχουμε και Κύπριους διάσημους-. Πάρτε μία ιδέα:


Share/Bookmark

Αναγνώστες

ΤΟ ΜΑΝΙΦΕΣΤΟ ΤΟΥ BLOGGER

Μανιφέστο του blogger

1. Τα blogs είναι διάλογος - ελεύθερος ανεμπόδιστος διάλογος ανάμεσα σε πολίτες.

2. Τα blogs είναι μια πρόσκληση σε διάλογο, σε διαφωνία, και επικοινωνία.

3. Τα blogs δεν κέρδισαν το ενδιαφέρον της κοινωνίας επειδή λένε ψέματα συκοφαντούν. Το κέρδισαν επειδή η κοινωνία έχει ανάγκη από μια αυθεντική φωνή.

4. Τα blogs είναι το δικαίωμα του καθενός να εκφέρει την άποψή του. Δεν υπάρχουν “ενημερωτικά” και “μη ενημερωτικά” blogs. Μέσα από το διάλογο όλοι κάτι μαθαίνουμε.

5. Τα blogs δεν τα γράφουν επαγγελματίες - τα γράφουν πολίτες. Μπορεί να αξιοποιούν την όποια επαγγελματική τους εμπειρία, μπορεί και όχι.

6. Ο blogger δεν χρησιμοποιεί εθνικούς πόρους (όπως οι τηλεραδιοσυχνότητες), και συνεπώς δεν μπορεί να μπαίνει σε καλούπια ο τρόπος και το περιεχόμενο της έκφρασής του. O blogger αξιοποιεί το απεριόριστο μέγεθος του παγκόσμιου Δικτυακού ιστού για να εκφράσει και τη δική του άποψη.

7. Η Πολιτεία, τα Media, οι επιχειρήσεις, και όλοι οι θεσμοθετημένοι οργανισμοί της Ελληνικής κοινωνίας, αξίζει να παρακολουθούν τους bloggers και τον διάλογο τους. Ακόμα καλύτερο θα είναι να συμμετέχουν ισότιμα σε αυτόν το διάλογο. Θα μπορέσουν και οι ίδιοι να γίνουν σοφότεροι μαθαίνοντας την άποψη του απλού πολίτη, αντί να προσπαθούν να την περιορίσουν στα δικά τους καλούπια.

8. Το δικαίωμα του blogger να γράφει ελεύθερα την άποψή του είναι ιερό. Αν με αυτά που γράφει καταπατά συγκεκριμένες νομοθετικές διατάξεις, υπάρχουν νόμιμες διαδικασίες για την δίωξή του.

9. Στο βαθμό που δεν παραβιάζει με σαφή τρόπο διατάξεις του νόμου, η ανωνυμία είναι δικαίωμα του blogger.

Blog Information

Δημιουργός: MINUS TV Γράφει: to.telecontrol Έγραψαν και μπορεί να ξαναγράψουν: MINUS TV, tv_maniac, Τηλεφτυάρι, Νεκατωμένος, tv book, TV STAND, Firebolt, Κωνσταντίνος Παναγιωτίδης
Οι συγγραφείς του blog δεν συνδέονται άμεσα με οποιονδήποτε τρόπο με τηλεοπτικούς σταθμούς ή άλλα ΜΜΕ.

CNC MINUS TV TOOLBAR (κατέβασέ το!)

Εάν θέλετε να λαμβάνετε ενημέρωση για τις νεότερες αναρτήσεις του blog CNC MINUS TV, τώρα έχετε τη δυνατότητα μέσω του toolbar του blog μας, φτάνει να πατήσετε εδώ και, αφού κατεβάσετε τη γραμμή εργαλειών του cncminustv, να την εγκαταστήσετε στον υπολογιστή σας. Το toolbar του blog περιλαμβάνει ακόμη μηχανή αναζήτησης για εξερεύνηση του διαδικτύου, πρόγραμμα αναπαραγωγής ραδιοφώνου για να ακούτε τη μουσική που θέλετε, παρέχει ακόμη πρόσβαση στο λογαριασμό e-mail σας και προειδοποίηση για νεότερη αλληλογραφία μέσω της λειτουργίας E-Mail Notifier κ.α