Η ΕΡΤ είναι εδώ

Σάββατο, 26 Δεκεμβρίου 2009

"ΔΙΠΛΗ" ΕΛΕΝΗ ΜΕΝΕΓΑΚΗ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ;

Μπορεί στην Ελλάδα τη φετινή χρονιά να τα έχει βρει σκούρα, αν και με 14χρονη πείρα στην ίδια δουλειά -βλέπε 2η και 3η θέση στη τηλεθέαση σύμφωνα με την agb"-, στην Κύπρο όμως τα κανάλια "σφάζονται" για χάρη της.


Ο λόγος για τη "βασίλισσα της πρωϊνής ζώνης" Ελένη Μενεγάκη, την οποία την Παρασκευή, 1/1/2010 θα τη δούμε το πιο πιθανόν "διπλή", τουτέστιν σε δύο κυπριακά κανάλια.


Το κρατικό μας κανάλι φαίνεται θέλει να διατηρήσει μέχρι και την τελευταία στιγμή την "κόντρα" που έχει δημιουργηθεί μεταξύ αυτού και του SIGMA για τα προγράμματα του ALPHA, γι' αυτό και την Πρωτοχρονιά, μέρα έναρξης της συνεργασίας του SIGMA με την τηλεόραση του ALPHA, έχει προγραμματισμένη την προβολή του γιορτινού ΚΑΦΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΕΝΗ. (δείτε εδώ:http://www.cybc.com.cy/index.phpoption=com_content&view=article&id=80&Itemid=104)

Προκλητική η κίνηση του ΡΙΚ ή δικαιολογημένη καθώς πρόκειται εκτός από την 1/1/ και πρώτη μέρα συμφωνίας του SIGMA με τον ALPHA και για την τελευταία μέρα της εβδομάδας και είναι πιο σωστό να ολοκληρώσει η εκπομπή τον κύκλο της Παρασκευή;

Από την άλλη και το SIGMA που έχει και αυτό τα δικαίωματα της συγκεκριμένης εκπομπής δείχνει τις "άγριες" προθέσεις του και δείχνοντας μηδενική ανοχή και καθόλου πνεύμα συναδέλφωσης, βάζει αμέσως το μεγάλο τηλεοπτικό deal όπως έχει χαρακτηριστεί η συμφωνία του με τον ALPHA σε εφαρμογή.


ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ, ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΠΙΣΩ Ή Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΤΗΣ ΠΡΩΙΝΗΣ ΖΩΝΗΣ ΘΑ ΥΠΕΡΕΚΤΕΘΕΙ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ;


ΓΙΟΡΤΙΝΕΣ ΜΕΡΕΣ ΕΙΝΑΙ, ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΗ ΔΙΠΛΗ ΜΕΝΕΓΑΚΗ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΑΓΝΗΤΟΣΚΟΠΗΜΕΝΗ, ΔΕ ΒΡΙΣΚΕΤΕ;

Share/Bookmark

Αναγνώστες

ΤΟ ΜΑΝΙΦΕΣΤΟ ΤΟΥ BLOGGER

Μανιφέστο του blogger

1. Τα blogs είναι διάλογος - ελεύθερος ανεμπόδιστος διάλογος ανάμεσα σε πολίτες.

2. Τα blogs είναι μια πρόσκληση σε διάλογο, σε διαφωνία, και επικοινωνία.

3. Τα blogs δεν κέρδισαν το ενδιαφέρον της κοινωνίας επειδή λένε ψέματα συκοφαντούν. Το κέρδισαν επειδή η κοινωνία έχει ανάγκη από μια αυθεντική φωνή.

4. Τα blogs είναι το δικαίωμα του καθενός να εκφέρει την άποψή του. Δεν υπάρχουν “ενημερωτικά” και “μη ενημερωτικά” blogs. Μέσα από το διάλογο όλοι κάτι μαθαίνουμε.

5. Τα blogs δεν τα γράφουν επαγγελματίες - τα γράφουν πολίτες. Μπορεί να αξιοποιούν την όποια επαγγελματική τους εμπειρία, μπορεί και όχι.

6. Ο blogger δεν χρησιμοποιεί εθνικούς πόρους (όπως οι τηλεραδιοσυχνότητες), και συνεπώς δεν μπορεί να μπαίνει σε καλούπια ο τρόπος και το περιεχόμενο της έκφρασής του. O blogger αξιοποιεί το απεριόριστο μέγεθος του παγκόσμιου Δικτυακού ιστού για να εκφράσει και τη δική του άποψη.

7. Η Πολιτεία, τα Media, οι επιχειρήσεις, και όλοι οι θεσμοθετημένοι οργανισμοί της Ελληνικής κοινωνίας, αξίζει να παρακολουθούν τους bloggers και τον διάλογο τους. Ακόμα καλύτερο θα είναι να συμμετέχουν ισότιμα σε αυτόν το διάλογο. Θα μπορέσουν και οι ίδιοι να γίνουν σοφότεροι μαθαίνοντας την άποψη του απλού πολίτη, αντί να προσπαθούν να την περιορίσουν στα δικά τους καλούπια.

8. Το δικαίωμα του blogger να γράφει ελεύθερα την άποψή του είναι ιερό. Αν με αυτά που γράφει καταπατά συγκεκριμένες νομοθετικές διατάξεις, υπάρχουν νόμιμες διαδικασίες για την δίωξή του.

9. Στο βαθμό που δεν παραβιάζει με σαφή τρόπο διατάξεις του νόμου, η ανωνυμία είναι δικαίωμα του blogger.

Blog Information

Δημιουργός: MINUS TV Γράφει: to.telecontrol Έγραψαν και μπορεί να ξαναγράψουν: MINUS TV, tv_maniac, Τηλεφτυάρι, Νεκατωμένος, tv book, TV STAND, Firebolt, Κωνσταντίνος Παναγιωτίδης
Οι συγγραφείς του blog δεν συνδέονται άμεσα με οποιονδήποτε τρόπο με τηλεοπτικούς σταθμούς ή άλλα ΜΜΕ.

CNC MINUS TV TOOLBAR (κατέβασέ το!)

Εάν θέλετε να λαμβάνετε ενημέρωση για τις νεότερες αναρτήσεις του blog CNC MINUS TV, τώρα έχετε τη δυνατότητα μέσω του toolbar του blog μας, φτάνει να πατήσετε εδώ και, αφού κατεβάσετε τη γραμμή εργαλειών του cncminustv, να την εγκαταστήσετε στον υπολογιστή σας. Το toolbar του blog περιλαμβάνει ακόμη μηχανή αναζήτησης για εξερεύνηση του διαδικτύου, πρόγραμμα αναπαραγωγής ραδιοφώνου για να ακούτε τη μουσική που θέλετε, παρέχει ακόμη πρόσβαση στο λογαριασμό e-mail σας και προειδοποίηση για νεότερη αλληλογραφία μέσω της λειτουργίας E-Mail Notifier κ.α