Η ΕΡΤ είναι εδώ

Σάββατο 19 Δεκεμβρίου 2009

put the telecontrol down, μπορείς ;;;

«στιγμές» διαφημιστικές!!
Κουτί με το θέμα τους ήρθε εκεί στο SIGMA το κατακρεούργημα της εκπομπής «στιγμές ζωής» την περασμένη Τετάρτη· ο καρχαρίας που προκάλεσε πρωτοφανή πανικό στην παραλία της Αγίας Νάπας το 1988 μπορεί να έδειξε τα σαγόνια του μόνο στα πλάνα από την κινηματογραφική ταινία του Χόλλυγουντ, -σκηνές από την οποία δανείστηκαν για τις ανάγκες της εκπομπής- διότι μάθαμε τελικά ότι ο καρχαρίας παγιδεύτηκε για να καταλήξει στα πιάτα ορισμένων –συγκλονιστικό!-, αλλά οι τηλεοπτικές διαφημίσεις καταβρόχθησαν για τα καλά την εκπομπή, η οποία διήρκησε λιγότερο από δεκαπέντε λεπτά, όπως και τους τίτλους του τέλους για να «πέσει» κατευθείαν το νυχτερινό δελτίο ειδήσεων του σταθμού, στο οποίο όμως παρέλειψαν να μας πουν τι απέγινε το υπόλοιπο μέρος της εκπομπής μετά την επίθεση του...καρχαρία!

η μνήμη και η εξυπνάδα της...ξανθιάς!
η Ελένη Μενεγάκη θυμάται στην χθεσινή εκπομπή πως δεν έδωσε ένα πολύ ακριβό δώρο στους τηλεθεατές της και αρχίζει να το περιγράφει με πολύ ενθουσιασμό· «ένα γεύμα για μία οικογένεια στο υπερπολυτελές ξενοδοχείο KING GEORGE στο Σύνταγμα» και να σου η Ελένη να το λέει και να το ξαναλέει –στο κάτω μέρος της οθόνης εν τω μεταξύ να αναγράφονται όλες οι λεπτομέρειες!!!-, το εμπεδώσαμε ακόμη και εμείς που δεν είμαστε οικογενειάρχες ούτε καν εντός νομού Αττικής, όπως είπε η παρουσιάστρια, για να μπορούμε να διεκδικήσουμε το «λουκούλλειο» γεύμα.
Και επειδή Μενεγάκη είναι αυτή, στο τέλος έθεσε και την απορία της: «ρε παιδιά το όνομα του ξενοδοχείου μπορώ να το πω ή θα μου λένε μετά σούξου και μούξου;;;;». Το ξενοδοχείο να ακούσεις τι θα έλεγε μετά, αν δε το έλεγες, που σας έκανε κι ολόκληρη προσφορά Ελένη μου;

όταν η «ΑΙΓΙΑ» έχει κέφια...
Λεοντής: ρε άμα με θωρείς ίντα που νώθεις;
Βατζέλαρος: νεουλιατό! ίντα, ε φάτσα τούτη;

Η προσωρινή «μεταστροφή» του Βατζελή στο αρσενικό πρότυπο ευφυέστατη, χάρισε στη σειρά κάποια από τα καλύτερα επεισόδια του δεύτερου κύκλου της!


Να περιμένουμε από τους συγγραφείς να μας το αποκαλύψουν ή να μαντέψουμε μόνοι μας τι είδους επιχειρήσεις έχει επιτέλους η Όλγα ώστε να δωροδοκεί τη μισή «ΠΑΝΣΕΛΗΝΟ» για να της κλείσει το στόμα ή για να της ρίξει... «στάχτη στα μάτια»;
Είναι τίποτε συνέταιρος της Βίρνας Δράκου;

Πώς γίνεται το θέμα του θανάτου ενός ήρωα να «πρωταγωνιστεί» περισσότερο απ’ ότι ο ίδιος ο ήρωας όταν έπαιζε στη σειρά;
Όλα γίνονται όταν η σειρά λέγεται ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ και πρέπει να βγάλεις τέσσερα επεισόδια για την εβδομάδα χωρίς τον Μέμο Μπεγνή!


τα παράπονά σας στη Χριστιάνα!
Γραφείο παραπόνων έχει γίνει τον τελευταίο καιρό η εκπομπή της Χριστιάνας Αριστοτέλους για τα παρατράγουδα που ακολουθούν του κάθε live του talent show του MEGA Κύπρου «get on stage». Γονείς, συγγενείς των συμμετεχόντων -άσχετοι με τους συμμετέχοντες πολλές φορές- καθώς και οι ίδιοι διαγωνιζόμενοι εκτοξεύουν τα πυρά τους στους κριτές του show στην εκπομπή της Χριστιάνας, με την παρουσιάστρια να βρίσκεται στο μέσο της «εμπόλεμης ζώνης». Παρόλα αυτά ούτε τα νούμερα της Χριστιάνας έχουν ανέβει αλλά ούτε και αυτά του talent show και ο λόγος κάτι παραπάνω από προφανής: η εποχή του “σκληρου” ριάλιτι έχει περάσει ανεπιστρεπτί και ο τηλεθεατής απλώς αλλάζει κανάλι! Και ειδικά όταν οι καβγάδες αφορούν σε μικρά παιδάκια –το ότι κάποια από αυτά δεν είναι καν παιδάκια είναι μία άλλη πονεμένη ιστορία διότι αυτά έχει όταν βάζεις ένα 10χρονο να συμπεριφέρεται σαν 18χρονος -ή και παραπάνω, ξέρουμε εμείς τι λέμε- και τον τελευταίο να προσποιείται το «παιδάκι»...-, τα οποία και δε θα έπρεπε να είχαν εθίσει τόσο πολύ στον μεταξύ τους ανταγωνισμό και στην με κάθε τρόπο διεκδίκηση της νίκης!

Ίσως θα ήταν καλύτερα αν η Χριστιάνα έμενε στο "μικρό βασίλειο" της Έλενας Στασινού;





Η Χριστιάνα Αριστοτέλους έχει καλεσμένο τον Κωστάκη Κωνσταντίνου και τηλεθεάτρια παραδέχεται από τηλεοράσεως MEGA πως έβλεπε στο PLUS τη σειρά «Κωστάκης και Υιοί»!!!
Μεγάλη επιτυχία της παρουσιάστριας και της εκπομπής· ούτε το PLUS δεν έχει τέτοιο οπτικοακουστικό αποδεικτικό υλικό για την τηλεθέαση των σειρών του!

Η ίδια παρουσιάστρια παραδέχεται σε συζήτησή της με τον Κωστάκη Κωνσταντίνου:«είμαι και εγώ ευκολοσυγκίνητη» και σκουπίζει τις βλεφαρίδες της για να μη μουτζουρωθεί. Μπορεί θεωρητικά να μην μας έπεισε ως ευσυγκίνητη, αλλά για το δάκρυ που τάχα της έφυγε, της βγάζουμε το καπέλο!

Μπορεί να λέγονται –και να λέμε- διάφορα για την απρεπή συμπεριφορά και τα αιχμηρά εώς προσβλητικά –κάποιες φορές- σχόλια του Γιώργου Θεοφάνους στο X-FACTOR 2, αλλά φανταστήκατε να μην ήταν και οι «συγκρούσεις» της κριτικής επιτροπής σε ένα παιχνίδι που δεν έχει τραγουδιστές και που όταν ο Σάκης τραγουδά, το κάνει σε μαγνητοσκοπημένο βίντεο; Θα έμενε μόνο το Χ!

Αν ήθελα να ξεχωρίσω κάποιες εκπομπές παραγωγής του ΡΙΚ σίγουρα αυτές θα ήταν το ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ και το Εντέχνως. Το ερώτημα βέβαια είναι γιατί δε τις ξεχωρίζει και το ΡΙΚ και τις αφήνει να «χάνονται» μέσα στο πρόγραμμα του ΡΙΚ2 που υποτίθεται είναι το αθλητικό κανάλι, αλλά στην ουσία είναι σαν την πίτσα· πετάμε σε αυτό ό,τι μας έμεινε!

Prime time Κυριακής και τα κανάλια μας παίζουν σε επανάληψη τις σειρές τους –οι ταινίες είναι τηλεοπτικό είδος προς εξαφάνιση, μη το συζητάτε καν...-, ενώ και τις υπόλοιπες μέρες βλέπουμε σε επανάληψη το επεισόδιο που προβλήθηκε πριν από τις ειδήσεις. Και όμως το "get on stage" που είναι ολοζώντανο και σπαρταράει δε λέει να «τσιμπήσει» με τίποτα. Και όμως αν καθήσεις και τους δεις, από τους παρουσιαστές που είναι ντυμένοι για ρεβεγιόν ή για τη βραδιά των OSCARS, τις «διαμάχες» της κριτικής επιτροπής για το ποιό παιδάκι χόρεψε ή τραγούδησε καλύτερα, το σταριλίκι που βλέπεις στα μάτια των διαγωνιζομένων, που νομίζουν ότι τους ξέρει όλη η Κύπρος, μέχρι τα πανό που η πιτσιρικαρία κουβαλά στο χώρο του PAVILION, ( ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΤΙ ΛΕΩ ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΗΣ ΕΚΠΟΜΠΗΣ ΕΔΩ)θα τολμούσες να διερωτηθείς: αν αυτοί είναι αληθινοί τότε εγώ πού ζω;


η Μελενεγάκη έχει θέμα στην εκπομπή της για το τί ακούνε τα μωρά στην κοιλιά της μαμάς τους πριν γεννηθούν και έχει για μας και ακουστικό υλικό! επειδή μας άρεσε το θέμα, σκεφτόμαστε ότι θα ήταν ακόμη πιο εντυπωσιακό και ενδιαφέρον αν η παρουσιάστρια μας έβαζε να ακούσουμε τί ακούει ένα μωρό -και αναστατώνεται-μέσα στην κοιλιά της μαμάς του όταν η μαμά ακούει τη Μέλανη.....
Μήπως ακατάσχετη φλυαρία;;;

Ευχόμαστε στη Μελενεγάκη Καλά Χριστούγεννα και του χρόνου πάλι να φτιάξει στην κουζίνα του ΚΑΛΗΜΕΡΑ το christmas cake της μαμάς της. Ξέρετε, αυτό που μπορεί να διατηρηθεί ένα χρόνο, γνωστό και ως «μουχλιασμένο» ή «μεθυσμένο»!!! Και του χρόνου και του χρόνου!

Share/Bookmark

Αναγνώστες

ΤΟ ΜΑΝΙΦΕΣΤΟ ΤΟΥ BLOGGER

Μανιφέστο του blogger

1. Τα blogs είναι διάλογος - ελεύθερος ανεμπόδιστος διάλογος ανάμεσα σε πολίτες.

2. Τα blogs είναι μια πρόσκληση σε διάλογο, σε διαφωνία, και επικοινωνία.

3. Τα blogs δεν κέρδισαν το ενδιαφέρον της κοινωνίας επειδή λένε ψέματα συκοφαντούν. Το κέρδισαν επειδή η κοινωνία έχει ανάγκη από μια αυθεντική φωνή.

4. Τα blogs είναι το δικαίωμα του καθενός να εκφέρει την άποψή του. Δεν υπάρχουν “ενημερωτικά” και “μη ενημερωτικά” blogs. Μέσα από το διάλογο όλοι κάτι μαθαίνουμε.

5. Τα blogs δεν τα γράφουν επαγγελματίες - τα γράφουν πολίτες. Μπορεί να αξιοποιούν την όποια επαγγελματική τους εμπειρία, μπορεί και όχι.

6. Ο blogger δεν χρησιμοποιεί εθνικούς πόρους (όπως οι τηλεραδιοσυχνότητες), και συνεπώς δεν μπορεί να μπαίνει σε καλούπια ο τρόπος και το περιεχόμενο της έκφρασής του. O blogger αξιοποιεί το απεριόριστο μέγεθος του παγκόσμιου Δικτυακού ιστού για να εκφράσει και τη δική του άποψη.

7. Η Πολιτεία, τα Media, οι επιχειρήσεις, και όλοι οι θεσμοθετημένοι οργανισμοί της Ελληνικής κοινωνίας, αξίζει να παρακολουθούν τους bloggers και τον διάλογο τους. Ακόμα καλύτερο θα είναι να συμμετέχουν ισότιμα σε αυτόν το διάλογο. Θα μπορέσουν και οι ίδιοι να γίνουν σοφότεροι μαθαίνοντας την άποψη του απλού πολίτη, αντί να προσπαθούν να την περιορίσουν στα δικά τους καλούπια.

8. Το δικαίωμα του blogger να γράφει ελεύθερα την άποψή του είναι ιερό. Αν με αυτά που γράφει καταπατά συγκεκριμένες νομοθετικές διατάξεις, υπάρχουν νόμιμες διαδικασίες για την δίωξή του.

9. Στο βαθμό που δεν παραβιάζει με σαφή τρόπο διατάξεις του νόμου, η ανωνυμία είναι δικαίωμα του blogger.

Blog Information

Δημιουργός: MINUS TV Γράφει: to.telecontrol Έγραψαν και μπορεί να ξαναγράψουν: MINUS TV, tv_maniac, Τηλεφτυάρι, Νεκατωμένος, tv book, TV STAND, Firebolt, Κωνσταντίνος Παναγιωτίδης
Οι συγγραφείς του blog δεν συνδέονται άμεσα με οποιονδήποτε τρόπο με τηλεοπτικούς σταθμούς ή άλλα ΜΜΕ.

CNC MINUS TV TOOLBAR (κατέβασέ το!)

Εάν θέλετε να λαμβάνετε ενημέρωση για τις νεότερες αναρτήσεις του blog CNC MINUS TV, τώρα έχετε τη δυνατότητα μέσω του toolbar του blog μας, φτάνει να πατήσετε εδώ και, αφού κατεβάσετε τη γραμμή εργαλειών του cncminustv, να την εγκαταστήσετε στον υπολογιστή σας. Το toolbar του blog περιλαμβάνει ακόμη μηχανή αναζήτησης για εξερεύνηση του διαδικτύου, πρόγραμμα αναπαραγωγής ραδιοφώνου για να ακούτε τη μουσική που θέλετε, παρέχει ακόμη πρόσβαση στο λογαριασμό e-mail σας και προειδοποίηση για νεότερη αλληλογραφία μέσω της λειτουργίας E-Mail Notifier κ.α