Η ΕΡΤ είναι εδώ

Δευτέρα, 28 Δεκεμβρίου 2009

ΔΙΠΛΗ ΜΕΝΕΓΑΚΗ ΑΛΛΑ ΑΠΟ 4 ΓΕΝΑΡΗ!

Το SIGMA τελικά υποχώρησε κα έδειξε το "καλό του πρόσωπο"!

Αν και ο αρχικός προγραμματισμός έλεγε ότι ηδη από την Παρασκευή 1/1/10 θα εντάσσονταν στο πρόγραμμα του σταθμού οι εκπομπές "ΚΑΦΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΕΝΗ" και "ΠΑΜΕ ΠΑΚΕΤΟ", τις οποίες και δικαιούνταν εξάλλου οι SIGMA-τικοί να προβάλουν καθώς η συνεργασία τους με τον ALPHA αρχίζει από την πρώτη μέρα της νέας χρονιάς, φαίνεται πως το ξανασκέφτηκαν -και καλά έκαναν!-και άφησαν το ΡΙΚ να ολοκληρώσει ομαλά και έτσι όπως πρέπει την συνεργασία του με τον ALPHA.

Έτσι, όπως σήμερα μάθαμε από τη Μελενεγάκη -διότι πολλές διαφημίσεις του νέου προγράμματος δε βλέπουμε, εκτός και αν εμείς δε βλέπουμε πολύ SIGMA- η βασίλισσα της πρωϊνής ζώνης θα βρίσκεται στο SIGMA από τις 4 Ιανουαρίου.

Μπορεί λοιπόν να μη δούμε τη Μενεγάκη να παίζει την ίδια ώρα σε δύο κυπριακά κανάλια, αλλά ψέματα δε σας είπαμε! Από τούδε και στο εξής θα βλέπουμε διπλή Μενεγάκη στο SIGMA. Το ζέσταμα θα ξεκινά 8-10 με τη Μελενεγάκη και στις 10-13.00 θα κάνουμε γυμναστική με την Ελένη!

Και είναι γεγονός ότι όσο οι μέρες περνούν και η "Μενεγάκη έρχεται στο SIGMA" η Μελενεγάκη "της φέρνει" όλο και πιο πολύ. Τυχαία νομίζετε σήμερα ρώτησε "Τι είναι το DANCING WITH THE STARS" και μετά από μισό λεπτό είπε : "ξέρω τί είναι το DANCING WITH THE STARS"!!!!! Αν δεν είναι αυτό Ελένη, τότε τι είναι, τι είναι-που θα έλεγε και η Λενιώ....-;

Share/Bookmark

Αναγνώστες

ΤΟ ΜΑΝΙΦΕΣΤΟ ΤΟΥ BLOGGER

Μανιφέστο του blogger

1. Τα blogs είναι διάλογος - ελεύθερος ανεμπόδιστος διάλογος ανάμεσα σε πολίτες.

2. Τα blogs είναι μια πρόσκληση σε διάλογο, σε διαφωνία, και επικοινωνία.

3. Τα blogs δεν κέρδισαν το ενδιαφέρον της κοινωνίας επειδή λένε ψέματα συκοφαντούν. Το κέρδισαν επειδή η κοινωνία έχει ανάγκη από μια αυθεντική φωνή.

4. Τα blogs είναι το δικαίωμα του καθενός να εκφέρει την άποψή του. Δεν υπάρχουν “ενημερωτικά” και “μη ενημερωτικά” blogs. Μέσα από το διάλογο όλοι κάτι μαθαίνουμε.

5. Τα blogs δεν τα γράφουν επαγγελματίες - τα γράφουν πολίτες. Μπορεί να αξιοποιούν την όποια επαγγελματική τους εμπειρία, μπορεί και όχι.

6. Ο blogger δεν χρησιμοποιεί εθνικούς πόρους (όπως οι τηλεραδιοσυχνότητες), και συνεπώς δεν μπορεί να μπαίνει σε καλούπια ο τρόπος και το περιεχόμενο της έκφρασής του. O blogger αξιοποιεί το απεριόριστο μέγεθος του παγκόσμιου Δικτυακού ιστού για να εκφράσει και τη δική του άποψη.

7. Η Πολιτεία, τα Media, οι επιχειρήσεις, και όλοι οι θεσμοθετημένοι οργανισμοί της Ελληνικής κοινωνίας, αξίζει να παρακολουθούν τους bloggers και τον διάλογο τους. Ακόμα καλύτερο θα είναι να συμμετέχουν ισότιμα σε αυτόν το διάλογο. Θα μπορέσουν και οι ίδιοι να γίνουν σοφότεροι μαθαίνοντας την άποψη του απλού πολίτη, αντί να προσπαθούν να την περιορίσουν στα δικά τους καλούπια.

8. Το δικαίωμα του blogger να γράφει ελεύθερα την άποψή του είναι ιερό. Αν με αυτά που γράφει καταπατά συγκεκριμένες νομοθετικές διατάξεις, υπάρχουν νόμιμες διαδικασίες για την δίωξή του.

9. Στο βαθμό που δεν παραβιάζει με σαφή τρόπο διατάξεις του νόμου, η ανωνυμία είναι δικαίωμα του blogger.

Blog Information

Δημιουργός: MINUS TV Γράφει: to.telecontrol Έγραψαν και μπορεί να ξαναγράψουν: MINUS TV, tv_maniac, Τηλεφτυάρι, Νεκατωμένος, tv book, TV STAND, Firebolt, Κωνσταντίνος Παναγιωτίδης
Οι συγγραφείς του blog δεν συνδέονται άμεσα με οποιονδήποτε τρόπο με τηλεοπτικούς σταθμούς ή άλλα ΜΜΕ.

CNC MINUS TV TOOLBAR (κατέβασέ το!)

Εάν θέλετε να λαμβάνετε ενημέρωση για τις νεότερες αναρτήσεις του blog CNC MINUS TV, τώρα έχετε τη δυνατότητα μέσω του toolbar του blog μας, φτάνει να πατήσετε εδώ και, αφού κατεβάσετε τη γραμμή εργαλειών του cncminustv, να την εγκαταστήσετε στον υπολογιστή σας. Το toolbar του blog περιλαμβάνει ακόμη μηχανή αναζήτησης για εξερεύνηση του διαδικτύου, πρόγραμμα αναπαραγωγής ραδιοφώνου για να ακούτε τη μουσική που θέλετε, παρέχει ακόμη πρόσβαση στο λογαριασμό e-mail σας και προειδοποίηση για νεότερη αλληλογραφία μέσω της λειτουργίας E-Mail Notifier κ.α