Η ΕΡΤ είναι εδώ

Σάββατο 19 Δεκεμβρίου 2009

tv news- Κύπρος



  • εσωτερική μεταγγραφή για τον «ΝΥΧΤΕΡΙΔΑ»· ο πλέον συζητημένος ήρωας της σειράς μυστηρίου του ΑΝΤ1 «ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ» θα κάνει μία εμφάνιση γκεστ στην «ΑΙΓΙΑ», σύμφωνα με το TV MANIA. Εν να δειχτεί τίποτε της Άλι;

  • ο ΑΝΤ1 σκέφτεται αυτό τον καιρό να δημιουργήσει απογευματινή ζώνη (TV MANIA). Εμμονή αυτό το κανάλι να θέλει να στρωθεί στη δουλειά από τη στιγμή που μπορεί να σταυρώσει τα χέρια και να προβάλλει ζωντανά τις εκπομπές του ANT1 Ελλάδος! Η εργασιομανία βλάπτει σοβαρά παίδες...

  • εγκαταλείπει τη δημοσιογραφία ο τηλεκριτικός Παναγιώτης Όθωνος -όπως ανακοίνωσε και ο ίδιος μέσα από τις στήλες του- ο οποίος θα ασχοληθεί με τις δημόσιες σχέσεις (tv mania). Καλή επιτυχία στο νέο του επαγγελματικό ξεκίνημα να ευχηθούμε!
  • στις 6 Φεβρουαρίου θα ξεκινήσει η ψυχαγωγική εκπομπή του ΡΙΚ σε στυλ «ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΜΑΣ» και θα λέγεται «ΕΞΩ ΚΑΡΔΙΑΣ» και προφανώς οι ΡΙΚάδες ψάχνονται για το ποιός θα κάνει τον «Σπύρο Παπαδόπουλο» γιατί δε λέει κάτι το περιοδικό TV MANIA. Ίσως γιατί το σκέφτονται πολύ μη βγουν και τελείως εκτός...προϋπολογισμού!



  • Γιατί δεν παίρνουν τον αγαπημένο «Πανίκα», όπως τον λέει και η Βίκυ Χατζηβασιλείου, τουτέστιν Πανίκο Χατζηπαναγή που το λένε και τα μάτια του πως είναι και πολύ έξω καρδιά άνθρωπος;

  • όσο για τον τίτλο, το «αρχαιοελληνικό» στο τσεπάκι το έχουν οι ΡΙΚάδες. Προσθέστε λοιπόν στα «Έδοξε τη βουλή και τω δήμω», το «Αμύνεσθαι περί πάτρης», στο «Κυπρίων Νόστος» και στο «Εντέχνως» και το «Έξω Καρδιάς» και αφαιρέστε και σε αυτό όσα πιο πολλά νούμερα τηλεθέασης μπορείτε!
  • η Μαρίνα Μαλένη επιστρέφει στην παρουσίαση και στο ΡΙΚ για να παρουσιάσει αυτή τη φορά το talent show του σταθμού, αυτό που σκοπό έχει να δώσει ώθηση σε νεαρά άτομα να ασχοληθούν με το χορό και το τραγούδι; (TV MANIA). Τίτλο δε ξέρουμε, αλλά να μαντέψουμε; «ΠΑΡΑΤΡΑΓΟΥΔΑ» ή μήπως έξ(X)ω από τα ρούχα μας;
  • μετά το LOVE BITES και τα δέκα επεισόδια που μαθαίνουμε από το C ότι γυρίζονται αυτό τον καιρό στην Κύπρο, και το ΚΑΤΙ ΨΗΝΕΤΑΙ, όπως μας ενημερώνει το TV MANIA, θα ταξιδέψει στην Κύπρο τον ερχόμενο μήνα για γυρίσματα, αφού πολλοί Κύπριοι έχουν ήδη δηλώσει συμμετοχή! Ανοίγω τώρα σαμπάνια και ετοιμάζομαι να δω με ποιόν τρόπο οι Κύπριοι θα προβάλουν τις μαγειρικές τους ικανότητες και πώς θα καταφέρουν να εντυπωσιάσουν τους συμπαίκτες τους χωρίς να ψήσουν όλοι σούβλα και χαλούμι στα κάρβουνα! Το χουμε;

  • στο MEGA Ελλάδος θα απευθυνθεί το MEGA Κύπρου για να βοηθήσει στην κατάστρωση του σχεδίου που λέγεται «πώς κάνω δεύτερο get on stage χωρίς να τραβώ τα μαλλοτζέφαλά μου;» Σκηνικά και παρουσιαστές αυτή τη φορά θα καταφθάσουν από Ελλάδα, ενώ αναζητείται και στούντιο για να μη χρειάζεται να βλέπουν τους γάμους που έχουν προγραμματιστεί στο PAVILION! (TV MANIA)
  • Μόνο....όχι μία φορά, αλλά “μόνο γιατί σ’ αγάπησα” λέγεται η μίνι σειρά εποχής που θα δούμε στο SIGMA 24 και 31 Δεκεμβρίου στις 21.21 ακριβώς σύμφωνα με το SIGMA και το «C»! Πρόκειται για ερωτική ιστορία με στοιχεία δράσης και μυστηρίου σε σενάριο Μαρούλας Αβρααμίδου και σκηνοθεσία Αντρέα Γεωργίου. Στη σειρά θα δούμε και πάλι το τηλεοπτικό ζευγάρι Πέννυ-Φκιακουρής ή αλλιώς Ειρήνη Κωνσταντίνου και Πανίκο Πιλάλη.(C) Τι; Πρέπει τώρα να πούμε πως τους πεθυμήσαμε; Ψέματα θα πούμε!

Share/Bookmark

Αναγνώστες

ΤΟ ΜΑΝΙΦΕΣΤΟ ΤΟΥ BLOGGER

Μανιφέστο του blogger

1. Τα blogs είναι διάλογος - ελεύθερος ανεμπόδιστος διάλογος ανάμεσα σε πολίτες.

2. Τα blogs είναι μια πρόσκληση σε διάλογο, σε διαφωνία, και επικοινωνία.

3. Τα blogs δεν κέρδισαν το ενδιαφέρον της κοινωνίας επειδή λένε ψέματα συκοφαντούν. Το κέρδισαν επειδή η κοινωνία έχει ανάγκη από μια αυθεντική φωνή.

4. Τα blogs είναι το δικαίωμα του καθενός να εκφέρει την άποψή του. Δεν υπάρχουν “ενημερωτικά” και “μη ενημερωτικά” blogs. Μέσα από το διάλογο όλοι κάτι μαθαίνουμε.

5. Τα blogs δεν τα γράφουν επαγγελματίες - τα γράφουν πολίτες. Μπορεί να αξιοποιούν την όποια επαγγελματική τους εμπειρία, μπορεί και όχι.

6. Ο blogger δεν χρησιμοποιεί εθνικούς πόρους (όπως οι τηλεραδιοσυχνότητες), και συνεπώς δεν μπορεί να μπαίνει σε καλούπια ο τρόπος και το περιεχόμενο της έκφρασής του. O blogger αξιοποιεί το απεριόριστο μέγεθος του παγκόσμιου Δικτυακού ιστού για να εκφράσει και τη δική του άποψη.

7. Η Πολιτεία, τα Media, οι επιχειρήσεις, και όλοι οι θεσμοθετημένοι οργανισμοί της Ελληνικής κοινωνίας, αξίζει να παρακολουθούν τους bloggers και τον διάλογο τους. Ακόμα καλύτερο θα είναι να συμμετέχουν ισότιμα σε αυτόν το διάλογο. Θα μπορέσουν και οι ίδιοι να γίνουν σοφότεροι μαθαίνοντας την άποψη του απλού πολίτη, αντί να προσπαθούν να την περιορίσουν στα δικά τους καλούπια.

8. Το δικαίωμα του blogger να γράφει ελεύθερα την άποψή του είναι ιερό. Αν με αυτά που γράφει καταπατά συγκεκριμένες νομοθετικές διατάξεις, υπάρχουν νόμιμες διαδικασίες για την δίωξή του.

9. Στο βαθμό που δεν παραβιάζει με σαφή τρόπο διατάξεις του νόμου, η ανωνυμία είναι δικαίωμα του blogger.

Blog Information

Δημιουργός: MINUS TV Γράφει: to.telecontrol Έγραψαν και μπορεί να ξαναγράψουν: MINUS TV, tv_maniac, Τηλεφτυάρι, Νεκατωμένος, tv book, TV STAND, Firebolt, Κωνσταντίνος Παναγιωτίδης
Οι συγγραφείς του blog δεν συνδέονται άμεσα με οποιονδήποτε τρόπο με τηλεοπτικούς σταθμούς ή άλλα ΜΜΕ.

CNC MINUS TV TOOLBAR (κατέβασέ το!)

Εάν θέλετε να λαμβάνετε ενημέρωση για τις νεότερες αναρτήσεις του blog CNC MINUS TV, τώρα έχετε τη δυνατότητα μέσω του toolbar του blog μας, φτάνει να πατήσετε εδώ και, αφού κατεβάσετε τη γραμμή εργαλειών του cncminustv, να την εγκαταστήσετε στον υπολογιστή σας. Το toolbar του blog περιλαμβάνει ακόμη μηχανή αναζήτησης για εξερεύνηση του διαδικτύου, πρόγραμμα αναπαραγωγής ραδιοφώνου για να ακούτε τη μουσική που θέλετε, παρέχει ακόμη πρόσβαση στο λογαριασμό e-mail σας και προειδοποίηση για νεότερη αλληλογραφία μέσω της λειτουργίας E-Mail Notifier κ.α