Η ΕΡΤ είναι εδώ

Σάββατο 26 Δεκεμβρίου 2009

tv news - ΕΛΛΑΔΑ

Σε ρόλο κριτή για πρώτη φορά θα δούμε τον συνθέτη των επιτυχιών της Άννας Βίσση, Νίκο Καρβέλα και συγκεκριμένα στο νέο talent show του ALPHA «GREEK IDOL». Μάλιστα, όπως φημολογείται, η εξέλιξη αυτή δεν άρεσε καθόλου στον κ. Λάκη Λαζόπουλο, που ως γνωστόν δεν έχει και τις καλύτερες των σχέσεων με τον γνωστό μουσικοσυνθέτη, αλλά όπως διαβάζουμε στο NEW SIT, ο Λαζόπουλος «αδιαφορεί και δεν ενοχλήθηκε καθόλου από την «πρόσληψη Καρβέλα», αφού αυτό που τον ενδιαφέρει είναι απλά… να κάνει τη δουλειά του. Άλλωστε η δική του συμφωνία με τον Alpha είναι μόνο για το πρόγραμμά του και όχι σε ρόλο συμβόλου, όπως ήταν μέχρι πρότινος.»
στην παρουσίαση του show ακούγεται πως θα είναι η Ναταλία Γερμανού, αφού το CHART SHOW ολοκληρώνεται ενώ δε θα έχει ούτε υποχρεώσεις για τη EUROVISION. (tv zapping)

πολλές οι αλλαγές στον προγραμματισμό του ΑΝΤ1 Ελλάδος από τη νέα χρονιά: από τη Δευτέρα 4 Ιανουαρίου η δραματική σειρά "Κάρμα" γίνεται πια καθημερινή και θα προβάλλεται από Δευτέρα έως Παρασκευή στις 19:00, απέναντι από τα ''Μυστικά της Εδέμ'', το "Ράδιο Αρβύλα" γίνεται βραδινό ( 11 το βράδυ) και η εξέλιξη αυτή θεωρούμε ότι είναι θετική και για το δικό μας ΑΝΤ1 Κύπρου, ο οποίος μπορεί τώρα, λογικά, να μεταδίδει απευθείας την εκπομπή χωρίς να χρειαστεί να ρισκάρει και να χάσει τη δυναμική που δημιουργήθηκε με την προβολή του “LOVE BITES”, ενώ στις 6 του μήνα ξεκινούν και οι ελληνικές σείρες του σταθμού ''ο κύριος και η κυρία Πελς'' και η ''Ονειροπαγίδα''. Στη συνέχεια θα προστεθούν και τα shows: ''Wipe out'', το ''Ελλάδα έχεις ταλέντο'' και ''Dancing with the stars''. (tv zapping)

ΠΑΡΤΕ ΓΕΥΣΗ ΑΠΟ

''O κύριος και η κυρία Πελς''
Στέφανος και η Αγάπη Πελς είναι ένα διάσημο και πετυχημένο επαγγελματικό ζευγάρι. Ο Στέφανος, παρουσιαστής του πιο πετυχημένου κεντρικού δελτίου ειδήσεων είναι έτοιμος να υπογράψει συμβόλαιο με αντίπαλο κανάλι κάτι που ο τωρινός καναλάρχης, Αρμάος, προσπαθεί να αποτρέψει. Σε μια λογομαχία τους ο Στέφανος χτυπάει το κεφάλι του πέφτοντας σε κώμα. Για να αποκρύψει την αλήθεια ο Αρμάος βρίσκει τον σωσία του Πελς ο οποίος είναι ένας αποτυχημένος κουλτουριάρης ηθοποιός προτείνοντας του να πάρει τη θέση του Στέφανου, αγνοώντας όμως ότι στην πραγματικότητα ο σταρ του είναι ομοφυλόφιλος και έχει σχέση με το γιο του, Άγγελο, τη στιγμή που η κυρία Πελς έχει δεσμό με ένα ρεπόρτερ!




ΚΑΙ "ΟΝΕΙΡΟΠΑΓΙΔΑ"
Το σενάριο υπογράφει η Τίνα Καμπίτση ενώ η ιστορία εξελίσσεται σ’ ένα απομακρυσμένο νησάκι, στο οποίο κρυμμένη στα δάση βρίσκεται η «Ονειροπαγίδα». Πρόκειται για έναν πέτρινο ξενώνα, ο οποίος θα υποδεχτεί την ηρωίδα της σειράς, την Κατερίνα, όταν εκείνη θα ναυαγήσει. Και μαζί της θα ναυαγήσει και η ζωή που ήξερε μέχρι εκείνη τη στιγμή. Ο μπαμπάς της τής πρόσφερε τα πάντα μέχρι εκείνη την ώρα, εκτός από αυτά που πραγματικά είχε ανάγκη η ίδια. Τώρα, από τη μια στιγμή στην άλλη, θα βρεθεί μόνη και ξεκρέμαστη χωρίς τα λεφτά του πατέρα της. Και τα πράγματα θα μπερδευτούν αρκετά… (http://www.noumerologio.com/)





την Τετάρτη 30 Δεκεμβρίου θα δούμε τον μεγάλο τελικό του πολυσυζητημένου και πολύ επιτυχημένου show του ANT1 “ Ο ΔΙΑΔΟΧΟΣ ΤΟΥ URI GELLER”. Pedram, Kary Novel, Nefesch ή Zakris ;
Οι υπεύθυνοι του καναλιού υπόσχονται μια εκπομπή πέρα από τα καθιερωμένα, αν και μέχρι αυτή τη στιγμή δεν έχουν κλειστεί οι καλεσμένοι...
Ο Uri Geller αλλά και το κοινό θα είναι οι δύο πόλοι που θα αποφασίσουν ποιός θα είναι εκείνος που θα βρεθεί στο ''θρόνο'' του διαδόχου. (tv zapping)

Γιορτινή πρεμιέρα κάνουν ο Κώστας Φραγκολιάς και η Κατερίνα Στικούδη στο θαυμαστό κόσμο των ρεκόρ!

Στην καρδιά των γιορτών, την Κυριακή 27 Δεκεμβρίου, αποφάσισε το Mega να παρουσιάσει το Show των Records Guinness! Πρόκειται για μια φαντασμαγορική εκπομπή που γυρίστηκε στο Μιλάνο. Πρωταγωνιστές ανθρώποι που συγκεντρώθηκαν από όλο τον κόσμο για να σπάσουν τα περίφημα ρεκόρ Guinness και βέβαια να γράψουν ιστορία. Στις 5 σπέσιαλ εκπομπές συμμετείχαν ως διάσημες guest προσωπικότητες όπως η Σοφία Λόρεν. (NEW SIT). Μόνο και μόνο για το Κατερινάκι, θα το δούμε, έτσι;

Share/Bookmark

Αναγνώστες

ΤΟ ΜΑΝΙΦΕΣΤΟ ΤΟΥ BLOGGER

Μανιφέστο του blogger

1. Τα blogs είναι διάλογος - ελεύθερος ανεμπόδιστος διάλογος ανάμεσα σε πολίτες.

2. Τα blogs είναι μια πρόσκληση σε διάλογο, σε διαφωνία, και επικοινωνία.

3. Τα blogs δεν κέρδισαν το ενδιαφέρον της κοινωνίας επειδή λένε ψέματα συκοφαντούν. Το κέρδισαν επειδή η κοινωνία έχει ανάγκη από μια αυθεντική φωνή.

4. Τα blogs είναι το δικαίωμα του καθενός να εκφέρει την άποψή του. Δεν υπάρχουν “ενημερωτικά” και “μη ενημερωτικά” blogs. Μέσα από το διάλογο όλοι κάτι μαθαίνουμε.

5. Τα blogs δεν τα γράφουν επαγγελματίες - τα γράφουν πολίτες. Μπορεί να αξιοποιούν την όποια επαγγελματική τους εμπειρία, μπορεί και όχι.

6. Ο blogger δεν χρησιμοποιεί εθνικούς πόρους (όπως οι τηλεραδιοσυχνότητες), και συνεπώς δεν μπορεί να μπαίνει σε καλούπια ο τρόπος και το περιεχόμενο της έκφρασής του. O blogger αξιοποιεί το απεριόριστο μέγεθος του παγκόσμιου Δικτυακού ιστού για να εκφράσει και τη δική του άποψη.

7. Η Πολιτεία, τα Media, οι επιχειρήσεις, και όλοι οι θεσμοθετημένοι οργανισμοί της Ελληνικής κοινωνίας, αξίζει να παρακολουθούν τους bloggers και τον διάλογο τους. Ακόμα καλύτερο θα είναι να συμμετέχουν ισότιμα σε αυτόν το διάλογο. Θα μπορέσουν και οι ίδιοι να γίνουν σοφότεροι μαθαίνοντας την άποψη του απλού πολίτη, αντί να προσπαθούν να την περιορίσουν στα δικά τους καλούπια.

8. Το δικαίωμα του blogger να γράφει ελεύθερα την άποψή του είναι ιερό. Αν με αυτά που γράφει καταπατά συγκεκριμένες νομοθετικές διατάξεις, υπάρχουν νόμιμες διαδικασίες για την δίωξή του.

9. Στο βαθμό που δεν παραβιάζει με σαφή τρόπο διατάξεις του νόμου, η ανωνυμία είναι δικαίωμα του blogger.

Blog Information

Δημιουργός: MINUS TV Γράφει: to.telecontrol Έγραψαν και μπορεί να ξαναγράψουν: MINUS TV, tv_maniac, Τηλεφτυάρι, Νεκατωμένος, tv book, TV STAND, Firebolt, Κωνσταντίνος Παναγιωτίδης
Οι συγγραφείς του blog δεν συνδέονται άμεσα με οποιονδήποτε τρόπο με τηλεοπτικούς σταθμούς ή άλλα ΜΜΕ.

CNC MINUS TV TOOLBAR (κατέβασέ το!)

Εάν θέλετε να λαμβάνετε ενημέρωση για τις νεότερες αναρτήσεις του blog CNC MINUS TV, τώρα έχετε τη δυνατότητα μέσω του toolbar του blog μας, φτάνει να πατήσετε εδώ και, αφού κατεβάσετε τη γραμμή εργαλειών του cncminustv, να την εγκαταστήσετε στον υπολογιστή σας. Το toolbar του blog περιλαμβάνει ακόμη μηχανή αναζήτησης για εξερεύνηση του διαδικτύου, πρόγραμμα αναπαραγωγής ραδιοφώνου για να ακούτε τη μουσική που θέλετε, παρέχει ακόμη πρόσβαση στο λογαριασμό e-mail σας και προειδοποίηση για νεότερη αλληλογραφία μέσω της λειτουργίας E-Mail Notifier κ.α