Η ΕΡΤ είναι εδώ

Παρασκευή, 18 Δεκεμβρίου 2009

"AVATAR": ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΣΙΝΕΜΑ!

Πραγματικά δεν έχω λόγια για αυτό που είδαμε χθες όσοι βρεθήκαμε στο ΖΗΝΑ ΠΑΛΛΑΣ. Ό,τι και να πει κανείς είναι λίγο! Είναι απλώς Α-Π-Ι-Σ-Τ-Ε-Υ-Τ-Η!!!!!
Αν οι κριτικοί κινηματογράφου μιλούν με τέτοιο ενθουσιασμό, τότε εμείς οι απλοί θεατές παραμιλούμε και δεν θέλουμε να επανέλθουμε στην πραγματικότητα. Θα ήθελα να έμενα για πάντα στον πλανήτη Πανδώρα με τα πανέμορφα και χαριτωμένα ανθρωποειδή Νάβι και τον Τζέικ. Τουλάχιστον εκεί υπάρχει περισσότερη ανθρωπιά!!!
Ακόμη και αν αυτή η ταινία δεν είναι του είδους σας, θα την λατρέψετε!!!!!ΤΡΕΞΤΕ!!!!!!!

Ένα εξαιρετικό film βγαλμένο από το μέλλον που δίνει στον κινηματογράφο ένα παραπάνω επιχείρημα ώστε να υπερασπιστεί την ύπαρξή του.


Μια ταινία που όποιος (τουλάχιστον) δεν την δει θα χάσει πολλά. Το «Avatar» αποτελεί παρακαταθήκη για το μέλλον, διαφημίζει την ουσία της κινηματογραφικής αίθουσας και φιλοδοξεί να γίνει πρωτοπόρο. Η αγωνία και ο θαυμασμός που σου προκαλεί, το φέρνει πιο κοντά στην πραγμάτωση των φιλοδοξιών του που ελπίζουμε να μη σταματήσουν εδώ...
cinemanews.gr


Ναι, είναι όντως το μεγαλύτερο θέαμα που έχει συλλάβει και αποδώσει κινηματογραφική κάμερα, ένας φαντασμαγορικός καμβάς με απίστευτη ποικιλία.


Η μεγάλη διάρκεια δεν ενοχλεί. Αντίθετα, το προφανές μήνυμα αυτής της πράσινης ταινίας είναι μάλλον square, προβλέψιμο και νοικοκυρεμένο


Στον Άρχοντα των Δαχτυλιδιών, η διαδρομή ήταν επική, γεμάτη σκοτεινές στροφές και ψυχικές αντιστροφές. Στο Avatar, οι τρεις διαστάσεις της εικόνας, ένα μικρό θαύμα δίχως άλλο, σπάνια ισοφαρίζουν την μονοδιάστατη, ευθύγραμμη πορεία του στόρι.
θοδωρής Κουτσογιανόπουλος, LIFO
"Φορώντας τα 3D γυαλιά, η ταινία γίνεται μια ανυπέρβλητη εμπειρία πέντε αστεριών - από τα τέσσερα αστέρια που της αναλογούν ως 2D - και είναι ότι πιο κοντινό μπορεί να βιώσει ένας άνθρωπος στο να πατάει το πόδι του σε έναν παράξενο νέο κόσμο. Μόνο μην αφήσεις να περάσει τόσος καιρός την επόμενη φορά, ε Τζιμ;"
Chris Hewitt, Empire


"Μοναδικό θέαμα, σκηνές που κόβουν την ανάσα και συναρπαστική αφήγηση. Δώδεκα χρόνια μετά τον "Τιτανικό", ο Κάμερον παρουσιάζει ξανά μια ταινία με παγκόσμια απήχηση, την οποία θα πρέπει να δει κάθε άνθρωπος που πηγαίνει στον κινηματογράφο."
Todd McCarthy, Variety"Μία απόλυτα πιστευτή, με σάρκα και οστά (έστω κι αν αυτά δεν είναι ανθρώπινα), ερωτική ιστορία αποτελεί την καρδιά του Avatar. Ο Κάμερον δεν έχει γυρίσει ποτέ ταινία με σκοπό να επιδείξει απλά οπτικά πυροτεχνήματα: Η τεχνολογία στο Avatar υπηρετεί απόλυτα τον απώτερο σκοπό μιας δυνατής ερωτικής ιστορίας."


Kirk Honeycutt, The Hollywood Reporter


http://new.e-go.gr/cinemag/summary.asp?catid=10167&subid=2&pubid=6615650
Share/Bookmark

Αναγνώστες

ΤΟ ΜΑΝΙΦΕΣΤΟ ΤΟΥ BLOGGER

Μανιφέστο του blogger

1. Τα blogs είναι διάλογος - ελεύθερος ανεμπόδιστος διάλογος ανάμεσα σε πολίτες.

2. Τα blogs είναι μια πρόσκληση σε διάλογο, σε διαφωνία, και επικοινωνία.

3. Τα blogs δεν κέρδισαν το ενδιαφέρον της κοινωνίας επειδή λένε ψέματα συκοφαντούν. Το κέρδισαν επειδή η κοινωνία έχει ανάγκη από μια αυθεντική φωνή.

4. Τα blogs είναι το δικαίωμα του καθενός να εκφέρει την άποψή του. Δεν υπάρχουν “ενημερωτικά” και “μη ενημερωτικά” blogs. Μέσα από το διάλογο όλοι κάτι μαθαίνουμε.

5. Τα blogs δεν τα γράφουν επαγγελματίες - τα γράφουν πολίτες. Μπορεί να αξιοποιούν την όποια επαγγελματική τους εμπειρία, μπορεί και όχι.

6. Ο blogger δεν χρησιμοποιεί εθνικούς πόρους (όπως οι τηλεραδιοσυχνότητες), και συνεπώς δεν μπορεί να μπαίνει σε καλούπια ο τρόπος και το περιεχόμενο της έκφρασής του. O blogger αξιοποιεί το απεριόριστο μέγεθος του παγκόσμιου Δικτυακού ιστού για να εκφράσει και τη δική του άποψη.

7. Η Πολιτεία, τα Media, οι επιχειρήσεις, και όλοι οι θεσμοθετημένοι οργανισμοί της Ελληνικής κοινωνίας, αξίζει να παρακολουθούν τους bloggers και τον διάλογο τους. Ακόμα καλύτερο θα είναι να συμμετέχουν ισότιμα σε αυτόν το διάλογο. Θα μπορέσουν και οι ίδιοι να γίνουν σοφότεροι μαθαίνοντας την άποψη του απλού πολίτη, αντί να προσπαθούν να την περιορίσουν στα δικά τους καλούπια.

8. Το δικαίωμα του blogger να γράφει ελεύθερα την άποψή του είναι ιερό. Αν με αυτά που γράφει καταπατά συγκεκριμένες νομοθετικές διατάξεις, υπάρχουν νόμιμες διαδικασίες για την δίωξή του.

9. Στο βαθμό που δεν παραβιάζει με σαφή τρόπο διατάξεις του νόμου, η ανωνυμία είναι δικαίωμα του blogger.

Blog Information

Δημιουργός: MINUS TV Γράφει: to.telecontrol Έγραψαν και μπορεί να ξαναγράψουν: MINUS TV, tv_maniac, Τηλεφτυάρι, Νεκατωμένος, tv book, TV STAND, Firebolt, Κωνσταντίνος Παναγιωτίδης
Οι συγγραφείς του blog δεν συνδέονται άμεσα με οποιονδήποτε τρόπο με τηλεοπτικούς σταθμούς ή άλλα ΜΜΕ.

CNC MINUS TV TOOLBAR (κατέβασέ το!)

Εάν θέλετε να λαμβάνετε ενημέρωση για τις νεότερες αναρτήσεις του blog CNC MINUS TV, τώρα έχετε τη δυνατότητα μέσω του toolbar του blog μας, φτάνει να πατήσετε εδώ και, αφού κατεβάσετε τη γραμμή εργαλειών του cncminustv, να την εγκαταστήσετε στον υπολογιστή σας. Το toolbar του blog περιλαμβάνει ακόμη μηχανή αναζήτησης για εξερεύνηση του διαδικτύου, πρόγραμμα αναπαραγωγής ραδιοφώνου για να ακούτε τη μουσική που θέλετε, παρέχει ακόμη πρόσβαση στο λογαριασμό e-mail σας και προειδοποίηση για νεότερη αλληλογραφία μέσω της λειτουργίας E-Mail Notifier κ.α