Η ΕΡΤ είναι εδώ

Δευτέρα 14 Δεκεμβρίου 2009

Ο "ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΓΥΡΙΣΜΟΣ" ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΣΕ DVD ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΑΚΕΝΤΡΟ!


Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΓΥΡΙΣΜΟΣ της Κόριννας Αβρααμίδου σε DVD από το Παράκεντρο

Μετά την επιτυχημένη πορεία της σε διεθνή φεστιβάλ κaι έχοντας αποσπάσει τα Βραβεία «Καλύτερης Ταινίας» στο London Greek Film Festival 2009 και «Πρωτοεμφανιζόμενου Σκηνοθέτη» στο Alexandria International Film Festival 2009, O ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΓΥΡΙΣΜΟΣ της Κόριννας Αβρααμίδου κυκλοφορεί σε DVD από το Παράκεντρο. Το DVD περιέχει την ταινία σε format High Definition 16:9, ήχο Dolby Digital 5+1, «Making of» της ταινίας, αγγλικούς και γαλλικούς υπότιτλους και πολλά άλλα έξτρα για τους φανατικούς σινεφίλ.
Κατά την περίοδο των εορτών η διάθεση της ταινίας θα γίνεται αποκλειστικά από τα καταστήματα Public σε Λευκωσία και Λεμεσό.

Μεγάλη επιτυχία αποτελεί επίσης το γεγονός ότι το DVD κυκλοφορεί παράλληλα σε Καναδά και ΗΠΑ από τη γνωστή εταιρεία διανομής κινηματογραφικών ταινιών VANGUARD με έδρα την California.


ΒΡΑΒΕΙΑ ΚΑΙ ΦΕΣΤΙΒΑΛ:
London Greek Film Festival 2009, U.K. - Βραβείο καλύτερης ταινίας
25ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αλεξάνδρειας 2009 – Βραβείο Πρωτοεμφανιζόμενου Σκηνοθέτη
Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης 2008, Υποψήφια για τα κρατικά βραβεία ποιότητας σε όλες τις κατηγορίες
Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Καναδά 2009 (Official Finalist)
Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου «Love is Folly» Βάρνα, Βουλγαρία 2009 (Official Finalist)
Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Kolkata, India 2009 (Official Selection)
12ο Ετήσιο Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Ευρωπαϊκής Ένωσης (12th Annual European Union Film Festival) στο Σικάγο (Official Selection)
17ο Antipodes Greek Film Festival 2009, Australia. (Official Selection) Φέτος το φεστιβάλ αυτό έχει διεξαχθεί τον Σεπτέμβριο και Οκτώβριο σε Melbourne, Sydney, Adelaide και Brisbane.
Φεστιβάλ Ευρωπαϊκού Κινηματογράφου, Κίεβο, Ουκρανίας 2009
Επίσημη συμμετοχή της Κύπρου για τη μέρα της Ευρώπης - 9 Μαΐου του 2009 – η ταινία έχει παρουσιαστεί σε Παρίσι, Στρασβούργο, Ρώμη και Βρυξέλλες
Φεστιβάλ Ευρωπαϊκού Κινηματογράφου, Αγία Πετρούπολη, Ρωσία 2009
Φεστιβάλ Ευρωπαϊκού Κινηματογράφου σε Τορόντο και Βανκούβερ του Καναδά 2009
Φεστιβάλ Ευρωπαϊκού Κινηματογράφου Κίνας 2009

Η παραγωγή της ταινίας είναι της Avra Film Productions και χρηματοδοτείται από τη Συμβουλευτική Επιτροπή Κινηματογράφου του Υπουργείου Παιδείας και Πολιτισμού και το ΡΙΚ. Στην παραγωγή συμμετέχουν ακόμα οι εταιρείες Lumiere Services, Roll Out Vision Services, AMP Film Works και Παράκεντρο.

Περισσότερες πληροφορίες για την ταινία καθώς και φωτογραφικό υλικό σε ψηλή ανάλυση μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα http://www.thelasthomecoming.com/

Share/Bookmark

Αναγνώστες

ΤΟ ΜΑΝΙΦΕΣΤΟ ΤΟΥ BLOGGER

Μανιφέστο του blogger

1. Τα blogs είναι διάλογος - ελεύθερος ανεμπόδιστος διάλογος ανάμεσα σε πολίτες.

2. Τα blogs είναι μια πρόσκληση σε διάλογο, σε διαφωνία, και επικοινωνία.

3. Τα blogs δεν κέρδισαν το ενδιαφέρον της κοινωνίας επειδή λένε ψέματα συκοφαντούν. Το κέρδισαν επειδή η κοινωνία έχει ανάγκη από μια αυθεντική φωνή.

4. Τα blogs είναι το δικαίωμα του καθενός να εκφέρει την άποψή του. Δεν υπάρχουν “ενημερωτικά” και “μη ενημερωτικά” blogs. Μέσα από το διάλογο όλοι κάτι μαθαίνουμε.

5. Τα blogs δεν τα γράφουν επαγγελματίες - τα γράφουν πολίτες. Μπορεί να αξιοποιούν την όποια επαγγελματική τους εμπειρία, μπορεί και όχι.

6. Ο blogger δεν χρησιμοποιεί εθνικούς πόρους (όπως οι τηλεραδιοσυχνότητες), και συνεπώς δεν μπορεί να μπαίνει σε καλούπια ο τρόπος και το περιεχόμενο της έκφρασής του. O blogger αξιοποιεί το απεριόριστο μέγεθος του παγκόσμιου Δικτυακού ιστού για να εκφράσει και τη δική του άποψη.

7. Η Πολιτεία, τα Media, οι επιχειρήσεις, και όλοι οι θεσμοθετημένοι οργανισμοί της Ελληνικής κοινωνίας, αξίζει να παρακολουθούν τους bloggers και τον διάλογο τους. Ακόμα καλύτερο θα είναι να συμμετέχουν ισότιμα σε αυτόν το διάλογο. Θα μπορέσουν και οι ίδιοι να γίνουν σοφότεροι μαθαίνοντας την άποψη του απλού πολίτη, αντί να προσπαθούν να την περιορίσουν στα δικά τους καλούπια.

8. Το δικαίωμα του blogger να γράφει ελεύθερα την άποψή του είναι ιερό. Αν με αυτά που γράφει καταπατά συγκεκριμένες νομοθετικές διατάξεις, υπάρχουν νόμιμες διαδικασίες για την δίωξή του.

9. Στο βαθμό που δεν παραβιάζει με σαφή τρόπο διατάξεις του νόμου, η ανωνυμία είναι δικαίωμα του blogger.

Blog Information

Δημιουργός: MINUS TV Γράφει: to.telecontrol Έγραψαν και μπορεί να ξαναγράψουν: MINUS TV, tv_maniac, Τηλεφτυάρι, Νεκατωμένος, tv book, TV STAND, Firebolt, Κωνσταντίνος Παναγιωτίδης
Οι συγγραφείς του blog δεν συνδέονται άμεσα με οποιονδήποτε τρόπο με τηλεοπτικούς σταθμούς ή άλλα ΜΜΕ.

CNC MINUS TV TOOLBAR (κατέβασέ το!)

Εάν θέλετε να λαμβάνετε ενημέρωση για τις νεότερες αναρτήσεις του blog CNC MINUS TV, τώρα έχετε τη δυνατότητα μέσω του toolbar του blog μας, φτάνει να πατήσετε εδώ και, αφού κατεβάσετε τη γραμμή εργαλειών του cncminustv, να την εγκαταστήσετε στον υπολογιστή σας. Το toolbar του blog περιλαμβάνει ακόμη μηχανή αναζήτησης για εξερεύνηση του διαδικτύου, πρόγραμμα αναπαραγωγής ραδιοφώνου για να ακούτε τη μουσική που θέλετε, παρέχει ακόμη πρόσβαση στο λογαριασμό e-mail σας και προειδοποίηση για νεότερη αλληλογραφία μέσω της λειτουργίας E-Mail Notifier κ.α