Η ΕΡΤ είναι εδώ

Τρίτη 29 Δεκεμβρίου 2009

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ AGB - ΕΒΔΟΜΑΔΑ 21/12/2009 - 27/12/2009

ALPHA ΣΤΟ ΣΙΓΜΑ

Και αφού στο ΣΙΓΜΑ μας τρέλαναν απο trailers για τις εκπομπές του Alpha Ελλάδος, και μιας και σε μια εβδομάδα όλες αυτές οι εκπομπές θα προβάλλονται από το ΣΙΓΜΑ, ας δούμε πως πήγαν διάφορες εκπομπές στην τελευταία τους εβδομάδα στο ΡΙΚ...

ΠΑΜΕ ΠΑΚΕΤΟ
Όντως πακέτο πάνε στο ΣΙΓΜΑ από τον Alpha Ελλάδος, πακέτο γεμάτο ψηλά ποσοστά τηλεθέασης. Στην τελευταία της εβδομάδα στο ΡΙΚ, η εκπομπή, με 2 επεισόδια, κατέλαβε τις θέσεις 6 και 23. Το επεισόδιο του περασμένου Σαββάτου μάλιστα κατέγραψε ΤΜΛ 11.2% και μερίδιο τηλεθέασης 36.8%. Ενώ καλά ήταν και η ΤΜΛ 7.5% και μερίδιο 20.7% του επεισοδίου που προβλήθηκε την παραμονή Χριστουγέννων

ΑΓΡΟΤΗΣ ΜΟΝΟΣ ΨΑΧΝΕΙ...
Στην 16η θέση έψαχνε η Σίσσυ την περασμένη εβδομάδα, και κατέλαβε ΤΜΛ 8.3% και μερίδιο τηλεθέασης 28.6%.

FATUS OLUS
Σε δυνατό χαρτί εξελίσσεται το "Fatus Olus", που για πολλοστή συνεχόμενη εβδομάδα καταλαμβάνει 5 θέσεις στον πίνακα της AGB, και μάλιστα ψηλές θέσεις. Την περασμένη εβδομάδα κατέλαβε τις θέσεις 39,57,63,64 και 69. Σίγουρα η εκπομπή θα χαρίσει στο ΣΙΓΜΑ σημαντικό έδαφος και πολλές θέσεις στον πίνακα και θα το βοηθήσει στο κυνήγι της κορυφής. Ψηλότερη ΤΜΛ για την εκπομπή το 6.6%.

ΚΑΤΙ ΨΗΝΕΤΑΙ
Επίσης 5 θέσεις κατέλαβε το "Κάτι ψήνεται". Συγκεκριμένα τις θέσεις 42,45,55,58 και 86. Ψηλότερη ΤΜΛ για την εκπομπή ήταν το 6.5% και ψηλότερο μερίδιο τηλεθέασης το 21.2%.


ΔΙΑΦΟΡΑ

Στη 10η θέση τερμάτισε το "Next Top Model" που δείχνει να ανεβάζει στροφές όσο πλησιάζει το τέλος. Το επεισόδιο της περασμένης Τετάρτης, κατέγραψε ΤΜΛ 9.6% και μερίδιο τηλεθέασης 27.0%.

Στην 21η θέση βρέθηκε την περασμένη εβδομάδα το "The X-Factor II: The Story So far", που παρέμεινε πολύ πίσω απο τα συνηθισμένα του ποσοστά αφού δεν ήταν live. Κατέγραψε 7.7% ΤΜΛ και 24.8% μερίδιο τηλεθέασης.

Πέντε θέσεις πήγαν στο "Love Bites", με ψηλότερη την 50η θέση. Οι υπόλοιπες θέσεις ήταν οι θέσεις 66,71,73 και 90. Η ψηλότερη ΤΜΛ που κατέγραψε η εκπομπή ήταν 5.9% και το ψηλότερο μερίδιο τηλεθέασης 24.1%.

Στην 79η θέση βρέθηκε ο "Εφιάλτης στην κουζίνα" με ΤΜΛ 4.2% και μερίδιο τηλεθέασης το πολύ χαμηλό 9.4%.

Απο 5 θέσεις κατέλαβαν οι 2 MEGAλες σειρές "Η ζωή της άλλης" και "Τα μυστικά της Εδέμ". Η "Ζωή της άλλης" κατέλαβε τις θέσεις 18,27,31,43 και 52, ενώ τα "Μυστικά" κατέλαβαν τις θέσεις 32,35,47,48 και 51. Ελαφρά καλύτερα τα ποσοστά της "ζωής της άλλης".


ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΕΣ ΤΑΙΝΙΕΣ

Home Alone 4: Πάρα πολύ καλά ποσοστά κατέγραψε η ταινία, που προβλήθηκε απο το ΣΙΓΜΑ, καταλαμβάνοντας την 8η θέση με ΤΜΛ 10.1% και μερίδιο τηλεθέασης 30.6%.

Η Αλίκη στο ναυτικό: Στην 11η θέση τερμάτισε η Αλίκη, με ΤΜΛ 9.5% και μερίδιο τηλεθέασης 27.3%.

Mr.Bean: Τις θέσεις 19 και 59 και 80 κατέλαβε ο "Mr.Bean" για το ΣΙΓΜΑ, καταγράφοντας ΤΜΛ μέχρι και 7.8%.

Beethoven: Με ΤΜΛ 6.5% και μερίδιο τηλεθέασης 22.2%, η ταινία κατέλαβε την 41η θέση.

Spiderman: Πέντε θέσεις πιο κάτω, στην 46η θέση, ο άνθρωπος αράχνη άρπαξε με τον ιστό του ΤΜΛ 6.2% και μερίδιο τηλεθέασης 18.4%.

The 40 year old virgin: Στην 95η θέση τερμάτισε η εντελώς εκτός εποχής ταινία που προβλήθηκε απο τον ΑΝΤ1, με ΤΜΛ 3.7% και μερίδιο 11.1%.


Share/Bookmark

Αναγνώστες

ΤΟ ΜΑΝΙΦΕΣΤΟ ΤΟΥ BLOGGER

Μανιφέστο του blogger

1. Τα blogs είναι διάλογος - ελεύθερος ανεμπόδιστος διάλογος ανάμεσα σε πολίτες.

2. Τα blogs είναι μια πρόσκληση σε διάλογο, σε διαφωνία, και επικοινωνία.

3. Τα blogs δεν κέρδισαν το ενδιαφέρον της κοινωνίας επειδή λένε ψέματα συκοφαντούν. Το κέρδισαν επειδή η κοινωνία έχει ανάγκη από μια αυθεντική φωνή.

4. Τα blogs είναι το δικαίωμα του καθενός να εκφέρει την άποψή του. Δεν υπάρχουν “ενημερωτικά” και “μη ενημερωτικά” blogs. Μέσα από το διάλογο όλοι κάτι μαθαίνουμε.

5. Τα blogs δεν τα γράφουν επαγγελματίες - τα γράφουν πολίτες. Μπορεί να αξιοποιούν την όποια επαγγελματική τους εμπειρία, μπορεί και όχι.

6. Ο blogger δεν χρησιμοποιεί εθνικούς πόρους (όπως οι τηλεραδιοσυχνότητες), και συνεπώς δεν μπορεί να μπαίνει σε καλούπια ο τρόπος και το περιεχόμενο της έκφρασής του. O blogger αξιοποιεί το απεριόριστο μέγεθος του παγκόσμιου Δικτυακού ιστού για να εκφράσει και τη δική του άποψη.

7. Η Πολιτεία, τα Media, οι επιχειρήσεις, και όλοι οι θεσμοθετημένοι οργανισμοί της Ελληνικής κοινωνίας, αξίζει να παρακολουθούν τους bloggers και τον διάλογο τους. Ακόμα καλύτερο θα είναι να συμμετέχουν ισότιμα σε αυτόν το διάλογο. Θα μπορέσουν και οι ίδιοι να γίνουν σοφότεροι μαθαίνοντας την άποψη του απλού πολίτη, αντί να προσπαθούν να την περιορίσουν στα δικά τους καλούπια.

8. Το δικαίωμα του blogger να γράφει ελεύθερα την άποψή του είναι ιερό. Αν με αυτά που γράφει καταπατά συγκεκριμένες νομοθετικές διατάξεις, υπάρχουν νόμιμες διαδικασίες για την δίωξή του.

9. Στο βαθμό που δεν παραβιάζει με σαφή τρόπο διατάξεις του νόμου, η ανωνυμία είναι δικαίωμα του blogger.

Blog Information

Δημιουργός: MINUS TV Γράφει: to.telecontrol Έγραψαν και μπορεί να ξαναγράψουν: MINUS TV, tv_maniac, Τηλεφτυάρι, Νεκατωμένος, tv book, TV STAND, Firebolt, Κωνσταντίνος Παναγιωτίδης
Οι συγγραφείς του blog δεν συνδέονται άμεσα με οποιονδήποτε τρόπο με τηλεοπτικούς σταθμούς ή άλλα ΜΜΕ.

CNC MINUS TV TOOLBAR (κατέβασέ το!)

Εάν θέλετε να λαμβάνετε ενημέρωση για τις νεότερες αναρτήσεις του blog CNC MINUS TV, τώρα έχετε τη δυνατότητα μέσω του toolbar του blog μας, φτάνει να πατήσετε εδώ και, αφού κατεβάσετε τη γραμμή εργαλειών του cncminustv, να την εγκαταστήσετε στον υπολογιστή σας. Το toolbar του blog περιλαμβάνει ακόμη μηχανή αναζήτησης για εξερεύνηση του διαδικτύου, πρόγραμμα αναπαραγωγής ραδιοφώνου για να ακούτε τη μουσική που θέλετε, παρέχει ακόμη πρόσβαση στο λογαριασμό e-mail σας και προειδοποίηση για νεότερη αλληλογραφία μέσω της λειτουργίας E-Mail Notifier κ.α