Η ΕΡΤ είναι εδώ

Τρίτη, 22 Δεκεμβρίου 2009

ΤΟ ΡΙΚ ΣΤΗΝ ΜΕΤΑ-ALPHA ΕΠΟΧΗ.....ΔΙΝΕΙ "PERFORMANCE"!

Όχι μόνο δεν κάνει στροφή 180 μοιρών στην ποιότητα, αλλά επιδίδεται και αυτό στα... ριάλιτι!!! Έτσι μετά το GET ON STAGE του MEGA Κύπρου (1), θα δούμε στις οθόνες μας ένα ακόμη κυπριακής παραγωγής talent show, αυτή τη φορά από το κρατικό μας κανάλι -και όχι με δύο, αλλά με τέσσερις παρακαλώ κατηγορίες!-, που έρχεται για να αποδείξει στον Κύπριο τηλεθεατή ότι το ΡΙΚ είναι δίπλα του, ότι νοιάζεται γι' αυτόν και ότι ξέρει πως να τον ανταμείβει που χάρη σε αυτόν οι υπάλληλοι του ΡΙΚ θα κάνουν Χριστούγεννα όπως και ο υπόλοιπος κόσμος που δε δουλεύει στην κυβέρνηση....Έτσι το ίδρυμα θα μας παρουσιάσει τη νέα χρονιά το νέο του τηλεοπτικό πρόγραμμα «PERFORMANCE», ένα πρόγραμμα ανάδειξης ταλέντων στην
• ερμηνεία τραγουδιού
• ερμηνεία μουσικού οργάνου
• χορό και την
• υποκριτική


Ήδη το ίδρυμα έχει ανακοινώσει ότι δέχεται αιτήσεις συμμετοχής με τελευταία μέρα υποβολής συμμετοχών την 8η Ιανουαρίου 2010. Οι συμμετέχοντες θα πρέπει να είναι ηλικίας από 16 έως 35 ετών.Όπως επίσης διαβάζουμε στους όρους συμμετοχής του "τηλεπαιχνιδιού" του ιδρύματος, οι διαγωνιζόμενοι θα περάσουν πρώτα από τη φάση των auditions ενώπιον τετραμελούς κριτικής επιτροπής, -που θα ορίσει το ΡΙΚ και θα αποτελείται από εγνωσμένου κύρους επαγγελματίες στον τομέα τους, όπως σημειώνει το ΡΙΚ -τις οποίες οι τηλεθεατές θα παρακολουθήσουν σε 15 εκπομπές και μετά την ολοκλήρωση των οποίων θα αναδειχθούν οι συμμετέχοντες που θα περάσουν στον τελικό μέσα από συμψηφισμό της βαθμολογίας της κριτικής επιτροπής και του τηλεοπτικού κοινού, ενώ τη βραδιά του τελικού η απόφαση για τους νικητές θα ανήκει αποκλειστικά στο τηλεοπτικό κοινό.
Γιατί κάποιος να μπει σε όλη αυτή τη διαδικασία; μα φυσικά για τα εξής "ενδιαφέροντα" βραβεία:


ΒΡΑΒΕΙΑ
α. Νικητής κατηγορίας ερμηνείας τραγουδιού:
Εκπροσώπηση της Κύπρου στον Διαγωνισμό Τραγουδιού Eurovision 2011.
β. Νικητής κατηγορίας ερμηνείας μουσικού οργάνου:
Συμμετοχή σε εργαστήριο μουσικής/Master Class.
γ. Νικητής κατηγορίας χορού:
Συμμετοχή σε εργαστήριο χορού/Master Class.
δ. Νικητής κατηγορίας υποκριτικής:
Συμμετοχή σε τηλεοπτική σειρά του ΡΙΚ, ανάλογα με τις ανάγκες της τηλεοπτικής περιόδου 2010-2011.

Όχι δε σας κάνουμε πλάκα, δεν είναι βραβεία που τα εμπνευστήκαμε εμείς. Έτσι θα επιβραβεύσει το ίδρυμα τους νικητές των τεσσάρων κατηγοριών, σύμφωνα με την ανακοίνωσή του. Και άντε στις κατηγορίες β και γ να δεχτούμε ότι το "δώρο" αξίζει τον κόπο -λέμε τώρα...-, αλλά για την α και δ κατηγορία δεν είναι σαν να δίνεις φρούδες ελπίδες σε κάποιους; Εδώ δεν ξέρουμε φέτος ποιός θα μας εκπροσωπήσει στην EUROVISION και το ΡΙΚ προγραμματίζει από τώρα τη συμμετοχή μας για το 2011; Και πώς ξέρουμε ότι η Κύπρος θα συμμετέχει εκείνη τη χρονιά στον διαγωνισμό; Ή και αν ο νικητής μας εκπροσωπήσει όντως, ποιός το λέει ότι δε θα βρεθεί ο άνθρωπος αυτός να τραγουδάει στα φωνητικά όπως έγινε και με το EUROSTAR της ΕΡΤ; Αμ, το άλλο, με τον ηθοποιό; Τι θα πει, "ανάλογα με τις ανάγκες της τηλεοπτικής περιόδου 2010-11";. Αν ο νικητής δηλαδή έχει κωμικό ταλέντο και συ έχεις μόνο "ΡΟΔΑ ΤΗΣ ΟΡΓΗΣ", τι θα τον κάνεις; Παρουσιαστή στο "ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΔΩ";
τα "βλέπω" από τώρα τα παρατράγουδα....

Share/Bookmark

Αναγνώστες

ΤΟ ΜΑΝΙΦΕΣΤΟ ΤΟΥ BLOGGER

Μανιφέστο του blogger

1. Τα blogs είναι διάλογος - ελεύθερος ανεμπόδιστος διάλογος ανάμεσα σε πολίτες.

2. Τα blogs είναι μια πρόσκληση σε διάλογο, σε διαφωνία, και επικοινωνία.

3. Τα blogs δεν κέρδισαν το ενδιαφέρον της κοινωνίας επειδή λένε ψέματα συκοφαντούν. Το κέρδισαν επειδή η κοινωνία έχει ανάγκη από μια αυθεντική φωνή.

4. Τα blogs είναι το δικαίωμα του καθενός να εκφέρει την άποψή του. Δεν υπάρχουν “ενημερωτικά” και “μη ενημερωτικά” blogs. Μέσα από το διάλογο όλοι κάτι μαθαίνουμε.

5. Τα blogs δεν τα γράφουν επαγγελματίες - τα γράφουν πολίτες. Μπορεί να αξιοποιούν την όποια επαγγελματική τους εμπειρία, μπορεί και όχι.

6. Ο blogger δεν χρησιμοποιεί εθνικούς πόρους (όπως οι τηλεραδιοσυχνότητες), και συνεπώς δεν μπορεί να μπαίνει σε καλούπια ο τρόπος και το περιεχόμενο της έκφρασής του. O blogger αξιοποιεί το απεριόριστο μέγεθος του παγκόσμιου Δικτυακού ιστού για να εκφράσει και τη δική του άποψη.

7. Η Πολιτεία, τα Media, οι επιχειρήσεις, και όλοι οι θεσμοθετημένοι οργανισμοί της Ελληνικής κοινωνίας, αξίζει να παρακολουθούν τους bloggers και τον διάλογο τους. Ακόμα καλύτερο θα είναι να συμμετέχουν ισότιμα σε αυτόν το διάλογο. Θα μπορέσουν και οι ίδιοι να γίνουν σοφότεροι μαθαίνοντας την άποψη του απλού πολίτη, αντί να προσπαθούν να την περιορίσουν στα δικά τους καλούπια.

8. Το δικαίωμα του blogger να γράφει ελεύθερα την άποψή του είναι ιερό. Αν με αυτά που γράφει καταπατά συγκεκριμένες νομοθετικές διατάξεις, υπάρχουν νόμιμες διαδικασίες για την δίωξή του.

9. Στο βαθμό που δεν παραβιάζει με σαφή τρόπο διατάξεις του νόμου, η ανωνυμία είναι δικαίωμα του blogger.

Blog Information

Δημιουργός: MINUS TV Γράφει: to.telecontrol Έγραψαν και μπορεί να ξαναγράψουν: MINUS TV, tv_maniac, Τηλεφτυάρι, Νεκατωμένος, tv book, TV STAND, Firebolt, Κωνσταντίνος Παναγιωτίδης
Οι συγγραφείς του blog δεν συνδέονται άμεσα με οποιονδήποτε τρόπο με τηλεοπτικούς σταθμούς ή άλλα ΜΜΕ.

CNC MINUS TV TOOLBAR (κατέβασέ το!)

Εάν θέλετε να λαμβάνετε ενημέρωση για τις νεότερες αναρτήσεις του blog CNC MINUS TV, τώρα έχετε τη δυνατότητα μέσω του toolbar του blog μας, φτάνει να πατήσετε εδώ και, αφού κατεβάσετε τη γραμμή εργαλειών του cncminustv, να την εγκαταστήσετε στον υπολογιστή σας. Το toolbar του blog περιλαμβάνει ακόμη μηχανή αναζήτησης για εξερεύνηση του διαδικτύου, πρόγραμμα αναπαραγωγής ραδιοφώνου για να ακούτε τη μουσική που θέλετε, παρέχει ακόμη πρόσβαση στο λογαριασμό e-mail σας και προειδοποίηση για νεότερη αλληλογραφία μέσω της λειτουργίας E-Mail Notifier κ.α