Η ΕΡΤ είναι εδώ

Πέμπτη, 17 Δεκεμβρίου 2009

ΩΡΑ ΓΙΑ ΖΑΠΙΝΓΚ !!! Ελα να αγγίξουμε τα πωπουδάκια μας!

Άντε να ετοιμαζόμαστε σιγά σιγά για τον ερχομό του νέου χρόνου, τόσο εμείς, οσο και τα κανάλια. Καλά μην φανταστείτε και τίποτε ιδιαίτερο. Ο Αντ1 με τα "Χ" Φακτορικά του και το Σίγμα με το Άλλαν Ντάλλων του. (καλά αυτό δεν "θωρκέται" σε κανονική μέρα, τί τους κάνει να πιστεύουν οτι την παραμονή θα είναι καλή επιλογή;) Πολλά έχουμε να πούμε και σήμερα αλλα ας ξεκινήσουμε με το ζάπινγκ μας.

Το ζάπινγκ μας έφερε στην Ελένη Μενεγάκη η οποία θέλοντας να ανεβάσει τα νούμερα, ανέβασε τα πόδια της και μαζί και την διάθεση των ανδρών ιδιαίτερα, οταν σε μια απο τις τελευταίες τις εκπομπές, αποφάσισε να μας δείξει ασκήσεις στο κρεβάτι με τον σύντροφο μας. Πήρε λοιπόν τον Νίκο Μουτσινά και έγινε το έλα να δεις. Η ατάκα "έλα Νίκο να αγγίξουμε τα πωπουδάκια μας", όσοι δεν είδατε την εκπομπή, αφήστε την φαντασία σας να οργιάσει.

Το οτι η σειρά "Μονο μιά φορά" κόβεται είναι γεγονός. Η οικονομική κρίση που ισχύει μόνο για το κανάλι του Δία, είναι και αυτό γεγονός. Δεν είναι ανάγκη όμως ρε Γιώργο μου (Ναι στον Τσιάκκα αναφέρομαι) να πεθαίνει και ένας σε κάθε επεισόδιο για να γίνονται και μειώσεις στην παραγωγή. Θα μας θυμίσετε τους άλλους στο "Σε φόντο κόκκινο" που το ίδιο ακριβός πλάνο με την "Ηλέκτρα" που είναι στο κρεβάτι, μας το βάζουνε κάθε τρεις και λίγο και σε διαφορετικό επεισόδιο. Δεν μπορεί να ξανα έρθει η "Ηλέκτρα" στην Κύπρο για νέα πλάνα; Κοτζαμ νέο αεροδρόμιο κάναμε!

Κάτι πήρε το αυτί μας και σας το μεταφέρουμε. Οι διαγωνιζόμενοι του "Get on stage", οι "PASSIONS" που ητανε προτεινόμενοι για αποχώρηση για τρίτη φορά, πήγανε στην παραγωγή και τους τα έψαλλαν μετα το τέλος του σόου, οπως άλλωστε έδειξαν και κατα την διάρκεια της εκπομπής. Αναφέρθηκαν στον διαγωνισμό οτι είναι στημένος, και εκτος απροόπτου έχουνε ήδη αποχωρήσει. Σύμφωνα με τα όσα ακούσαμε απο τους ίδιους να αναφέρουν, οι νικητές στον διαγωνισμό έχουνε ήδη αποφασιστεί και φαίνεται να είναι οι LMC LOCKERS που άλλωστε έχουνε στους δάσκαλους του σόου και τον ίδιο τον δάσκαλο τους (ναι αυτό τον πενηντάρι που το παίζει δεκαπεντάχρονος). Ξέρω οτι γινόμαστε κακοί με αυτά που λέμε, αλλα αναλόγως με τα γεγονότα που μάθαμε, είμαστε συγκρατημένοι. Τώρα αν βγούμε αληθινοί, ή αν θα μας διαψεύσουν, ο χρόνος θα το δείξει.


Μέλανη είσαι εδώ; Οχι ε. Με τέτοια νεύρα πως να είσαι εδώ. Λίγο τα τεχνικά προβλήματα, λίγο ο Μάρκος που την κάνει με πλάγια βήματα για αλλού, λίγο αυτός ο σκηνοθέτης της (δεν θυμάμαι όνομα, κάτι σε "χάμπουργκερ" πλησιάζει) δεν την αφήνουνε να δει άσπρη μέρα. Αλλα τί περιμένεις Μέλανη μου απο μιά εκπομπή, που έχει μάθει όλους τους τηλεθεατές της με το μικρό τους όνομα; (καλά δεν ήτανε και δύσκολο) Ετσι Μέλανη μου; Καλά ειναι η τηλεθεάτρια η κυρία Στέλλα;


Η σειρά "Πανσέληνος" φαίνεται να ακολουθεί τα βήματα του "Μόνο μια φορά", και όπως φαίνεται και αυτήν νύχτα θα την κόψουνε. Τωρα αν θα έχει πανσέληνο εκείνο το βράδυ δεν το ξέρουμε. Το μόνο που μαθαίνουμε είναι οτι η διεύθυνση δεν είναι ικανοποιημένη με τα νούμερα που παρουσιάζει η σειρά, και στον βωμό της τηλεθέασης και της αγαπημένης AGB παίρνει και αυτή την κόκκινη κάρτα.

Μεσημεριανή εκπομπή ετοιμάζει ο Παναγιώτης Δημόπουλος απο την νέα χρονιά, και όπως μαθαίνουμε θα είναι ενημερωτικού χαρακτήρα, και όχι τόσο ψυχαγωγικού. Δεν ξέρω αν αυτό έλειπε απο την μεσημεριανή ζώνη αλλα οτιδήποτε καινούριο, το περιμένουμε με ανυπομονησία. Αν αναρωτιέστε για τον άλλο της παρέας του παλιού "Που πάμε", τον Αντρέα Δημητρόπουλο, αυτός ανάλαβε ένα νέο σταθμό που εκπέμπει μόνο σε ένα συνδρομητικό κανάλι και "προσπαθεί".

Είδαμε και τον Uri Geller τον "ηθοποιό" της παρέας, που ενώ έδιωξε τον κύπριο "μενταλιστ" Νεόφυτο (ναι αυτόν που έβαλε το πιστόλι με τα καρφιά στο κεφάλι) μετά τα είχε με τους Κύπριους που δεν ψήφισαν να τον κρατήσουν στο παιχνίδι. Χαρακτηριστικά είπε "Πού ήσασταν εσείς οι Κύπριοι να ψηφίσετε; Γιατί τον αφήσατε να βγεί έξω απο το παιχνίδι;". Τωρα τι να πει κανείς; Uri είναι αυτός! Άντε δεν γράφω άλλα μπας και μου πετάξει κανένα κουτάλι στο κεφάλι.

Όσο για την παραμονή πρωτοχρονιάς, και το τι καλούδια θα μας σερβίρουνε τα κανάλια, κάντε λίγο υπομονή και θα τα μάθουμε όλα.


γράφει το ΤΗΛΕΦΤΥΑΡΙ

tileftiari@live.com
Share/Bookmark

Αναγνώστες

ΤΟ ΜΑΝΙΦΕΣΤΟ ΤΟΥ BLOGGER

Μανιφέστο του blogger

1. Τα blogs είναι διάλογος - ελεύθερος ανεμπόδιστος διάλογος ανάμεσα σε πολίτες.

2. Τα blogs είναι μια πρόσκληση σε διάλογο, σε διαφωνία, και επικοινωνία.

3. Τα blogs δεν κέρδισαν το ενδιαφέρον της κοινωνίας επειδή λένε ψέματα συκοφαντούν. Το κέρδισαν επειδή η κοινωνία έχει ανάγκη από μια αυθεντική φωνή.

4. Τα blogs είναι το δικαίωμα του καθενός να εκφέρει την άποψή του. Δεν υπάρχουν “ενημερωτικά” και “μη ενημερωτικά” blogs. Μέσα από το διάλογο όλοι κάτι μαθαίνουμε.

5. Τα blogs δεν τα γράφουν επαγγελματίες - τα γράφουν πολίτες. Μπορεί να αξιοποιούν την όποια επαγγελματική τους εμπειρία, μπορεί και όχι.

6. Ο blogger δεν χρησιμοποιεί εθνικούς πόρους (όπως οι τηλεραδιοσυχνότητες), και συνεπώς δεν μπορεί να μπαίνει σε καλούπια ο τρόπος και το περιεχόμενο της έκφρασής του. O blogger αξιοποιεί το απεριόριστο μέγεθος του παγκόσμιου Δικτυακού ιστού για να εκφράσει και τη δική του άποψη.

7. Η Πολιτεία, τα Media, οι επιχειρήσεις, και όλοι οι θεσμοθετημένοι οργανισμοί της Ελληνικής κοινωνίας, αξίζει να παρακολουθούν τους bloggers και τον διάλογο τους. Ακόμα καλύτερο θα είναι να συμμετέχουν ισότιμα σε αυτόν το διάλογο. Θα μπορέσουν και οι ίδιοι να γίνουν σοφότεροι μαθαίνοντας την άποψη του απλού πολίτη, αντί να προσπαθούν να την περιορίσουν στα δικά τους καλούπια.

8. Το δικαίωμα του blogger να γράφει ελεύθερα την άποψή του είναι ιερό. Αν με αυτά που γράφει καταπατά συγκεκριμένες νομοθετικές διατάξεις, υπάρχουν νόμιμες διαδικασίες για την δίωξή του.

9. Στο βαθμό που δεν παραβιάζει με σαφή τρόπο διατάξεις του νόμου, η ανωνυμία είναι δικαίωμα του blogger.

Blog Information

Δημιουργός: MINUS TV Γράφει: to.telecontrol Έγραψαν και μπορεί να ξαναγράψουν: MINUS TV, tv_maniac, Τηλεφτυάρι, Νεκατωμένος, tv book, TV STAND, Firebolt, Κωνσταντίνος Παναγιωτίδης
Οι συγγραφείς του blog δεν συνδέονται άμεσα με οποιονδήποτε τρόπο με τηλεοπτικούς σταθμούς ή άλλα ΜΜΕ.

CNC MINUS TV TOOLBAR (κατέβασέ το!)

Εάν θέλετε να λαμβάνετε ενημέρωση για τις νεότερες αναρτήσεις του blog CNC MINUS TV, τώρα έχετε τη δυνατότητα μέσω του toolbar του blog μας, φτάνει να πατήσετε εδώ και, αφού κατεβάσετε τη γραμμή εργαλειών του cncminustv, να την εγκαταστήσετε στον υπολογιστή σας. Το toolbar του blog περιλαμβάνει ακόμη μηχανή αναζήτησης για εξερεύνηση του διαδικτύου, πρόγραμμα αναπαραγωγής ραδιοφώνου για να ακούτε τη μουσική που θέλετε, παρέχει ακόμη πρόσβαση στο λογαριασμό e-mail σας και προειδοποίηση για νεότερη αλληλογραφία μέσω της λειτουργίας E-Mail Notifier κ.α