Η ΕΡΤ είναι εδώ

Δευτέρα, 7 Δεκεμβρίου 2009

ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΚΥΠΡΙΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑ Ο ALPHA;Διαβάσαμε σήμερα στο ΤΡΩΚΤΙΚΟ την είδηση πως οι Γερμανοί πωλούν τον ALPHA στον Κύπριο επιχειρηματία Χρήστο Αναστασίου! Αλήθεια ή απλώς φήμες;;; Εμείς σας μεταφέρουμε την είδηση, με επιφύλαξη πάντα:Aπό τους Γερμανούς, στον Κύπριο! Αυτό δεν είναι κανάλι, το γεφύρι της Άρτας είναι...Ακόμα δε "χρόνισε" η "κατοχική" διεύθυνση στον Alpha και οι Γερμανοί ετοιμάζονται να την κάνουν με ελαφρά...90.000.000 ευρώ λέγεται ότι έχει προκαταβάλει ο κύπριος επιχειρηματίας, Χρήστος Αναστασίου για την εξαγορά του καναλιού. Λέτε λατρεμένα, να είναι αυτός η λύση; Βέβαια, εδώ που τα λέμε, βλέποντας τους αριθμούς, θα μπορούσε κανείς να χαρακτηρίσει τους Γερμανούς επιτυχημένους.Για ρωτήστε όμως και τους εργαζόμενους, που από τα δυνατά ρεπορτάζ, βρέθηκαν να ασχολούνται με προτάσεις μόδαςhttp://rombatv.blogspot.com/Εμείς πάλι λέμε, με τόση αγάπη που έχουμε στο κανάλι της Κάτζας εδώ στο νησί (βλ. σφαγή RIK- SIGMA για τα προγράμματα του καναλιού) πώς να μην φροντίσει κάποιος από μας να τον εξασφαλίσει; Είσαι τρελλλλλληηηηηηή;;;; (που λέει και ο Ασημακόπουλος στην "ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΑ").
Το φαγητό να προσέξει ο Κύπριος να μη μας κόψει (ΚΑΤΙ ΨΗΝΕΤΑΙ, ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΣΤΗΝ ΚΟΥΖΙΝΑ) και είμαστε οκ.

Αν αυτό ισχύει λέτε να έρθουν τα πάνω κάτω και στις συμφωνίες που έχουν κάνει οι Γερμανοί με το SIGMA;;;;

Α, καλά!!! Γι' αυτό και οι Ρικάδες όχι μόνο τα βρήκαν με την Γερμανού αλλά να δούμε και τί έταξαν στη σιδηρά Κυρία του κεντρικού Αιμιλία Κενεβέζου, για να βγει ζωντανά στην εκπομπή -σε μία σπάνια εμφάνισή της- και να είναι μες την καλή χαρά;

Share/Bookmark

Αναγνώστες

ΤΟ ΜΑΝΙΦΕΣΤΟ ΤΟΥ BLOGGER

Μανιφέστο του blogger

1. Τα blogs είναι διάλογος - ελεύθερος ανεμπόδιστος διάλογος ανάμεσα σε πολίτες.

2. Τα blogs είναι μια πρόσκληση σε διάλογο, σε διαφωνία, και επικοινωνία.

3. Τα blogs δεν κέρδισαν το ενδιαφέρον της κοινωνίας επειδή λένε ψέματα συκοφαντούν. Το κέρδισαν επειδή η κοινωνία έχει ανάγκη από μια αυθεντική φωνή.

4. Τα blogs είναι το δικαίωμα του καθενός να εκφέρει την άποψή του. Δεν υπάρχουν “ενημερωτικά” και “μη ενημερωτικά” blogs. Μέσα από το διάλογο όλοι κάτι μαθαίνουμε.

5. Τα blogs δεν τα γράφουν επαγγελματίες - τα γράφουν πολίτες. Μπορεί να αξιοποιούν την όποια επαγγελματική τους εμπειρία, μπορεί και όχι.

6. Ο blogger δεν χρησιμοποιεί εθνικούς πόρους (όπως οι τηλεραδιοσυχνότητες), και συνεπώς δεν μπορεί να μπαίνει σε καλούπια ο τρόπος και το περιεχόμενο της έκφρασής του. O blogger αξιοποιεί το απεριόριστο μέγεθος του παγκόσμιου Δικτυακού ιστού για να εκφράσει και τη δική του άποψη.

7. Η Πολιτεία, τα Media, οι επιχειρήσεις, και όλοι οι θεσμοθετημένοι οργανισμοί της Ελληνικής κοινωνίας, αξίζει να παρακολουθούν τους bloggers και τον διάλογο τους. Ακόμα καλύτερο θα είναι να συμμετέχουν ισότιμα σε αυτόν το διάλογο. Θα μπορέσουν και οι ίδιοι να γίνουν σοφότεροι μαθαίνοντας την άποψη του απλού πολίτη, αντί να προσπαθούν να την περιορίσουν στα δικά τους καλούπια.

8. Το δικαίωμα του blogger να γράφει ελεύθερα την άποψή του είναι ιερό. Αν με αυτά που γράφει καταπατά συγκεκριμένες νομοθετικές διατάξεις, υπάρχουν νόμιμες διαδικασίες για την δίωξή του.

9. Στο βαθμό που δεν παραβιάζει με σαφή τρόπο διατάξεις του νόμου, η ανωνυμία είναι δικαίωμα του blogger.

Blog Information

Δημιουργός: MINUS TV Γράφει: to.telecontrol Έγραψαν και μπορεί να ξαναγράψουν: MINUS TV, tv_maniac, Τηλεφτυάρι, Νεκατωμένος, tv book, TV STAND, Firebolt, Κωνσταντίνος Παναγιωτίδης
Οι συγγραφείς του blog δεν συνδέονται άμεσα με οποιονδήποτε τρόπο με τηλεοπτικούς σταθμούς ή άλλα ΜΜΕ.

CNC MINUS TV TOOLBAR (κατέβασέ το!)

Εάν θέλετε να λαμβάνετε ενημέρωση για τις νεότερες αναρτήσεις του blog CNC MINUS TV, τώρα έχετε τη δυνατότητα μέσω του toolbar του blog μας, φτάνει να πατήσετε εδώ και, αφού κατεβάσετε τη γραμμή εργαλειών του cncminustv, να την εγκαταστήσετε στον υπολογιστή σας. Το toolbar του blog περιλαμβάνει ακόμη μηχανή αναζήτησης για εξερεύνηση του διαδικτύου, πρόγραμμα αναπαραγωγής ραδιοφώνου για να ακούτε τη μουσική που θέλετε, παρέχει ακόμη πρόσβαση στο λογαριασμό e-mail σας και προειδοποίηση για νεότερη αλληλογραφία μέσω της λειτουργίας E-Mail Notifier κ.α