Η ΕΡΤ είναι εδώ

Τρίτη, 8 Δεκεμβρίου 2009

ALPHA TV: ΔΙΑΨΕΥΔΟΥΝ ΤΙΣ ΦΗΜΕΣ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ

Μετά από την έντονη φημολογία που υπήρξε στα ελληνικά Μ.Μ.Ε περί εξαγοράς του ALPHA από Κύπριο επιχειρηματία, το όνομα του οποίου εναλλάσσεται μάλιστα στα διάφορα ρεπορτάζ -άλλοι γράφουν για τον Κύπριο Χρήστο Αναστασίου άλλοι τον θέλουν να ονομάζεται Χρήστος Αθανασίου !- πίσω από τον οποίο κρύβονται όπως κάποιοι είπαν και Ρώσσοι(!!!), σήμερα με δελτίο τύπου, το γερμανικό RTL GROUP, που κατέχει σήμερα το 69,97% του ALPHA, διέψευσε τις φήμες των τελευταίων ημερών περί πώλησης του καναλιού σε Κύπριους επιχειρηματίες."Το RTL Group ήρθε στην ελληνική αγορά για να μείνει στην ελληνική αγορά. Η πορεία μας δείχνει ότι είμαστε ένας επενδυτής με μακροπρόθεσμη στρατηγική. Είμαστε βέβαιοι ότι η ελληνική διαφημιστική αγορά θα αξιοποιήσει τις συνεχείς επιτυχίες της τηλεόρασης του Alpha όσον αφορά στην τηλεθέαση.Κάποιοι κατασκευάζουν ψευδείς πληροφορίες και τις παρουσιάζουν ως αληθινές, ενώ στην πραγματικότητα είναι κατασκευασμένες, όταν η αποδεδειγμένη αφοσίωσή μας στην επένδυσή μας είναι γεγονός." Ο κ. Oliver Herrgesell συνεχίζει: "Το RTL Group είναι μια εταιρεία εισηγμένη στο Χρηματιστήριο. Εάν βρισκόταν σε διαπραγματεύσεις εξαγοράς θα έπρεπε να ενημερωθεί σχετικά η Χρηματιστηριακή Αγορά. Δεν έχουμε ενημερώσει την Αγορά γιατί δεν υφίσταται καμιά τέτοια διαδικασία σε εξέλιξη. Παραμένουμε αφοσιωμένοι στην τηλεόραση του Alpha".


Από την πλευρά πάντως του Κύπριου δεν υπήρξε καμία απάντηση, οπότε για την είδηση αυτή, που έσκασε σαν βόμβα και προκάλεσε ποικίλα σχόλια σε Ελλάδα και Κύπρο, αναμένεται συνέχεια εκτός και αν όντως όλο το "σενάριο περί πώλησης" ανήκει στη σφαίρα της "τηλεοπτικής" φαντασίας....

Share/Bookmark

Αναγνώστες

ΤΟ ΜΑΝΙΦΕΣΤΟ ΤΟΥ BLOGGER

Μανιφέστο του blogger

1. Τα blogs είναι διάλογος - ελεύθερος ανεμπόδιστος διάλογος ανάμεσα σε πολίτες.

2. Τα blogs είναι μια πρόσκληση σε διάλογο, σε διαφωνία, και επικοινωνία.

3. Τα blogs δεν κέρδισαν το ενδιαφέρον της κοινωνίας επειδή λένε ψέματα συκοφαντούν. Το κέρδισαν επειδή η κοινωνία έχει ανάγκη από μια αυθεντική φωνή.

4. Τα blogs είναι το δικαίωμα του καθενός να εκφέρει την άποψή του. Δεν υπάρχουν “ενημερωτικά” και “μη ενημερωτικά” blogs. Μέσα από το διάλογο όλοι κάτι μαθαίνουμε.

5. Τα blogs δεν τα γράφουν επαγγελματίες - τα γράφουν πολίτες. Μπορεί να αξιοποιούν την όποια επαγγελματική τους εμπειρία, μπορεί και όχι.

6. Ο blogger δεν χρησιμοποιεί εθνικούς πόρους (όπως οι τηλεραδιοσυχνότητες), και συνεπώς δεν μπορεί να μπαίνει σε καλούπια ο τρόπος και το περιεχόμενο της έκφρασής του. O blogger αξιοποιεί το απεριόριστο μέγεθος του παγκόσμιου Δικτυακού ιστού για να εκφράσει και τη δική του άποψη.

7. Η Πολιτεία, τα Media, οι επιχειρήσεις, και όλοι οι θεσμοθετημένοι οργανισμοί της Ελληνικής κοινωνίας, αξίζει να παρακολουθούν τους bloggers και τον διάλογο τους. Ακόμα καλύτερο θα είναι να συμμετέχουν ισότιμα σε αυτόν το διάλογο. Θα μπορέσουν και οι ίδιοι να γίνουν σοφότεροι μαθαίνοντας την άποψη του απλού πολίτη, αντί να προσπαθούν να την περιορίσουν στα δικά τους καλούπια.

8. Το δικαίωμα του blogger να γράφει ελεύθερα την άποψή του είναι ιερό. Αν με αυτά που γράφει καταπατά συγκεκριμένες νομοθετικές διατάξεις, υπάρχουν νόμιμες διαδικασίες για την δίωξή του.

9. Στο βαθμό που δεν παραβιάζει με σαφή τρόπο διατάξεις του νόμου, η ανωνυμία είναι δικαίωμα του blogger.

Blog Information

Δημιουργός: MINUS TV Γράφει: to.telecontrol Έγραψαν και μπορεί να ξαναγράψουν: MINUS TV, tv_maniac, Τηλεφτυάρι, Νεκατωμένος, tv book, TV STAND, Firebolt, Κωνσταντίνος Παναγιωτίδης
Οι συγγραφείς του blog δεν συνδέονται άμεσα με οποιονδήποτε τρόπο με τηλεοπτικούς σταθμούς ή άλλα ΜΜΕ.

CNC MINUS TV TOOLBAR (κατέβασέ το!)

Εάν θέλετε να λαμβάνετε ενημέρωση για τις νεότερες αναρτήσεις του blog CNC MINUS TV, τώρα έχετε τη δυνατότητα μέσω του toolbar του blog μας, φτάνει να πατήσετε εδώ και, αφού κατεβάσετε τη γραμμή εργαλειών του cncminustv, να την εγκαταστήσετε στον υπολογιστή σας. Το toolbar του blog περιλαμβάνει ακόμη μηχανή αναζήτησης για εξερεύνηση του διαδικτύου, πρόγραμμα αναπαραγωγής ραδιοφώνου για να ακούτε τη μουσική που θέλετε, παρέχει ακόμη πρόσβαση στο λογαριασμό e-mail σας και προειδοποίηση για νεότερη αλληλογραφία μέσω της λειτουργίας E-Mail Notifier κ.α