Η ΕΡΤ είναι εδώ

Πέμπτη 17 Δεκεμβρίου 2009

Λάβετε θέσεις

Λάβετε θέσεις, αυτός είναι ο σημερινός μας τίτλος....
Ένας από τους λόγους του τίτλου αυτού είναι για τον καταξιωμένο ψυχίατρο Γιάγκο Μικελλίδη που θα μας ¨μαγεύει¨ με την παρουσία του αλλά και τις εντυπωσιακές απαντήσεις του στους τηλεθεατές. Μην μου κάνετε λάθος σταθμό όμως, θα είναι στο ΜΕΓΑ τώρα αντί στο ΣΙΓΜΑ, με Χριστιάνα αντί Ελίτα. Στο προηγούμενο μας άρθρο ήταν μια από τις απορίες που μας καίγανε, που είναι ο Μικελλίδης οεο;;; Στο ΜΕΓΑ με την Χριστιάνα οεο;!;!;

Λάβαμε θέσεις και πάθαμε σοκ όταν είδαμε τον(;) Βατζελή στην ¨Αίγια φούξια¨ σε ένα εντελώς διαφορετικό ρόλο από αυτό που τον ξέραμε, ο Βατζελής έγινε Βατζέλαρος με τα όλα του και περιμένουμε με αγωνία να δούμε ποια θα είναι τελικά η τυχερή.

Λάβαμε θέσεις για να δούμε τι γίνετε μέσα στα Κυπριακά περίπτερα από την εκπομπή του Χρύσανθου Τσουρούλλη ¨70 λεπτά¨ (εγώ τόσο χρονομέτρησα την εκπομπή) και αυτό που είδαμε απερίγραπτο. Νόμιμα ναρκωτικά στα περίπτερα με ονομασία αρωματικά χώρου, που πάμε τελικά ρε παιδία όταν τα πουλάμε νόμιμα και στα περίπτερα;;;

Λάβαμε θέσεις να δούμε ¨Για την αγάπη σου¨ ούψ συγνώμη, ¨Πανσέληνος¨ ήθελα να πω και είδαμε ¨Για την αγάπη σου¨ τελικά και αφού γνωρίζαμε το τέλος απλά προσπεράσαμε με 1000.

Λάβαμε θέσεις και για το ¨Στιγμές ζωής¨ να δούμε τον περιβόητο καρχαρία στα θαλάσσια νερά της Κύπρου που μόνο σε ταινίες τους βλέπουμε και μόλις λάβαμε την θέση τελείωσε. Να σας πω εγώ τι έγινε με δύο λέξεις. Τον πυροβόλησαν!!
(απλά μια ενημέρωση για την Μέλανη Στέλιου που προσπάθησε να το διαφημίσει το πρωί της Τετάρτης. ¨Όταν διαφημίζουμε μια εκπομπή του σταθμού μας οφείλουμε να ενημερωθούμε και λίγο για το θέμα, μια ημερομηνία ήταν 1988¨).

Αφού ήμασταν είδη στη θέση μας βάλαμε ¨NEXT TOP MODEL¨ και είδαμε μια απ’ τα ίδια, να φωνάζουν να τσακώνονται και στο τέλος να αποχωρεί οικιοθελώς ένα μοντέλο γιατί δεν αντέχει την πίεση. Τελικά οι κριτές δεν νομίζω να χρειάζονται εκεί και να τους πληρώνουν αφού μπορούν και μόνα τους τα μοντέλα να φεύγουν κάθε βδομάδα ένα-ένα.

Αφήσαμε για το τέλος μια ερώτηση για τον Uri Geller.
Αφού δεν ήθελες να φύγει ο Νεόφυτος ΓΙΑΤΙ τον πρότεινες και μετά είχες την απορία που ήμασταν εμείς οι Κύπριοι;;;;;

Από TVbook
Επικοινωνήστε μαζί μας για ότι νεότερο θέλετε να σχολιάσουμε στο tvbook@live.com
Share/Bookmark

Αναγνώστες

ΤΟ ΜΑΝΙΦΕΣΤΟ ΤΟΥ BLOGGER

Μανιφέστο του blogger

1. Τα blogs είναι διάλογος - ελεύθερος ανεμπόδιστος διάλογος ανάμεσα σε πολίτες.

2. Τα blogs είναι μια πρόσκληση σε διάλογο, σε διαφωνία, και επικοινωνία.

3. Τα blogs δεν κέρδισαν το ενδιαφέρον της κοινωνίας επειδή λένε ψέματα συκοφαντούν. Το κέρδισαν επειδή η κοινωνία έχει ανάγκη από μια αυθεντική φωνή.

4. Τα blogs είναι το δικαίωμα του καθενός να εκφέρει την άποψή του. Δεν υπάρχουν “ενημερωτικά” και “μη ενημερωτικά” blogs. Μέσα από το διάλογο όλοι κάτι μαθαίνουμε.

5. Τα blogs δεν τα γράφουν επαγγελματίες - τα γράφουν πολίτες. Μπορεί να αξιοποιούν την όποια επαγγελματική τους εμπειρία, μπορεί και όχι.

6. Ο blogger δεν χρησιμοποιεί εθνικούς πόρους (όπως οι τηλεραδιοσυχνότητες), και συνεπώς δεν μπορεί να μπαίνει σε καλούπια ο τρόπος και το περιεχόμενο της έκφρασής του. O blogger αξιοποιεί το απεριόριστο μέγεθος του παγκόσμιου Δικτυακού ιστού για να εκφράσει και τη δική του άποψη.

7. Η Πολιτεία, τα Media, οι επιχειρήσεις, και όλοι οι θεσμοθετημένοι οργανισμοί της Ελληνικής κοινωνίας, αξίζει να παρακολουθούν τους bloggers και τον διάλογο τους. Ακόμα καλύτερο θα είναι να συμμετέχουν ισότιμα σε αυτόν το διάλογο. Θα μπορέσουν και οι ίδιοι να γίνουν σοφότεροι μαθαίνοντας την άποψη του απλού πολίτη, αντί να προσπαθούν να την περιορίσουν στα δικά τους καλούπια.

8. Το δικαίωμα του blogger να γράφει ελεύθερα την άποψή του είναι ιερό. Αν με αυτά που γράφει καταπατά συγκεκριμένες νομοθετικές διατάξεις, υπάρχουν νόμιμες διαδικασίες για την δίωξή του.

9. Στο βαθμό που δεν παραβιάζει με σαφή τρόπο διατάξεις του νόμου, η ανωνυμία είναι δικαίωμα του blogger.

Blog Information

Δημιουργός: MINUS TV Γράφει: to.telecontrol Έγραψαν και μπορεί να ξαναγράψουν: MINUS TV, tv_maniac, Τηλεφτυάρι, Νεκατωμένος, tv book, TV STAND, Firebolt, Κωνσταντίνος Παναγιωτίδης
Οι συγγραφείς του blog δεν συνδέονται άμεσα με οποιονδήποτε τρόπο με τηλεοπτικούς σταθμούς ή άλλα ΜΜΕ.

CNC MINUS TV TOOLBAR (κατέβασέ το!)

Εάν θέλετε να λαμβάνετε ενημέρωση για τις νεότερες αναρτήσεις του blog CNC MINUS TV, τώρα έχετε τη δυνατότητα μέσω του toolbar του blog μας, φτάνει να πατήσετε εδώ και, αφού κατεβάσετε τη γραμμή εργαλειών του cncminustv, να την εγκαταστήσετε στον υπολογιστή σας. Το toolbar του blog περιλαμβάνει ακόμη μηχανή αναζήτησης για εξερεύνηση του διαδικτύου, πρόγραμμα αναπαραγωγής ραδιοφώνου για να ακούτε τη μουσική που θέλετε, παρέχει ακόμη πρόσβαση στο λογαριασμό e-mail σας και προειδοποίηση για νεότερη αλληλογραφία μέσω της λειτουργίας E-Mail Notifier κ.α