Η ΕΡΤ είναι εδώ

Τρίτη 29 Δεκεμβρίου 2009

ΣΤΟΙΧΕΙΑ AGB - ΕΒΔΟΜΑΔΑ 21/12/2009 - 27/12/2009


Αγαπητοί αναγνώστες γεια σε όλους σας και ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ! Μετά από μια μεγάλη απουσία λόγω διαφόρων υποχρεώσεων και άλλων δυσκολιών, επιστρέφω σήμερα στις αναρτήσεις με τα στοιχεία τηλεθέασης της AGB για την περασμένη εβδομάδα, αυτή των Χριστουγέννων!

Σε όλο το διάστημα που δεν έκανα αναρτήσεις, η "Αίγια Fuxia" ήταν σταθερά στην κορυφή με ποσοστά ψηλότερα από εβδομάδα σ
ε εβδομάδα, κι' αυτό δεν άλλαξε την περασμένη εβδομάδα αφού παρέμεινε στο ρετιρέ με τα 2 επεισόδια της. Η απουσία του "X-Factor LIVE" και του show "Ο διάδοχος του Uri Geller", έδωσαν την ευκαιρία στις "Πατάτες Αντιναχτές" να σκαρφαλώσουν μέχρι και την 4η θέση. Την εξαιρετική της πορεία συνεχίζει όμως και η σειρά "Σε Φόντο Κόκκινο", ενώ όλα φαίνονται να δουλεύουν για το ΣΙΓΜΑ, αφού το "Πάμε Πακέτο", που σύντομα θα προβάλλεται από το ΣΙΓΜΑ, ανέβασε πολύ τα ποσοστά του. Λίγο πριν τον τελικό, το "Next Top Model" επίσης ανεβαίνει, ενώ τα Christmas Classics "Home Alone 4" και "Mr.Bean" βρήκαν κι' αυτά μια θέση στην πρώτη 20αδα τηλεθέασης της AGB. Αναλυτικά, ο πίνακας με τις πρώτες 20 εκπομπές για την περασμένη εβδομάδα είναι ο εξής:
Ας ξεκινήσουμε λοιπόν να δούμε πως τα πήγαν την περασμένη εβδομάδα διάφορες Κυπριακές παραγωγές.

ΑΙΓΙΑ FUXIA 2
Ποσοστά μαμούθ κατέγραψε την περασμένη εβδομάδα η κορυφαία όλων "Αίγια Fuxia", τόσο στην Τηλεθέαση Μέσου Λεπτού (ΤΜΛ) όσο και στο γενικό μερίδιο τηλεθέασης. Το επεισόδιο της περασμένης Τρίτης, κατέλαβε την πρώτη θέση, με ΤΜΛ 28.7%, ένα ποσοστό που δεν ξαναείδαμε από σειρά στην Κυπριακή τηλεόραση! Το γενικό μερίδιο του συγκεκριμένου επεισοδίου ανήλθε στο επίσης πάρα πολύ ψηλό 60.5%. Όσο για το επεισόδιο της Δευτέρας, κατέλαβε τη δεύτερη θέση με ΤΜΛ 26.9% και γενικό μερίδιο τηλεθέασης 58.6%. Wow!

ΣΕ ΦΟΝΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ
Συνεχίζουμε με το "Σε Φόντο Κόκκινο", το οποίο με τα 3 επεισόδια του που προβλήθηκαν την περασμένη εβδομάδα, κατέλαβε 3 θέσεις στην πρώτη 10αδα! Συγκεκριμένα κατέλαβε τις θέσεις 3,5 και 7, με ΤΜΛ 12.5%, 11.9% και 10.8% αντίστοιχα. Και τα μερίδια τηλεθέασης των 3 αυτών επεισοδίων ήταν πολύ ψηλά, με ψηλότερο το 32.4%, στο επεισόδιο της περασμένης Τετάρτης.

ΠΑΤΑΤΕΣ ΑΝΤΙΝΑΧΤΕΣ
Όπως είπα και πιο πάνω, οι "Πατάτες" έφτασαν την περασμένη εβδομάδα μέχρι την 4η θέση, αφού δεν τις επηρέασε κανένας mentalist από απέναντι. Έτσι, με το 2ο μόλις επεισόδιο της σεζόν, ο πήχης μπήκε πολύ ψηλά και περιμένουμε να δούμε αν οι "Πατάτες" θα ανταποκριθούν! Το επεισόδιο κατέγραψε ΤΜΛ 12.1% και γενικό μερίδιο τηλεθέασης 37.3%.

ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΦΟΡΑ
Μόνο μια φορά μπήκε στην 20αδα η ομώνυμη σειρά του ΣΙΓΜΑ και συγκεκριμένα στην 13η θέση με το επεισόδιο της περασμένης Τετάρτης, που κατέγραψε ΤΜΛ 9.0% και μερίδιο τηλεθέασης 23.8%. Τα άλλα δυο επεισόδια της σειράς κατέλαβαν τις θέσεις 25 και 34, με ΤΜΛ 7.4% και 6.8% αντίστοιχα. Απογοητευτικά ήταν όμως τα μερίδια τηλεθέασης των 2 αυτών επεισοδίων, που ανήλθαν στο 15.2% και 15.4%, αλλά τι να περιμένει κανείς από μια σειρά που παίζει απέναντι στην "Αίγια"...

Ο ΚΑΦΕΝΕΣ ΤΩΝ ΓΕΝΕΚΩΝ
Να με συγχωρέσετε που δεν ξέρω απο που ξεφύτρωσε αυτό, αφού πρώτη φορά το ακούω. Πάντως, κατέλαβε την 15η θέση με ΤΜΛ 8.5% και μερίδιο τηλεθέασης 25.4%!

ΜΟΝΟ ΓΙΑΤΙ Σ'ΑΓΑΠΗΣΑ
Στην 29η θέση τερμάτισε το πρώτο μέρος της νέας μίνι σειράς του ΣΙΓΜΑ "Μόνο γιατί σ' αγάπησα". Η σειρά κατέγραψε ΤΜΛ 7.3% και μερίδιο τηλεθέασης ακριβώς 20%. Ίσως αυτά τα ποσοστά να μην ήταν τα αναμενόμενα. Προσωπικά δεν έχω δει το πρώτο μέρος της σειράς, αλλά νομίζω πως εκεί στο ΣΙΓΜΑ θα περίμεναν κάτι παραπάνω. Έτσι θα τους δώσω μια συμβουλή: τέρμα οι σειρές που ξεκινούν από "Μόνο", ίσως αυτό να φταίει για τα μέτρια ποσοστά! (βλέπε "ΜΟΝΟ μια φορά")!!

ALLAN DALLON
Τα μέτρια ποσοστά συνέχισε το "Allan Dallon", που βρέθηκε την περασμένη εβδομάδα στην 36η θέση, με ΤΜΛ 6.7% και μερίδιο τηλεθέασης 20.3%. Απ' ότι διάβασα, η εκπομπή θα έχει και "γιορταστικό" (;) επεισόδιο την παραμονή Πρωτοχρονιάς, με αόρατο φακό και πολλά από τα "θανατηφόρα" σκετσάκια των συντελεστών της σειράς.

ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ
Τρείς θέσεις κατέλαβε την περασμένη εβδομάδα με 3 επεισόδια της η σειρά "Πανσέληνος", με ψηλότερη την 44η. Οι άλλες δύο θέσεις ήταν οι θέσεις 49 και 53. Ψηλότερη ΤΜΛ για τη σειρά ήταν το 6.3% του επεισοδίου της περασμένης Τρίτης, και ψηλότερο μερίδιο τηλεθέασης το 16% του ίδιου επεισοδίου.

ΜΠΑΤΣΟ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ
Στην 78η θέση τερμάτισε ένα επεισόδιο της σειράς "Μπάτσο Αγάπη μου", με ΤΜΛ 4.3% και μερίδιο τηλεθέασης 14.5%.


Share/Bookmark

Αναγνώστες

ΤΟ ΜΑΝΙΦΕΣΤΟ ΤΟΥ BLOGGER

Μανιφέστο του blogger

1. Τα blogs είναι διάλογος - ελεύθερος ανεμπόδιστος διάλογος ανάμεσα σε πολίτες.

2. Τα blogs είναι μια πρόσκληση σε διάλογο, σε διαφωνία, και επικοινωνία.

3. Τα blogs δεν κέρδισαν το ενδιαφέρον της κοινωνίας επειδή λένε ψέματα συκοφαντούν. Το κέρδισαν επειδή η κοινωνία έχει ανάγκη από μια αυθεντική φωνή.

4. Τα blogs είναι το δικαίωμα του καθενός να εκφέρει την άποψή του. Δεν υπάρχουν “ενημερωτικά” και “μη ενημερωτικά” blogs. Μέσα από το διάλογο όλοι κάτι μαθαίνουμε.

5. Τα blogs δεν τα γράφουν επαγγελματίες - τα γράφουν πολίτες. Μπορεί να αξιοποιούν την όποια επαγγελματική τους εμπειρία, μπορεί και όχι.

6. Ο blogger δεν χρησιμοποιεί εθνικούς πόρους (όπως οι τηλεραδιοσυχνότητες), και συνεπώς δεν μπορεί να μπαίνει σε καλούπια ο τρόπος και το περιεχόμενο της έκφρασής του. O blogger αξιοποιεί το απεριόριστο μέγεθος του παγκόσμιου Δικτυακού ιστού για να εκφράσει και τη δική του άποψη.

7. Η Πολιτεία, τα Media, οι επιχειρήσεις, και όλοι οι θεσμοθετημένοι οργανισμοί της Ελληνικής κοινωνίας, αξίζει να παρακολουθούν τους bloggers και τον διάλογο τους. Ακόμα καλύτερο θα είναι να συμμετέχουν ισότιμα σε αυτόν το διάλογο. Θα μπορέσουν και οι ίδιοι να γίνουν σοφότεροι μαθαίνοντας την άποψη του απλού πολίτη, αντί να προσπαθούν να την περιορίσουν στα δικά τους καλούπια.

8. Το δικαίωμα του blogger να γράφει ελεύθερα την άποψή του είναι ιερό. Αν με αυτά που γράφει καταπατά συγκεκριμένες νομοθετικές διατάξεις, υπάρχουν νόμιμες διαδικασίες για την δίωξή του.

9. Στο βαθμό που δεν παραβιάζει με σαφή τρόπο διατάξεις του νόμου, η ανωνυμία είναι δικαίωμα του blogger.

Blog Information

Δημιουργός: MINUS TV Γράφει: to.telecontrol Έγραψαν και μπορεί να ξαναγράψουν: MINUS TV, tv_maniac, Τηλεφτυάρι, Νεκατωμένος, tv book, TV STAND, Firebolt, Κωνσταντίνος Παναγιωτίδης
Οι συγγραφείς του blog δεν συνδέονται άμεσα με οποιονδήποτε τρόπο με τηλεοπτικούς σταθμούς ή άλλα ΜΜΕ.

CNC MINUS TV TOOLBAR (κατέβασέ το!)

Εάν θέλετε να λαμβάνετε ενημέρωση για τις νεότερες αναρτήσεις του blog CNC MINUS TV, τώρα έχετε τη δυνατότητα μέσω του toolbar του blog μας, φτάνει να πατήσετε εδώ και, αφού κατεβάσετε τη γραμμή εργαλειών του cncminustv, να την εγκαταστήσετε στον υπολογιστή σας. Το toolbar του blog περιλαμβάνει ακόμη μηχανή αναζήτησης για εξερεύνηση του διαδικτύου, πρόγραμμα αναπαραγωγής ραδιοφώνου για να ακούτε τη μουσική που θέλετε, παρέχει ακόμη πρόσβαση στο λογαριασμό e-mail σας και προειδοποίηση για νεότερη αλληλογραφία μέσω της λειτουργίας E-Mail Notifier κ.α