Η ΕΡΤ είναι εδώ

Σάββατο 10 Οκτωβρίου 2009

put the telecontrol down, μπορείς ;;;


Αν εξαιρέσουμε τη μάχη της πρωϊνής ζώνης μεταξύ των δύο κυριών, Μέλανης Στέλιου και Γαβριέλλας Χριστοδούλου, του SIGMA και ΡΙΚ αντίστοιχα, όλες οι υπόλοιπες δεν πρέπει να έχουν παράπονο. Ξεκινάς με Χριστιάνα, προχωράς με Γωγώ στο «έχεις μέσον», έπειτα το αλλάζεις για την Ελίτα για να σε παραλάβει στο τέλος η Βίβιαν Κανάρη και να σε παραδώσει στην αγκαλιά του Μορφέα. Αν αυτός δεν είναι ο τέλειος προγραμματισμός, τότε ποιός είναι;

Μπορεί τώρα να πείτε, και η Σκορδέλη πού είναι;
Κάνει μαγνητοσκοπήμενο πρωϊνάδικο το απόγευμα και το επόμενο πρωί κάθεται και το βλέπει μόνη της.

Ποιά είναι η αγαπημένη ερώτηση της Χριστιάνας Αριστοτέλους;
«πώς βλέπεις την κυπριακή τηλεόραση φέτος»;
Διότι δε φτάνει τελικά να λες ότι κάνεις τηλεόραση, πρέπει να την αγαπάς κιόλας –και ειδικότερα τα προγράμματα του mega- και αν και έχει αρχίσει να γίνεται προβλέψιμη η Χριστιάνα, τουλάχιστον δείχνει να ξέρει τι κάνει...

ΧΑΖΟΧΑΡΟΥΜΕΝΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΤΟ ΠΡΩΙ!!!
γι’ αυτό και έσπευσε να μάθει από πρώτο χέρι πώς πάνε οι προετοιμασίες για το νέο πρωϊνάδικο του καναλιού και έκανε ζωντανή σύνδεση με το στούντιο του ΟΜΟΡΦΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΤΟ ΠΡΩΙ στην Αθήνα την Παρασκευή το μεσημέρι. Κάτι η συγκίνηση και ο ενθουσιασμός της Χριστιάνας που είδε τους παλιούς συνεργάτες της και τα παλιά της λημέρια αλλά και για το αποκλειστικό του θέματος, κάτι η αγωνία και η χαρά των παιδιών για την νέα τηλεοπτική καριέρα που ανοίγεται γι’ αυτούς από τη Δευτέρα το πρωί, κάτι το κανάλι που τους δένει...παρασύρθηκαν και άρχισαν τα χαζοχαρούμενα γελάκια, τις φιλοφρονήσεις και τα αστεία μεταξύ τους και μας πήραν τα αφτιά!
Αν σε μία σύνδεση των πέντε λεπτών έπεσε τόση πάρλα, φανταστείτε τί έχει να γίνει από τη Δευτέρα το πρωϊ που αρχίζουν κανονικά τρίωρη εκπομπή και θα χουν και καλεσμένους. Α πα πα!!!

Επειδή το «παιδική χαρά» το’ χει κλείσει ήδη μια νέα κωμική σειρά του σταθμού, το ΛΟΥΝΑ ΠΑΡΚ ΤΟ ΠΡΩΙ, δε θα τους έπεφτε και άσχημο!

Φαντάζομαι το νέο τρέιλερ της εκπομπής ΚΑΛΗΜΕΡΑ θα το έχετε δει. Αυτό ντε που η Μέλανη πέφτει από κάτι μωβ μπαλίτσες και αρχίζει να χορεύει με νάζι με το μίνι μωβ φορεματάκι της; Αυτό!

Ωραίο το τρέιλερ και ασυνήθιστο για τα κυπριακά δεδομένα.
Πες και να πεις για την Μέλανη που έγινε Μελενεγάκη, άρχισε τελικά να το πιστεύει όχι μόνο η ίδια, αλλά και το κανάλι, το οποίο προωθεί πλέον τη Μέλανη με τον τρόπο που θα το έκανε ο ALPHA για τη Μενεγάκη. Έλα όμως που το concept δε δένει καθόλου με την εκπομπή και την παρουσιάστρια, αφού είναι εκτός πραγματικότητας και άρα και υπερβολικό; Ε μα, δε γίνεται να βάζεις την κυπριακή κόπια να χορεύει και να κάνει νάζια, τη στιγμή που θα έπρεπε να κρατάει τουλάχιστον ένα μαστίγιο και να κυνηγάει από πίσω τον Γιώργο Μιχαήλ...


Πώς το λέει και η Αννούλα;
«είσαι άλλη μια κόπια, με δυο λόγια ας τα ψόφια....»


Το "allan dallon" σατιρίζει την εκπομπή του Χρύσανθου Τσουρούλλη για τις μαύρες τρύπες του κυπριακού ποδοσφαίρου λέγοντας ότι «ανακάλυψε την ταχινόπιτα», όπως του είχε πει ο κ. Σάντης στην προηγούμενη εκπομπή. Μπροστά σε αυτή την πρόοδο, τα προγράμματα του ALPHA που θα παίζουν στο κανάλι από τον Ιανουάριο δεν είναι τίποτα!

Βέβαια ο Τσουρούλης προτίμησε να φάει την ταχινόπιτα, αλλά εμείς δεν είδαμε τίποτε.
->θα μου πεις, όταν για 60 λεπτά προσπαθούν να σου εξηγήσουν «τους κανόνες του παιχνιδιού», πού να βρεις ώρα να πεταχτείς στο φούρνο δίπλα από το σταθμό;

«Είσαι ερωτευμένη αυτό τον καιρό, πόσο πολύ, ποιός είναι;» ρώτησαν τη Χριστιάνα Αριστοτέλους στην εκπομπή “allan dallon» και αυτή είπε πως δεν μπορεί να πει.
->ναι, διότι ο κόσμος το χει τούμπανο και αυτοί κρυφό καμάρι!

Δεν κάνεις έτσι παιχνίδι Χριστιάνα μου! Ειδικά όταν στη δική σου εκπομπή μας λες πως είναι ωραίο να μοιραζόμαστε τις φοβίες μας! Στις αγάπες μας θα κολλήσουμε;



«επηρεάστηκε από ταινία για το μοναχισμό και την πίστη η Λιονάκη». Αυτό κατάλαβαν στην «πρωϊνή μελέτη» όταν η Λιονάκη είπε στην τελευταία συνέντευξή της πριν κλειστεί στο μοναστήρι, ποιά είναι η αγαπημένη της ταινία! Τελικά η εκπομπή μορφώνει ή παραμορφώνει;

Ειδικά όταν μελετούν τα νούμερα που κάνουν οι εκπομπές ανά ημίωρο στέλλουν τον κάθε Πυθαγόρα αδιάβαστο....


η Χριστιάνα Αρτεμίου δεν καταλαβαίνει, όπως λέει στο «ΚΑΛΗ ΜΑΣ ΟΡΕΞΗ» γιατί πρέπει να παίζουν τόσοι «καλαμαράδες» σε κυπριακές σειρές τι στιγμή που υπάρχουν τόσο καλοί Κύπριοι ηθοποιοί.
Για τον ίδιο μήπως λόγο που η Άννα Μονογιού αν δεν ήταν τόσο καλή Κύπρια ηθοποιός, δε θα την έφερναν από την Ελλάδα;

Τα κινητά στην ΠΑΝΕΣΛΗΝΟ γιατί ηχούν καθυστερημένα στις σκηνές που πρέπει να «χτυπήσουν»; Πέφτει η μπαταρία τους;

Flash forward : ΤΟ ABC ΠΛΑΣΑΡΕΙ ΝΕΟ LOST!!!
Εάν είστε λάτρεις των LOST και των HEROES, αποκλείεται να μην ρίξετε και μία ματιά στη νέα σειρά του ABC που ξεκίνησε να προβάλλεται πριν λίγες μέρες στην Αμερική, το οποίο πλάσαρε βέβαια τη σειρά σαν το επόμενο «LOST», αφού η πολύκροτη σειρά μυστηρίου φτάνει σιγά σιγά προς το τέλος της. Και ναι, από τα πρώτα κιόλας λεπτά του πολυδιαφημιζόμενου FLASH FORWARD, όταν ο ήρωας βγαίνει από τα συντρίμια και βλέπει γύρω του το όχι και τόσο όμορφο θέαμα και στη συνέχεια όταν το επεισόδιο συνεχίζει με flashback για να σου δείξει τί έγινε προηγουμένως, λες πως βλέπεις LOST. Η αλήθεια είναι ότι οι δύο πρωταγωνιστές, o Joseph Fiennes (γνωστός από κινηματογραφικές ταινίες) και η Sonya Walger (η γνωστή μας Πενέλοπε από το LOST) κεντούν στους ρόλους τους, οι σκηνές που παρακολουθείς είναι βγαλμένες από αμερικανικές ταινίες και αν και δε ψήνεσαι και στα κάρβουνα από την αγωνία –κάνει μικρές κοιλίτσες στο ενδιάμεσο- το βλέπεις γιατί πάντα προς το τέλος σου δίνει μία καινούργια πληροφορία για το τί μπορεί να έγινε εκείνη τη μοιραία μέρα που όλος ο πλανήτης είδε το μέλλον του για 2 λεπτά και 17 δευτερόλεπτα...
Αρχίστε να κατεβάζετε!



Η υπόθεση πάει κάπως έτσι:
Όλα κυλούν φυσιολογικά στο L.A. .Ο Marc Benford (JosephFiennes) είναι πράκτορας του FBI.H γυναίκα του, Olivia ( Sonya Walger), εργάζεται ως νοσηλεύτρια σε ένα νοσοκομείο. Ο Marc μαζί με έναν συνάδελφό του, καταδιώκουν ομάδα υπόπτων για τρομοκρατική επίθεση με πυρηνικά όπλα.Ξαφνικά, κατά τη διάρκεια της καταδίωξης, οι 2 πράκτορες λιποθυμούν.Μερικά λεπτά αργότερα, συνέρχονται, για να καταλάβουν ότι δεν ήταν οι μόνοι που λιποθύμησαν. Γύρω τους επικρατεί ένα χάος. Φλεγόμενα κτίρια, τραυματισμένοι άνθρωποι, νεκροί, συνθέτουν την εικόνα στους δρόμους του Λος Άντζελες. Κανείς δεν μπορεί να εξηγήσει την αιτία. Όσο περνάει ο χρόνος, συνειδητοποιούν ότι ολόκληρο το Λος Άντζελες, είχε λιποθυμήσει το ίδιο ακριβώς χρονικό σημείο. Τα δελτία ειδήσεων πληροφορούν τον κόσμο ότι πρόκειται για παγκόσμιο φαινόμενο. Σε κάθε σημείο της γης, σε όποια κατάσταση και αν ήταν κάποιος, λιποθύμησε για 2 λεπτά και 17 δευτερόλεπταΌλοι είδαν ένα όραμα. Αναμνήσεις. Αναμνήσεις του μέλλοντος και όχι του παρελθόντος. Είδαν τη ζωή τους, 6 μήνες μπροστά. Ξεκινάει ένας αγώνας δρόμου για την συλλογή πληροφοριών που θα τους οδηγήσει στον υπεύθυνο. Παράλληλα, η ζωή τους θα αλλάξει για πάντα, φοβούμενοι μήπως αυτό που οραματίστηκαν, βγει αληθινό.
Η υπόθεση είναι από εδώ: http://ymagblog.blogspot.com/2009/09/flash-forward-lost.html και μπράβο στο φίλο blogger!



Σιγα σιγα αποκαλύπτεται η σκοπιμότητα πισω απο συγκεκριμένο κυπριακό blog. Oι άνθρωποι που κρύβονται (λέμε τώρα), είναι δημοσιογράφοι οι οποιοι εξυπηρετούν (εννοείται) τα συμφέροντα φίλων κολλητών. Δεν χρειαζεται και μεγάλη προσπάθεια βεβαια να αντιληφθει κάποιος απο ποια κλικα προερχονται. Απλα να σημειωθει ότι το συγκεκριμένο blog ανήκε σε αλλο πρόσωπο το οποίο όπως μας ανάφεραν κοράστηκε να ασχολείται και εδωσε τα δικαιώματα αλλού. Γι αυτό μην σας ξενίζει το γεγονός που το τελευταίο διάστημα διαβάζουμε για ατομα τα οποία έκραζαν στο παρελθόν τώρα να αποθεώνονται, παρά τα αππώματα τα υφάκια τα δασκαλίστικα reactions και τα εξευτελιστικα νούμερα. Αυτά.

Ξεκίνησαν πάλι οι θεωρίες συνωμοσίας γύρω από την ταυτότητα του blog!
Ποιοί είμαστε, ποιοί κρύβονται, ποιά συμφέροντα «φίλων κολλητών» (!!!) εξυπηρετούν, από ποιά κλίκα –έλα μου!!!- προέρχονται. Όλα αυτά δε χρειάζεται μεγάλη προσπάθεια αγαπητοί μας αναγνώστες να τα αντιληφθείτε σύμφωνα με την κ.Νικολέτα Χρήστου της εφημερίδας «Αλήθεια», την οποία δεν καταλάβαμε τί μύγα τη τσίμπησε και άρχισε να δυσφημίζει το blog. Μόνο θλίψη μπορεί να προκαλέσει η δημοσιογραφία αυτού του είδους –ουσαστικά ξεπεσμός, αχρείαστος μάλιστα- που χωρίς στοιχεία βγαίνει και κατηγορεί κάποιους ανθρώπους, οι οποίοι έχουν κάθε δικαίωμα να κρατούν την ανωνυμία την οποία δικαιούται να έχει κάποιος που αρθογραφεί και αυτό νομίζουμε συμβαίνει και στον τύπο, όχι μόνο στο διαδίκτυο –όπως βέβαια μπορεί ένα blog να αλλάζει χέρια, όπως συμβαίνει και σε κάθε έντυπο μέσο!-. Αλλά βέβαια στην περίπτωση της δική μας η απόκρυψη της ταυτότητας είναι τουλάχιστον ύποπτη γι’ αυτό και πάντα όσοι θέλουν να μας «χτυπήσουν» βρίσκουν αυτό σαν αφορμή και ξεκινάνε την αντεπίθεση πλάθοντας διάφορες θεωρίες περί διαχείρισης του blog από άτομα του χώρου ώστε να εξυπηρετούν συμφέροντα φίλων τους εξού και γιατί πριν "κράζαμε" αυτούς που τώρα αποθεώνουμε!. Το μόνο «γιατί» γίνεται αυτό που μπορώ να σκεφτώ, πίσω από μία τέτοια λαϊκίστικη δημοσιογραφία, είναι το ότι απλώς κάποιοι θέλουν να τους δοθεί σημασία και προσοχή. Να, που το κατάφεραν, γιατί για τα άλλα πολύ αμφιβάλλω...

Αλλά πέστε μας και ποιοί είναι αυτοί που "τους κράζαμε πριν και τώρα τους αποθεώνουμε", μη μείνουμε με την απορία και εμείς, και οι αναγνωστες, αλλά και αυτοί με τους οποίους δήθεν συνεργαζόμαστε!


Share/Bookmark

Αναγνώστες

ΤΟ ΜΑΝΙΦΕΣΤΟ ΤΟΥ BLOGGER

Μανιφέστο του blogger

1. Τα blogs είναι διάλογος - ελεύθερος ανεμπόδιστος διάλογος ανάμεσα σε πολίτες.

2. Τα blogs είναι μια πρόσκληση σε διάλογο, σε διαφωνία, και επικοινωνία.

3. Τα blogs δεν κέρδισαν το ενδιαφέρον της κοινωνίας επειδή λένε ψέματα συκοφαντούν. Το κέρδισαν επειδή η κοινωνία έχει ανάγκη από μια αυθεντική φωνή.

4. Τα blogs είναι το δικαίωμα του καθενός να εκφέρει την άποψή του. Δεν υπάρχουν “ενημερωτικά” και “μη ενημερωτικά” blogs. Μέσα από το διάλογο όλοι κάτι μαθαίνουμε.

5. Τα blogs δεν τα γράφουν επαγγελματίες - τα γράφουν πολίτες. Μπορεί να αξιοποιούν την όποια επαγγελματική τους εμπειρία, μπορεί και όχι.

6. Ο blogger δεν χρησιμοποιεί εθνικούς πόρους (όπως οι τηλεραδιοσυχνότητες), και συνεπώς δεν μπορεί να μπαίνει σε καλούπια ο τρόπος και το περιεχόμενο της έκφρασής του. O blogger αξιοποιεί το απεριόριστο μέγεθος του παγκόσμιου Δικτυακού ιστού για να εκφράσει και τη δική του άποψη.

7. Η Πολιτεία, τα Media, οι επιχειρήσεις, και όλοι οι θεσμοθετημένοι οργανισμοί της Ελληνικής κοινωνίας, αξίζει να παρακολουθούν τους bloggers και τον διάλογο τους. Ακόμα καλύτερο θα είναι να συμμετέχουν ισότιμα σε αυτόν το διάλογο. Θα μπορέσουν και οι ίδιοι να γίνουν σοφότεροι μαθαίνοντας την άποψη του απλού πολίτη, αντί να προσπαθούν να την περιορίσουν στα δικά τους καλούπια.

8. Το δικαίωμα του blogger να γράφει ελεύθερα την άποψή του είναι ιερό. Αν με αυτά που γράφει καταπατά συγκεκριμένες νομοθετικές διατάξεις, υπάρχουν νόμιμες διαδικασίες για την δίωξή του.

9. Στο βαθμό που δεν παραβιάζει με σαφή τρόπο διατάξεις του νόμου, η ανωνυμία είναι δικαίωμα του blogger.

Blog Information

Δημιουργός: MINUS TV Γράφει: to.telecontrol Έγραψαν και μπορεί να ξαναγράψουν: MINUS TV, tv_maniac, Τηλεφτυάρι, Νεκατωμένος, tv book, TV STAND, Firebolt, Κωνσταντίνος Παναγιωτίδης
Οι συγγραφείς του blog δεν συνδέονται άμεσα με οποιονδήποτε τρόπο με τηλεοπτικούς σταθμούς ή άλλα ΜΜΕ.

CNC MINUS TV TOOLBAR (κατέβασέ το!)

Εάν θέλετε να λαμβάνετε ενημέρωση για τις νεότερες αναρτήσεις του blog CNC MINUS TV, τώρα έχετε τη δυνατότητα μέσω του toolbar του blog μας, φτάνει να πατήσετε εδώ και, αφού κατεβάσετε τη γραμμή εργαλειών του cncminustv, να την εγκαταστήσετε στον υπολογιστή σας. Το toolbar του blog περιλαμβάνει ακόμη μηχανή αναζήτησης για εξερεύνηση του διαδικτύου, πρόγραμμα αναπαραγωγής ραδιοφώνου για να ακούτε τη μουσική που θέλετε, παρέχει ακόμη πρόσβαση στο λογαριασμό e-mail σας και προειδοποίηση για νεότερη αλληλογραφία μέσω της λειτουργίας E-Mail Notifier κ.α