Η ΕΡΤ είναι εδώ

Πέμπτη 8 Οκτωβρίου 2009

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ AGB!


Έχουμε αναφερθεί προχθές στην εβδομαδιαία ανάρτησή μας σε πολλές Κυπριακές και μη σειρές και εκπομπές και τα ποσοστά που κατέγραψαν την προηγούμενη εβδομάδα! Χθες αναφερθήκαμε στη γενική τηλεθέαση που κατέγραψαν τα δύο Ελληνικά πρωινάδικα στην Κύπρο. Σήμερα θα δούμε τα νούμερα κάποιων άλλων, διάφορων εκπομπών και πως τα πήγαν την προηγούμενη εβδομάδα...

Allan Dallon
Πρεμιέρα είχαμε για το Allan Dallon την προηγούμενη εβδομάδα, με μια πολύ καλή πρώτη εκπομπή, με αρκετή σάτιρα, χιούμορ και γέλιο. Και τα νούμερα της πρώτης εκπομπής πρέπει να θεωρούνται πολύ ικανοποιητικά αφού χάρισαν στην εκπομπή την 20η θέση με ΤΜΛ 6.2%. Το γενικό μερίδιο τηλεθέασης του επεισοδίου σταμάτησε στο 18.2%.



Διαγωνισμός για την επιλογή τραγουδιού για την Junior Eurovision

Το περασμένο Σάββατο πραγματοποιήθηκε ο διαγωνισμός για την επιλογή του τραγουδιού που θα εκπροσωπήσει την Κύπρο μας στον διαγωνισμό της Junior Eurovision φέτος. Λίγο το ένα, λίγο το άλλο, ο διαγωνισμός κατάφερε να γράψει ΤΜΛ 5.1% και γενικό μερίδιο τηλεθέασης 19.5%, ποσοστά που χάρισαν στο διαγωνισμό την 37η θέση.

ΜΑΓΕΙΡΕΜΑΤΑ
Έχουμε αναφερθεί προχθές στα ποσοστά που κατέγραψε η εκπομπή του MEGA "Καλή μας όρεξη". Απλά να τα υπενθυμίσω, η εκπομπή κατέγ
ραψε ΤΜΛ 3.4% σημειώνοντας πτώση στα ποσοστά και κατέλαβε την 80η θέση. Το γενικό μερίδιο τηλεθέασης της εκπομπής ήταν 13.6%.
Ας περάσουμε σε άλλες μαγειρικές εκπομπές. Το "Κάτι Ψήνεται" του ΡΙΚ1, κάτι προσπαθεί να ψήσει αλλά του μένει η προσπάθεια. Την προηγούμενη εβδομάδα 3 από τα 5 "Κάτι ψήνεται" τερμάτισαν στις θέσεις 70,75 και 91 με τα άλλα 2 να μένουν εκτός 100δας. Η ψηλότερη ΤΜΛ που κατέγραψε η εκπομπή ήταν 3.7%. Το γενικό μερίδιο τηλεθέασης κυμαίνονταν στα ίδια ποσοστά, γύρω στο 10%.
Τρεις φορές μπήκε στην 100δα και το "Love Bites" του ΑΝΤ1 γράφοντας μάλιστα και τα πιο ψηλά ποσοστά από τις εκπομπές μαγειρικής. Κατέλαβε τις θέσεις 51,61 και 65 με ψηλότερη ΤΜΛ το 4.6% και χαμηλότερη το 3.8%. Το γενικό μερίδιο τηλεθέασης ήταν σταθερό πάνω από 20% με ψηλότερο το 25.7%.

Μα τελικά αξίζει να το δεις;
Δεν ξέρω αν αξίζει, πάντως την προηγούμενη εβδομάδα η Τατιάνα Στεφανίδου και τ
ο "Αξίζει να το δεις" κατέλαβαν με την εκπομπή της περασμένης Πέμπτης την 95η θέση, με ΤΜΛ 3.1% και γενικό μερίδιο τηλεθέασης 22.2%. Αξίζει να σημειωθεί ότι στην Ελλάδα, το "Αξίζει να το δεις" μπορεί να μην μπαίνει στην 20αδα, αλλά τα πάει περίφημα στον τομέα της ενημέρωσης, από πλευράς νουμέρων πάντα, με τις 3 από τις 5 εκπομπές τις προηγούμενης εβδομάδας να καταλαμβάνουν τις θέσεις 2-4 στον πίνακα με τις πρώτες 40 ενημερωτικές εκπομπές.

ΠΟΛΙΤΙΚΑ
Λίγο οι εκλογές στην Ελλάδα, λίγο η 1η Οκτωβρίου στην Κύπρο, είχαμε και πολιτικά δελτία μέσα στην 100δα την προηγούμενη εβδομάδα. Χαμηλά όμως στον πίνακα. Οι ειδήσεις του Alpha Ελλάδος του προηγούμενου Σαββάτου, κατέγραψαν ΤΜΛ 3.3% στην Κύπρο για να τερματίσουν στην 85η θέση. Μια θέση πιο κάτω, στην 86η τερμάτισε η στρατιωτική παρέλαση για την 1η Οκτωβρίου, πάλι με ΤΜΛ 3.3% και γενικό μερίδιο τηλεθέασης 30.9%. Το μήνυμα του προέδρου της Δημοκρατίας που προβλήθηκε από το ΡΙΚ την προηγούμενη νύχτα της παρέλασης κατέγραψε ΤΜΛ 3.1% και τερμάτισε στην 96η θέση.


tv_maniac



Share/Bookmark

Αναγνώστες

ΤΟ ΜΑΝΙΦΕΣΤΟ ΤΟΥ BLOGGER

Μανιφέστο του blogger

1. Τα blogs είναι διάλογος - ελεύθερος ανεμπόδιστος διάλογος ανάμεσα σε πολίτες.

2. Τα blogs είναι μια πρόσκληση σε διάλογο, σε διαφωνία, και επικοινωνία.

3. Τα blogs δεν κέρδισαν το ενδιαφέρον της κοινωνίας επειδή λένε ψέματα συκοφαντούν. Το κέρδισαν επειδή η κοινωνία έχει ανάγκη από μια αυθεντική φωνή.

4. Τα blogs είναι το δικαίωμα του καθενός να εκφέρει την άποψή του. Δεν υπάρχουν “ενημερωτικά” και “μη ενημερωτικά” blogs. Μέσα από το διάλογο όλοι κάτι μαθαίνουμε.

5. Τα blogs δεν τα γράφουν επαγγελματίες - τα γράφουν πολίτες. Μπορεί να αξιοποιούν την όποια επαγγελματική τους εμπειρία, μπορεί και όχι.

6. Ο blogger δεν χρησιμοποιεί εθνικούς πόρους (όπως οι τηλεραδιοσυχνότητες), και συνεπώς δεν μπορεί να μπαίνει σε καλούπια ο τρόπος και το περιεχόμενο της έκφρασής του. O blogger αξιοποιεί το απεριόριστο μέγεθος του παγκόσμιου Δικτυακού ιστού για να εκφράσει και τη δική του άποψη.

7. Η Πολιτεία, τα Media, οι επιχειρήσεις, και όλοι οι θεσμοθετημένοι οργανισμοί της Ελληνικής κοινωνίας, αξίζει να παρακολουθούν τους bloggers και τον διάλογο τους. Ακόμα καλύτερο θα είναι να συμμετέχουν ισότιμα σε αυτόν το διάλογο. Θα μπορέσουν και οι ίδιοι να γίνουν σοφότεροι μαθαίνοντας την άποψη του απλού πολίτη, αντί να προσπαθούν να την περιορίσουν στα δικά τους καλούπια.

8. Το δικαίωμα του blogger να γράφει ελεύθερα την άποψή του είναι ιερό. Αν με αυτά που γράφει καταπατά συγκεκριμένες νομοθετικές διατάξεις, υπάρχουν νόμιμες διαδικασίες για την δίωξή του.

9. Στο βαθμό που δεν παραβιάζει με σαφή τρόπο διατάξεις του νόμου, η ανωνυμία είναι δικαίωμα του blogger.

Blog Information

Δημιουργός: MINUS TV Γράφει: to.telecontrol Έγραψαν και μπορεί να ξαναγράψουν: MINUS TV, tv_maniac, Τηλεφτυάρι, Νεκατωμένος, tv book, TV STAND, Firebolt, Κωνσταντίνος Παναγιωτίδης
Οι συγγραφείς του blog δεν συνδέονται άμεσα με οποιονδήποτε τρόπο με τηλεοπτικούς σταθμούς ή άλλα ΜΜΕ.

CNC MINUS TV TOOLBAR (κατέβασέ το!)

Εάν θέλετε να λαμβάνετε ενημέρωση για τις νεότερες αναρτήσεις του blog CNC MINUS TV, τώρα έχετε τη δυνατότητα μέσω του toolbar του blog μας, φτάνει να πατήσετε εδώ και, αφού κατεβάσετε τη γραμμή εργαλειών του cncminustv, να την εγκαταστήσετε στον υπολογιστή σας. Το toolbar του blog περιλαμβάνει ακόμη μηχανή αναζήτησης για εξερεύνηση του διαδικτύου, πρόγραμμα αναπαραγωγής ραδιοφώνου για να ακούτε τη μουσική που θέλετε, παρέχει ακόμη πρόσβαση στο λογαριασμό e-mail σας και προειδοποίηση για νεότερη αλληλογραφία μέσω της λειτουργίας E-Mail Notifier κ.α