Η ΕΡΤ είναι εδώ

Τετάρτη 21 Οκτωβρίου 2009

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ AGB - EΒΔΟΜΑΔΑ 12/10/2009 - 18/10/2009

Γεια σε όλους και πάλι. Είδαμε χθες πως πήγαν την προηγούμενη εβδομάδα από πλευράς νουμέρων όλες οι Κυπριακές σειρές καθώς και οι λίγες υπόλοιπες εκπομπές που μπήκαν στην πρώτη 20αδα. Σήμερα θα δούμε τι ποσοστά κατέγραψαν διάφορες άλλες εκπομπές, Κυπριακές και μη, όπως και οι διάφορες Ελληνικές σειρές.

Αρχή κάνουμε με την καθημερινή σειρά του MEGA Ελλάδος, "Τα Μυστικά της Εδέμ".
Μέτρια ήταν η πορεία της σειράς την προηγούμενη εβομάδα, χειρότερη παρά απο πριν 2 εβδομάδες. Πριν 2 εβδομάδες, η ΤΜΛ και των 5 καινούριων επεισοδίων ήταν 5.2%, ενώ την περασμένη εβδομάδα τα 5 νέα επεισόδια κατέγραψαν γενική ΤΜΛ 4.9%. Η ψηλότερη ΤΜΛ που κατέγραψε επεισόδιο της περασμένης εβδομάδας ήταν 6.2% καταλαμβάνοντας την 21η θέση. Οι άλλες 4 θέσεις που κατέλαβε η σειρά είναι οι θέσεις 41, 47, 54 και 65. Όσο για τα μερίδια τηλεθέασης των επεισοδίων, αυτά παραμένουν χαμηλά αφού το ψηλότερο ήταν 20.6% ενώ το πιο χαμηλό ήταν 15.5%. Αναλυτικά η πορεία της σειράς την περασμένη εβδομάδα, παρουσιάζεται στον πίνακα δίπλα.

Συνεχίζουμε με την άλλη Ελληνική καθημερινή σειρά του MEGA Ελλάδος, "Η ζωή της άλλης".

Η σειρά την προηγούμενη εβδομάδα με 5 νέα επεισόδια κατέγραψε γενική ΤΜΛ 4.6%, με την ψηλότερη ΤΜΛ επεισοδίου να είναι 5.4%. Οι θέσεις που κατέλαβε η σειρά είναι οι θέσεις 34, 48, 51, 55 και 70. Το μερίδιο τηλεθέασης, λόγω της ώρας προβολής της σειράς, ήταν αρκετά καλό, ψηλότερο και στα 5 επεισόδια απο 20%, με το ψηλότερο μερίδιο να ανέρχεται στο 24.7%.


Ένας "Allan Dallon" Ρίκκος Μάππουρος, και ένα αρκετά καλό επεισόδιο της εκπομπής κατέλ
αβαν την προηγούμενη εβδομάδα την 35η θέση στον πίνακα με τις πρώτες εκπομπές τις εβδομάδας, με ΤΜΛ 5.4% και γενικό μερίδιο τηλεθέασης 17.5%. Υπενθυμίζω οτι πριν απο 2 εβδομάδες, η ΤΜΛ ήταν κατά 0.1% πιο χαμηλή, ενώ το μερίδιο τηλεθέασης ήταν πιο χαμηλό κατά 1.2%. Άρα μικρή άνοδος για τη σατιρική εκπομπή του ΣΙΓΜΑ.

Δυο θέσεις πιο κάτω, δηλαδή στην 37η θέση, τερμάτισε η τηλεταινία του "Ευτιχισμένοι μαζί" που προβλήθηκε την περασμένη Δευτέρα. Το επεισόδιο της περασμένης Δευτέρας κατέγραψε ΤΜΛ 5.2%, ενώ το γενικό μερίδιο τηλεθέασης του επεισοδίου ήταν 13.6%. Είναι καλά τα νούμερα, μπορούν να ανέβουν και αυτό περιμένουμε να συμβεί στις επόμενες εβδομάδες. Αν αυτό θα συμβεί, θα το δούμε στην πορεία.


Ακόμα ένας καλαμαράς του MEGA Ελλάδος κατέλαβε μια θέση στο top100 στην Κύπρο. Ο λόγος για τη σειρά "Λάκης ο Γλυκούλης" που κατέλαβε την 59η θέση, με ΤΜΛ 4.4% και γενικό μερίδιο τηλεθέασης 17.1%.

Και τα εξ Ελλάδος προγράμματα συνεχίζονται. Πιο κάτω βρίσκουμε το πρώτο επεισόδιο της νέας σειράς του Χριστόφορου Παπακαλιάτη "Οι τέσσερις", και πιο συγκεκριμένα στην 72η θέση. Μουδιασμένη η αρχή της σειράς αφού η ΤΜΛ της ήταν μόλις 3.8% και το γενικό μερίδιο τηλεθέασης 15.7%.

Το ψάξιμο της Σίσσυς με τους αγρότες της, φαίνεται πως άρχισε να πιάνει τόπο στην Κύπρο! Με άνοδο 0.5% στην ΤΜΛ της, η εκπομπή "Αγρότης Μόνος Ψάχνει..." κατέλαβε την 73η θέση, έχοντας άνοδο 23 θέσεις σε σχέση με πριν 2 εβδομάδες. Εντυπωσιακό επίσης το γεγονός οτι το γενικό μερίδιο τηλεθέασης της σειράς επίσης ανέβηκε απο το 12.9% στο 21.1%.





Στην 74η θέση, μια θέση πιο κάτω, τερμάτισε ο Λάκης με το "Αλ Τσαντίρι Νιούζ", με πτώση στα ποσοστά πρα πριν 2 εβδομάδες. Συγκεκριμένα, η ΤΜΛ της εκοπμπής ήταν 3.7% και το γενικό μερίδιο τηλεθέασης ανήρθε στο 20.1%. Στην Ελλάδα, ο Λάκης παραμένει ο απόλυτος κυρίαρχος αφού και την προηγούμενη εβδομάδα κατέλαβε την πρώτη θέση, με ΤΜΛ 26.5% και γενικό μερίδιο τηλεθέασης 53.2%.

Και απο το Λάκη ας περάσουμε στη δικιά μας Ελίτα, που με την εκπομπή της, "Με την Ελίτα" κατέλαβε την προηγούμενη εβδομάδα τις θέσεις 83, 85 και 102. Ψηλότερη ΤΜΛ για την εκπομπή ήταν το 3.4% της περασμένης Τετάρτης, ενώ τα γενικά μερίδια τηλεθέασης ήταν σταθερά πάνω απο 28%.

"Μές την καλή χαρά" πρέπει να είναι η Ναταλία αφού κατάφερε να τερματίσει στην 99η θέση στην Κύπρο, με ΤΜΛ 2.9% και γενικό μερίδιο τηλεθέασης 26.5%.
"Replay" και Μάριος Αβρααμίδης κατέλαβαν την 91η θέση με ΤΜΛ 3.1%. Το γενικό μερίδιο τηλεθέασης ήταν 22.9%.
"Love Bites" και "Κάτι Ψήνεται" κατέλαβαν 5 θέσεις στον πίνακα. Δύο θέσεις, και συγκεκριμένα τις θέσεις 77 και 110, με ψηλότερη ΤΜΛ 3.7% κατέλαβε το "Love Bites" ενώ τις θέσεις 97,100 και 106 κατέλαβε το "Κάτι Ψήνεται" με ψηλότερη ΤΜΛ 2.9%.

Αυτά λοιπόν και για τις υπόλοιπες σειρές.
Τα λέμε ξανά την άλλη εβδομάδα.

tv_maniac





Share/Bookmark

Αναγνώστες

ΤΟ ΜΑΝΙΦΕΣΤΟ ΤΟΥ BLOGGER

Μανιφέστο του blogger

1. Τα blogs είναι διάλογος - ελεύθερος ανεμπόδιστος διάλογος ανάμεσα σε πολίτες.

2. Τα blogs είναι μια πρόσκληση σε διάλογο, σε διαφωνία, και επικοινωνία.

3. Τα blogs δεν κέρδισαν το ενδιαφέρον της κοινωνίας επειδή λένε ψέματα συκοφαντούν. Το κέρδισαν επειδή η κοινωνία έχει ανάγκη από μια αυθεντική φωνή.

4. Τα blogs είναι το δικαίωμα του καθενός να εκφέρει την άποψή του. Δεν υπάρχουν “ενημερωτικά” και “μη ενημερωτικά” blogs. Μέσα από το διάλογο όλοι κάτι μαθαίνουμε.

5. Τα blogs δεν τα γράφουν επαγγελματίες - τα γράφουν πολίτες. Μπορεί να αξιοποιούν την όποια επαγγελματική τους εμπειρία, μπορεί και όχι.

6. Ο blogger δεν χρησιμοποιεί εθνικούς πόρους (όπως οι τηλεραδιοσυχνότητες), και συνεπώς δεν μπορεί να μπαίνει σε καλούπια ο τρόπος και το περιεχόμενο της έκφρασής του. O blogger αξιοποιεί το απεριόριστο μέγεθος του παγκόσμιου Δικτυακού ιστού για να εκφράσει και τη δική του άποψη.

7. Η Πολιτεία, τα Media, οι επιχειρήσεις, και όλοι οι θεσμοθετημένοι οργανισμοί της Ελληνικής κοινωνίας, αξίζει να παρακολουθούν τους bloggers και τον διάλογο τους. Ακόμα καλύτερο θα είναι να συμμετέχουν ισότιμα σε αυτόν το διάλογο. Θα μπορέσουν και οι ίδιοι να γίνουν σοφότεροι μαθαίνοντας την άποψη του απλού πολίτη, αντί να προσπαθούν να την περιορίσουν στα δικά τους καλούπια.

8. Το δικαίωμα του blogger να γράφει ελεύθερα την άποψή του είναι ιερό. Αν με αυτά που γράφει καταπατά συγκεκριμένες νομοθετικές διατάξεις, υπάρχουν νόμιμες διαδικασίες για την δίωξή του.

9. Στο βαθμό που δεν παραβιάζει με σαφή τρόπο διατάξεις του νόμου, η ανωνυμία είναι δικαίωμα του blogger.

Blog Information

Δημιουργός: MINUS TV Γράφει: to.telecontrol Έγραψαν και μπορεί να ξαναγράψουν: MINUS TV, tv_maniac, Τηλεφτυάρι, Νεκατωμένος, tv book, TV STAND, Firebolt, Κωνσταντίνος Παναγιωτίδης
Οι συγγραφείς του blog δεν συνδέονται άμεσα με οποιονδήποτε τρόπο με τηλεοπτικούς σταθμούς ή άλλα ΜΜΕ.

CNC MINUS TV TOOLBAR (κατέβασέ το!)

Εάν θέλετε να λαμβάνετε ενημέρωση για τις νεότερες αναρτήσεις του blog CNC MINUS TV, τώρα έχετε τη δυνατότητα μέσω του toolbar του blog μας, φτάνει να πατήσετε εδώ και, αφού κατεβάσετε τη γραμμή εργαλειών του cncminustv, να την εγκαταστήσετε στον υπολογιστή σας. Το toolbar του blog περιλαμβάνει ακόμη μηχανή αναζήτησης για εξερεύνηση του διαδικτύου, πρόγραμμα αναπαραγωγής ραδιοφώνου για να ακούτε τη μουσική που θέλετε, παρέχει ακόμη πρόσβαση στο λογαριασμό e-mail σας και προειδοποίηση για νεότερη αλληλογραφία μέσω της λειτουργίας E-Mail Notifier κ.α