Η ΕΡΤ είναι εδώ

Σάββατο 17 Οκτωβρίου 2009

ΤΟ BLOG έχει όνομα!!!

Συνέντευξη της Ελίτας Μιχαηλίδου διαβάζουμε σήμερα στο TV MANIA που κυκλοφόρησε και μεταξύ άλλων ο δημοσιογράφος Κωνσταντίνος Χάμπαλης ρωτά την παρουσιάστρια:

δημοσιογράφος:στο διαδίκτυο σερφάρεις; Παρακολουθείς τι γράφουν τα blogs για την εκπομπή σου;
Ελίτα: Ναι σερφάρω. Και παρακολουθώ ό,τι γράφεται για την εκπομπή. Άλλοτε γελώ κι άλοτε λαμβάνω σοβαρά υπόψη μου αυτό που γράφεται και προσπαθώ να εντοπίσω τις αδυναμίες μου. Γενικά, ακούω πολύ τους συναδέλφους μου και τον κόσμο

δημοσιογράφος: Κάποιο από αυτά έγραψε ότι φέτος το "με την Ελίτα" μετατράπηκε σε "πάμε πακέτο". Ισχύει;
Ελίτα: όχι, δεν υπάρχει τέτοια σκέψη. Απλά προέκυψε μία περίπτωση μ' ένα στρατιώτη που πολέμησε το 74 και αναζητούσε την κοπέλα που του έσωσε τη ζωή. Από την άλλη όμως, αν έρθουν κάποιοι άνθρωποι κοντά μας κι αναζητήσουν μέσω της εκπομπής μας δικούς τους ανθρώπους, θα ρποσπαθήσουμε να τους βοηθοήσουμε. Αλλά να μετατραπεί η εκπομπή σε "πάμε πακέτο", δεν παίζει τέτοιο ενδεχόμενο.


***Ο δημοσιογράφος του περιοδικού προφανώς αναφερόταν σε αυτό το σχόλιο

Το ζάπινγκ συνεχίζεται και πέφτουμε στην Ελίτα Μιχαηλίδου που αποφάσισε να κάνει την εκπομπή της "Πάμε πακέτο" . Ως άλλη Βίκυ Χατζηβασιλείου, έφερε κοντά ένα άντρα και μια γυναίκα όπου είχαν να ειδωθούν εδώ και 35 χρόνια. Η γυναίκα ευρισκόμενη σε ένα λεωφορείο, εν καιρό πολέμου, μαζί με τα γυναικόπαιδα που απομακρύνονταν απο την μάχη, γνώρισε το 18χρονο τότε παιδί και του έδωσε χρήματα και παντούφλες, για να το βοηθήσει. Απο τότε λοιπόν είχαν να ειδωθούν μέχρι να βρεθεί η Ελίτα να τους φέρει κοντά.

που έκανε το ΤΗΛΕΦΤΥΑΡΙ πριν λίγο καιρό στο blog και καλό είναι όταν αναφέρεστε σε μας να το κάνετε με το όνομά μας, διότι μπορεί εμείς να έχουμε ψευδώνυμα, αλλά τουλάχιστον το blog έχει κι ένα όνομα, στο οποίο μπορείτε να αναφέρεστε. Δεν είναι κακό!

Share/Bookmark

Αναγνώστες

ΤΟ ΜΑΝΙΦΕΣΤΟ ΤΟΥ BLOGGER

Μανιφέστο του blogger

1. Τα blogs είναι διάλογος - ελεύθερος ανεμπόδιστος διάλογος ανάμεσα σε πολίτες.

2. Τα blogs είναι μια πρόσκληση σε διάλογο, σε διαφωνία, και επικοινωνία.

3. Τα blogs δεν κέρδισαν το ενδιαφέρον της κοινωνίας επειδή λένε ψέματα συκοφαντούν. Το κέρδισαν επειδή η κοινωνία έχει ανάγκη από μια αυθεντική φωνή.

4. Τα blogs είναι το δικαίωμα του καθενός να εκφέρει την άποψή του. Δεν υπάρχουν “ενημερωτικά” και “μη ενημερωτικά” blogs. Μέσα από το διάλογο όλοι κάτι μαθαίνουμε.

5. Τα blogs δεν τα γράφουν επαγγελματίες - τα γράφουν πολίτες. Μπορεί να αξιοποιούν την όποια επαγγελματική τους εμπειρία, μπορεί και όχι.

6. Ο blogger δεν χρησιμοποιεί εθνικούς πόρους (όπως οι τηλεραδιοσυχνότητες), και συνεπώς δεν μπορεί να μπαίνει σε καλούπια ο τρόπος και το περιεχόμενο της έκφρασής του. O blogger αξιοποιεί το απεριόριστο μέγεθος του παγκόσμιου Δικτυακού ιστού για να εκφράσει και τη δική του άποψη.

7. Η Πολιτεία, τα Media, οι επιχειρήσεις, και όλοι οι θεσμοθετημένοι οργανισμοί της Ελληνικής κοινωνίας, αξίζει να παρακολουθούν τους bloggers και τον διάλογο τους. Ακόμα καλύτερο θα είναι να συμμετέχουν ισότιμα σε αυτόν το διάλογο. Θα μπορέσουν και οι ίδιοι να γίνουν σοφότεροι μαθαίνοντας την άποψη του απλού πολίτη, αντί να προσπαθούν να την περιορίσουν στα δικά τους καλούπια.

8. Το δικαίωμα του blogger να γράφει ελεύθερα την άποψή του είναι ιερό. Αν με αυτά που γράφει καταπατά συγκεκριμένες νομοθετικές διατάξεις, υπάρχουν νόμιμες διαδικασίες για την δίωξή του.

9. Στο βαθμό που δεν παραβιάζει με σαφή τρόπο διατάξεις του νόμου, η ανωνυμία είναι δικαίωμα του blogger.

Blog Information

Δημιουργός: MINUS TV Γράφει: to.telecontrol Έγραψαν και μπορεί να ξαναγράψουν: MINUS TV, tv_maniac, Τηλεφτυάρι, Νεκατωμένος, tv book, TV STAND, Firebolt, Κωνσταντίνος Παναγιωτίδης
Οι συγγραφείς του blog δεν συνδέονται άμεσα με οποιονδήποτε τρόπο με τηλεοπτικούς σταθμούς ή άλλα ΜΜΕ.

CNC MINUS TV TOOLBAR (κατέβασέ το!)

Εάν θέλετε να λαμβάνετε ενημέρωση για τις νεότερες αναρτήσεις του blog CNC MINUS TV, τώρα έχετε τη δυνατότητα μέσω του toolbar του blog μας, φτάνει να πατήσετε εδώ και, αφού κατεβάσετε τη γραμμή εργαλειών του cncminustv, να την εγκαταστήσετε στον υπολογιστή σας. Το toolbar του blog περιλαμβάνει ακόμη μηχανή αναζήτησης για εξερεύνηση του διαδικτύου, πρόγραμμα αναπαραγωγής ραδιοφώνου για να ακούτε τη μουσική που θέλετε, παρέχει ακόμη πρόσβαση στο λογαριασμό e-mail σας και προειδοποίηση για νεότερη αλληλογραφία μέσω της λειτουργίας E-Mail Notifier κ.α