Η ΕΡΤ είναι εδώ

Τρίτη 13 Οκτωβρίου 2009

ΩΡΑ ΓΙΑ ΖΑΠΙΝΓΚ ! Ας σοβαρευτούμε λέω εγώ...


Πολλά έγιναν τις τελευταίες μέρες, και με λίγα λόγια τα είδαμε όλα!

Είδαμε την έναρξη του X Factor και ομολογουμένως γελάσαμε με την ψυχή μας. Είναι εδώ που λέμε "ο καθένας με το πόνο του". Οι ακροάσεις στην Κύπρο ήταν όλα τα λεφτά, αφού όπως φαίνεται η δίψα για αναγνωρισιμότητα δεν λείπει. Θεϊκός ο τυπάς που ερμήνευσε το "Καμιά φοράααα" της θεάς Μαρινέλας. Όσοι το είδατε καταλαβαίνετε τι λέω. Πάντως μέχρι τώρα δεν είδαμε τα "ταλέντα" και είμαστε περίεργοι να δούμε τι απο όλα αυτά που βλέπουμε θα πάει στα live.

Είδαμε το
PLUS TV να διώχνει το κόσμο του και να μένουν "τρεις κι ο κούκος", και την ίδια ώρα το κανάλι να μετατρέπετε σε STAR CHANNEL. Απο το δελτίο ειδήσεων το "star" , την "Λαμπίρη", τον "Φώτη και την Μαρία" και όλες γενικά τις εκπομπές του ελλαδικού καναλιού. Η οικονομική κρίση, φαίνεται να χτύπησε, και πώς να μην χτυπήσει όταν τα νούμερα του καναλιού δεν ξεπερνούν το υποφερτό. Ε πως να ανεβούν άμα το παρακολουθούν οι υπάλληλοι του σταθμού (όσοι έμειναν) και ο Κατσουρίδης. Εμείς τα λέγαμε, οτι με το να ταυτίζεται ένα κανάλι με κάποιο κόμμα, το αποτέλεσμα λίγο πολύ είναι αναμενόμενο, αλλά δεν μας άκουγε κανείς. Όταν επι εποχής Γλαύκου Μιχαηλίδη (έλεγε τα αθλητικά στο κανάλι), αθλητικογράφος στο επάγγελμα (έτσι λέει), έβριζε έμμεσα και κάποτε άμεσα, τους οπαδούς και την αντίπαλη ομάδα απο την δική του, πώς περιμένουν τώρα οι του καναλιού, όλοι εκείνοι να τους στηρίξουν και έστω να μπουν στο κόπο να συντονιστούν με το κανάλι αυτό. Και τα λέμε όλα αυτά επειδή παρόλο που υπάρχουνε αρκετά καλά προγράμματα, (του star) τα λάθη του παρελθόντος, δεν τους αφήνουν να δουν άσπρη μέρα. Είναι εδώ που λέμε "το πουλλίν επέτασεν".

Ενδιαφέρον
απόκτησε η τηλεοπτική σειρά "Σε φόντο κόκκινο" φέτος, αφού η προσθήκη νέων ατόμων, και νέων ιδεών, φαίνεται να κερδίζουν τις εντυπώσεις. Λίγο ο τύπος του "alive" που "το έχει" πως να το κάνουμε, λίγο ο "παλιάτσος" που είναι ένας ρόλος που αρμόζει στον συγκεκριμένο νέο ηθοποιό, λίγο τα πολλά εξωτερικά γυρίσματα, οι σκηνές σε παραλίες και οι σκηνές με την Ηλέκτρα στο κρεβάτι, κρατούν το ενδιαφέρον. Απο τις αντιδράσεις του κόσμου και τα μηνύματα σας στο email μας, καταλαβαίνουμε το τι έχει να γίνει όταν επιτέλους (αν γίνει, δεν ξέρουμε) ο Τοκαρής αποφασίσει να αναστήσει την Ηλέκτρα. Η σειρά πάντως συνεχίζει απο εκεί που έμεινε πέρσι, χωρίς πολλές τυμπανοκρουσίες.

Και μιά και μιλάμε για τυμπανοκρουσίες, είδαμε εδώ στο μπλόκ μας τις τελευταίες μέρες, να συζητιέται το θέμα της "Αίγια Φούξια" σε έντονους ρυθμούς. Λίγο η έμμεση αναφορά στο μπλόκ μας απο τη γυναίκα του σκηνοθέτη της σειράς, σε στήλη εφημερίδας που γράφει (καλά λέμε τώρα), και λίγο η αντίδραση τον ίδιων τον αναγνωστών μας, ήταν αρκετά να ανάψουν τα αίματα. Εμείς το είπαμε απο την αρχή τις σεζόν, οτι η υπερβολική προβολή και τα πανηγύρια, δεν βοηθούν, αλλά μόνο η σκληρή δουλειά. Στην αρχή οι συντελεστές της σειράς επαναπαυμένοι απο τις επιτυχίες, νόμιζαν οτι θα φάμε ότι και να μας σερβίρουν. Και όταν είπαμε την γνώμη μας, έπεσαν τα τηλεοπτικά κοράκια να μας φάνε. Τα μηνύματα φαίνεται οτι πήγανε εκεί που έπρεπε και σιγά σιγά η σειρά αποκτά το χιούμορ της. Αλλά καλό είναι να ηρεμήσουνε λιγάκι, επειδή ο κόσμος δύσκολα ανεβάζει μια σειρά, αλλά πολύ εύκολα την ρίχνει. Και όσο ποιο ψηλά είναι, τόσο πιο μεγάλο θα είναι και το "ΠΠΠΑΤ" όταν θα πέσει.

Είδαμε την εκπομπή του
Τσουρούλη να ασχολείται και πάλι με το ποδόσφαιρο και να ανακαλύπτει και πάλι την τασιηνοπιττα, και το ύπουλο μυαλουδάκι μας, μας κάνει να σκεφτόμαστε διάφορα. Γιατί ο Τσουρούλης να ασχοληθεί με το ποδόσφαιρο αυτή την στιγμή; συμφέροντα έχει η primetel (και επομένως το σίγμα μέσω του sigmasports) και ποια ομάδα προσπαθεί να προσφέρει στους συνδρομητές της; Ποιος έστειλε απειλητικό μήνυμά στον Τσουρούλλη; Ποιόν ακριβώς προσπαθεί να χτυπήσει το συγκρότημα "Δίας" με αυτή την εκπομπή; Πολλά τα ερωτήματα και το τραγελαφικό της υπόθεσης, πήρε ο "Φανιέρος" τηλέφωνο στην εκπομπή, να πει ότι το ποδόσφαιρο πρέπει να συνεχίσει και να μην το ενοχλούμε, επειδή έτσι τα παιδιά δεν πέφτουνε στον κακό το δρόμο, και δεν μπλέκουν με ναρκωτικά. Απλά ασχολίαστο.

Είδαμε στα
δελτία ειδήσεων τις τελευταίες μέρες, το θέμα με την περιοχή της Φανερωμένης στην παλιά Λευκωσία, και αναρωτιόμαστε "πόσο νουν έχουν" μερικοί στην αστυνομία. Απο την μιά λέμε οτι η παλιά Λευκωσία έχει γεμίσει αλλοδαπούς και έχασε την παλιά της αίγλη, και απο την άλλη χτυπάνε και στην ουσία διώχνουνε και τους τελευταίους νεαρούς κύπριους που μείνανε στην περιοχή. Η χρήση βίας δεν είναι η λύση, και είχαμε και στην Ελλάδα παρόμοιο παράδειγμα με τον θάνατο του μικρού και τα οσα επακολούθησαν. Γι αυτό ας σοβαρευτούνε εκεί στην αστυνομία και τις "παλλικαριές" τους να μην τις δείχνουνε στα 16χρονα που συχνάζουν στην περιοχή φανερωμένης, αλλα στους κλέφτες, στους εμπόρους ναρκωτικών, και σε όσους δολοφονούν τα όνειρα του κάθε παιδιού μας. Εκεί να σας δούμε!

γράφει το ΤΗΛΕΦΤΥΑΡΙ

tileftiari@live.com

Share/Bookmark

Αναγνώστες

ΤΟ ΜΑΝΙΦΕΣΤΟ ΤΟΥ BLOGGER

Μανιφέστο του blogger

1. Τα blogs είναι διάλογος - ελεύθερος ανεμπόδιστος διάλογος ανάμεσα σε πολίτες.

2. Τα blogs είναι μια πρόσκληση σε διάλογο, σε διαφωνία, και επικοινωνία.

3. Τα blogs δεν κέρδισαν το ενδιαφέρον της κοινωνίας επειδή λένε ψέματα συκοφαντούν. Το κέρδισαν επειδή η κοινωνία έχει ανάγκη από μια αυθεντική φωνή.

4. Τα blogs είναι το δικαίωμα του καθενός να εκφέρει την άποψή του. Δεν υπάρχουν “ενημερωτικά” και “μη ενημερωτικά” blogs. Μέσα από το διάλογο όλοι κάτι μαθαίνουμε.

5. Τα blogs δεν τα γράφουν επαγγελματίες - τα γράφουν πολίτες. Μπορεί να αξιοποιούν την όποια επαγγελματική τους εμπειρία, μπορεί και όχι.

6. Ο blogger δεν χρησιμοποιεί εθνικούς πόρους (όπως οι τηλεραδιοσυχνότητες), και συνεπώς δεν μπορεί να μπαίνει σε καλούπια ο τρόπος και το περιεχόμενο της έκφρασής του. O blogger αξιοποιεί το απεριόριστο μέγεθος του παγκόσμιου Δικτυακού ιστού για να εκφράσει και τη δική του άποψη.

7. Η Πολιτεία, τα Media, οι επιχειρήσεις, και όλοι οι θεσμοθετημένοι οργανισμοί της Ελληνικής κοινωνίας, αξίζει να παρακολουθούν τους bloggers και τον διάλογο τους. Ακόμα καλύτερο θα είναι να συμμετέχουν ισότιμα σε αυτόν το διάλογο. Θα μπορέσουν και οι ίδιοι να γίνουν σοφότεροι μαθαίνοντας την άποψη του απλού πολίτη, αντί να προσπαθούν να την περιορίσουν στα δικά τους καλούπια.

8. Το δικαίωμα του blogger να γράφει ελεύθερα την άποψή του είναι ιερό. Αν με αυτά που γράφει καταπατά συγκεκριμένες νομοθετικές διατάξεις, υπάρχουν νόμιμες διαδικασίες για την δίωξή του.

9. Στο βαθμό που δεν παραβιάζει με σαφή τρόπο διατάξεις του νόμου, η ανωνυμία είναι δικαίωμα του blogger.

Blog Information

Δημιουργός: MINUS TV Γράφει: to.telecontrol Έγραψαν και μπορεί να ξαναγράψουν: MINUS TV, tv_maniac, Τηλεφτυάρι, Νεκατωμένος, tv book, TV STAND, Firebolt, Κωνσταντίνος Παναγιωτίδης
Οι συγγραφείς του blog δεν συνδέονται άμεσα με οποιονδήποτε τρόπο με τηλεοπτικούς σταθμούς ή άλλα ΜΜΕ.

CNC MINUS TV TOOLBAR (κατέβασέ το!)

Εάν θέλετε να λαμβάνετε ενημέρωση για τις νεότερες αναρτήσεις του blog CNC MINUS TV, τώρα έχετε τη δυνατότητα μέσω του toolbar του blog μας, φτάνει να πατήσετε εδώ και, αφού κατεβάσετε τη γραμμή εργαλειών του cncminustv, να την εγκαταστήσετε στον υπολογιστή σας. Το toolbar του blog περιλαμβάνει ακόμη μηχανή αναζήτησης για εξερεύνηση του διαδικτύου, πρόγραμμα αναπαραγωγής ραδιοφώνου για να ακούτε τη μουσική που θέλετε, παρέχει ακόμη πρόσβαση στο λογαριασμό e-mail σας και προειδοποίηση για νεότερη αλληλογραφία μέσω της λειτουργίας E-Mail Notifier κ.α