Η ΕΡΤ είναι εδώ

Παρασκευή 23 Οκτωβρίου 2009

ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ MEGA ΠΡΕΜΙΕΡΕΣ

Οι οποίες προσοχή, δεν έχουν ακόμη προβληθεί στο MEGA Κύπρου, αλλά τις είδαμε και επειδή υποψιάζομαι πως το ίδιο και σεις, είπαμε να πούμε δυο λόγια. Εσείς που δε τις είδατε, αν θέλετε πάρτε μια γεύση και αποφασίστε αν θα τις δείτε. Εμείς σας απλώς σας προειδοποιούμε, η απόφαση δικιά σας!


ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΑΡΑ
Όπως κάθε διασκευασμένο λατινομαερικάνικο σενάριο, ξεκινάει με τι άλλο; Με μία μετακόμιση, το βρήκατε. Ποιοί μετακομίζουν; Η Ρένια (Λουιζίδου) και ο Κώστας (Κόκλας), ο Κώστας και η Ρένια μαζί με τα τρία τους αγόρια και...αμέσως ξεκινούν και τα διάφορα ευτράπελα από τη καθημερινή τους ζωή. Με τι μοιάζει; Με το «σ αγαπώ μ’αγαπάς» στη μετά μάνα εποχή της Δήμητρας. Έξυπνες ατάκες –αν και μετρημένες-, ωραία αγορίστικα μουτράκια, ωραία σκηνοθεσία και ένα ζευγάρι ηθοποιών (Κόκλας –Λουιζίδου) που «γράφουν» πολύ καλά μαζί. Συμπέρασμα: Βλέπεται ευχάριστα!


M+M
Καταρχάς ο τίτλος χρειάζεται επεξήγηση. Και για να σας λύσουμε την απορία Μ+Μ θα πει Μαργαρίτα (Παναγιώτα Βλαντή) και Μιχάλης (Φάνης Μουρατίδης), θα πει μάλλον love for ever. Τι γίνεται όταν ένας ροκάς πέφτει όλως τυχαίως πάνω σε μία μπαλαρίνα και της τσακίζει το πόδι; Μα φυσικά αυτή αφού πρώτα τον σκυλοβρίζει σαν Σιλβή από τα «Μαύρα Μεσάνυχτα» (αχ, ρε Σιλβή που είσαι!!!) τον ερωτεύεται!!! Παιδάκια αυτή, παιδάκια κι αυτός –άλλωστε η σεναριογράφος μόλις αποχωρίστηκε το «ευτυχισμένοι μαζί»- αυτά συμπαθιούνται εξ αρχής, εκείνοι στην αρχή θα το παίξουν δύσκολοι, πολλή μουσική που καταλήγει σε φασαρία αλλά....ελάχιστη πλοκή, ελάχιστο χιούμορ στη νέα λατινοαμερικάνικη διασκευή που «υπογράφει» η Ρένα Ρίγγα και σκηνοθετεί ο Ανδρέας Μορφονιός -όσο όμως και να προσπαθούν δε νομίζω να επαναλάβουν την επιτυχία του «ευτυχισμένοι μαζί» αφού το σενάριο δε... λέει - και ναι, ξεκινάει και αυτή με μετακόμιση και με τους φτωχούς ροκάδες να κληρονομούν τη θειά τους και να κουβαλιούνται δίπλα από την πλούσια μπαλαρίνα με την τάχα εκλεπτυσμένη συμπεριφορά. Με τι μοιάζει; Και όμως, η «πατέντα» είναι ελληνική (!!!!) και μιλάμε για τον τραγουδιστή του ροκ συγκροτήματος «Δούρειος Ίππος» Δημήτρη Αλεξανδρή που ερωτεύεται την λαϊκή αοιδό Δήμητρα Ματσούκα στην αλησμόνητη –για πολλούς λόγους- εκείνη σειρά του ΑΝΤ1 που απέδειξε ότι το ροκ και το λαϊκό μπορούν να κάνουν μαζί χωριό! θα μου πεις τώρα, τι συγκρίνεις! Μα απλώς δε συγκρίνεται, ψηφίζουμε φυσικά την «ελληνική συνταγή» που είναι πιο κοντά στα μέτρα μας -και στις μουσικές μας προτιμήσεις- και είχε φοβερές κωμικές ατάκες και δραματικές ερμηνείες... Για το Μ+Μ, τί να σας πω.Το μόνο που πετυχαίνεις είναι να κάνεις ρυτίδες από τις πολλές γκριμάτσες δυσφορίας. Κάτι άλλο, κάτι άλλο....που δεν έχουμε ξαναδεί;;;

Share/Bookmark

Αναγνώστες

ΤΟ ΜΑΝΙΦΕΣΤΟ ΤΟΥ BLOGGER

Μανιφέστο του blogger

1. Τα blogs είναι διάλογος - ελεύθερος ανεμπόδιστος διάλογος ανάμεσα σε πολίτες.

2. Τα blogs είναι μια πρόσκληση σε διάλογο, σε διαφωνία, και επικοινωνία.

3. Τα blogs δεν κέρδισαν το ενδιαφέρον της κοινωνίας επειδή λένε ψέματα συκοφαντούν. Το κέρδισαν επειδή η κοινωνία έχει ανάγκη από μια αυθεντική φωνή.

4. Τα blogs είναι το δικαίωμα του καθενός να εκφέρει την άποψή του. Δεν υπάρχουν “ενημερωτικά” και “μη ενημερωτικά” blogs. Μέσα από το διάλογο όλοι κάτι μαθαίνουμε.

5. Τα blogs δεν τα γράφουν επαγγελματίες - τα γράφουν πολίτες. Μπορεί να αξιοποιούν την όποια επαγγελματική τους εμπειρία, μπορεί και όχι.

6. Ο blogger δεν χρησιμοποιεί εθνικούς πόρους (όπως οι τηλεραδιοσυχνότητες), και συνεπώς δεν μπορεί να μπαίνει σε καλούπια ο τρόπος και το περιεχόμενο της έκφρασής του. O blogger αξιοποιεί το απεριόριστο μέγεθος του παγκόσμιου Δικτυακού ιστού για να εκφράσει και τη δική του άποψη.

7. Η Πολιτεία, τα Media, οι επιχειρήσεις, και όλοι οι θεσμοθετημένοι οργανισμοί της Ελληνικής κοινωνίας, αξίζει να παρακολουθούν τους bloggers και τον διάλογο τους. Ακόμα καλύτερο θα είναι να συμμετέχουν ισότιμα σε αυτόν το διάλογο. Θα μπορέσουν και οι ίδιοι να γίνουν σοφότεροι μαθαίνοντας την άποψη του απλού πολίτη, αντί να προσπαθούν να την περιορίσουν στα δικά τους καλούπια.

8. Το δικαίωμα του blogger να γράφει ελεύθερα την άποψή του είναι ιερό. Αν με αυτά που γράφει καταπατά συγκεκριμένες νομοθετικές διατάξεις, υπάρχουν νόμιμες διαδικασίες για την δίωξή του.

9. Στο βαθμό που δεν παραβιάζει με σαφή τρόπο διατάξεις του νόμου, η ανωνυμία είναι δικαίωμα του blogger.

Blog Information

Δημιουργός: MINUS TV Γράφει: to.telecontrol Έγραψαν και μπορεί να ξαναγράψουν: MINUS TV, tv_maniac, Τηλεφτυάρι, Νεκατωμένος, tv book, TV STAND, Firebolt, Κωνσταντίνος Παναγιωτίδης
Οι συγγραφείς του blog δεν συνδέονται άμεσα με οποιονδήποτε τρόπο με τηλεοπτικούς σταθμούς ή άλλα ΜΜΕ.

CNC MINUS TV TOOLBAR (κατέβασέ το!)

Εάν θέλετε να λαμβάνετε ενημέρωση για τις νεότερες αναρτήσεις του blog CNC MINUS TV, τώρα έχετε τη δυνατότητα μέσω του toolbar του blog μας, φτάνει να πατήσετε εδώ και, αφού κατεβάσετε τη γραμμή εργαλειών του cncminustv, να την εγκαταστήσετε στον υπολογιστή σας. Το toolbar του blog περιλαμβάνει ακόμη μηχανή αναζήτησης για εξερεύνηση του διαδικτύου, πρόγραμμα αναπαραγωγής ραδιοφώνου για να ακούτε τη μουσική που θέλετε, παρέχει ακόμη πρόσβαση στο λογαριασμό e-mail σας και προειδοποίηση για νεότερη αλληλογραφία μέσω της λειτουργίας E-Mail Notifier κ.α