Η ΕΡΤ είναι εδώ

Δευτέρα 12 Οκτωβρίου 2009

ΑΠΟΨΕ ΣΤΙΣ 22.30 Η ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΤΟΥ "ΤΕΣΣΕΡΙΣ"!

Η ΖΩΗ ΜΑΣ ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ

ΝΑ ΜΕ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ

ΚΛΕΙΣΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ

ΔΥΟ ΜΕΡΕΣ ΜΟΝΟ

και τώρα "ΤΕΣΣΕΡΙΣ" - έτσι λέγεται η νέα σειρά του Χριστόφορου Παπακαλιάτη που κάνει σήμερα πρεμιέρα στο MEG-άλο κανάλι! -

διαβάστε πιο κάτω συνέντευξή του στο ελληνικό τηλεοπτικό περιοδικό TV ZAPPING http://www.tvzapping.gr/

Ο Χριστόφορος είναι... εμπύρετος και τρέχει… μαραθώνιο από το γύρισμα στο μοντάζ της ολοκαίνουριας σειράς του. Τον ρωτώ πόσο θα θυμίζει παλιές του δουλειές το «4» και μου απαντά: «Οι προηγούμενες σειρές μου ήταν δραματικές κυρίως, με κάποιες νύξεις μονάχα κωμικές. Αυτή η νέα μου σειρά είναι 50% δράμα και 50% κωμωδία.Fifty-fifty δηλαδή κι αυτό ήταν κάτι που ήθελα να το δοκιμάσω από καιρό…». Για δύο χρόνια έμεινε εκτός τηλεόρασης. «Ηθελα τον χρόνο μου, ήθελα να σκεφτώ, να προετοιμαστώ κατάλληλα πριν από το επόμενό μου ''χτύπημα'' και μπήκα με πολλή όρεξη στο νέο μου ''στοίχημα'', στο οποίο έχω συνοδοιπόρους - συμπαραστάτες μια σειρά από εκλεκτούς και ικανότατους συνεργάτες που δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό στη δουλειά…». Τέσσερις ιστορίες οι οποίες μπλέκονται μεταξύ τους «πρωταγωνιστούν» στη σειρά. «Ακριβώς. Το υλικό θα μπορούσε να φτιάξει τέσσερις διαφορετικές δουλειές. Τέσσερα σε… ένα, ένα πράγμα!» (γέλια).

Ο ίδιος μας… συστήνει τους ήρωές του και την ενδιαφέρουσα ιστορία του: «Οι… Τέσσερις είναι ο Αλκης, ο Πέτρος, ο Βασίλης και ο Αρης. Είναι 4 άντρες, 4 αδέλφια ή αλλιώς… 4 εποχές, όπως έλεγε η μητέρα τους, όταν ήταν παιδιά. Πρόκειται για 4 διαφορετικούς τύπους αντρών με διαφορετικές ζωές, διαφορετικές γυναίκες και καριέρες, διαφορετικά θέλω και πρέπει. Αυτό που τους ενώνει και παράλληλα τους χωρίζει είναι η οικογένειά τους. Μία οικογένεια φαινομενικά άψογη. Ολα θα ανατραπούν και η οικογένεια θα αναγκαστεί να έρθει αντιμέτωπη με την αληθινή ζωή. Αλήθειες που δεν παραδεχόμαστε, λάθη που κουβαλάμε, σκέψεις που κάνουμε, σχέσεις που χρειαζόμαστε και έρωτες που ονειρευόμαστε να ζήσουμε. Τι γίνεται όταν ανακαλύπτουμε πως τελικά στη ζωή μας θέλουμε άλλα από αυτά που νομίζαμε; Είναι αργά για αλλαγή πλεύσης; Αρκεί ένα απρόσμενο γεγονός και οι ζωές των 4 αντρών θα ελευθερωθούν για πάντα». Τον αφήνω να πάει στο μοντάζ. Στον... επόμενο τόνο έχει πρεμιέρα και είναι στην... πρίζα!

«ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ» ΣΕΙΡΑΣ

Πρωταγωνιστούν: Χριστόφορος Παπακαλιάτης (Πέτρος), Νένα Μεντή (Μαργαρίτα), Νίκος Κουρής (Αλκης), Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος (Βασίλης), Δανάη Σκιάδη (Ζωή), Κατερίνα Διδασκάλου (Αλεξάνδρα), Πάνος Μουζουράκης (Αρης), Αλέξανδρος Μυλωνάς (Γιώργος), Αννα Μονογιού (Τόνια-Μυρτώ), Εμιλυ Κολιανδρή (Ελένη), Μένη Κωνσταντινίδου (Ρέα), Γιώργος Ζιόβας (Θόδωρος) και η Ζέτα Μακρυπούλια (Βίκυ). Σενάριο: Χριστόφορος Παπακαλιάτης. Σκηνοθεσία: Γιώργος Γκικαπέπας - Χριστόφορος Παπακαλιάτης. Εκτέλεση Παραγωγής: ON Productions. Executive Producer: Φρόσω Ράλλη.

Δύο κυπριακές συμμετοχές στους ΤΕΣΣΕΡΙΣ.

Πρόκειται για τη συμμετοχή της Άννας Μονογιού -που έγινε γνωστή από τη παλαιότερη σειρά του Παπακαλιάτη "ΝΑ ΜΕ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ" και αγαπήθηκε μέσα από την "ΑΙΓΙΑ FUXIA"- και της Έμιλυ Κολιανδρή στον πρώτο μεγάλο της ρόλο, αν δε κάνω λάθος, στην τηλεόραση.


Share/Bookmark

Αναγνώστες

ΤΟ ΜΑΝΙΦΕΣΤΟ ΤΟΥ BLOGGER

Μανιφέστο του blogger

1. Τα blogs είναι διάλογος - ελεύθερος ανεμπόδιστος διάλογος ανάμεσα σε πολίτες.

2. Τα blogs είναι μια πρόσκληση σε διάλογο, σε διαφωνία, και επικοινωνία.

3. Τα blogs δεν κέρδισαν το ενδιαφέρον της κοινωνίας επειδή λένε ψέματα συκοφαντούν. Το κέρδισαν επειδή η κοινωνία έχει ανάγκη από μια αυθεντική φωνή.

4. Τα blogs είναι το δικαίωμα του καθενός να εκφέρει την άποψή του. Δεν υπάρχουν “ενημερωτικά” και “μη ενημερωτικά” blogs. Μέσα από το διάλογο όλοι κάτι μαθαίνουμε.

5. Τα blogs δεν τα γράφουν επαγγελματίες - τα γράφουν πολίτες. Μπορεί να αξιοποιούν την όποια επαγγελματική τους εμπειρία, μπορεί και όχι.

6. Ο blogger δεν χρησιμοποιεί εθνικούς πόρους (όπως οι τηλεραδιοσυχνότητες), και συνεπώς δεν μπορεί να μπαίνει σε καλούπια ο τρόπος και το περιεχόμενο της έκφρασής του. O blogger αξιοποιεί το απεριόριστο μέγεθος του παγκόσμιου Δικτυακού ιστού για να εκφράσει και τη δική του άποψη.

7. Η Πολιτεία, τα Media, οι επιχειρήσεις, και όλοι οι θεσμοθετημένοι οργανισμοί της Ελληνικής κοινωνίας, αξίζει να παρακολουθούν τους bloggers και τον διάλογο τους. Ακόμα καλύτερο θα είναι να συμμετέχουν ισότιμα σε αυτόν το διάλογο. Θα μπορέσουν και οι ίδιοι να γίνουν σοφότεροι μαθαίνοντας την άποψη του απλού πολίτη, αντί να προσπαθούν να την περιορίσουν στα δικά τους καλούπια.

8. Το δικαίωμα του blogger να γράφει ελεύθερα την άποψή του είναι ιερό. Αν με αυτά που γράφει καταπατά συγκεκριμένες νομοθετικές διατάξεις, υπάρχουν νόμιμες διαδικασίες για την δίωξή του.

9. Στο βαθμό που δεν παραβιάζει με σαφή τρόπο διατάξεις του νόμου, η ανωνυμία είναι δικαίωμα του blogger.

Blog Information

Δημιουργός: MINUS TV Γράφει: to.telecontrol Έγραψαν και μπορεί να ξαναγράψουν: MINUS TV, tv_maniac, Τηλεφτυάρι, Νεκατωμένος, tv book, TV STAND, Firebolt, Κωνσταντίνος Παναγιωτίδης
Οι συγγραφείς του blog δεν συνδέονται άμεσα με οποιονδήποτε τρόπο με τηλεοπτικούς σταθμούς ή άλλα ΜΜΕ.

CNC MINUS TV TOOLBAR (κατέβασέ το!)

Εάν θέλετε να λαμβάνετε ενημέρωση για τις νεότερες αναρτήσεις του blog CNC MINUS TV, τώρα έχετε τη δυνατότητα μέσω του toolbar του blog μας, φτάνει να πατήσετε εδώ και, αφού κατεβάσετε τη γραμμή εργαλειών του cncminustv, να την εγκαταστήσετε στον υπολογιστή σας. Το toolbar του blog περιλαμβάνει ακόμη μηχανή αναζήτησης για εξερεύνηση του διαδικτύου, πρόγραμμα αναπαραγωγής ραδιοφώνου για να ακούτε τη μουσική που θέλετε, παρέχει ακόμη πρόσβαση στο λογαριασμό e-mail σας και προειδοποίηση για νεότερη αλληλογραφία μέσω της λειτουργίας E-Mail Notifier κ.α