Παρασκευή 3 Ιουλίου 2009
Το γυμναστήριο, ο Παππούλης, και η Στάρ
Σφάζονται στο @live αποτι μαθαίνουμε και ο λόγος δεν είναι άλλος απο την παρουσίαση της εκπομπής. Για καυγάδες μεταξύ των παρουσιαστών, και είσοδο νέων ατόμων στην παρέα μαθαίνουμε, αφου είδαν εκεί στην παραγωγή, πως το γυμναστήριο και τα μεγάλα μπράτσα δεν φέρνουνε νούμερα.
"Για Σένα" ο τίτλος της εκπομπής, και μετά την Γωγώ, στο Μεγκάλο κανάλι κάνει την είσοδο της η Χριστιάνα Αριστοτέλους, που αν τα πάει καλά, τοτε κάποιοι και πάλι θα τραβάνε τα μαλλιά τους (βλέπε Σίγμα) για το τί είχανε και τί χάσανε. Μόνο εκεί φαίνεται τους έχει επηρεάσει (οπως λένε) η οικονομική κρίση. Η Χριστιάνα πιό έτοιμη απο ποτέ, και αφού έχει πάρει και τον αέρα της παρουσίασης απο το πέρασμα της στον "Ομορφο κόσμο" του Γρηγόρη, έρχεται να μας αποδείξει οτι για να πάρεις ευκαιρίες στον τηλεοπτικό χώρο της Κύπρου, πρέπει να έχεις περάσει πρώτα απο την Αθήνα και το αεροδρόμιο της Λάρνακας
Όσοι δεν είδατε τα καλλιστεία στο Σίγμα, δεν χάσατε και τίποτα ιδιαίτερο Κορίτσια για καφετέριες, όχι για καλλιστεία, και με την Εμυ Λιβανίου στην παρουσίαση να κάνει 10 σαρδάμ σε κάθε δεκάλεπτο, ("καλωσορίσατε στον παγκρήτιο διαγωνισμό, εε παγκύπριο"). Γιατί δεν βάλανε την Μέλανη μας; Ποιο φτηνά θα τους ερχότανε και σίγουρα με λιγότερα σαρδάμ. Απο πλευράς σκηνοθεσίας δεν με χάλασε κάτι ιδιαίτερα, αλλά άμα οι κεφτέδες δεν τρώγονται, τί να το κάνεις το χρυσό πιάτο.
Είδαμε και το "Ελλάδα έχεις ταλέντο" όπου ο κάθε πικραμένος που βαριέται στο σπίτι του, αντι να βρει κάποιο χόμπι, πηγαίνει στην εκπομπή με τον Ψινάκι και της άλλες "θεές" για να μας δείξει το ταλέντο(;) του. Και επειδή ξέρω οτι μερικοί θα μου την πείτε, δείτε το πιο κάτω βίντεο και πείτε μου ποιο ακριβώς είναι το ταλέντο που πήγε να δείξει ο παππούλης; Να σας βοηθήσω, το τραγούδι δεν είναι.
Αν θέλετε να σχολιάσουμε κάποιο θέμα ή υπάρχει κάτι που θα θέλατε να το μοιραστείτε μαζί μας, στο tileftiari@live.com
ΤΗΛΕΦΤΥΑΡΙ
Αναγνώστες
ΤΟ ΜΑΝΙΦΕΣΤΟ ΤΟΥ BLOGGER
Μανιφέστο του blogger
1. Τα blogs είναι διάλογος - ελεύθερος ανεμπόδιστος διάλογος ανάμεσα σε πολίτες.
2. Τα blogs είναι μια πρόσκληση σε διάλογο, σε διαφωνία, και επικοινωνία.
3. Τα blogs δεν κέρδισαν το ενδιαφέρον της κοινωνίας επειδή λένε ψέματα συκοφαντούν. Το κέρδισαν επειδή η κοινωνία έχει ανάγκη από μια αυθεντική φωνή.
4. Τα blogs είναι το δικαίωμα του καθενός να εκφέρει την άποψή του. Δεν υπάρχουν “ενημερωτικά” και “μη ενημερωτικά” blogs. Μέσα από το διάλογο όλοι κάτι μαθαίνουμε.
5. Τα blogs δεν τα γράφουν επαγγελματίες - τα γράφουν πολίτες. Μπορεί να αξιοποιούν την όποια επαγγελματική τους εμπειρία, μπορεί και όχι.
6. Ο blogger δεν χρησιμοποιεί εθνικούς πόρους (όπως οι τηλεραδιοσυχνότητες), και συνεπώς δεν μπορεί να μπαίνει σε καλούπια ο τρόπος και το περιεχόμενο της έκφρασής του. O blogger αξιοποιεί το απεριόριστο μέγεθος του παγκόσμιου Δικτυακού ιστού για να εκφράσει και τη δική του άποψη.
7. Η Πολιτεία, τα Media, οι επιχειρήσεις, και όλοι οι θεσμοθετημένοι οργανισμοί της Ελληνικής κοινωνίας, αξίζει να παρακολουθούν τους bloggers και τον διάλογο τους. Ακόμα καλύτερο θα είναι να συμμετέχουν ισότιμα σε αυτόν το διάλογο. Θα μπορέσουν και οι ίδιοι να γίνουν σοφότεροι μαθαίνοντας την άποψη του απλού πολίτη, αντί να προσπαθούν να την περιορίσουν στα δικά τους καλούπια.
8. Το δικαίωμα του blogger να γράφει ελεύθερα την άποψή του είναι ιερό. Αν με αυτά που γράφει καταπατά συγκεκριμένες νομοθετικές διατάξεις, υπάρχουν νόμιμες διαδικασίες για την δίωξή του.
9. Στο βαθμό που δεν παραβιάζει με σαφή τρόπο διατάξεις του νόμου, η ανωνυμία είναι δικαίωμα του blogger.