Η ΕΡΤ είναι εδώ

Τρίτη 21 Ιουλίου 2009

ΣΤΟΙΧΕΙΑ AGB - EΒΔΟΜΑΔΑ 13/07/2009 - 19/07/2009

(Ε)ΠΑΝΑΛΗΨΕΩΝ (Ε)ΠΙΚΡΑΤΗΣΗ

Γεια σε όλους και καλή εβδομάδα! Μπήκαν για τα καλά οι ζέστες, ξεκίνησαν για τα καλά και οι επαναλήψεις να μας ζαλίζουν. Τέλος την προηγούμενη εβδομάδα για την τελευταία Κυπριακή σειρά, το "Σε Φόντο Κόκκινο", με ποσοστά που πρέπει να θεωρούνται άκρως ικανοποιητικά, αφού είναι και τα ψηλότερα της σειράς μέχρι τώρα. Συνεχίζει ακάθεκτη η "Αίγια Φούξια", καταλαμβάνοντας 5 θέσεις με ισάριθμες επαναλήψεις η ώρα 21:15, και άλλη 1 θέση με μια επανάληψη της σειράς η ώρα 19:30, ενώ επιστροφή στη 25αδα για τα 2 επεισόδια του "Μπάτσο Αγάπη Μου" με το ένα να φτάνει μέχρι την 5η θέση. Ανακάμπτει και το "Θα σε δω στο πλοίο", γράφοντας πολύ ψηλότερα ποσοστά τώρα που καθάρισε το πεδίο, "δικαιώνοντας" τους υπεύθυνους του ΣΙΓΜΑ που αποφάσισαν να εντάξουν τη σειρά στο πρόγραμμα τους. Στην 19η θέση τερμάτισαν τα βραβεία "Τηλεφίλ 2007-2008" με μέτρια ποσοστά.


ΣΕ ΦΟΝΤΟ ΚΟΡΥΦΗΣ!
Στην κορυφή βρέθηκε για πρώτη φορά από την αρχή της σεζόν μέχρι τώρα, επεισόδιο της σειράς "Σε Φόντο Κόκκινο", και αλίμονο, αφού έπαιζε εντελώς μόνο και επρόκειτο για τα τελευταία 2 επεισόδια της σεζόν για τη σειρά. Εξού και τα ψηλά ποσοστά που κατέγραψαν, με ψηλότερο το 48.4% του προτελευταίου επεισοδίου. Ήταν μια σειρά που ήταν σταθερή αξία ολόκληρη τη χρόνια, είχε πάντα όλα της τα επεισόδια για την εβδομάδα στον πίνακα με τις 25 πρώτες εκπομπές, ενώ τις περισσότερες φορές έμπαιναν στον πίνακα και οι επαναλήψεις των επεισοδίων. Υπήρξε μια εποχή που η σειρά έκανε "κοιλιά" αλλά ήταν λίγος καιρός και στο τέλος η σειρά ανέκαμψε, και δεν μιλώ για τα τελευταία 2 επεισόδια που έπαιζαν μόνα τους, αλλά και για τα προηγούμενα αφού κατάφεραν πολλές φορές να αφήσουν εκτός 25αδας την πολύ αγαπημένη σειρά "Λόλα" που ήταν συνεχώς ψηλά στην 25αδα. Παρόλα αυτά, το τελευταίο κυρίως επεισόδιο άφησε μια δόση απογοήτευσης στους φανατικούς οπαδούς της σειράς και όχι μόνο.

ΘΑ ΣΕ ΔΩ... ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ;
Για καλύτερα νούμερα σάλπαρε το "Πλοίο" του ΣΙΓΜΑ απο την προηγούμενη εβδομάδα, και ήδη ξεκίνησε το ταξίδι του με ανεβασμένα ποσοστά. Τέσσερα από τα πέντε επεισόδια που προβλήθηκαν κατάφεραν να μπουν στην 25άδα, με το ψηλότερο ποσοστό να φτάνει μέχρι και 30.2% και να τερματίζει στην 6η θέση. Να δούμε αν στις επόμενες εβδομάδες το "Θα σε δω στο πλοίο" θα φτάσει μέχρι και την κορυφή της τηλεθέασης.

"ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ" ΣΤΗΝ 25ΑΔΑ
Και έλεγα τώρα εγώ, τι θα βάλει το ΣΙΓΜΑ η ώρα 21:30 στη θέση της σειράς "Σε Φόντο Κόκκινο"; Και να, έρχεται το τρέιλερ ότι θα παίζει σε επανάληψη η "Επιστροφή" σε 30 ειδικά επεισόδια!! Τέλοσπαντων εμένα με άφησε εντελώς αδιάφορο, όχι όμως τους περισσότερους Κύπριους, αφού με 2 στα 3
επεισόδια που προβλήθηκαν η σειρά ξαναμπήκε στην 25αδα, στα χαμηλά του πίνακα μεν, αλλά μάλλον τα νούμερα θα αυξηθούν. Το ψηλότερο ποσοστό που κατέγραψε ήταν 15.3%. Ελπίζω μόνο να μην πάρουν πάνω τους εκεί στο ΣΙΓΜΑ και να μας δείξουν σε επανάληψη το "Μίλα Μου"...

(Ε)παναλήψεων (Ε)πικράτηση είχαμε και στην Ελλάδα, αφού οι 7 πρώτες εκπομπές στον πίνακα τις AGB, ήταν επαναλήψεις! Συγκεκριμένα, τις 2 πρώτες θέσεις κατέλαβαν 2 επαναλήψεις της σειράς "Μαύρα Μεσάνυχτα", ενώ στην 3η θέση προσγειώθηκε η επανάληψη της "Πολυκατοικίας". Στην 4η θέση βρίσκουμε την επανάληψη του "Καφέ της Χαράς", ενώ στην 5η, 6η και 7η θέση βρίσκουμε και πάλι επαναλήψεις των σειρών "Πολυκατοικία" και "Μαύρα Μεσάνυχτα".

Όσο για τους σταθμούς στην Κύπρο, τίποτα διαφορετικό απτι πριν 2 εβδομάδες. Στην κορυφή το ΣΙΓΜΑ, κυρίως λόγω "Σε Φόντο Κόκκινο" και "Θα σε δω στο πλοίο", ενω δεύτερος τερμάτισε ο ΑΝΤ1, με αισθητά πιο χαμηλά ποσοστά. Τρίτο βρέθηκε το ΡΙΚ1, αλλά σημασιά έχει η εκ νέου άνοδος στα ποσοστά του MEGA, που έφτασαν το 12.3%. Τι να φταίει γι' αυτό; Η επιστροφή στα "καλά" ποσοστά του "Μπάτσου" ή μήπως το "Για σένα";

Αυτά λοιπόν και για την εβδομάδα που μας πέρασε. Τα λέμε ξανά την επόμενη εβδομάδα.

tv_maniac



Share/Bookmark

Αναγνώστες

ΤΟ ΜΑΝΙΦΕΣΤΟ ΤΟΥ BLOGGER

Μανιφέστο του blogger

1. Τα blogs είναι διάλογος - ελεύθερος ανεμπόδιστος διάλογος ανάμεσα σε πολίτες.

2. Τα blogs είναι μια πρόσκληση σε διάλογο, σε διαφωνία, και επικοινωνία.

3. Τα blogs δεν κέρδισαν το ενδιαφέρον της κοινωνίας επειδή λένε ψέματα συκοφαντούν. Το κέρδισαν επειδή η κοινωνία έχει ανάγκη από μια αυθεντική φωνή.

4. Τα blogs είναι το δικαίωμα του καθενός να εκφέρει την άποψή του. Δεν υπάρχουν “ενημερωτικά” και “μη ενημερωτικά” blogs. Μέσα από το διάλογο όλοι κάτι μαθαίνουμε.

5. Τα blogs δεν τα γράφουν επαγγελματίες - τα γράφουν πολίτες. Μπορεί να αξιοποιούν την όποια επαγγελματική τους εμπειρία, μπορεί και όχι.

6. Ο blogger δεν χρησιμοποιεί εθνικούς πόρους (όπως οι τηλεραδιοσυχνότητες), και συνεπώς δεν μπορεί να μπαίνει σε καλούπια ο τρόπος και το περιεχόμενο της έκφρασής του. O blogger αξιοποιεί το απεριόριστο μέγεθος του παγκόσμιου Δικτυακού ιστού για να εκφράσει και τη δική του άποψη.

7. Η Πολιτεία, τα Media, οι επιχειρήσεις, και όλοι οι θεσμοθετημένοι οργανισμοί της Ελληνικής κοινωνίας, αξίζει να παρακολουθούν τους bloggers και τον διάλογο τους. Ακόμα καλύτερο θα είναι να συμμετέχουν ισότιμα σε αυτόν το διάλογο. Θα μπορέσουν και οι ίδιοι να γίνουν σοφότεροι μαθαίνοντας την άποψη του απλού πολίτη, αντί να προσπαθούν να την περιορίσουν στα δικά τους καλούπια.

8. Το δικαίωμα του blogger να γράφει ελεύθερα την άποψή του είναι ιερό. Αν με αυτά που γράφει καταπατά συγκεκριμένες νομοθετικές διατάξεις, υπάρχουν νόμιμες διαδικασίες για την δίωξή του.

9. Στο βαθμό που δεν παραβιάζει με σαφή τρόπο διατάξεις του νόμου, η ανωνυμία είναι δικαίωμα του blogger.

Blog Information

Δημιουργός: MINUS TV Γράφει: to.telecontrol Έγραψαν και μπορεί να ξαναγράψουν: MINUS TV, tv_maniac, Τηλεφτυάρι, Νεκατωμένος, tv book, TV STAND, Firebolt, Κωνσταντίνος Παναγιωτίδης
Οι συγγραφείς του blog δεν συνδέονται άμεσα με οποιονδήποτε τρόπο με τηλεοπτικούς σταθμούς ή άλλα ΜΜΕ.

CNC MINUS TV TOOLBAR (κατέβασέ το!)

Εάν θέλετε να λαμβάνετε ενημέρωση για τις νεότερες αναρτήσεις του blog CNC MINUS TV, τώρα έχετε τη δυνατότητα μέσω του toolbar του blog μας, φτάνει να πατήσετε εδώ και, αφού κατεβάσετε τη γραμμή εργαλειών του cncminustv, να την εγκαταστήσετε στον υπολογιστή σας. Το toolbar του blog περιλαμβάνει ακόμη μηχανή αναζήτησης για εξερεύνηση του διαδικτύου, πρόγραμμα αναπαραγωγής ραδιοφώνου για να ακούτε τη μουσική που θέλετε, παρέχει ακόμη πρόσβαση στο λογαριασμό e-mail σας και προειδοποίηση για νεότερη αλληλογραφία μέσω της λειτουργίας E-Mail Notifier κ.α