Η ΕΡΤ είναι εδώ

Παρασκευή 17 Ιουλίου 2009

ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟΣ ΑΝΑ...ΒΡΑΣΜΟΣ!

  • Την ώρα που τα περισσότερα κανάλια στην Ελλάδα ψάχνουν να βρουν τους ηθοποιούς που θα παίξουν στις σειρές τους και τα κυπριακά σκέκφτονται ακόμα για το ποιές σειρές θα προβάλουν από τη νέα χρονιά, το ΡΙΚ όχι μόνο έχει «ρίξει» το πρώτο τρέιλερ της νέας δραματικής σειράς βασισμένης σε αληθινά γεγονότα, τα «Τα ρόδα της οργής», αλλά ήδη τα πρώτα γυρίσματα έχουν ξεκινήσει από την προηγούμενη εβδομάδα. Τη μουσική της σειράς έχει γράψει ο Κώστας Κακογιάννης.

  • Μπορεί ακόμη να μη μας έπιασε ο καύσωνας, αλλά κάποιοι άλλοι βάλθηκαν να μας «κρούσουν». Ο λόγος για τη νέα κοινωνική εκπομπή του mega «για σένα», τα θέματα της οποίας είναι πολύ «καυτά» για να συζητιούνται Ιούλιο μήνα· συμβατικός γάμος και απιστία, τζόγος, έφηβοι vs γονείς, διαζύγιο, βία στην οικογένεια ήταν τα θέματα με τα οποία ασχολήθηκε για αυτή την εβδομάδα η εκπομπή και ακόμη πού είστε. Με τη φόρα που πήρε ο Χουλιάρας προβλέπω, αν και δεν είμαι μετεωρολόγος, ότι η θερμοκρασία στο στούντιο θα ανέβει ακόμη περισσότερο...ειδικά με τις τηλεφωνικές παρεμβάσεις των τηλεθεατών....

  • Για τις οποίες η παρουσιάστρια νομίζω πρέπει να σταματήσει να λέει συνεχώς αυτό το «πάμε να πάρουμε τις τηλεφωνικές μας γραμμές», αρκεί και το «να πάρουμε». Στην εκπομπή όμως οι τηλεθεατές μπορούν να πουν τη γνώμη τους και με sms, αλλά και με e-mails, και ναι, αρκετά καλή ιδέα αυτή η παροχή πολλαπλών επιλογών στους τηλεθεατές, αλλά όχι άλλα κοντινά πλάνα στην οθόνη του υπολογιστή διότι σε κάποια από αυτά είδαμε και κάποια τηλέφωνα τηλεθεατών. Λίγη προσοχή λοιπόν!

  • Το αγαπημένο κορίτσι του mega ή καλύτερα του κ.Χουλιάρα έχει γίνει η Κατερίνα Αγαπητού που μετά από τα καθήκοντα αρχισυνταξίας που της ανατέθηκαν στην εκπομπή gogo συνεχίζει την ανοδική καριέρα της στον ψυχαγωγικό πλέον τομέα του καναλιού με την ειδική εκπομπή για τα βραβεία «τηλεφίλ», την οποία επιμελήθηκε και παρουσίασε μαζί με την Χριστιάνα Αριστοτέλους και είδαμε χθες βράδυ από το σταθμό – οι οποίες παρεπιπτόντως για να βραβεύσουν τις σειρές και τους πρωταγωνιστές που αγαπήσαμε έπρεπε να μας δείξουν όλη την Λευκωσία και να κάνουν όλο το γύρο του πάρκου της Ακρόπολης. Όσο για τα βίντεο που επιλέχθηκαν, ε δε γίνεται να βραβεύεις τον Λώρη για παράδειγμα και να μου δείχνεις γενικό βίντεο για το «την πάτησα» κάτι που ίσχυσε σε όλες τις βραβεύσεις-, ενώ από το Σεμπτέμβριο θα παρουσιάζει το «μεγαλύτερο talent show που έγινε ποτέ στην Κύπρο» μαζί με τον πολυτάλαντο καθώς φαίνεται Μιχάλη Σοφοκλέους, αφού εκτός από το ταλέντο του «μπάτσου» θα ξεδιπλώσει τις ικανότητές του και στην παρουσίαση. Ένα αστέρι έχει ήδη γεννηθεί και έρχεται να προτρέψει και άλλους συμπατριώτες μας «να βγουν στη σκηνή».

  • Όσο για τον «Μπάτσο», φαντάζομαι τα ακούσατε δια στόματος Βίκτωρα Παπαδόπουλου, όταν μας προέτρεψε να δούμε το τελευταίο επεισόδιο του πρώτου κύκλου. Πραγματικά, αν αυτά που διαβάζουμε ισχύουν, ότι δηλαδή οι δύο πρωταγωνιστές αποχωρούν, δεν υπάρχει κανένας λόγος αυτό το «καλοκαιρινό event», όπως το αποκάλεσε ο Κούλης Νικολάου, να γίνει...... κουβέρτα για το κρύο. Ήδη "ξεχείλωσε" από τώρα αρκετά.
  • Χθες στο τελευταίο επεισόδιο της σειράς, εκτός από αναφορές στην «αίγια fuxia» ακούσαμε και ατάκες... τύπου «αίγιας», π.χ. έγινε στο επεισόδιο 16, είμαστε χαμηλού κόστους παραγωγή και το πολύ να μας πάρουν γαμήλιο ταξίδι ως το Ζύγι κ.α ατάκες που καλούσαν τον τηλεθεατή να γελάσει με τον τρόπο της «αίγιας». Δεν είναι κακό αλλά πόση προχειρότητα πια; Αντέξαμε την πρόχειρη σκηνοθεσία αλλά δεν μπορούμε συνέχεια ν’ ακούμε και τα ίδια και τα ίδια όπως το «από τους άλλους άλλους». Αυτά είναι για μία μόνο φορά, μετά ο άλλος αλλάζει μέχρι και κανάλι....
  • Οι Κύπριες πρωϊνατζούδες, - δηλαδή η μία πρώην πρωϊνατζού- τουτέστιν Μέλανη Στέλιου και Μαρίνα Φιλιππίδου συναντήθηκαν σήμερα (!!!) για να κλείσει την εκπομπή της η πρώτη – που την έκλεισε με ένα πλατύ χαμόγελο- και να γιορτάσει τα γενέθλιά της η τελευταία. Διπλές συγκινήσεις δηλαδή για τους τηλεθεατές της Μέλανης, η οποία όταν θα επιστρέψει με το καλό τον Σεπτέμβριο θα θυμίζει πιο Μελενεγάκη από ποτέ αφού όπως υποσχέθηκε στους τηλεθεατές της θα διαβάζει πλέον κάθε μέρα τα e-mails τους, όπως δηλαδή και η Μενεγάκη. Χε,χε, αν μέχρι τον Σεπτέμβριο η Μέλανη προλάβει να παντρευτεί και να αποκτήσει και τρία παιδάκια, θα την παραδεχτώ!!!
  • Η μόνη πλέον που έμεινε μόνη -τελείως μόνη παρέα με τους καλεσμένους- και την παλεύει μέσα στο στούντιο είναι η...Έλενα Σκορδέλη στο PLUS TV, η οποία συνεχίζει απτόητη, παρά τις «χαμηλές πτήσεις» της στα νούμερα, να προσφέρει τις υπηρεσίες της στο κόμμα παρέα πολλές φορές με τα ΕΔΟΝόπουλα. Ίσως αυτή είναι η μόνη λύση για να πληρώνεται κανονικά κανείς στο plus χωρίς καθυστερήσεις.
  • Α, μη ξεχάσω. Η Καραβάτου, αφού έμαθε καλά πώς γίνεται όλη η διαδικασία της ταρίχευσης των πτωμάτων, συνεχίζει να μετράει κάθε μέρα πόσες μέρες άταφος παραμένει ο Michael Jackson. Κάποια πράγματα φαίνεται δεν αλλάζουν ποτέ, ούτε και όταν «ο υδράργυρος χτυπάει...κόκκινο»!!!

Share/Bookmark

Αναγνώστες

ΤΟ ΜΑΝΙΦΕΣΤΟ ΤΟΥ BLOGGER

Μανιφέστο του blogger

1. Τα blogs είναι διάλογος - ελεύθερος ανεμπόδιστος διάλογος ανάμεσα σε πολίτες.

2. Τα blogs είναι μια πρόσκληση σε διάλογο, σε διαφωνία, και επικοινωνία.

3. Τα blogs δεν κέρδισαν το ενδιαφέρον της κοινωνίας επειδή λένε ψέματα συκοφαντούν. Το κέρδισαν επειδή η κοινωνία έχει ανάγκη από μια αυθεντική φωνή.

4. Τα blogs είναι το δικαίωμα του καθενός να εκφέρει την άποψή του. Δεν υπάρχουν “ενημερωτικά” και “μη ενημερωτικά” blogs. Μέσα από το διάλογο όλοι κάτι μαθαίνουμε.

5. Τα blogs δεν τα γράφουν επαγγελματίες - τα γράφουν πολίτες. Μπορεί να αξιοποιούν την όποια επαγγελματική τους εμπειρία, μπορεί και όχι.

6. Ο blogger δεν χρησιμοποιεί εθνικούς πόρους (όπως οι τηλεραδιοσυχνότητες), και συνεπώς δεν μπορεί να μπαίνει σε καλούπια ο τρόπος και το περιεχόμενο της έκφρασής του. O blogger αξιοποιεί το απεριόριστο μέγεθος του παγκόσμιου Δικτυακού ιστού για να εκφράσει και τη δική του άποψη.

7. Η Πολιτεία, τα Media, οι επιχειρήσεις, και όλοι οι θεσμοθετημένοι οργανισμοί της Ελληνικής κοινωνίας, αξίζει να παρακολουθούν τους bloggers και τον διάλογο τους. Ακόμα καλύτερο θα είναι να συμμετέχουν ισότιμα σε αυτόν το διάλογο. Θα μπορέσουν και οι ίδιοι να γίνουν σοφότεροι μαθαίνοντας την άποψη του απλού πολίτη, αντί να προσπαθούν να την περιορίσουν στα δικά τους καλούπια.

8. Το δικαίωμα του blogger να γράφει ελεύθερα την άποψή του είναι ιερό. Αν με αυτά που γράφει καταπατά συγκεκριμένες νομοθετικές διατάξεις, υπάρχουν νόμιμες διαδικασίες για την δίωξή του.

9. Στο βαθμό που δεν παραβιάζει με σαφή τρόπο διατάξεις του νόμου, η ανωνυμία είναι δικαίωμα του blogger.

Blog Information

Δημιουργός: MINUS TV Γράφει: to.telecontrol Έγραψαν και μπορεί να ξαναγράψουν: MINUS TV, tv_maniac, Τηλεφτυάρι, Νεκατωμένος, tv book, TV STAND, Firebolt, Κωνσταντίνος Παναγιωτίδης
Οι συγγραφείς του blog δεν συνδέονται άμεσα με οποιονδήποτε τρόπο με τηλεοπτικούς σταθμούς ή άλλα ΜΜΕ.

CNC MINUS TV TOOLBAR (κατέβασέ το!)

Εάν θέλετε να λαμβάνετε ενημέρωση για τις νεότερες αναρτήσεις του blog CNC MINUS TV, τώρα έχετε τη δυνατότητα μέσω του toolbar του blog μας, φτάνει να πατήσετε εδώ και, αφού κατεβάσετε τη γραμμή εργαλειών του cncminustv, να την εγκαταστήσετε στον υπολογιστή σας. Το toolbar του blog περιλαμβάνει ακόμη μηχανή αναζήτησης για εξερεύνηση του διαδικτύου, πρόγραμμα αναπαραγωγής ραδιοφώνου για να ακούτε τη μουσική που θέλετε, παρέχει ακόμη πρόσβαση στο λογαριασμό e-mail σας και προειδοποίηση για νεότερη αλληλογραφία μέσω της λειτουργίας E-Mail Notifier κ.α