Η ΕΡΤ είναι εδώ

Τρίτη 7 Ιουλίου 2009

ΣΤΟΙΧΕΙΑ AGB - EΒΔΟΜΑΔΑ 29/06/2009 - 05/07/2009

ΑΙΓΙΑ ΕΧΕΙΣ ΤΑΛΕΝΤΟ!

Γεια σε όλους! Με το τέλος του Ιούνη είχαμε την προηγούμενη εβδομάδα τη λήξη της τηλεοπτικής σεζόν για τους περισσότερους σταθμούς, με την "Αίγια Φούξια" να ανανεώνει το ραντεβού της με τους τηλεθεατές για του χρόνου από την πρώτη θέση. Τέλος και για το "Ελλάδα Έχεις Ταλέντο" που τόσο στην Κύπρο όσο και στην Ελλάδα τα πήγε περίφημα. Αυτές οι 2 εκπομπές λοιπόν ήταν οι κερδισμένες της προηγούμενης εβδομάδας κατ λαμβάνοντας τις πρώτες 3 θέσεις. Πολύ καλά νούμερα κατέγραψε ο "Παγκύπριος Επίσημος Διαγωνισμός Ομορφιάς Carlsberg" (η αλλιώς "Σιδηρόδρομος"). Άνοδο ως προς την Τηλεθέαση Μέσου Λεπτού είχε το "Για την Αγάπη σου" αφού ήταν τα τελευταία επεισόδια της σειράς, με το "Σε Φόντο Κόκκινο" να διατηρεί τα ψηλά μερίδια τηλεθέασης τόσο στην πρώτη προβολή όσο και στην επανάληψη. Μια απο τις 4 νέες εισόδους στον πίνακα είναι αυτή της σειράς "Φίλα το Βάτραχο σου" με το τελευταίο επεισόδιο να βρίσκεται αρκετά ψηλά στον πίνακα. Δεν άντεξε το "Μπάτσο αγάπη μου" και τα νούμερα του έπεσαν κατακόρυφα μετά από αρκετές εβδομάδες καλής πορείας. Παρόλα αυτά τα 2 επεισόδια μπήκαν στην 25αδα.


ΑΙΓΙΑ ΚΟΡΥΦΗΣ ΜΕ ΡΕΚΟΡ ΤΗΛΕΘΕΑΣΗΣ!
Τέλος λοιπόν για τον πρώτο κύκλο της "Αίγιας Fuxia" με τα 2 επεισόδια να γράφουν πάρα πολύ ψηλά ποσοστά. Μάλιστα, το γενικό μερίδιο τηλεθεάσης του τελευταίου επεισοδίου, 64.3%, είναι το ψηλότερο ποσοστό που κατέγραψε η "Αίγια" για ολόκληρη τη σεζόν. Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός ότι την Τρίτη καμιά άλλη εκπομπή που έπαιζε απέναντι από την "Αίγια" την ίδια ώρα δεν κατάφερε να μπει στον πίνακα, ενώ τη Δευτέρα, η "Αίγια" βύθισε κυριολεκτικά το απέναντι "Πλοίο" στον πάτο, δίνοντας του την 25η θέση με γενικό μερίδιο τηλεθέασης μόλις 13.7%, ένα ποσοστό που συνήθως δεν καταφέρνει να μπει στην 25αδα. Έτσι, καταλήγουμε για άλλη μια φορά στο συμπέρασμα ότι κανείς δεν μπορεί να τα βάλει με την "Αίγια"!

17ΡΙ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ!
Δεν κατάφερε να ξεκολλήσει από τα 17ρια την προηγούμενη εβδομάδα η πολυσυζητημένη πλέον σειρά "Μπάτσο Αγάπη μου". Οι λόγοι πολλοί και διάφοροι. Την Τετάρτη, η σειρά έχασε εμφατικά από το "Για την αγάπη σου" που ήταν η πρώτη φορά που προβλήθηκε στις 21:30, με αποτέλεσμα να ανεβάσει τα ποσοστά του, τόσο πολύ που κατέλαβε την 5η θέση ρίχνοντας τον "Μπάτσο" στη 17η θέση. Την Πέμπτη, ο "Μπάτσος" έπρεπε να κερδίσει τα "Καλλιστεία" κάτι που δεν κατάφερε με αποτέλεσμα να τερματίσει 12 θέσεις πιο κάτω απ' αυτά.

ΛΟΛΑ ΣΕ ΦΟΝΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ
Τα πράγματα ήταν δύσκολα από την πρώτη μέρα που η "Λόλα" έπαιζε απέναντι απο το "Σε Φόντο Κόκκινο". Πριν από 2 εβδομάδες μάλιστα, κανένα επεισόδιο της "Λόλας" δεν κατάφερε να κερδίσει το "Φόντο Κόκκινο". Αυτό επιβεβαιώνεται για άλλη μια εβδομάδα. Η "Λόλα" μπορεί να μπήκε 3 φορές στον πίνακα αλλά τις 2 έπαιζε χωρίς το "Σε Φόντο Κόκκινο" απέναντι. Το ψηλότερο της ποσοστό ήταν την Παρασκευή και μετά την Πέμπτη, μέρες στις οποίες δεν προβλήθηκε "Φόντο Κόκκινο". Επίσης την Πέμπτη, η αλλαγή της ώρας για τη "Βικτώρια" της έδωσε το δικαίωμα να μπει στην 25αδα με ποσοστό ψηλότερο από τις απέναντι "Λόλας". Όσο για το "Σε Φόντο Κόκκινο" συνεχίζει να έχει 100% επιτυχία αφού με 3 επεισόδια και 3 επαναλήψεις κατέλαβε 6 θέσεις στον πίνακα της AGB, με ψηλότερο ποσοστό για την προηγούμενη εβδομάδα ένα 36%. Αυτό όμως δεν θα ισχύει πλέον, αφού η σειρά θα παίζει μόνο μια φορά, χωρίς αντίπαλο ουσιαστικά, κάτι που κάνει τα τελευταία επεισόδια του πρώτου κύκλου φαβορί για τις πρώτες θέσεις στον πίνακα της AGB για την τρέχουσα εβδομάδα.

Ας περάσουμε τώρα στους σταθμούς όπου μετά από πολλές εβδομάδες ο ΑΝΤ1 επέστρεψε στην κορυφή αφήνοντας πίσω του το ΣΙΓΜΑ. Πτώση στα ποσοστά του MEGA, αφού τελείωσαν οι περισσότερες Ελληνικές σειρές, και απ ότι φαίνεται ο "Μπάτσος" δεν μπορεί να σηκώσει το βάρος. Μικρή άνοδος για το PLUS που δεν ξεκολλά όμως από τον πάτο.

Στην Ελλάδα, αφού όλες οι σειρές τέλειωσαν, επικράτησε η επανάληψη. Στην πρώτη θέση όμως βρέθηκε ο τελικός του "Ελλάδα Έχεις Ταλέντο" με ποσοστό 37.1% και ΤΜΛ 10.3%, δηλαδή 2% πιο ψηλά από την ΤΜΛ που κατέγραψαν τα "Mad Video Music Awards" για να καταλάβουν τη 2η θέση (ποσοστό 28.3%). Πολλές θέσεις στον πίνακα με τις πρώτες 20 εκπομπές κατέλαβαν οι επαναλήψεις των σειρών "Μαύρα Μεσάνυχτα" και "Η Πολυκατοικία", με τη δεύτερη σειρά να καταλαμβάνει την 3η θέση, και τα "Μεσάνυχτα" την 4η και 5η θέση. Στην 6η θέση βρέθηκε το "Best of" του Λαζόπουλου, στην 7η άλλη μια επανάληψη από τα "Μαύρα Μεσάνυχτα" και στην 8η και 9η 2 άλλες επαναλήψεις της "Πολυκατοικίας".

Αυτά και για την εβδομάδα που μας πέρασε!
Τα λέμε!

tv_maniac


Share/Bookmark

Αναγνώστες

ΤΟ ΜΑΝΙΦΕΣΤΟ ΤΟΥ BLOGGER

Μανιφέστο του blogger

1. Τα blogs είναι διάλογος - ελεύθερος ανεμπόδιστος διάλογος ανάμεσα σε πολίτες.

2. Τα blogs είναι μια πρόσκληση σε διάλογο, σε διαφωνία, και επικοινωνία.

3. Τα blogs δεν κέρδισαν το ενδιαφέρον της κοινωνίας επειδή λένε ψέματα συκοφαντούν. Το κέρδισαν επειδή η κοινωνία έχει ανάγκη από μια αυθεντική φωνή.

4. Τα blogs είναι το δικαίωμα του καθενός να εκφέρει την άποψή του. Δεν υπάρχουν “ενημερωτικά” και “μη ενημερωτικά” blogs. Μέσα από το διάλογο όλοι κάτι μαθαίνουμε.

5. Τα blogs δεν τα γράφουν επαγγελματίες - τα γράφουν πολίτες. Μπορεί να αξιοποιούν την όποια επαγγελματική τους εμπειρία, μπορεί και όχι.

6. Ο blogger δεν χρησιμοποιεί εθνικούς πόρους (όπως οι τηλεραδιοσυχνότητες), και συνεπώς δεν μπορεί να μπαίνει σε καλούπια ο τρόπος και το περιεχόμενο της έκφρασής του. O blogger αξιοποιεί το απεριόριστο μέγεθος του παγκόσμιου Δικτυακού ιστού για να εκφράσει και τη δική του άποψη.

7. Η Πολιτεία, τα Media, οι επιχειρήσεις, και όλοι οι θεσμοθετημένοι οργανισμοί της Ελληνικής κοινωνίας, αξίζει να παρακολουθούν τους bloggers και τον διάλογο τους. Ακόμα καλύτερο θα είναι να συμμετέχουν ισότιμα σε αυτόν το διάλογο. Θα μπορέσουν και οι ίδιοι να γίνουν σοφότεροι μαθαίνοντας την άποψη του απλού πολίτη, αντί να προσπαθούν να την περιορίσουν στα δικά τους καλούπια.

8. Το δικαίωμα του blogger να γράφει ελεύθερα την άποψή του είναι ιερό. Αν με αυτά που γράφει καταπατά συγκεκριμένες νομοθετικές διατάξεις, υπάρχουν νόμιμες διαδικασίες για την δίωξή του.

9. Στο βαθμό που δεν παραβιάζει με σαφή τρόπο διατάξεις του νόμου, η ανωνυμία είναι δικαίωμα του blogger.

Blog Information

Δημιουργός: MINUS TV Γράφει: to.telecontrol Έγραψαν και μπορεί να ξαναγράψουν: MINUS TV, tv_maniac, Τηλεφτυάρι, Νεκατωμένος, tv book, TV STAND, Firebolt, Κωνσταντίνος Παναγιωτίδης
Οι συγγραφείς του blog δεν συνδέονται άμεσα με οποιονδήποτε τρόπο με τηλεοπτικούς σταθμούς ή άλλα ΜΜΕ.

CNC MINUS TV TOOLBAR (κατέβασέ το!)

Εάν θέλετε να λαμβάνετε ενημέρωση για τις νεότερες αναρτήσεις του blog CNC MINUS TV, τώρα έχετε τη δυνατότητα μέσω του toolbar του blog μας, φτάνει να πατήσετε εδώ και, αφού κατεβάσετε τη γραμμή εργαλειών του cncminustv, να την εγκαταστήσετε στον υπολογιστή σας. Το toolbar του blog περιλαμβάνει ακόμη μηχανή αναζήτησης για εξερεύνηση του διαδικτύου, πρόγραμμα αναπαραγωγής ραδιοφώνου για να ακούτε τη μουσική που θέλετε, παρέχει ακόμη πρόσβαση στο λογαριασμό e-mail σας και προειδοποίηση για νεότερη αλληλογραφία μέσω της λειτουργίας E-Mail Notifier κ.α