Η ΕΡΤ είναι εδώ

Δευτέρα 13 Ιουλίου 2009

ΕΝ ΑΡΧΗ ΗΝ Ο..."ΛΟΓΟΣ"!

Αλλαγές στο πρόγραμμα του MEGA Κύπρου παρατηρούμε από σήμερα, το οποίο MEGA εισήλθε αισιώς στην καρδιά του καλοκαιριού και των επαναλήψεων με την προβολή σειρών που χρονολογούνται από την εποχή....ευτυχώς όχι του «ΡΕΤΙΡΕ», αλλά όταν το κανάλι ήταν ακόμη ΛΟΓΟΣ.

Έτσι, εκτός από τις σειρές του MEGA Ελλάδος, τις φετινές (ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΕΔΕΜ, ΛΑΚΗΣ Ο ΓΛΥΚΟΥΛΗΣ), αλλά και τις πιο παλιές (ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ) και του μοναδικού φρέσκου και σπαρταριστού προϊόντος, τουτέστιν την πρεμιέρα της εκπομπής ΓΙΑ ΣΕΝΑ που ξεκινά σήμερα με παρουσιάστρια την Χριστιάνα Αριστοτέλους, το πρόγραμμα του καναλιού «κοσμούν» από σήμερα και δύο σειρές του παλιού ΛΟΓΟΥ, «τα Ψάρκα» - που προβάλλονται καθημερινά στη 1.00- και «ΟΙ ΔΙΠΛΑΡΕΣ» με την Δώρα Κακουράτου σε διπλό ρόλο - που προβάλλονται καθημερινά στη 1.30- . Για το τελευταίο χαίρομαι που το βλέπω σε επανάληψη γιατί ήταν ίσως η σειρά του ΛΟΓΟΥ με τη μεγαλύτερη απήχηση, καθώς η ερμηνεία της Δώρας Κακουράτου ήταν όλα τα λεφτά.

Και αφού το MEGA μπήκε που μπήκε στον κόπο να ψάξει τις κασέτες του ΛΟΓΟΥ, μετά και από την εισήγηση του αναγνώστη του blog GEORGE ήδη στο κανάλι, προτείνουμε όπως δούμε σε επανάληψη τις σειρές:
  • ΑΝΘΟΣ ΤΗΣ ΠΙΤΣΙΛΙΑΣ
  • ΑΝΗΣΥΧΑ ΧΡΟΝΙΑ -αν γράφω σωστά τον τίτλο-
  • ΤΤΟΟΥΛΗΣ Ο ΞΕΝΟΧΩΡΙΤΗΣ

    Προς θεού όμως μη μου κάνετε καμιά πλάκα με την “ΑΥΛΑΤΖΙΑ” και με το «ΤΟ ΣΙΡΙΑΛ», γιατί η προβολή του πρώτου δε συμφέρει καθόλου το δίδυμο Μαρίνο Ξενοφώντος και Ανδρέα Τηλεμάχου που έκαναν πλέον «ποιοτική» στροφή και παίζουν μόνο στο θέατρο, ενώ τυχόν προβολή του δεύτερου μπορεί να ξεσηκώσει θύελλα αντιδράσεων από τον κοινοτάρχη του Φικάρδου –το «ΣΙΡΙΑΛ» έχει γυριστεί εν μέρει στο Φικάρδου-, ο οποίος ως γνωστόν κακοφανίσκεται άμαν προβάλλεται το χωριό του στην τηλεόραση και αποκτά ζωή....

υ.γ. 1: αν θυμάστε κάποια άλλη σειρά του ΛΟΓΟΥ, πέστε μας την!

υ.γ. 2:

"μάλιστα όταν η συζήτηση πήγε στα «κουτσομπολίστικα» η γνωστή tv περσόνα εξέφρασε την αντίθεσή της, λέγοντας ότι δε θέλει τέτοιου είδους εκπομπές να γίνονται στην κυπριακή τηλεόραση, ξεχνώντας προφανώς ότι μισή ώρα καθημερινά από την εκπομπή της είναι αφιερωμένη στον μεγαλύτερο κουτσομπόλη της Κύπρου, Γιώργο Μιχαήλ, για να λέει τις περιπέτειές του με τους διασήμους (π.χ οι πρόσφατες εκπομπές τους για τις διακοπές του PETER ANDRE)–εκτός και αν υπάρχει «ποιοτικό» και «φτηνό» κουτσομπολιό για τη Μελενεγάκη-"

Αυτό ήταν το σχόλιό μας που "πείραξε" την Μέλανη Στέλιου.

Όχι, Μέλανή μου, καταλάβαμε πολύ καλά τί εννοούσες αλλά απού σσει μούγια μουγιάζεται.....


Share/Bookmark

Αναγνώστες

ΤΟ ΜΑΝΙΦΕΣΤΟ ΤΟΥ BLOGGER

Μανιφέστο του blogger

1. Τα blogs είναι διάλογος - ελεύθερος ανεμπόδιστος διάλογος ανάμεσα σε πολίτες.

2. Τα blogs είναι μια πρόσκληση σε διάλογο, σε διαφωνία, και επικοινωνία.

3. Τα blogs δεν κέρδισαν το ενδιαφέρον της κοινωνίας επειδή λένε ψέματα συκοφαντούν. Το κέρδισαν επειδή η κοινωνία έχει ανάγκη από μια αυθεντική φωνή.

4. Τα blogs είναι το δικαίωμα του καθενός να εκφέρει την άποψή του. Δεν υπάρχουν “ενημερωτικά” και “μη ενημερωτικά” blogs. Μέσα από το διάλογο όλοι κάτι μαθαίνουμε.

5. Τα blogs δεν τα γράφουν επαγγελματίες - τα γράφουν πολίτες. Μπορεί να αξιοποιούν την όποια επαγγελματική τους εμπειρία, μπορεί και όχι.

6. Ο blogger δεν χρησιμοποιεί εθνικούς πόρους (όπως οι τηλεραδιοσυχνότητες), και συνεπώς δεν μπορεί να μπαίνει σε καλούπια ο τρόπος και το περιεχόμενο της έκφρασής του. O blogger αξιοποιεί το απεριόριστο μέγεθος του παγκόσμιου Δικτυακού ιστού για να εκφράσει και τη δική του άποψη.

7. Η Πολιτεία, τα Media, οι επιχειρήσεις, και όλοι οι θεσμοθετημένοι οργανισμοί της Ελληνικής κοινωνίας, αξίζει να παρακολουθούν τους bloggers και τον διάλογο τους. Ακόμα καλύτερο θα είναι να συμμετέχουν ισότιμα σε αυτόν το διάλογο. Θα μπορέσουν και οι ίδιοι να γίνουν σοφότεροι μαθαίνοντας την άποψη του απλού πολίτη, αντί να προσπαθούν να την περιορίσουν στα δικά τους καλούπια.

8. Το δικαίωμα του blogger να γράφει ελεύθερα την άποψή του είναι ιερό. Αν με αυτά που γράφει καταπατά συγκεκριμένες νομοθετικές διατάξεις, υπάρχουν νόμιμες διαδικασίες για την δίωξή του.

9. Στο βαθμό που δεν παραβιάζει με σαφή τρόπο διατάξεις του νόμου, η ανωνυμία είναι δικαίωμα του blogger.

Blog Information

Δημιουργός: MINUS TV Γράφει: to.telecontrol Έγραψαν και μπορεί να ξαναγράψουν: MINUS TV, tv_maniac, Τηλεφτυάρι, Νεκατωμένος, tv book, TV STAND, Firebolt, Κωνσταντίνος Παναγιωτίδης
Οι συγγραφείς του blog δεν συνδέονται άμεσα με οποιονδήποτε τρόπο με τηλεοπτικούς σταθμούς ή άλλα ΜΜΕ.

CNC MINUS TV TOOLBAR (κατέβασέ το!)

Εάν θέλετε να λαμβάνετε ενημέρωση για τις νεότερες αναρτήσεις του blog CNC MINUS TV, τώρα έχετε τη δυνατότητα μέσω του toolbar του blog μας, φτάνει να πατήσετε εδώ και, αφού κατεβάσετε τη γραμμή εργαλειών του cncminustv, να την εγκαταστήσετε στον υπολογιστή σας. Το toolbar του blog περιλαμβάνει ακόμη μηχανή αναζήτησης για εξερεύνηση του διαδικτύου, πρόγραμμα αναπαραγωγής ραδιοφώνου για να ακούτε τη μουσική που θέλετε, παρέχει ακόμη πρόσβαση στο λογαριασμό e-mail σας και προειδοποίηση για νεότερη αλληλογραφία μέσω της λειτουργίας E-Mail Notifier κ.α