Η ΕΡΤ είναι εδώ

Τρίτη 14 Ιουλίου 2009

Για σένα...βιάστηκαν!

Ο συμβατικός γάμος και η απιστία ήταν το θέμα με το οποίο ασχολήθηκε η Χριστιάνα Αριστοτέλους στην πρεμιέρα της κοινωνικής εκπομπής «για σένα» που ξεκίνησε χθες το απόγευμα στο MEGA Κύπρου.
Έτσι για την ώρα, το μοναδικό κανάλι που μένει εκτός παιχνιδιού είναι ο ΑΝΤ1 που θα μπορούσε να την βγάλει ανέξοδα και ανώδυνα προγραμματίζοντας σε καλή ώρα την εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου «Αξίζει να το δεις», - πρόσφατα μάλιστα η Ελίτα Μιχαηλίδου παραδέχτηκε ότι όταν έπαιζε απέναντι στην Τατιάνα ένιωθε έντονα τον ανταγωνισμό – και να αφήσει πίσω μια για πάντα τις παλιές τους κόντρες........ (δείτε το βίντεο)



Ας αφήσουμε το "βίντεο κόλαφος" και πάμε ξανά στο MEGA.

Εμείς τώρα γιατί πάλι να μείνουμε μέσα και να την βγάλουμε με το «για σένα»; Χμ.
Α)Για να προστατευτούμε από την γρίπη Α
Β)για να απολαύσουμε τα κοντινά πλάνα της εκπάγλου ομορφιάς Χριστιάνας Αριστοτέλους, για σένα δηλαδή Χριστιάνα μου
Γ)ή μήπως για να πάρουμε τη γνώμη των ειδικών μπας και λύσουμε τα πάσης φύσεως προβλήματά μας;

Δεν ξέρω τί επιλέγετε εσείς, αλλά ο καθένας από μας που το είδε, είχε τους λόγους του. Εμείς έπρεπε να το δούμε έτσι κι αλλιώς για να χουμε κάτι να πούμε εδώ. Και είδαμε πολλά.

Μετά από τα τρέιλερς που μας ζάλισαν «μια εκπομπή δική σου, μια εκπομπή για σένα», η εκπομπή βγήκε επιτέλους στον αέρα για να διαπιστώσουμε ευθύς εξ αρχής ότι όλα έγιναν πολύ γρήγορα και βιαστικά˙ ο τραγουδιστής Ηλίας Βρεττός κλήθηκε να ερμηνεύσει στα γρήγορα το ταγούδι της εκπομπής που γράφτηκε ίσως ακόμη πιο γρήγορα, ένα μέρος του σκηνικού της Γωγούς Μαστροκώστα ξηλωθηκε για να μπουν τα σκηνικά της εκπομπής της Χριστιάνας - σου λέει ο Χουλιάρας, μην το χαλάσω και όλο, άσε να δούμε τί ποσοστά θα συγκεντρώσει και η Χριστιάνα και από Σεπτέμβρη αποφασίζουμε ποιό θα αφήσουμε-, η οποία αφού καλωσόρισε τους τηλεθεατές, τούς παρουσίασε τις δύο συνεργάτιδες της εκπομπής και δέχτηκε και τις ευχές από διάσημους Αθηναίους και Λευκωσίατες φίλους της, πέρασε αμέσως στο θέμα και τους καλεσμένους της, αυτούς τέλος πάντων που κατόρθωσε να βρει μέσα στα μέσα του Ιουλίου˙ ένας ψυχολόγος (Ράφτης), ένας θεολόγος (Κυριακού) και μια ηθοποιός (Έλενα Ευσταθίου) κλήθηκαν "να δώσουν τα φώτα τους" για τις αιτίες που μπορεί να κάνουν ένα γάμο συμβατικό και πώς μπορεί κανείς να χειριστεί την όλη κατάσταση. Οι θαμώνες λοιπόν αυτού του είδους των εκπομπών, άρχισαν να λένε όπως πάντα τα δικά τους, να συμφωνούν ή να διαφωνούν, ενώ η Χριστιάνα από δίπλα προσπαθούσε όσο μπορούσε να προωθήσει τη συζήτηση με τις ερωτήσεις της και ομολογουμένως όσον αφορά τον τρόπο που χειρίζεται τον λόγο, επειδή μιλά πάντα εκ του ασφαλούς με ουσιαστικές λέξεις ενταγμένες σε μικρές προτάσεις χωρίς καμία προσπάθεια επιτήδευσης, τα κατάφερε μια χαρά μέσα στο άγχος της, αλλά δεν απέφυγε να πετάξει και την κοτσάνα της όταν ευχήθηχε «52 χρόνια γάμου» σε τηλεθεάτρια που είχε κλείσει τα 42 χρόνια έγγαμου βίου και όπως ήταν φυσικό προκάλεσε τον γέλωτα στους καλεσμένους, αλλά και την δικαιολογημένη αντίδραση της κυρίας.


Παρόλα αυτά η εκπομπή κινήθηκε σε κάπως γρήγορους ρυθμούς, λόγω και του περιορισμένου χρόνου της μια ώρας, μέσα στον οποίο ναι μεν είδαμε και ρεπορτάζ, αλλά τα συνηθισμένα πλέον με τους δημοσιογράφους να μην κάνουν καν τον κόπο να βγουν στους δρόμους και να επιλέγουν ασφαλώς τη δροσιά και τα καθίσματα του “THE MALL” για να πάρουν συνέντευξη από τον κόσμο, ενώ και στο στούντιο δεν έλειψαν τα μικροπροβλήματα αφού η παρουσιάστρια αγχωμένη διέκοπτε πολλές φορές απότομα και άτσαλα τους συνομιλητές της για να πάρει κάποια τηλεφωνήματα από τους τηλεθεατές, αλλά ο τηλεθεατής εκτός από τον κόσμο άκουγε και την ενδοεπικοινωνία της παρουσιάστριας με τους συνεργάτες της στο τηλεφωνικό κέντρο - όπως συμβαίνει πολλές φορές και στο κεντρικό δελτίο του MEGA και γι’ αυτό δεν βλέπω να κάνουν κάτι γι’ αυτό σύντομα οι MEGA-λοι της Κύπρου-. Η Χριστιάνα πρέπει επίσης να προσέξει να μην παίρνει εκείνο το περίλυπο ύφος που έχει κάποτε και η Ράνια Θρασκιά, την εκπομπή της οποίας φάνηκε πώς έχουν λίγο σαν πρότυπο αυτοί και οι συνεργάτες της.

Η παρουσιάστρια απέδειξε ότι αν και δύσκολα πείθει ότι μπορεί να ανταπεξέλθει σε μια τέτοιου είδους εκπομπή που είναι κάπως πιο απαιτητική και χρειάζεται να έχεις και κάποιου είδους γνώσεις ή εμπειρία για να τα βγάλεις πέρα με τους καλεσμένους και τους τηλεθεατές, τουλάχιστον το «ψώνιο» -με την καλή έννοια– της παρουσίασης το έχει και μπορεί με σκληρή δουλειά να τα καταφέρει. Σίγουρα το MEGA δε θα αφήσει τέτοιο «χαρτί» ανεκμετάλλευτο ακόμη και σε περίπτωση αποτυχίας της συγκεκριμένης εκπομπής, διότι και ως προς το περιεχόμενο είναι μια από τα ίδια, αλλά και το στήσιμό της μάλλον πολύ βιαστικό!

Καλή δύναμη Χριστιάνα και καλή συνέχεια!

την goldentelemedia και τις υψηλές χρεώσεις της, τι τα θέλετε ρε παιδιά;

Η επόμενη κίνηση του Χουλιάρα;
ένα κυπριακό talent show που έρχεται στο mega Κύπρου.


Share/Bookmark

Αναγνώστες

ΤΟ ΜΑΝΙΦΕΣΤΟ ΤΟΥ BLOGGER

Μανιφέστο του blogger

1. Τα blogs είναι διάλογος - ελεύθερος ανεμπόδιστος διάλογος ανάμεσα σε πολίτες.

2. Τα blogs είναι μια πρόσκληση σε διάλογο, σε διαφωνία, και επικοινωνία.

3. Τα blogs δεν κέρδισαν το ενδιαφέρον της κοινωνίας επειδή λένε ψέματα συκοφαντούν. Το κέρδισαν επειδή η κοινωνία έχει ανάγκη από μια αυθεντική φωνή.

4. Τα blogs είναι το δικαίωμα του καθενός να εκφέρει την άποψή του. Δεν υπάρχουν “ενημερωτικά” και “μη ενημερωτικά” blogs. Μέσα από το διάλογο όλοι κάτι μαθαίνουμε.

5. Τα blogs δεν τα γράφουν επαγγελματίες - τα γράφουν πολίτες. Μπορεί να αξιοποιούν την όποια επαγγελματική τους εμπειρία, μπορεί και όχι.

6. Ο blogger δεν χρησιμοποιεί εθνικούς πόρους (όπως οι τηλεραδιοσυχνότητες), και συνεπώς δεν μπορεί να μπαίνει σε καλούπια ο τρόπος και το περιεχόμενο της έκφρασής του. O blogger αξιοποιεί το απεριόριστο μέγεθος του παγκόσμιου Δικτυακού ιστού για να εκφράσει και τη δική του άποψη.

7. Η Πολιτεία, τα Media, οι επιχειρήσεις, και όλοι οι θεσμοθετημένοι οργανισμοί της Ελληνικής κοινωνίας, αξίζει να παρακολουθούν τους bloggers και τον διάλογο τους. Ακόμα καλύτερο θα είναι να συμμετέχουν ισότιμα σε αυτόν το διάλογο. Θα μπορέσουν και οι ίδιοι να γίνουν σοφότεροι μαθαίνοντας την άποψη του απλού πολίτη, αντί να προσπαθούν να την περιορίσουν στα δικά τους καλούπια.

8. Το δικαίωμα του blogger να γράφει ελεύθερα την άποψή του είναι ιερό. Αν με αυτά που γράφει καταπατά συγκεκριμένες νομοθετικές διατάξεις, υπάρχουν νόμιμες διαδικασίες για την δίωξή του.

9. Στο βαθμό που δεν παραβιάζει με σαφή τρόπο διατάξεις του νόμου, η ανωνυμία είναι δικαίωμα του blogger.

Blog Information

Δημιουργός: MINUS TV Γράφει: to.telecontrol Έγραψαν και μπορεί να ξαναγράψουν: MINUS TV, tv_maniac, Τηλεφτυάρι, Νεκατωμένος, tv book, TV STAND, Firebolt, Κωνσταντίνος Παναγιωτίδης
Οι συγγραφείς του blog δεν συνδέονται άμεσα με οποιονδήποτε τρόπο με τηλεοπτικούς σταθμούς ή άλλα ΜΜΕ.

CNC MINUS TV TOOLBAR (κατέβασέ το!)

Εάν θέλετε να λαμβάνετε ενημέρωση για τις νεότερες αναρτήσεις του blog CNC MINUS TV, τώρα έχετε τη δυνατότητα μέσω του toolbar του blog μας, φτάνει να πατήσετε εδώ και, αφού κατεβάσετε τη γραμμή εργαλειών του cncminustv, να την εγκαταστήσετε στον υπολογιστή σας. Το toolbar του blog περιλαμβάνει ακόμη μηχανή αναζήτησης για εξερεύνηση του διαδικτύου, πρόγραμμα αναπαραγωγής ραδιοφώνου για να ακούτε τη μουσική που θέλετε, παρέχει ακόμη πρόσβαση στο λογαριασμό e-mail σας και προειδοποίηση για νεότερη αλληλογραφία μέσω της λειτουργίας E-Mail Notifier κ.α