Η ΕΡΤ είναι εδώ

Κυριακή, 26 Ιουλίου 2009

Πιο πολύ την Κυριακή No. 5

Τι θα δούμε:

> Τον ηθοποιό Μιχάλη Σοφοκλέους και τη δημοσιογράφο Κατερίνα Αγαπητού να παρουσιάζουν το Talent Show του MEGA Κύπρου. Ήδη το κανάλι, προβάλλει και το δεύτερό του promo video, στο οποίο συμμετέχουν και οι δυο.> Το Μιχάλη Σοφοκλέους να παραμένει στη σειρά "Μπάτσο αγάπη μου" και τον Οκτώβρη, παρόλο που αρχικά φάνηκε να το απορρίπτει.

> Τη νέα σειρά του ΡΙΚ "Επικίνδυνη Ζώνη" τον Οκτώβριο, μετά από 9 μήνες καθυστέρησης. Τα γυρίσματα γίνονται στη Λακατάμεια και θα συνεχιστούν και όλο, σχεδόν, το καλοκαίρι. Η παραγωγή περιμένει την απάντηση του Ιωσήφ Μαρινάκη, ο οποίος έχει να ξεπεράσει τις αντιρρήσεις του MEGA Ελλάδος, που του ζητά αποκλειστικότητα για το "Γλυκούλη".> Με δυο κωμικές και μια δραματική σειρά θα υποδεχτεί ο ANT1 τη νέα σεζόν. Η πρώτη από τις δυο κωμικές θα είναι φυσικά η "Αίγια Fuxia". Στη δεύτερη θα πρωταγωνιστήσουν ο Κώστας Δημητρίου, ο Μάριος Δημητρίου και ο Νικόλας Κουρουμντζής, ο τίτλος της οποίας, αγνοείται. Στη δραματική σειρά πρόκειται να πρωταγωνιστήσουν οι ηθοποιοί που είχαν τους κύριους ρόλους στη σειρά "Για την αγάπη σου", όπως είναι η Μαριάννα Σάντη και ο Αχιλλέας Γραμματικόπουλος.

> Το Γιώργο Ζένιο και τον Τάκη Παπαματθαίου στην νέα κυπριακή παραγωγή του PLUS TV με τον τίτλο "Diet Please". Ο Γιώργος Ζένιος δε θα αναλάβει τελικά το ρόλο του σεναριογράφου, αλλά θα έχει έναν από τους πρωταγωνιστικούς ρόλους.

> Για ακόμα μια χρονιά, η σατιρική εκπομπή του ΡΙΚ "Πατάτες Αντιναχτές" θα μας κρατάει συντροφιά και θα μας χαρίζει μπόλικο γέλιο.

> Τους Γιώργο Τσαλίκη, Μαρία Ηλιάκη, Νίκο Μουτσινά, Δήμητρα Αιγινίτη και Νότη Χριστοδούλου να αντικαθιστούν το Φώτη Σεργουλόπουλο και τη Μαρία Μπακοδήμου στην απογευματινή εκπομπή του ALPHA.
Share/Bookmark

Αναγνώστες

ΤΟ ΜΑΝΙΦΕΣΤΟ ΤΟΥ BLOGGER

Μανιφέστο του blogger

1. Τα blogs είναι διάλογος - ελεύθερος ανεμπόδιστος διάλογος ανάμεσα σε πολίτες.

2. Τα blogs είναι μια πρόσκληση σε διάλογο, σε διαφωνία, και επικοινωνία.

3. Τα blogs δεν κέρδισαν το ενδιαφέρον της κοινωνίας επειδή λένε ψέματα συκοφαντούν. Το κέρδισαν επειδή η κοινωνία έχει ανάγκη από μια αυθεντική φωνή.

4. Τα blogs είναι το δικαίωμα του καθενός να εκφέρει την άποψή του. Δεν υπάρχουν “ενημερωτικά” και “μη ενημερωτικά” blogs. Μέσα από το διάλογο όλοι κάτι μαθαίνουμε.

5. Τα blogs δεν τα γράφουν επαγγελματίες - τα γράφουν πολίτες. Μπορεί να αξιοποιούν την όποια επαγγελματική τους εμπειρία, μπορεί και όχι.

6. Ο blogger δεν χρησιμοποιεί εθνικούς πόρους (όπως οι τηλεραδιοσυχνότητες), και συνεπώς δεν μπορεί να μπαίνει σε καλούπια ο τρόπος και το περιεχόμενο της έκφρασής του. O blogger αξιοποιεί το απεριόριστο μέγεθος του παγκόσμιου Δικτυακού ιστού για να εκφράσει και τη δική του άποψη.

7. Η Πολιτεία, τα Media, οι επιχειρήσεις, και όλοι οι θεσμοθετημένοι οργανισμοί της Ελληνικής κοινωνίας, αξίζει να παρακολουθούν τους bloggers και τον διάλογο τους. Ακόμα καλύτερο θα είναι να συμμετέχουν ισότιμα σε αυτόν το διάλογο. Θα μπορέσουν και οι ίδιοι να γίνουν σοφότεροι μαθαίνοντας την άποψη του απλού πολίτη, αντί να προσπαθούν να την περιορίσουν στα δικά τους καλούπια.

8. Το δικαίωμα του blogger να γράφει ελεύθερα την άποψή του είναι ιερό. Αν με αυτά που γράφει καταπατά συγκεκριμένες νομοθετικές διατάξεις, υπάρχουν νόμιμες διαδικασίες για την δίωξή του.

9. Στο βαθμό που δεν παραβιάζει με σαφή τρόπο διατάξεις του νόμου, η ανωνυμία είναι δικαίωμα του blogger.

Blog Information

Δημιουργός: MINUS TV Γράφει: to.telecontrol Έγραψαν και μπορεί να ξαναγράψουν: MINUS TV, tv_maniac, Τηλεφτυάρι, Νεκατωμένος, tv book, TV STAND, Firebolt, Κωνσταντίνος Παναγιωτίδης
Οι συγγραφείς του blog δεν συνδέονται άμεσα με οποιονδήποτε τρόπο με τηλεοπτικούς σταθμούς ή άλλα ΜΜΕ.

CNC MINUS TV TOOLBAR (κατέβασέ το!)

Εάν θέλετε να λαμβάνετε ενημέρωση για τις νεότερες αναρτήσεις του blog CNC MINUS TV, τώρα έχετε τη δυνατότητα μέσω του toolbar του blog μας, φτάνει να πατήσετε εδώ και, αφού κατεβάσετε τη γραμμή εργαλειών του cncminustv, να την εγκαταστήσετε στον υπολογιστή σας. Το toolbar του blog περιλαμβάνει ακόμη μηχανή αναζήτησης για εξερεύνηση του διαδικτύου, πρόγραμμα αναπαραγωγής ραδιοφώνου για να ακούτε τη μουσική που θέλετε, παρέχει ακόμη πρόσβαση στο λογαριασμό e-mail σας και προειδοποίηση για νεότερη αλληλογραφία μέσω της λειτουργίας E-Mail Notifier κ.α