Η ΕΡΤ είναι εδώ

Τετάρτη 29 Ιουλίου 2009

ΣΤΟΙΧΕΙΑ AGB - EΒΔΟΜΑΔΑ 20/07/2009 - 26/07/2009

ΠΟΛΥ ΧΑΜΗΛΗ ΤΗΛΕΘΕΑΣΗ...

Γεια σε όλους! Μια εβδομάδα μετά και το τέλος της τελευταίας Κυπριακής παραγωγής που έπαιζε, τα ποσοστά όλων των εκπομπών είναι αισθητά πολύ πιο χαμηλά. Για πρώτη φορά βρίσκουμε στον πίνακα εκπομπές με ΤΜΛ 3.5%. Συνήθως στις τελευταίες θέσεις τα ποσοστά ανέρχονταν στο 5%, που τώρα μπορεί και να δώσει την πρώτη θέση. Μέσα απ' όλα αυτά, η "Αίγια Φούξια" βρήκε και πάλι τον τρόπο να πιάσει κορυφή, καταλαμβάνοντας τις 4 πρώτες θέσεις με επαναλήψεις της. Μέσα στη 10αδα κατάφερε να μπει και η εκπομπή "Το συζητάμε" παραμένοντας έτσι για 2η συνεχόμενη εβδομάδα στις 25 πρώτες εκπομπές. Μια ταινία κατάφερε να γράψει αρκετά ψηλά ποσοστά για να μπει στην 25αδα, ο λόγος για την ταινία "Princess Diaries 2". "Λατρεμένοι μου γείτονες" και "Πολυκατοικία" καταλαμβάνουν αρκετές θέσεις για το MEGA στην 25αδα ενώ ψηλά μερίδια τηλεθέασης καταγράφουν οι επαναλήψεις του "Πάμε Πακέτο". Για πρώτη φορά στην 25αδα και το "CSI: Miami".


Τώρα που τελείωσε και η σεζόν, και είναι όλες οι επαναλήψεις στον πίνακα, πάνω κάτω κάθε εβδομάδα θα είναι οι ίδιες εκπομπές στην 25αδα... Άρα δεν θα υπάρχουν και πολλά πράγματα να λέω κάθε εβδομάδα!! Έτσι οι αναλύσεις θα είναι πιο σύντομες τώρα πια...

Από τη στιγμή που η ΤΜΛ είναι χαμηλή για όλες τις 25 εκπομπές, σήμερα θα σχολιάσω ανάλογα με το γενικό μερίδιο τηλεθέασης...

ΠΑΜΕ ΚΟΡΥΦΗ;
Πολύ καλά ποσοστά καταγράφει το "Πάμε πακέτο" και στις καθημερινές επαναλήψεις. Την προηγούμενη εβδομάδα ήταν η εκπομπή που κατέγραψε το ψηλότερο ποσοστό από τις πρώτες 25, αλλά από ΤΜΛ κόλλησε στην 16η θέση.

Η ΕΚΔΙΚΗΣΗ ΤΗΣ ΞΑΝΘΙΑΣ ΕΡΧΕΤΑΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ!
Όλη τη σεζόν δεν κατάφερε να μπει στην 25αδα η εκπομπή "Η εκδίκηση της ξανθ
ιάς" αλλά τώρα... εκδικείται μέσα από την επανάληψη. Είναι η 2η συνεχόμενη εβδομάδα που μπαίνει στην 25αδα, και αυτό το καταφέρνει με αρκετά καλά μερίδια τηλεθέασης.

ΚΑΙ ΤΟ CSI ΣΤΗΝ 25ΑΔΑ...
Για πρώτη φορά το βλέπουμε κι' αυτό. Το "CSI: Miami" του ΣΙΓΜΑ, κατάφερε να μπει στις πρώτες εκπομπές με το γενικό μερίδιο να ανέρχεται στο 30%. Μάλιστα το επεισόδιο που το κατάφερε είναι αυτό της Παρασκευής, άρα αυτό μπορεί να σημαίνει ότι θα υπάρξει συνέχεια...

Η ΤΗΛΕΘΕΑΣΗ ΕΙΝΑΙ FUXIA!
Την προηγούμενη εβδομάδα, η "Αίγια Φούξια" ήταν η μόνη που συνδύασε καλή Τηλεθέαση Μέσου Λεπτού και καλά μερίδια τηλεθέασης. Εκτός από τις 4 ψηλές ΤΜΛ
που κατέγραψαν οι 4 επαναλήψεις για να καταλάβουν τις 4 πρώτες θέσεις, η σειρά καταγράφει και ψηλά μερίδια, με ψηλότερο το 32.4%.

Όσο για την Ελλάδα, δεν έχει και πολλά που μπορούμε να πούμε, αφού ο πίνακας με τις πρώτες εκπομπές είναι άκρως μονότονος! Στην πρώτη θέση βρίσκουμε την 4η περίοδο στον αγώνα μπάσκετ μεταξύ των νέων της Εθνικής Ελλάδος και την αντίστοιχη ομάδα της Γαλλίας. Στη 2η και 3η θέση τα "Μαύρα Μεσάνυχτα" με τις επαναλήψεις τους, όπως και στην 5η και 6η θέση. Στην 4η θέση τερμάτισε η 3η περίοδος του αγώνα μπάσκετ Ελλάδα - Γαλλία.

Στους σταθμούς μας, για πρώτη φορά βλέπουμε το ΡΙΚ1 στην κορυφή, μόλις 0.1% μπροστά από το ΣΙΓΜΑ, ενώ με 0.1% κέρδισε και ο ΑΝΤ1 τα δορυφορικά. Καλό για το MEGA είναι το γεγονός ότι σ'αυτή την περίοδο που τα κανάλια έχουν πτώση στα ποσοστά, το ίδιο έχει πιο μικρή πτώση από τα υπόλοιπα.


Αυτά τα λίγα είχαμε για την ανάρτηση αυτής της εβδομάδας. Έτσι θα είναι πλέον όμως αφού όλο τα ίδια και τα ίδια βλέπουμε...

tv_maniac


Share/Bookmark

Αναγνώστες

ΤΟ ΜΑΝΙΦΕΣΤΟ ΤΟΥ BLOGGER

Μανιφέστο του blogger

1. Τα blogs είναι διάλογος - ελεύθερος ανεμπόδιστος διάλογος ανάμεσα σε πολίτες.

2. Τα blogs είναι μια πρόσκληση σε διάλογο, σε διαφωνία, και επικοινωνία.

3. Τα blogs δεν κέρδισαν το ενδιαφέρον της κοινωνίας επειδή λένε ψέματα συκοφαντούν. Το κέρδισαν επειδή η κοινωνία έχει ανάγκη από μια αυθεντική φωνή.

4. Τα blogs είναι το δικαίωμα του καθενός να εκφέρει την άποψή του. Δεν υπάρχουν “ενημερωτικά” και “μη ενημερωτικά” blogs. Μέσα από το διάλογο όλοι κάτι μαθαίνουμε.

5. Τα blogs δεν τα γράφουν επαγγελματίες - τα γράφουν πολίτες. Μπορεί να αξιοποιούν την όποια επαγγελματική τους εμπειρία, μπορεί και όχι.

6. Ο blogger δεν χρησιμοποιεί εθνικούς πόρους (όπως οι τηλεραδιοσυχνότητες), και συνεπώς δεν μπορεί να μπαίνει σε καλούπια ο τρόπος και το περιεχόμενο της έκφρασής του. O blogger αξιοποιεί το απεριόριστο μέγεθος του παγκόσμιου Δικτυακού ιστού για να εκφράσει και τη δική του άποψη.

7. Η Πολιτεία, τα Media, οι επιχειρήσεις, και όλοι οι θεσμοθετημένοι οργανισμοί της Ελληνικής κοινωνίας, αξίζει να παρακολουθούν τους bloggers και τον διάλογο τους. Ακόμα καλύτερο θα είναι να συμμετέχουν ισότιμα σε αυτόν το διάλογο. Θα μπορέσουν και οι ίδιοι να γίνουν σοφότεροι μαθαίνοντας την άποψη του απλού πολίτη, αντί να προσπαθούν να την περιορίσουν στα δικά τους καλούπια.

8. Το δικαίωμα του blogger να γράφει ελεύθερα την άποψή του είναι ιερό. Αν με αυτά που γράφει καταπατά συγκεκριμένες νομοθετικές διατάξεις, υπάρχουν νόμιμες διαδικασίες για την δίωξή του.

9. Στο βαθμό που δεν παραβιάζει με σαφή τρόπο διατάξεις του νόμου, η ανωνυμία είναι δικαίωμα του blogger.

Blog Information

Δημιουργός: MINUS TV Γράφει: to.telecontrol Έγραψαν και μπορεί να ξαναγράψουν: MINUS TV, tv_maniac, Τηλεφτυάρι, Νεκατωμένος, tv book, TV STAND, Firebolt, Κωνσταντίνος Παναγιωτίδης
Οι συγγραφείς του blog δεν συνδέονται άμεσα με οποιονδήποτε τρόπο με τηλεοπτικούς σταθμούς ή άλλα ΜΜΕ.

CNC MINUS TV TOOLBAR (κατέβασέ το!)

Εάν θέλετε να λαμβάνετε ενημέρωση για τις νεότερες αναρτήσεις του blog CNC MINUS TV, τώρα έχετε τη δυνατότητα μέσω του toolbar του blog μας, φτάνει να πατήσετε εδώ και, αφού κατεβάσετε τη γραμμή εργαλειών του cncminustv, να την εγκαταστήσετε στον υπολογιστή σας. Το toolbar του blog περιλαμβάνει ακόμη μηχανή αναζήτησης για εξερεύνηση του διαδικτύου, πρόγραμμα αναπαραγωγής ραδιοφώνου για να ακούτε τη μουσική που θέλετε, παρέχει ακόμη πρόσβαση στο λογαριασμό e-mail σας και προειδοποίηση για νεότερη αλληλογραφία μέσω της λειτουργίας E-Mail Notifier κ.α