Η ΕΡΤ είναι εδώ

Δευτέρα 29 Ιουνίου 2009

Με την κάθοδο του κύριου Χουλιάρα στην Κύπρο, έγινε restart το MEGA εξολοκλήρου βγάζοντας νέα προγράμματα στον αέρα! Την εκπομπή «Έχεις Μέσον», το «GO GO», το «MEGA Θέμα » και μια καινούργια κυπριακή σειρά μετά από έξι ολόκληρα χρόνια , το «Μπάτσο Αγάπη μου». Στόχος ήταν να αυξηθούν τα ποσοστά του σταθμού, πράγμα το οποίο πέτυχε.

Ήθελε να πάρει νούμερα, χωρίς να ξοδέψει υπερβολικά χρήματα, ιδικά με τον Μπάτσο. Δεν λέω πως είναι η καλύτερη σειρά που έβγαλε ποτέ η Κυπριακή τηλεόραση, ΟΜΩΣ, λόγο συγκυριών, λόγο cast, λόγο, λόγο, λόγο, ο κόσμος φαίνεται πως την αγάπησε, χαρίζοντας της αμέσως υψηλά για τα standards του MEGA νούμερα τηλεθέασης. Και άρχισαν οι κακές γλώσσες να το θάβουν. Τόσο σε σχόλια στο blog μας, όσο και σε περιοδικά. Διάβασα σε διάφορα σχόλια πως την σειρά δεν την γράφει ο Πάρης Προκοπίου!!! Και ρωτώ, αφού ΞΕΡΕΤΕ ποιος γράφει την σειρά γιατί δεν βγαίνετε με ΣΤΟΙΧΕΙΑ να το πείτε και σε μας να το μάθουμε; Αν δεν έχετε στοιχεία και είναι υποψίες ή έτσι νομίζετε επειδή το κείμενο σας θυμίζει παλαιότερες σειρές, τότε να μην βγαίνετε και να λέτε ότι σας κατεβαίνει!!! Δεν υπάρχει παρθενογένεση στην τηλεόραση! Όλοι από κάπου «κλέβουν» κάτι!!!

Είναι φυσικό από την στιγμή που ο ΑΝΤ1 δεν έχει κάποιο δικό του έντυπο να υποστηρίζει της παραγωγές του, να ψάξει εναλλακτικές λύσεις!!! Μια από αυτές είναι και το TV ΜΑΝΙΑ, που είναι το πρόβλημα; Μα δεν υπάρχει πρόβλημα, απλά οι συντάκτες του εν λόγο περιοδικού, θα πρέπει να είναι πιο προσεκτικοί σε αυτά που γράφουν και ιδίως όταν απευθύνονται στο τηλεοπτικό κοινό, γιατί το ίδιο τηλεοπτικό κοινό είναι αυτοί που αγοράζουν το περιοδικό τους. Ναι, είναι φυσιολογικότατο ο ΤΗΛΕΘΕΑΤΗΣ να ανεβάζει τις σειρές του SIGMA αφού όπως λέει και το ρητό «Αν δεν παινέψεις το σπίτι σου θα πέσει να σε πλακώσει» Νομίζω είναι αυτονόητο και απόλυτα φυσιολογικό!!!

Την ίδια περίοδο ο ΑΝΤ1, αποφασίζει να βάλει απέναντι από τον Μπάτσο, την ξενόφερτη σε format σειρά «Το πρόβλημά μου με τις γυναίκες». Η σειρά δεν πέτυχε και τους λόγους τους είπα σε προηγούμενό μου post! Αυτά συμβαίνουν!!! Δεν σημαίνει πως η σειρά του ΑΝΤ1 είναι χειρότερη από αυτή του MEGA!!! Απλά το γλυκό δεν έδεσε!!!

Δεν σημαίνει πως αν μια σειρά δεν γράφει 30άρια δεν είναι καλή και αυτό θα το δείτε και θα με θυμηθείτε στην καινούργια τηλεοπτική σεζόν, όπου μαζί με τις υφιστάμενες παραγωγές, «Φόντο», «Αίγια», «Μπάτσο», θα προστεθούν ακόμα 6-8 καινούργιες Κυπριακές παραγωγές, όπου ο συναγωνισμός θα είναι εντονότατος και πολύ δύσκολα θα βλέπουμε σειρά να κτυπά 40άρια και 50άρια, μπορεί και ένα 25άρι να είναι αρκετό για να δώσει πρωτιές.
Share/Bookmark

Αναγνώστες

ΤΟ ΜΑΝΙΦΕΣΤΟ ΤΟΥ BLOGGER

Μανιφέστο του blogger

1. Τα blogs είναι διάλογος - ελεύθερος ανεμπόδιστος διάλογος ανάμεσα σε πολίτες.

2. Τα blogs είναι μια πρόσκληση σε διάλογο, σε διαφωνία, και επικοινωνία.

3. Τα blogs δεν κέρδισαν το ενδιαφέρον της κοινωνίας επειδή λένε ψέματα συκοφαντούν. Το κέρδισαν επειδή η κοινωνία έχει ανάγκη από μια αυθεντική φωνή.

4. Τα blogs είναι το δικαίωμα του καθενός να εκφέρει την άποψή του. Δεν υπάρχουν “ενημερωτικά” και “μη ενημερωτικά” blogs. Μέσα από το διάλογο όλοι κάτι μαθαίνουμε.

5. Τα blogs δεν τα γράφουν επαγγελματίες - τα γράφουν πολίτες. Μπορεί να αξιοποιούν την όποια επαγγελματική τους εμπειρία, μπορεί και όχι.

6. Ο blogger δεν χρησιμοποιεί εθνικούς πόρους (όπως οι τηλεραδιοσυχνότητες), και συνεπώς δεν μπορεί να μπαίνει σε καλούπια ο τρόπος και το περιεχόμενο της έκφρασής του. O blogger αξιοποιεί το απεριόριστο μέγεθος του παγκόσμιου Δικτυακού ιστού για να εκφράσει και τη δική του άποψη.

7. Η Πολιτεία, τα Media, οι επιχειρήσεις, και όλοι οι θεσμοθετημένοι οργανισμοί της Ελληνικής κοινωνίας, αξίζει να παρακολουθούν τους bloggers και τον διάλογο τους. Ακόμα καλύτερο θα είναι να συμμετέχουν ισότιμα σε αυτόν το διάλογο. Θα μπορέσουν και οι ίδιοι να γίνουν σοφότεροι μαθαίνοντας την άποψη του απλού πολίτη, αντί να προσπαθούν να την περιορίσουν στα δικά τους καλούπια.

8. Το δικαίωμα του blogger να γράφει ελεύθερα την άποψή του είναι ιερό. Αν με αυτά που γράφει καταπατά συγκεκριμένες νομοθετικές διατάξεις, υπάρχουν νόμιμες διαδικασίες για την δίωξή του.

9. Στο βαθμό που δεν παραβιάζει με σαφή τρόπο διατάξεις του νόμου, η ανωνυμία είναι δικαίωμα του blogger.

Blog Information

Δημιουργός: MINUS TV Γράφει: to.telecontrol Έγραψαν και μπορεί να ξαναγράψουν: MINUS TV, tv_maniac, Τηλεφτυάρι, Νεκατωμένος, tv book, TV STAND, Firebolt, Κωνσταντίνος Παναγιωτίδης
Οι συγγραφείς του blog δεν συνδέονται άμεσα με οποιονδήποτε τρόπο με τηλεοπτικούς σταθμούς ή άλλα ΜΜΕ.

CNC MINUS TV TOOLBAR (κατέβασέ το!)

Εάν θέλετε να λαμβάνετε ενημέρωση για τις νεότερες αναρτήσεις του blog CNC MINUS TV, τώρα έχετε τη δυνατότητα μέσω του toolbar του blog μας, φτάνει να πατήσετε εδώ και, αφού κατεβάσετε τη γραμμή εργαλειών του cncminustv, να την εγκαταστήσετε στον υπολογιστή σας. Το toolbar του blog περιλαμβάνει ακόμη μηχανή αναζήτησης για εξερεύνηση του διαδικτύου, πρόγραμμα αναπαραγωγής ραδιοφώνου για να ακούτε τη μουσική που θέλετε, παρέχει ακόμη πρόσβαση στο λογαριασμό e-mail σας και προειδοποίηση για νεότερη αλληλογραφία μέσω της λειτουργίας E-Mail Notifier κ.α