Η ΕΡΤ είναι εδώ

Τετάρτη 10 Ιουνίου 2009

ΣΤΟΙΧΕΙΑ AGB - EΒΔΟΜΑΔΑ 01/06/2009 - 07/06/2009

ΧΑΘΗΚΕ ΤΟ ΡΙΚ, ΑΝΑΣΤΗΘΗΚΕ ΤΟ MEGA

Γεία σε όλους! Ανεβάζω σήμερα τα στοιχεία της AGB, αφού εχτές δεν τα είχα λόγω της αργίας του Κατακλυσμού. Πολλές καινούργιες εκπομπές βρέθηκαν στον πίνακα την περασμένη εβδομάδα με το MEGA να κάνει την έκπληξη καταλαμβάνοντας 4 θέσεις στις πρώτες 25 με 3 διαφορετικές σειρές. Κατά τα άλλα, η "Αίγια Φούξια" παρέμεινε σταθερά στην κορυφή με ελαφρά πιο χαμηλά ποσοστά, το "Σε Φόντο Κόκκινο" ανέβασε τα ποσοστά του αρκετά, καταλαμβάνοντας 8 θέσεις με τα 4 νέα επεισόδια και τις επαναλήψεις τους. Το "Μπάτσο αγάπη μου" με πιο χαμηλά ποσοστά απότι στην πρεμίερα κατέλαβε 2 θέσεις, με το επεισόδιο της Πέμπτης να ανεβαίνει σε σχέση με αυτό της Τετάρτης. Αντιθέτως, το "Πρόβλημα μου με τις γυναίκες" ξεκίνησε καλά αφού στην πρεμίερα κέρδισε το "Μπάτσο Αγάπη μου" αλλά είχε μεγάλη πτώση στο δεύτερο επεισόδιο που προβλήθηκε την Πέμπτη. Για ακόμα μια εβδομάδα πολύ καλά τα νούμερα του "Ελλάδα Έχεις Ταλέντο" που κατέλαβε αυτή τη φορά την 3η θέση. Καλή ΤΜΛ, μέτρια ποσοστά για την "Επιστροφή" που ολοκληρώνεται απόψε. Όσο για τις άλλες 2 σειρές του MEGA, ο λόγος για την "Πολυκατοικία" και το "Λατρεμένοι μου γείτονες" που με την ΤΜΛ που κατέγραψαν κατέλαβαν τις θέσεις 22 και 17 αντίστοιχα. Καμία εκπομπή του ΡΙΚ στις πρώτες 25 για πρώτη φορά μετά απο πάρα πολύ καιρό.


ΑΙΓΙΑ ΦΟΥΞΙΑ VS ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ
Στην κόντρα μεταξύ "Αίγιας Φούξια" και "Επιστροφής", τόσο τη Δευτέρα όσο και την Τρίτη, όπως ήταν αναμενόμενο κερδισμένη ήταν η "Αίγια Φούξια". Τη Δευτέρα, είχαν διαφορά Τηλεθέασης Μέσου Λεπτού 10.4%, ενώ την Τρίτη είχαν διαφορά 10.6%.

Σ
Ε ΦΟΝΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ VS ΛΟΛΑ
Εξαφάνισε τη "Λόλα" το "Σε Φόντο Κόκκινο" αφού σε καμία απο τις 4 μέρες που έπαιζαν μαζί δεν της επέτρεψε να γράψει αρκετά ψηλή ΤΜΛ έτσι ώστε να μπει στην 25αδα. Αντιθέτως, το επεισόδιο της "Λόλας" την Παρασκευή, και όταν δεν έπαιζε απέναντι το "Φόντο", κατέγραψε ΤΜΛ 5.2% καταλαμβάνοντας την 23η θέση. Αντιθέτως το "Σε Φόντο Κόκκινο" ανέβασε την απόδοσή του, φτάνοντας ποσοστό 35.8% (ΤΜΛ 9.4%), για να καταλάβει συνολικά 8 θέσεις με 4 νέα επεισόδια.

ΜΠΑΤΣΟ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ VS ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ VS ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΟΥ ΜΕ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ
Στην τριπλή αυτή κόντρα, νικήτρια βγήκε η σειρά "Επιστροφή" αφου με την ΤΜΛ 9.5% που κατέγραψε ήταν η πρώτη εκπομπή της ημέρας (Τετάρτη). Στην ενδιαφέρουσα κό
ντρα μεταξύ των 2 νέων "φρέσκων" παραγωγών, την Τετάρτη κερδισμένη βγήκε η πρεμιέρα της σειράς "Το πρόβλημα μου με τις γυναίκες" αφου με ΤΜΛ 7.6% άφησε πίσω το "Μπάτσο αγάπη μου" που κατέγραψε ΤΜΛ 7.1%.

ΜΠΑΤΣΟ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ VS ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΟΥ ΜΕ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ VS ALLAN DALLON
Δεν κράτησε όμως για πολύ το προβάδισμα της νέας σειράς του ΑΝΤ1, αφού την Πέμπτη τα νούμερα έπεσαν, με την ΤΜΛ να μειώνεται κατά 1.3% και το "Μπάτσο αγάπη μου" να αυξάνει τη δική του ΤΜΛ κατά 0.7%. Την ίδια μέρα, και οι 2 νέες σειρές κέρδισαν άνετα το Allan Dallon.

Την Παρασκευή, εχτός απο τη "Λόλα" η μόνη άλλη εκπομπή που μπήκε στην 25άδα ήταν φυσικά το "Ελλάδα Έχεις Ταλέντο" με ΤΜΛ 10%, που είναι όμως κατα 0.3% πι
ο χαμηλή απο πριν 2 εβδομάδες και όταν η εκπομπή κατέλαβε την έκτη θέση. Αυτό δείχνει οτι η ΤΜΛ πολλών εκπομπών ήταν πεσμένη την προηγούμενη εβδομάδα.

Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός οτι ακόμα και οι επαναλήψεις του "Σε Φόντο Κόκκινο" γράφουν καλύτερα νούμερα απο τις επαναλήψεις του "Για την αγάπη σου". Το "Για την αγάπη σου" την προηγούμενη εβδομάδα μπήκε στον πίνακα με 3 επαναλήψεις που κατέγραψαν πολύ χαμηλότερη ΤΜΛ απο τις επαναλήψεις του "Σε Φόντο Κόκκινο" καταλαμβάνοντας έτσι την 21η, 24η και 25η θέση. Μάλιστα, την Τρίτη και την Πέμπτη, δεν ήταν καν η 2η εκπομπή εκείνη την ώρα το "Για την Αγάπη σου" αφού έχασε απο την "Πολυκατοικία" την Τρίτη, και απο το "Λατρεμένοι μου γείτονες" την Πέμπτη.

Στους σταθμούς, οι θέσεις μένουν ακριβώς οι ίδιες για 3η συνεχόμενη εβδομάδα, με πρώτο το ΣΙΓΜΑ, δεύτερο το ΑΝΤ1 και τρίτο το ΡΙΚ1.Σε σχέση με την προηγούμενη εβδομάδα, ακριβώς το ίδιο ποσοστό κατέγραψε το ΡΙΚ1, ανέβηκε κατά 0.1% το MEGA, ενώ πτώση είχαν ΑΝΤ1 και ΣΙΓΜΑ. Άνοδος για ΡΙΚ2, PLUS TV και ΕΡΤ.


Τέλος, έχω ζητήσει και έμαθα τα νούμερα των σειρών "Αίγια Φούξια" και "Μίλα μου" για το μήνα Δεκέμβριο, όταν οι 2 σειρές έπαιζαν απέναντι. Τα γενικά στοιχεία για όλο το μήνα Δεκέμβριο δείχνουν οτι:
- Το "Μίλα Μου" με 10 επεισόδια κατέγραψε γενική ΤΜΛ 11.7% και γενικό μερίδιο 29.8%
ενώ
- Η "Αίγια Φούξια" με 8 επεισόδια κατέγραψε γενική ΤΜΛ 13.0% και γενικό μερίδιο 32.9%.

Αυτά και για την εβδομάδα που μας πέρασε. Κάπου εδώ να πω οτι θα λείψω για 2 εβδομάδες στην Αγγλία για διακοπές.

Τα λέμε λοιπόν σε 2 εβδομάδες!

tv_maniac



Share/Bookmark

Αναγνώστες

ΤΟ ΜΑΝΙΦΕΣΤΟ ΤΟΥ BLOGGER

Μανιφέστο του blogger

1. Τα blogs είναι διάλογος - ελεύθερος ανεμπόδιστος διάλογος ανάμεσα σε πολίτες.

2. Τα blogs είναι μια πρόσκληση σε διάλογο, σε διαφωνία, και επικοινωνία.

3. Τα blogs δεν κέρδισαν το ενδιαφέρον της κοινωνίας επειδή λένε ψέματα συκοφαντούν. Το κέρδισαν επειδή η κοινωνία έχει ανάγκη από μια αυθεντική φωνή.

4. Τα blogs είναι το δικαίωμα του καθενός να εκφέρει την άποψή του. Δεν υπάρχουν “ενημερωτικά” και “μη ενημερωτικά” blogs. Μέσα από το διάλογο όλοι κάτι μαθαίνουμε.

5. Τα blogs δεν τα γράφουν επαγγελματίες - τα γράφουν πολίτες. Μπορεί να αξιοποιούν την όποια επαγγελματική τους εμπειρία, μπορεί και όχι.

6. Ο blogger δεν χρησιμοποιεί εθνικούς πόρους (όπως οι τηλεραδιοσυχνότητες), και συνεπώς δεν μπορεί να μπαίνει σε καλούπια ο τρόπος και το περιεχόμενο της έκφρασής του. O blogger αξιοποιεί το απεριόριστο μέγεθος του παγκόσμιου Δικτυακού ιστού για να εκφράσει και τη δική του άποψη.

7. Η Πολιτεία, τα Media, οι επιχειρήσεις, και όλοι οι θεσμοθετημένοι οργανισμοί της Ελληνικής κοινωνίας, αξίζει να παρακολουθούν τους bloggers και τον διάλογο τους. Ακόμα καλύτερο θα είναι να συμμετέχουν ισότιμα σε αυτόν το διάλογο. Θα μπορέσουν και οι ίδιοι να γίνουν σοφότεροι μαθαίνοντας την άποψη του απλού πολίτη, αντί να προσπαθούν να την περιορίσουν στα δικά τους καλούπια.

8. Το δικαίωμα του blogger να γράφει ελεύθερα την άποψή του είναι ιερό. Αν με αυτά που γράφει καταπατά συγκεκριμένες νομοθετικές διατάξεις, υπάρχουν νόμιμες διαδικασίες για την δίωξή του.

9. Στο βαθμό που δεν παραβιάζει με σαφή τρόπο διατάξεις του νόμου, η ανωνυμία είναι δικαίωμα του blogger.

Blog Information

Δημιουργός: MINUS TV Γράφει: to.telecontrol Έγραψαν και μπορεί να ξαναγράψουν: MINUS TV, tv_maniac, Τηλεφτυάρι, Νεκατωμένος, tv book, TV STAND, Firebolt, Κωνσταντίνος Παναγιωτίδης
Οι συγγραφείς του blog δεν συνδέονται άμεσα με οποιονδήποτε τρόπο με τηλεοπτικούς σταθμούς ή άλλα ΜΜΕ.

CNC MINUS TV TOOLBAR (κατέβασέ το!)

Εάν θέλετε να λαμβάνετε ενημέρωση για τις νεότερες αναρτήσεις του blog CNC MINUS TV, τώρα έχετε τη δυνατότητα μέσω του toolbar του blog μας, φτάνει να πατήσετε εδώ και, αφού κατεβάσετε τη γραμμή εργαλειών του cncminustv, να την εγκαταστήσετε στον υπολογιστή σας. Το toolbar του blog περιλαμβάνει ακόμη μηχανή αναζήτησης για εξερεύνηση του διαδικτύου, πρόγραμμα αναπαραγωγής ραδιοφώνου για να ακούτε τη μουσική που θέλετε, παρέχει ακόμη πρόσβαση στο λογαριασμό e-mail σας και προειδοποίηση για νεότερη αλληλογραφία μέσω της λειτουργίας E-Mail Notifier κ.α