Η ΕΡΤ είναι εδώ

Τρίτη 30 Ιουνίου 2009

ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ... ΥΨΗΛΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ!

  • Αύριο Τετάρτη 1η Ιουλίου θα παίξουν στον ALPHA τα μουσικά βραβεία του MAD ενώ στην Κύπρο θα τα δούμε φέτος από ΡΙΚ –παλαιότερα από το SIGMA- μετά από 9 ώρες, ουπς μέρες ήθελα να πω, δηλαδή στις 10 Ιουλίου. Θα μου πεις τι στο καλό, θέλουν μια εβδομάδα να αφαιρέσουν τις διαφημίσεις του ALPHA για να προβάλουν το πρόγραμμα; Όχι βέβαια, αλλά πώς θα δικαιολογήσουν τους «παχουλούς μισθούς» της Κενεβέζου, Χαραλαμπίδου και των άλλων παιδιών αν δε δουλέψουν λίγο και τον Ιούλιο;
  • Την Πέμπτη 2 Ιουλίου θα προβληθούν από το SIGMA και τα δικά μας καλλιστεία και κανονίστε καημένοι εσείς που έχετε μηχανάκια της agb μην βάλετε κατά λάθος το SIGMA από τις ώρες 9 μέχρι και τις 12 τα μεσάνυχτα γιατί κινδυνεύετε να κατηγορηθείτε από το περιοδικό TV MANIA πως δεν έχετε επίπεδο και μαζί με σας θα πάρει και μας η μπάλα.
  • Και προσέχετε γιατί το περιοδικό δεν μιλά για τις plasma τηλεόρασεις....
  • Να και το δελτίο τύπου του σταθμού:
    Παγκύπριος Επίσημος Διαγωνισμός Ομορφιάς Carlsberg 2009. Μια βραδιά γεμάτη στυλ, λάμψη και γκλάμουρ! Τη βραδιά της 2ης Ιουλίου 2009, δεκατέσσερις πανέμορφες φιναλίστ θα διεκδικήσουν τους τίτλους: Σταρ Κύπρος 2009, Μις Κύπρος 2009, αναπληρωματική Σταρ Κύπρος 2009 και αναπληρωματική Μις Κύπρος 2009! Ο Παγκύπριος Επίσημος Διαγωνισμός Ομορφιάς Carlsberg 2009, θα πραγματοποιηθεί τη Πέμπτη, 2 Ιουλίου 2009, στο Pavillion με παρουσιάστρια τη λαμπερή Έμη Λιβανίου! Τραγουδούν οι: Άντα Λιβατσάνου με το συγκρότημα Volt, ο Ηλίας Βρεττός και ο Γιώργος Σαμπάνης. Η βραδιά θα μεταδοθεί ζωντανά το βράδυ της 2ης Ιουλίου από την τηλεόραση Σίγμα, στις 21:10!
  • 13 Ιουλίου, 6.20 Αυτή είναι η μέρα και η ώρα της πρεμιέρας της νέας κοινωνικής εκπομπής του MEGA «για σενα», την οποία, όπως σας είπαμε, και σε προηγούμενο post μας, θα παρουσιάζει η Χριστιάνα Αριστοτέλους, πρώην μοντέλο και ραδιαφωνικός παραγωγός. Όσον αφορά για τον ανταγωνισμό, δεν πρέπει βέβαια ν’ ανησυχεί η Χριστιάνα, μόνη της θα παίζει αυτό είναι σίγουρο. Αυτό που δεν είναι καθόλου σίγουρο είναι τί θα γίνει και με τους τηλεθεατές · Θα την αφήσουν και αυτοί μόνη της ή θα τους «αγγίξει» ο τίτλος της εκπομπής «για σενα» που οριστικοποιήθηκε φαίνεται κατόπιν ωρίμου σκέψεως. Διότι σου λέει ο Χουλιάρας, αν εγώ μάχουμαι μες το καλοκαίρι σα το πελλό για σένα και εσύ δεν είσαι εκεί, το κλείσαμε το μαγαζάκι...
  • Πολύ καλό το CHART SHOW με τη Ναταλία Γερμανού, που αν και διαρκεί δύο ώρες και κάτι λεπτά δεν σε αφήνει να το βαρεθείς ούτε δευτερόλεπτο. Τι είναι; Σύμφωνα και με το δελτίο τύπου του σταθμού,
    Το «Chart Show», η πιο δυνατή μουσική εκπομπή, έρχεται στον Alpha για να μας προσφέρει ένα ταξίδι γεμάτο μελωδίες, χαρά, διασκέδαση, αναμνήσεις, αλλά και αγωνία, ανατροπές και εκπλήξεις. Μια φαντασμαγορική γιορτή της μουσικής όπου όλοι θα τραγουδήσουμε αλλά και θα παρακολουθήσουμε την πιο ενδιαφέρουσα και ενθουσιώδη αντίστροφη μέτρηση του Top 30 των πιο επιτυχημένων και αγαπημένων τραγουδιών.
    Να σημειωθεί ότι στην πρώτη εκπομπή καλεσμένοι της Ναταλίας εκτός άλλων ήταν και ο Μιχάλης Χατζηγιάννης και η Καίτη Γαρπή.
    Μια ενθουσιώδης Ναταλία που βρίσκεται στο στοιχείο της, αρκετή αγωνία που την προσφέρει η αντίστροφη μέτρηση, δυνατοί καλεσμένοι και αρκετό γέλιο με τους διασήμους που σχολιάζουν τα τραγούδια. Βρες το και δες το!
  • Σήμερα τελικά το 30ο και τελευταίο επεισόδιο του Γ4 στην Ελλάδα.
  • Δέκα ακόμη επεισόδια θα δούμε από τη σειρά LITSA.COM την επόμενη χρονιά στον ΑΝΤ1, της οποίας ο πρώτος κύκλος τελείωσε με ένα πολύ καλό επεισόδιο την περασμένη βδομάδα.
  • Το ΡΙΚ βάζει σε επάναληψη την κωμική σειρά BETA QUEEN που ως γνωστό κόπηκε από τον ALPHA πριν καλά καλά ξεκινήσει. Καλά ελείψαν οι σειρές σε ένα σταθμό που μετρά πάνω από 50 χρόνια; Να προτείνω; Γιατι δε βάζετε το ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΤΟΥ ΧΩΡΚΟΥ τωρά που είναι στη μόδα και η ΑΙΓΙΑ αλλά και η Δώρα Κακουράτου;
  • Κυπριακό χρώμα θα έχουν τα ριάλιτι που θα δούμε αυτή τη χρονιά από το MEGA Ελλάδος γι’ αυτό και από τώρα, όπως μπορείτε να δείτε και στα τρέιλερ μπορείτε να δηλώσετε τις συμμετοχές σας στα τηλέφωνα που αναγράφονται στην οθόνη σας. Μαρίνο Κλεάνθους, ούτε που το συζητάς, έτσι; Καλά για την «εκδίκηση της ξανθιάς» το καταλαβαίνω λόγω Μπεζαντάκου, αλλά για Παταγονία στο SURVIVOR;
  • Αρχίζουν οι επαναλήψεις, κλείστε την tv και ανάψτε το κλιματιστικό. Ε, όχι και όλοι, εκτός από την Μελενεγάκη.....Αυτή θα συνεχίσει μέχρι τα μέσα Ιουλίου να ζει σε σπηλιές.....

    υγ: Καλό ταξίδι στον ηθοποιό Σπύρο Καλογήρου που άφησε την τελευταία του πνοή το Σάββατο 27 Ιουνίου και στον φωτιστή του SIGMA που χάθηκε τόσο άδικα στην άσφαλτο επίσης την ίδια μέρα.

Share/Bookmark

Αναγνώστες

ΤΟ ΜΑΝΙΦΕΣΤΟ ΤΟΥ BLOGGER

Μανιφέστο του blogger

1. Τα blogs είναι διάλογος - ελεύθερος ανεμπόδιστος διάλογος ανάμεσα σε πολίτες.

2. Τα blogs είναι μια πρόσκληση σε διάλογο, σε διαφωνία, και επικοινωνία.

3. Τα blogs δεν κέρδισαν το ενδιαφέρον της κοινωνίας επειδή λένε ψέματα συκοφαντούν. Το κέρδισαν επειδή η κοινωνία έχει ανάγκη από μια αυθεντική φωνή.

4. Τα blogs είναι το δικαίωμα του καθενός να εκφέρει την άποψή του. Δεν υπάρχουν “ενημερωτικά” και “μη ενημερωτικά” blogs. Μέσα από το διάλογο όλοι κάτι μαθαίνουμε.

5. Τα blogs δεν τα γράφουν επαγγελματίες - τα γράφουν πολίτες. Μπορεί να αξιοποιούν την όποια επαγγελματική τους εμπειρία, μπορεί και όχι.

6. Ο blogger δεν χρησιμοποιεί εθνικούς πόρους (όπως οι τηλεραδιοσυχνότητες), και συνεπώς δεν μπορεί να μπαίνει σε καλούπια ο τρόπος και το περιεχόμενο της έκφρασής του. O blogger αξιοποιεί το απεριόριστο μέγεθος του παγκόσμιου Δικτυακού ιστού για να εκφράσει και τη δική του άποψη.

7. Η Πολιτεία, τα Media, οι επιχειρήσεις, και όλοι οι θεσμοθετημένοι οργανισμοί της Ελληνικής κοινωνίας, αξίζει να παρακολουθούν τους bloggers και τον διάλογο τους. Ακόμα καλύτερο θα είναι να συμμετέχουν ισότιμα σε αυτόν το διάλογο. Θα μπορέσουν και οι ίδιοι να γίνουν σοφότεροι μαθαίνοντας την άποψη του απλού πολίτη, αντί να προσπαθούν να την περιορίσουν στα δικά τους καλούπια.

8. Το δικαίωμα του blogger να γράφει ελεύθερα την άποψή του είναι ιερό. Αν με αυτά που γράφει καταπατά συγκεκριμένες νομοθετικές διατάξεις, υπάρχουν νόμιμες διαδικασίες για την δίωξή του.

9. Στο βαθμό που δεν παραβιάζει με σαφή τρόπο διατάξεις του νόμου, η ανωνυμία είναι δικαίωμα του blogger.

Blog Information

Δημιουργός: MINUS TV Γράφει: to.telecontrol Έγραψαν και μπορεί να ξαναγράψουν: MINUS TV, tv_maniac, Τηλεφτυάρι, Νεκατωμένος, tv book, TV STAND, Firebolt, Κωνσταντίνος Παναγιωτίδης
Οι συγγραφείς του blog δεν συνδέονται άμεσα με οποιονδήποτε τρόπο με τηλεοπτικούς σταθμούς ή άλλα ΜΜΕ.

CNC MINUS TV TOOLBAR (κατέβασέ το!)

Εάν θέλετε να λαμβάνετε ενημέρωση για τις νεότερες αναρτήσεις του blog CNC MINUS TV, τώρα έχετε τη δυνατότητα μέσω του toolbar του blog μας, φτάνει να πατήσετε εδώ και, αφού κατεβάσετε τη γραμμή εργαλειών του cncminustv, να την εγκαταστήσετε στον υπολογιστή σας. Το toolbar του blog περιλαμβάνει ακόμη μηχανή αναζήτησης για εξερεύνηση του διαδικτύου, πρόγραμμα αναπαραγωγής ραδιοφώνου για να ακούτε τη μουσική που θέλετε, παρέχει ακόμη πρόσβαση στο λογαριασμό e-mail σας και προειδοποίηση για νεότερη αλληλογραφία μέσω της λειτουργίας E-Mail Notifier κ.α