Η ΕΡΤ είναι εδώ

Παρασκευή 19 Ιουνίου 2009

COME BACK - Λίγο απ'όλα για όλους

Μετά απο αρκετά μεγάλη απουσία λόγω προβλημάτων υγείας, επιστρέφω κι εγώ με τη σειρά μου και δεν είναι και λίγα αυτά που θέλω να πώ.

"Μπάτσο αγάπη μου" ή αλλιώς "ε δώσμας τζιαι τον πάτσον αγάπη μου". Αυτός θα μπορούσε να ήταν ο τίτλος μια και η όλη ιστορία της σειράς θέλει να δείξει τις αντιθέσεις ανάμεσα στα διάφορα κοινωνικά και πολιτικά στρώματα της Κύπρου. Παρα το γεγονός οτι φλέβες δεν έκοψα, μπορώ να πώ κατά την ταπεινή μου φυσικά άποψη, οτι η σειρά "θωρκέται" συμπαθητικά.

Είδαμε και την αρπαχτή της Βέφας Αλεξιάδου, αφού ήρθε χωρίς καν να μας προετοιμάσουν ψυχολογικά απο το κανάλι για το υπερθέαμα, και μαζί με την κόρη της, η οποία προσδοκά να ακολουθήσει την καριέρα της μαμάς της, μας μαγείρεψαν είδη γνωστά φαγητά της κυπριακής κουζίνας λες και η κύπρια οικοκυρά περίμενε την Βέφα να της μάθη την κυπριακή κουζίνα. Ευγε!

Πέρασαν και οι ευροεκλογές και μαζί η ευκαιρία των καναλλαρχών να "γλείψουν" με την σειρά τους τον κάθε κομματάρχη και τον κάθε φιλόδοξο ευρωβουλευτή. Ευκαιρία και για τον κάθε πικραμένο να κάνει εκπομπή έστω και για λίγο διάστημα και να βγάλει το απωθημένο του , ονόματα δεν λέμε. Το μόνο που θυμάμαι πάντως απο τες εκλογές, δεν είναι καμιά συζήτηση στις τόσες εκπομπές που αφιέρωσαν τα κανάλια, αλλα η αφίσα με τη μούρη του Πιτσιλλίδη να με καλημερίζει κάθε πρωί που πέρναγα απο συγκεκριμένη οδό.

Ξεκίνησε και το Alive, ή αλλιώς αλάιβ οπως στέλνουν και στα διάφορα μηνύματα οι νεαροί. Μια απο τα ίδια δεν θα μπορέσω να πώ, αλλα κάθε πέρσι και καλύτερα. Φέτος φρόντισαν οτι καλό υπήρχε πέρσι να το εξαφανίσουν, και στην θέση του ο κάθε θαμώνας των γυμναστηρίων να μας δείχνει το αποτέλεσμα των πρωτεϊνών και της αυστηρής γυμναστικής αλλιως "λύω μεστα γυμναστήρια". Όποιος είδε την εκπομπή κατάλαβε.

Κατα τα άλλα και αυτό το καλοκαίρι θα κάνουν παρέλαση οι επαναλήψεις σε όλα τα κανάλια, αν και μερικά φρόντισαν να μας δείξουν και νέες ξένες σειρές αλλα και δικές τους παραγωγές. Η αλήθεια να λέγεται, μια προσπάθεια έγινε.

Είδαμε και το "Πρόβλημα μου με της γυναίκες", στην γνωστή συνταγή του "Η ζωή είναι ωραία" με τις αναπροσαρμογές σεναρίων απο ξένες σειρές, να παρελαύνει μπροστά μας. Εκεί στον Αντ1 βρήκαν την λύση φαίνεται και παρα να περιμένουνε τον ουρανό να τους στείλει κανένα Λώρη και κανένα Τσιάκκα, προτίμησαν την εύκολη λύση με το έτοιμο σενάριο. Προσωπικά δεν με χαλάει καθόλου, φτάνει το αποτέλεσμα να είναι καλό.

ΟΧΙ ΠΙΑ ΑΛΛΟ ΦΟΝΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ. Δύο προβολές της σειράς κάθε μέρα και τα σαββατοκύριακα επαναλήψεις νομίζω είναι αιτία για να ξεκινήσει κάποιος τα χάπια. Ασε που επειδή τώρα όπως λένε τα επεισόδια είναι συγκλονιστικά (;) μας τα διαφημίσανε και απο το δελτίο, το alive, και φυσικά απο την εκπομπή της αγαπημένης ξανθιάς της πρωινής ζώνης. Ποιά Μενεγάκη καλέ για την Μέλανη μας λέω. Συμβουλή: Μέλανη μου άλλαξε κομμωτή επείγων!

Κατα τα άλλα στο Μέγα ακούσαμε για την απομάκρυνση του Αρναούτογλου απο την πρωινή ζώνη. Παρόλο που δεν νομίζω να στεναχωρήθηκε κανένας πλύν του ιδίου και ίσως της Νάντιας Μπουλέ, όλοι περιμένουμε αυτό το κάτι που θα ετοιμάσει ο Γρηγόρης στην νυχτερινή ζώνη απο την νέα σεζόν. Κάτι σε "Πολύ την Κυριακή" το βλέπω το θέμα.

Αυτά για την ώρα, για σχόλια ή κάτι μου θέλετε να σχολιάσουμε στο tileftiari@live.com
Share/Bookmark

Αναγνώστες

ΤΟ ΜΑΝΙΦΕΣΤΟ ΤΟΥ BLOGGER

Μανιφέστο του blogger

1. Τα blogs είναι διάλογος - ελεύθερος ανεμπόδιστος διάλογος ανάμεσα σε πολίτες.

2. Τα blogs είναι μια πρόσκληση σε διάλογο, σε διαφωνία, και επικοινωνία.

3. Τα blogs δεν κέρδισαν το ενδιαφέρον της κοινωνίας επειδή λένε ψέματα συκοφαντούν. Το κέρδισαν επειδή η κοινωνία έχει ανάγκη από μια αυθεντική φωνή.

4. Τα blogs είναι το δικαίωμα του καθενός να εκφέρει την άποψή του. Δεν υπάρχουν “ενημερωτικά” και “μη ενημερωτικά” blogs. Μέσα από το διάλογο όλοι κάτι μαθαίνουμε.

5. Τα blogs δεν τα γράφουν επαγγελματίες - τα γράφουν πολίτες. Μπορεί να αξιοποιούν την όποια επαγγελματική τους εμπειρία, μπορεί και όχι.

6. Ο blogger δεν χρησιμοποιεί εθνικούς πόρους (όπως οι τηλεραδιοσυχνότητες), και συνεπώς δεν μπορεί να μπαίνει σε καλούπια ο τρόπος και το περιεχόμενο της έκφρασής του. O blogger αξιοποιεί το απεριόριστο μέγεθος του παγκόσμιου Δικτυακού ιστού για να εκφράσει και τη δική του άποψη.

7. Η Πολιτεία, τα Media, οι επιχειρήσεις, και όλοι οι θεσμοθετημένοι οργανισμοί της Ελληνικής κοινωνίας, αξίζει να παρακολουθούν τους bloggers και τον διάλογο τους. Ακόμα καλύτερο θα είναι να συμμετέχουν ισότιμα σε αυτόν το διάλογο. Θα μπορέσουν και οι ίδιοι να γίνουν σοφότεροι μαθαίνοντας την άποψη του απλού πολίτη, αντί να προσπαθούν να την περιορίσουν στα δικά τους καλούπια.

8. Το δικαίωμα του blogger να γράφει ελεύθερα την άποψή του είναι ιερό. Αν με αυτά που γράφει καταπατά συγκεκριμένες νομοθετικές διατάξεις, υπάρχουν νόμιμες διαδικασίες για την δίωξή του.

9. Στο βαθμό που δεν παραβιάζει με σαφή τρόπο διατάξεις του νόμου, η ανωνυμία είναι δικαίωμα του blogger.

Blog Information

Δημιουργός: MINUS TV Γράφει: to.telecontrol Έγραψαν και μπορεί να ξαναγράψουν: MINUS TV, tv_maniac, Τηλεφτυάρι, Νεκατωμένος, tv book, TV STAND, Firebolt, Κωνσταντίνος Παναγιωτίδης
Οι συγγραφείς του blog δεν συνδέονται άμεσα με οποιονδήποτε τρόπο με τηλεοπτικούς σταθμούς ή άλλα ΜΜΕ.

CNC MINUS TV TOOLBAR (κατέβασέ το!)

Εάν θέλετε να λαμβάνετε ενημέρωση για τις νεότερες αναρτήσεις του blog CNC MINUS TV, τώρα έχετε τη δυνατότητα μέσω του toolbar του blog μας, φτάνει να πατήσετε εδώ και, αφού κατεβάσετε τη γραμμή εργαλειών του cncminustv, να την εγκαταστήσετε στον υπολογιστή σας. Το toolbar του blog περιλαμβάνει ακόμη μηχανή αναζήτησης για εξερεύνηση του διαδικτύου, πρόγραμμα αναπαραγωγής ραδιοφώνου για να ακούτε τη μουσική που θέλετε, παρέχει ακόμη πρόσβαση στο λογαριασμό e-mail σας και προειδοποίηση για νεότερη αλληλογραφία μέσω της λειτουργίας E-Mail Notifier κ.α