Η ΕΡΤ είναι εδώ

Τρίτη 2 Ιουνίου 2009

ΣΤΟΙΧΕΙΑ AGB - EΒΔΟΜΑΔΑ 25/05/2009 - 31/05/2009

AGB ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ!

Γειά σε όλους, καλή εβδομάδα, καλό μήνα και καλό καλοκαίρι να έχουμε!!! Πέρασε άλλη μια εβδομάδα με διάφορες μικρές αλλαγές στον πίνακα με τις πρώτες 25 εκπομπές της εβδομάδας. Σημαντικότερο γεγονός της όλης εβδομάδας, τα πάρα πολύ καλά νούμερα που κατέγραψε μόλις στην πρεμιέρα η καινούργια, αξιόλογη, σειρά "Μπάτσο Αγάπη Μου". Κατά τα άλλα κυρίαρχη για μια ακόμα εβδομάδα η "Αίγια Φούξια", με τον τελικό του "Champions League" μεταξύ της Barcelona και της Manchester United να ακολουθεί με πολύ καλά νούμερα όπως φυσικά αναμενόταν. Το "Ελλάδα έχεις ταλέντο" στην Κύπρο πάει για άλλη μια εβδομάδα εξαιρετικά. Σημαντική πτώση για τις "Πατάτες Αντιναχτές" που άρχισαν να κινδυνεύουν σημαντικά απο την άλλη σατιρική εκπομπή της Κύπρου, "Allan Dallon". Εκτός απο τον τελικό του Champions League, άλλος ένας τελικός κατάφερε να μπει στην 25αδα, αυτός του "Big In Japan" παρόλο που τα νούμερα δεν είναι ψηλά. Με 2 θέσεις επέστρεψε στον πίνακα το "Για την Αγάπη σου" την ίδια ώρα που το "Σε Φόντο Κόκκινο" συνεχίζει να κατακτά πολλές θέσεις τόσο με τα καινούργια επεισόδια όσο και τις επαναλήψεις τους.

Ας αναλύσουμε λοιπόν την κάθε μέρα της εβδομάδας ξεχωριστά.

Τη Δευτέρα, πρώτη εκπομπή της ημέρας ήταν - ποιά άλλη; - η "Αίγια Φούξια" με ΤΜΛ 21.3%, αφήνοντας στη 2η θέση την "Επιστροφή" με 9.7%. Στην άλλη κόντρα της ημέρας, μεταξύ "Λόλας" και "Σε Φόντο Κόκκινο" κερδισμένο βγήκε το "Σε Φόντο Κόκκινο" με ΤΜΛ 8.3% έναντι 6.0% της "Λόλας".


Συνεχίζοντας απο εκεί που έμεινε τη Δετέρα, την Τρίτη η "Αίγια Φούξια" ήταν και πάλι πρώτη αυτή τη φορά με ΤΜΛ 21.5% με την "Επιστροφή" και πάλι δεύτερη αλλα να μειώνει καταγράφοντας ΤΜΛ 11.4%. Ουτε η "Λόλα" ουτε το "Για την αγάπη σου" κατάφεραν να γράψουν αρκετά ψηλά νούμερα για να μπούν στην 25αδα, την ίδια ώρα που το "Σε Φόντο Κόκκινο" ανέβασε την ΤΜΛ του στο 9.0%.

Την Τετάρτη, πρώτη εκπομπή της ημέρας ήταν ο τελικός του "Champions League" καταλαμβάνοντας 2 θέσεις στον πίνακα με τις 25 πρώτες εκπομπές. Το πρώτο ημίχρονο κατέγραψε ΤΜΛ 14.5% ενώ πτώση υπήρξε στο δεύτερο ημίχρονο με την ΤΜΛ να ανέρχεται στο 11.8%. Απέναντι ταυτόχρονα έπαιζαν "Χαρά Αγνοείται" και "Η Στιγμή της Αλήθειας" με την "Χαρά" να "αγνοείται" και την "Στιγμή της Αλήθειας" να καταλαμβάνει την 20η θέση με ΤΜΛ 7.1%. Πτώση 1% στην ΤΜΛ του "Σε Φόντο Κόκκινο", ενώ με ΤΜΛ 7.2% μπήκε στον πίνακα το επεισόδιο της σειράς "Για την Αγάπη σου".

Την Πέμπτη, τρείς εκπομπές που έπαιζαν ταυτόχρονα, κατάφεραν να γράψουν και οι 3 αρκετά ψηλή τηλεθέαση για να μπουν στον πίνακα με τις 25 πρώτες εκπομπές. Στην πρώτη κόντρα της ημέρας, που ανέδειξε και την πρώτη εκπομπή της μέρας, το "Σε Φόντο Κόκκινο" κέρδισε τη "Λόλα" με ΤΜΛ 10.1% έναντι 6.3%. Στη συνέχεια, 3 εκπομπές έπαιζαν ταυτόχρονα. Ο λόγος για το "Ελλάδα Έχεις ταλέντο uncut", το "Allan Dallon" και τον τελικό του "Big In Japan". Κερδισμένο ήταν το "Ελλάδα Έχεις Τάλεντο" που με ΤΜΛ 9.2% ήταν και η 2η εκπομπή της ημέρας, αφήνοντας πίσω το "Allan Dallon" που κατέγραψε 8.4% και το "Big In Japan" με 6.0%.

Την Παρασκευή, μετά απο πολλές εβδομάδες, οι "Πατάτες Αντιναχτές" δεν ήταν η πρώτη εκπομπή της ημέρας αφου κατέγραψαν ΤΜΛ 8.5%, ενώ απέναντι, το "Ελλάδα Έχεις Ταλέντο" κατέγραψε 10.3% για να τερματίσει πρώτο εκείνη τη μέρα.

Μόνο μια εκπομπή που προβλήθηκε το Σάββατο κατάφερε να γράψει αρκετά ψηλά νούμερα για να μπει στην 25αδα. Ο λόγος για την επανάληψη του "Πάμε Πακέτο" που κατέγραψε ΤΜΛ 7.1% καταλαμβάνοντας τη 19η θέση.

Και η έκπληξη της εβδομάδας, όπως είπα και προηγουμένως. Πρώτη εκπομπή της Κυριακής ήταν το διπλό επεισόδιο, πρεμιέρα, της σειράς "Μπάτσο Αγάπη Μου". Η ΤΜΛ 8.3% που κατέγραψε πρέπει να είναι άκρως ικανοποιητική αφου πρόκειται μόλις για το πρώτο επεισόδιο.

Ακολουθεί ο πίνακας με τις 10 πρώτες εκπομπές του Μαίου (σε σχέση με το γενικό ποσοστό), όπου βρίσκουμε μόνο την "Αίγια Φούξια" και την Eurovision.


Όσο για τα κανάλια, τερμάτισαν ακριβώς στην ίδια σειρά όπως πριν 2 εβδομάδες, με το ΣΙΓΜΑ να κερδίζει και να ανεβάζει και τα νούμερα κυρίως λόγω Champions League και ο ΑΝΤ1 να διατηρείται 2ο κυρίως λόγω "Αίγιας".



Αυτά και για την προηγούμενη εβδομάδα. Θα καταφέρει το "Μπάτσο Αγάπη μου" να κρατήσει τα νούμερα του; Τι νούμερα θα καταγράψει η καινούρια σειρά του ΑΝΤ1 "Πρόβλημα με τις γυναίκες"; Πως θα επηρεάσει η μια σειρά την άλλη; Θα καταφέρει η "Χαρά" να βρεί το δρόμο για την 25αδα ξανά; Όλα αυτά θα τα μάθουμε την άλλη εβδομάδα!! Τα λέμε!

tv_maniac

Share/Bookmark

Αναγνώστες

ΤΟ ΜΑΝΙΦΕΣΤΟ ΤΟΥ BLOGGER

Μανιφέστο του blogger

1. Τα blogs είναι διάλογος - ελεύθερος ανεμπόδιστος διάλογος ανάμεσα σε πολίτες.

2. Τα blogs είναι μια πρόσκληση σε διάλογο, σε διαφωνία, και επικοινωνία.

3. Τα blogs δεν κέρδισαν το ενδιαφέρον της κοινωνίας επειδή λένε ψέματα συκοφαντούν. Το κέρδισαν επειδή η κοινωνία έχει ανάγκη από μια αυθεντική φωνή.

4. Τα blogs είναι το δικαίωμα του καθενός να εκφέρει την άποψή του. Δεν υπάρχουν “ενημερωτικά” και “μη ενημερωτικά” blogs. Μέσα από το διάλογο όλοι κάτι μαθαίνουμε.

5. Τα blogs δεν τα γράφουν επαγγελματίες - τα γράφουν πολίτες. Μπορεί να αξιοποιούν την όποια επαγγελματική τους εμπειρία, μπορεί και όχι.

6. Ο blogger δεν χρησιμοποιεί εθνικούς πόρους (όπως οι τηλεραδιοσυχνότητες), και συνεπώς δεν μπορεί να μπαίνει σε καλούπια ο τρόπος και το περιεχόμενο της έκφρασής του. O blogger αξιοποιεί το απεριόριστο μέγεθος του παγκόσμιου Δικτυακού ιστού για να εκφράσει και τη δική του άποψη.

7. Η Πολιτεία, τα Media, οι επιχειρήσεις, και όλοι οι θεσμοθετημένοι οργανισμοί της Ελληνικής κοινωνίας, αξίζει να παρακολουθούν τους bloggers και τον διάλογο τους. Ακόμα καλύτερο θα είναι να συμμετέχουν ισότιμα σε αυτόν το διάλογο. Θα μπορέσουν και οι ίδιοι να γίνουν σοφότεροι μαθαίνοντας την άποψη του απλού πολίτη, αντί να προσπαθούν να την περιορίσουν στα δικά τους καλούπια.

8. Το δικαίωμα του blogger να γράφει ελεύθερα την άποψή του είναι ιερό. Αν με αυτά που γράφει καταπατά συγκεκριμένες νομοθετικές διατάξεις, υπάρχουν νόμιμες διαδικασίες για την δίωξή του.

9. Στο βαθμό που δεν παραβιάζει με σαφή τρόπο διατάξεις του νόμου, η ανωνυμία είναι δικαίωμα του blogger.

Blog Information

Δημιουργός: MINUS TV Γράφει: to.telecontrol Έγραψαν και μπορεί να ξαναγράψουν: MINUS TV, tv_maniac, Τηλεφτυάρι, Νεκατωμένος, tv book, TV STAND, Firebolt, Κωνσταντίνος Παναγιωτίδης
Οι συγγραφείς του blog δεν συνδέονται άμεσα με οποιονδήποτε τρόπο με τηλεοπτικούς σταθμούς ή άλλα ΜΜΕ.

CNC MINUS TV TOOLBAR (κατέβασέ το!)

Εάν θέλετε να λαμβάνετε ενημέρωση για τις νεότερες αναρτήσεις του blog CNC MINUS TV, τώρα έχετε τη δυνατότητα μέσω του toolbar του blog μας, φτάνει να πατήσετε εδώ και, αφού κατεβάσετε τη γραμμή εργαλειών του cncminustv, να την εγκαταστήσετε στον υπολογιστή σας. Το toolbar του blog περιλαμβάνει ακόμη μηχανή αναζήτησης για εξερεύνηση του διαδικτύου, πρόγραμμα αναπαραγωγής ραδιοφώνου για να ακούτε τη μουσική που θέλετε, παρέχει ακόμη πρόσβαση στο λογαριασμό e-mail σας και προειδοποίηση για νεότερη αλληλογραφία μέσω της λειτουργίας E-Mail Notifier κ.α