Η ΕΡΤ είναι εδώ

Τρίτη 23 Ιουνίου 2009

ΣΤΟΙΧΕΙΑ AGB - EΒΔΟΜΑΔΑ 15/06/2009 - 21/06/2009

Γεια σε όλους!! Επέστρεψα κι εγώ απο το ταξίδι μου και επιστρέφω και στις αναλύσεις! Θα ήθελα πρώτα όμως να καλοσωρίσω το νέο συγγραφέα του blog, και να του ευχηθώ καλή αρχή!! Ο πίνακας της AGB με τις 25 πρώτες εκπομπές, σύμφωνα με την Τηλεθέαση Μέσου Λεπτού που κατέγραψαν για την προηγούμενη εβδομάδα, δεν διαφέρει και πολύ απ'αυτόν άλλων εβδομάδων. Η κορυφή παραμένει για άλλη μια εβδομάδα σταθερή, με την "Αίγια Φούξια" και το μόνο επεισόδιο που προβλήθηκε για την εβδομάδα λόγω των Καλλιστείων, τα οποία με τη σειρά τους, παρά τα μέτρια ποσοστά που κατέγραψαν βρέθηκαν στην 3η θέση. Ανάμεσα τους, η "έκπληξη" αυτών των ημερών, η σειρά "Μπάτσο Αγάπη Μου" που ανεβάζει κι'άλλο τα ποσοστά της για να γίνει η 2η πιο ψηλή σε ποσοστά Κυπριακή παραγωγή της εβδομάδας. Πολύ πεσμένη ήταν η ΤΜΛ την προηγούμενη εβδομάδα για πολλές εκπομπές, κι'αυτό φαίνεται απο το γεγονός οτι μόλις η 3η εκπομπή στον πίνακα έχει ΤΜΛ 7.6%, ποσοστό που άλλες φορές αντιστοιχούσε περίπου στις θέσεις 15-20.


ΧΑΡΑ ΑΓΝΟΕΙΤΑΙ
Αρκετά καλά ήταν τα νούμερα που
κατέγραψε το επεισόδιο της Χαράς την προηγούμενη εβδομάδα (ΤΜΛ 7.4%, 23.9%), τόσο καλά έτσι ώστε να δώσουν στη σειρά και τo MEGA την 7η θέση στον πίνακα της AGB. Αν και το επεισόδιο είχε προβληθέι πριν απο 2 εβδομάδες στην Ελλάδα, και πολλοί έμαθαν τι έγινε ή το είδαν από το διαδίκτυο, η σειρά κατέλαβε την πιο ψηλή της ΤΜΛ μέχρι στιγμής στην Κύπρο. Στην Ελλάδα πάντως η σειρά τελείωσε πριν μια εβδομάδα, με το τελευταίο επεισόδιο να καταλαμβάνει την πρώτη θέση για ολόκληρη την εβδομάδα, πιο ψηλά και απο τον Λάκη, με ποσοστό 48%. Να δούμε τι ποσοστά θα καταγράψει αύριο στην Κύπρο το τελευταίο επεισόδιο. Γενικά ήταν μια προσεγμένη σειρά, με πολύ καλή σκηνοθεσία, δυνατό σενάριο και αξιόλογους ηθοποιούς με αντίστοιχες ερμηνείες. Μια σειρά που είχε τους φανατικούς της οπαδούς αλλά κι'αυτούς που απο την πρώτη στιγμή βιάστηκαν να την κρίνουν.


ΚΑΛΛΙΣΤΕΙΑ 2009
Κάπως έτσι όπως την Καγία ήμουν κι'εγώ βλέποντας την να τραγουδά το "Χαρταετό" αλλά να μην ακούγεται καθόλου, έτοιμος δηλαδή να πεχτώ που λέμε στην Κύπρο! Παρόλα αυτά τα καλλιστεία "Διαφήμιση της Βίκυς Καγία" κατέλαβαν την 3η θέση στην Κύπρο, με ΤΜΛ 7.6% και γενικό μερίδιο τηλεθέασης 31.6%. Στην Ελλάδα, ο διαγωνισμός "ομορφιάς" κατέγραψε τα χαμηλότερα ποσοστά του τα τελευταία χρόνια, ποσοστά που ανέρχονται στο 28.0% καταλαμβάνοντας την 16η θέση στον πίνακα με τις 20 πρώτες εκπομπές. Τώρα να δούμε τι θα κάνουν τα δικά μας καλλιστεία!




ΘΑ ΣΕ ΔΩ ΣΤΟ ΠΛΟΙΟ
Πρεμιέρα για την "νέα" σειρά που ξεκίνησε απο το
ΣΙΓΜΑ, με χαμηλά σχετικά ποσοστά. Στον πίνακα μπήκαν 2 απο τα 5 πρώτα επεισόδια, αυτό της Δευτέρας και αυτό της Πέμπτης με ΤΜΛ 5.9% και 5.7% αντίστοιχα. Δεν ξέρω πώς τους ήρθε εκεί στο ΣΙΓΜΑ να προβάλουν τώρα τη σειρά... Ίσως δηλαδή αργότερα να έχει περισσότερη τηλεθέαση... Θα δούμε! Άλλη νέα είσοδος στον πίνακα της AGB, o "Λάκης ο Γλυκούλης", στην 22η θέση με ποσοστό 21.9% και ΤΜΛ 4.8%. Στην Ελλάδα το επεισόδιο της περασμένης Τρίτης κατέλαβε την 5η θέση με ποσοστό 31.7% και τηλεθέαση μέσου λεπτού 12.0%.


ΜΠΑΤΣΟ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ
Τ
α κατάφερε η σειρά του MEGA και μπήκε για τα καλά στις καρδιές των τηλεθεατών. Κάθε εβδομάδα η σειρά ανεβαίνει περισσότερο, και έγινε η 2η Κυπριακή παραγωγή σε ποσοστά μετά την "Αίγια Φούξια". Κερδίζει άνετα πλέον το "Πρόβλημα μου με τις γυναίκες", και απ'ότι φαίνεται ο Μαρτάς έχει πρόβλημα και με τα νούμερα, αφού η σειρά του δεν τα κατάφερε να μπει στον πίνακα την προηγούμενη εβδομάδα με κανένα από τα 2 επεισόδια. Όσο για τον "Μπάτσο", τα 2 ποσοστά κατέγραψαν ποσοστά 35.7% και 24.4% φτάνοντας μέχρι και τη 2η θέση του πίνακα! Πρέπει πλέον να περιμένουμε για να δούμε αν η σειρά θα κρατήσει τα ψηλά ποσοστά ή αν θα κάνει "κοιλιά" αφού προστοπαρών η πορεία της σειράς είναι μόνο ανοδική.

Όσο για τους σταθμούς, το ΣΙΓΜΑ παρέμεινε για άλλη μια εβδομάδα στην κορυφή, με τον ΑΝΤ1 στη 2η θέση.

Αυτά για την προηγούμενη εβδομάδα και τα νούμερα που κατέγραψαν οι διάφορες εκπομπές. Προσπαθώ να μάθω απο την AGB τα νούμερα για κάποιες άλλες εκπομπές και θα τα ανεβάσω σε καινούρια ανάρτηση.

tv_maniac


Share/Bookmark

Αναγνώστες

ΤΟ ΜΑΝΙΦΕΣΤΟ ΤΟΥ BLOGGER

Μανιφέστο του blogger

1. Τα blogs είναι διάλογος - ελεύθερος ανεμπόδιστος διάλογος ανάμεσα σε πολίτες.

2. Τα blogs είναι μια πρόσκληση σε διάλογο, σε διαφωνία, και επικοινωνία.

3. Τα blogs δεν κέρδισαν το ενδιαφέρον της κοινωνίας επειδή λένε ψέματα συκοφαντούν. Το κέρδισαν επειδή η κοινωνία έχει ανάγκη από μια αυθεντική φωνή.

4. Τα blogs είναι το δικαίωμα του καθενός να εκφέρει την άποψή του. Δεν υπάρχουν “ενημερωτικά” και “μη ενημερωτικά” blogs. Μέσα από το διάλογο όλοι κάτι μαθαίνουμε.

5. Τα blogs δεν τα γράφουν επαγγελματίες - τα γράφουν πολίτες. Μπορεί να αξιοποιούν την όποια επαγγελματική τους εμπειρία, μπορεί και όχι.

6. Ο blogger δεν χρησιμοποιεί εθνικούς πόρους (όπως οι τηλεραδιοσυχνότητες), και συνεπώς δεν μπορεί να μπαίνει σε καλούπια ο τρόπος και το περιεχόμενο της έκφρασής του. O blogger αξιοποιεί το απεριόριστο μέγεθος του παγκόσμιου Δικτυακού ιστού για να εκφράσει και τη δική του άποψη.

7. Η Πολιτεία, τα Media, οι επιχειρήσεις, και όλοι οι θεσμοθετημένοι οργανισμοί της Ελληνικής κοινωνίας, αξίζει να παρακολουθούν τους bloggers και τον διάλογο τους. Ακόμα καλύτερο θα είναι να συμμετέχουν ισότιμα σε αυτόν το διάλογο. Θα μπορέσουν και οι ίδιοι να γίνουν σοφότεροι μαθαίνοντας την άποψη του απλού πολίτη, αντί να προσπαθούν να την περιορίσουν στα δικά τους καλούπια.

8. Το δικαίωμα του blogger να γράφει ελεύθερα την άποψή του είναι ιερό. Αν με αυτά που γράφει καταπατά συγκεκριμένες νομοθετικές διατάξεις, υπάρχουν νόμιμες διαδικασίες για την δίωξή του.

9. Στο βαθμό που δεν παραβιάζει με σαφή τρόπο διατάξεις του νόμου, η ανωνυμία είναι δικαίωμα του blogger.

Blog Information

Δημιουργός: MINUS TV Γράφει: to.telecontrol Έγραψαν και μπορεί να ξαναγράψουν: MINUS TV, tv_maniac, Τηλεφτυάρι, Νεκατωμένος, tv book, TV STAND, Firebolt, Κωνσταντίνος Παναγιωτίδης
Οι συγγραφείς του blog δεν συνδέονται άμεσα με οποιονδήποτε τρόπο με τηλεοπτικούς σταθμούς ή άλλα ΜΜΕ.

CNC MINUS TV TOOLBAR (κατέβασέ το!)

Εάν θέλετε να λαμβάνετε ενημέρωση για τις νεότερες αναρτήσεις του blog CNC MINUS TV, τώρα έχετε τη δυνατότητα μέσω του toolbar του blog μας, φτάνει να πατήσετε εδώ και, αφού κατεβάσετε τη γραμμή εργαλειών του cncminustv, να την εγκαταστήσετε στον υπολογιστή σας. Το toolbar του blog περιλαμβάνει ακόμη μηχανή αναζήτησης για εξερεύνηση του διαδικτύου, πρόγραμμα αναπαραγωγής ραδιοφώνου για να ακούτε τη μουσική που θέλετε, παρέχει ακόμη πρόσβαση στο λογαριασμό e-mail σας και προειδοποίηση για νεότερη αλληλογραφία μέσω της λειτουργίας E-Mail Notifier κ.α