Η ΕΡΤ είναι εδώ

Σάββατο 21 Νοεμβρίου 2009

tv news- Κύπρος

  • ΤΕΛΕΙΩΣΕ Η ΝΑΤΑΛΟΠΑΥΣΗ!
    Σαν τη γρίπη ήταν το κόψιμο του «ΜΕΣ ΤΗΝ ΚΑΛΗ ΧΑΡΑ» στο ΡΙΚ. Περαστική! Έτσι σήμερα η Ναταλία και η παρέα της είναι ξανά μέσ’ την καλή χαρά και στο ΡΙΚ. Λέτε να φταίει που την προηγούμενη βδομάδα η εκπομπή δεν ασχολήθηκε παραδόξως καθόλου με παράξενες έρευνες σεξουαλικού περιεχομένου –έτσι για να σκάσει το ίδρυμα από την κακία του- ή η έντονη αντίδραση των μέσων μαζικής ενημέρωσης (βλ. CAPUCCINO) και γιατί όχι και του blog μας –το οποίο διατηρεί τις επιφυλάξεις του και αναγνωρίζει ότι η εκπομπή ώρες ώρες ξεφεύγει, αλλά τάχθηκε εναντίον της διακοπής της προβολής της και σε αυτό συμφώνησαν και οι αναγνώστες του blog, όπως δείχνει μέχρι τώρα η ψηφοφορία- κατά τη διάρκεια της εβδομάδας; Αυτό μόνο το ΡΙΚ το ξέρει!

    2 Φεβρουαρίου 2010, μέρα Τρίτη, η πρεμιέρα του 6ου και τελευταίου κύκλου της σειράς LOST στην Αμερική. Εσείς οι φανατικοί, σημειώστε το κάπου γιατί μπορεί η σειρά φαινόμενο, η σειρά που άλλαξε την τηλεόραση να τελειώνει οριστικά όμως το ενδιαφέρον είναι αυξημένο και όσοι δεν αντέχουν την πολλή αγωνία, όπως και μεις, θέλουν να βλέπουν τη σειρά λίγες ώρες μετά την προβολή της στην αμερικανική τηλεόραση κάτι που μόνο το διαδίκτυο προσφέρει.

    Και πάμε τώρα στα δικά μας. Τί διαβάσαμε σήμερα στα τηλεοπτικά περιοδικά:

    τα ΚΟΠΕΛΙΑ, η παλιά κωμική σειρά του SIGMA και του ANT1, επιστρέφει μέσα από τη συχνότητα του PLUS. Οι Κώστας Βήχας, Γιώργος Ζένιος και Σμάραγδος Κλεοβούλου επιστρέφουν αυτή τη φορά σε μία παλιά γειτονιά της Λεμεσού. Ήδη έχουν γυριστεί τα πρώτα επτά επεισόδια στα στούντιο ΠΡΩΤΕΑΣ στη Λεμεσό και η σειρά θα αρχίσει να προβάλλεται λίγα πριν τα Χριστούγεννα (C)

    την ώρα που στην ελληνική τηλεόραση η οικονομική κρίση έχει αλλάξει άρδην τα δεδομένα, εμείς όχι μόνο δεν έχουμε τέτοια προβλήματα, αλλά ακόμη και το PLUS που έχει μπει στον αναπνευστήρα και ψάχνει διακαώς επενδυτές, συνεργάτες, ενώ μελετάται και το ενδεχόμενο πώλησής του (στο MEGA σε περίπτωση που το MEGA Ελλάδος δε τα βρει με την Αρχιεπισκοπή), το κανάλι θα έχει δύο δικές του παραγωγές!!! (C)

    Πώς περιμένουν τώρα το ξαναζεσταμένο εις τριπλούν φαγητό να αρέσει στους απαιτητικούς τηλεθεατές οι PLUS-τικοί και το επιχειρούν δε το ξέρουμε. Μπορεί να είναι το γεγονός ότι δεν έχουν πάρε δώσε με τον Έκτορα Μποτρίνι...

    «Κάτω από τον ίδιο ουρανό». θα μπορούσε να ήταν και τίτλος τραγουδιού, αλλά δεν είναι. Είναι η νέα εκπομπή δικοινοτικού και πολυπολιτισμικού χαρακτήρα του ΡΙΚ –η δεύτερη μετά το BIZ- που θα προβάλλεται κάθε Τετάρτη στις 22.00 στο ΡΙΚ1 και σε επανάληψη κάθε Πέμπτη στις 12.30 στο ΡΙΚ2. Η εκπομπή θα ασχολείται με τις σχέσεις μεταξύ των ανθρώπων των διαφορετικών κοινοτήτων που συμβιώνουν στο νησί μας. (C)

    Μετά από δύο εκπομπές που λόγω τεχνικών προβλημάτων δεν μεταδόθηκαν και κάποιες συζητήσεις που ακολούθησαν στο κανάλι για το δαπανηρό κόνσεπτ του light ριάλιτι – νούμερα δυσανάλογα σε σχέση με αυτά της τηλεθέασης που συγκεντώνει η εκπομπή-, το ΚΑΛΗ ΜΑΣ ΟΡΕΞΗ κόπηκε προσωρινά για να επανέλθει πιο...ορεξάτο; Πάντως αυτή τη φορά δε θα έχουν καλεσμένους στο σπίτι τους –κατάλαβαν φαίνεται έστω και αργά πως η πραγματική μας στέγη δεν μπορεί να είναι ίδια με την τηλεοπτική- και θα είναι οι ίδιοι καλεσμένοι (!!) Δεν το γυρίζουν σε καμιά κυπριακή εκδοχή του ΚΑΤΙ ΨΗΝΕΤΑΙ ή του ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΣΤΗΝ ΚΟΥΖΙΝΑ λέμε εμείς; Καλύτερα θα τους κάτσει στο στομάχι και στα...νούμερα!(C)

    το QUIZ του TV MANIA:
    Ποιός Κύπριος παρουσιαστής, γνωστός και ως «καρδιοκατακτητής» μετρά λίγους μήνες σχέσης με στέλεχος αντίπαλου μιντιακού συγκροτήματος;

    «ΠΑΤΑΤΕΣ» καλούν Χριστίνα Παυλίδου και αυτή το σκέφτεται σοβαρά να πει το ναι στην πετυχημένη κυπριακή σατιρική εκπομπή. (TV MANIA).
  • Και σε κωμωδία και σε αντίπαλο κανάλι; τόσα πλήγματα δέχεται ο κ.Τσιάκκας τον τελυταίο καιρό (διαβάστε πιο κάτω), τώρα θα τον "πληγώσει" και η σύζυγος;

    Πληροφορίες του TV MANIA θέλουν τη Λένια Σορόκου να αποχωρεί από το καστ της ΑΙΓΙΑΣ λόγω του ότι την κούρασε το πήγαινε έλα στο Φικάρδου για τα γυρίσματα αλλά και λόγω της συμμετοχής της και στη σειρά του ΡΙΚ ΤΑ ΡΟΔΑ ΤΗΣ ΟΡΓΗΣ και οι συγγραφείς προσπαθούν να τη μεταπείσουν.
  • ΚΟΒΕΤΑΙ ΤΟ "ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΦΟΡΑ";
    Αρχικά του άλλαξαν μέρες προβολής –αν του άλλαζαν και τα φώτα θα έκαναν καλά...-, δηλαδή το έβαλαν να παίζει μόνο του κάθε Κυριακή και Πέμπτη για να πιάνει κανένα νούμερο της προκοπής και σε μία προσπάθεια να διατηρήσουν "το καλό όνομα" του σεναριογράφου στο χώρο, που τους χάρισε παλαιότερα μεγάλες επιτυχίες και μεγάλα νούμερα τηλεθέασης–τώρα φαίνεται, μετά την ωρίμανση, το φρούτο άρχισε να σαπίζει...-, τώρα είπαν να δοκιμάσουν και αλλιώς. Δηλαδή να προβάλλουν τη σειρά τέσσερις (!!!) φορές τη βδομάδα. Ναι, καλά διαβάσατε και αν και αυτή τη φορά δεν...τότε πάμε για.... «Βεντέτα», τουτέστιν για κόψιμο! (TV MANIA)
  • τηλεορασόπληκτη φαίνεται να είναι η Χριστιάνα Αρτεμίου. Σε δηλώσεις της στο "C" για το τί βλέπει στην tv της, λέει χαρακτηριστικά: "Πέτυχες και άνθρωπο που τα βλέπει όλα! Σοβαρά, τις κυπριακές παραγωγές τις βλέπω όλες, κάνω φοβερό ζάπινγκ για να τις παρακολουθήσω, από "Μόνο μία φορά" μέχρι "Πανσέληνο". Από τα ελληνικά ξεχωρίζω τον Λαζόπουλο, το Θέμο Αναστασιάδη και το "Ευτυχισμένοι μαζί" τότε που έπαιζε"
  • Ε, μα και γι' αυτό η ΑΙΓΙΑ σκίζει διότι τελικά για να κάνεις τηλεόραση πρέπει και να βλέπεις κιόλας και όποιοι το καταλαβαίνουν αυτό, πετυχαίνουν!
  • JUNIOR EUROVISION. Απόψε στο ΡΙΚ1 στις 21.15! ΤΟ ΠΑΜΕ ΠΑΚΕΤΟ πάει για τις 23.45 και καλό ξημέρωμα.....

Share/Bookmark

Αναγνώστες

ΤΟ ΜΑΝΙΦΕΣΤΟ ΤΟΥ BLOGGER

Μανιφέστο του blogger

1. Τα blogs είναι διάλογος - ελεύθερος ανεμπόδιστος διάλογος ανάμεσα σε πολίτες.

2. Τα blogs είναι μια πρόσκληση σε διάλογο, σε διαφωνία, και επικοινωνία.

3. Τα blogs δεν κέρδισαν το ενδιαφέρον της κοινωνίας επειδή λένε ψέματα συκοφαντούν. Το κέρδισαν επειδή η κοινωνία έχει ανάγκη από μια αυθεντική φωνή.

4. Τα blogs είναι το δικαίωμα του καθενός να εκφέρει την άποψή του. Δεν υπάρχουν “ενημερωτικά” και “μη ενημερωτικά” blogs. Μέσα από το διάλογο όλοι κάτι μαθαίνουμε.

5. Τα blogs δεν τα γράφουν επαγγελματίες - τα γράφουν πολίτες. Μπορεί να αξιοποιούν την όποια επαγγελματική τους εμπειρία, μπορεί και όχι.

6. Ο blogger δεν χρησιμοποιεί εθνικούς πόρους (όπως οι τηλεραδιοσυχνότητες), και συνεπώς δεν μπορεί να μπαίνει σε καλούπια ο τρόπος και το περιεχόμενο της έκφρασής του. O blogger αξιοποιεί το απεριόριστο μέγεθος του παγκόσμιου Δικτυακού ιστού για να εκφράσει και τη δική του άποψη.

7. Η Πολιτεία, τα Media, οι επιχειρήσεις, και όλοι οι θεσμοθετημένοι οργανισμοί της Ελληνικής κοινωνίας, αξίζει να παρακολουθούν τους bloggers και τον διάλογο τους. Ακόμα καλύτερο θα είναι να συμμετέχουν ισότιμα σε αυτόν το διάλογο. Θα μπορέσουν και οι ίδιοι να γίνουν σοφότεροι μαθαίνοντας την άποψη του απλού πολίτη, αντί να προσπαθούν να την περιορίσουν στα δικά τους καλούπια.

8. Το δικαίωμα του blogger να γράφει ελεύθερα την άποψή του είναι ιερό. Αν με αυτά που γράφει καταπατά συγκεκριμένες νομοθετικές διατάξεις, υπάρχουν νόμιμες διαδικασίες για την δίωξή του.

9. Στο βαθμό που δεν παραβιάζει με σαφή τρόπο διατάξεις του νόμου, η ανωνυμία είναι δικαίωμα του blogger.

Blog Information

Δημιουργός: MINUS TV Γράφει: to.telecontrol Έγραψαν και μπορεί να ξαναγράψουν: MINUS TV, tv_maniac, Τηλεφτυάρι, Νεκατωμένος, tv book, TV STAND, Firebolt, Κωνσταντίνος Παναγιωτίδης
Οι συγγραφείς του blog δεν συνδέονται άμεσα με οποιονδήποτε τρόπο με τηλεοπτικούς σταθμούς ή άλλα ΜΜΕ.

CNC MINUS TV TOOLBAR (κατέβασέ το!)

Εάν θέλετε να λαμβάνετε ενημέρωση για τις νεότερες αναρτήσεις του blog CNC MINUS TV, τώρα έχετε τη δυνατότητα μέσω του toolbar του blog μας, φτάνει να πατήσετε εδώ και, αφού κατεβάσετε τη γραμμή εργαλειών του cncminustv, να την εγκαταστήσετε στον υπολογιστή σας. Το toolbar του blog περιλαμβάνει ακόμη μηχανή αναζήτησης για εξερεύνηση του διαδικτύου, πρόγραμμα αναπαραγωγής ραδιοφώνου για να ακούτε τη μουσική που θέλετε, παρέχει ακόμη πρόσβαση στο λογαριασμό e-mail σας και προειδοποίηση για νεότερη αλληλογραφία μέσω της λειτουργίας E-Mail Notifier κ.α