Η ΕΡΤ είναι εδώ

Πέμπτη 12 Νοεμβρίου 2009

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ AGB - EΒΔΟΜΑΔΑ 02/11/2009 - 08/11/2009

Γεια σε όλους! Εδώ είμαι και πάλι, αφού σας χροστώ μια ανάρτηση, με περισσότερη AGB για την περασμένη εβδομάδα!! Είδαμε προχθές πως τα πήγαν όλες οι Κυπριακές σειρές, καθώς και διάφορες άλλες εκπομπές, και σήμερα θα δούμε πως τα πήγαν άλλες διάφορες εκπομπές, Κυπριακές και μη... Κάποιες είχαν πτώση σε σχέση με πριν απο 2 εβδομάδες, άλλες είχαν άνοδο, ενώ είχαμε και μερικές νέες εισόδους!!

Ξεκινούμε απο το πρώτο live του "Get On Stage", το οποίο προβλήθηκε την
περασμένη Κυριακή απο το MEGA...
Το πρώτο live λοιπόν, μόλις που δεν μπήκε στην πρώτη 20αδα, με τα νούμερα του να είναι μεν πολύ καλά για το MEGA αλλά δεν ξέρω κατα πόσο είναι τα αναμενόμενα νούμερα, και αν η θέση που προόριζαν τα live της εκπομπής ήταν η 21η, στην οποία και τερμάτισε το πρώτο live. Η εκπομπή κατέγραψε Τηλεθέαση Μέσου Λεπτού (ΤΜΛ) 7.0%, ενώ το γενικό μερίδιο τηλεθέασής της ήταν 31.5%. Την περασμένη Πέμπτη, προβλήθηκε το τελευταίο επεισόδιο πριν απο τα live το οποίο όμως δε μας έδειχνε και τίποτα, για'αυτό και κατέλαβε την 90η θέση με ΤΜΛ 3.9% και μερίδιο τηλεθέασης 12%.

Προχθές, είδαμε την καταπληκτική πορεία της σειράς "Η ζωή της άλλης" που έβαλε και τα 5 της επεισόδια στην πρώτη 25αδα. Σήμερα, θα δούμε την πορεία της άλλης Ελληνικής σειράς του MEGA, "Μυστικά της Εδέμ"...










Η σειρά κατέλαβε τις θέσεις 26,36,39,51 και 55. Η γενική ΤΜΛ και για τα 5 επεισόδια ήταν 5.7%, ενώ το γενικό μερίδιο τηλεθέασης και για τα 5 επεισόδια ανήλθε στο 17.2%, με ψηλότερο ποσοστό το 19.3% που φυσιολογικά καταγράφηκε την Παρασκευή, ήμερα στην οποία δεν έχει "Σε Φόντο Κόκκινο" ούτε "Πανσέληνος". Η γενική ΤΜΛ της περασμένης εβδομάδας, ήταν κάτα 0.1% πιο ψηλή απο την γενική ΤΜΛ της προπερασμένης (5.6%), ενώ ψηλότερο ήταν και το μερίδιο τηλεθέασης κατά 0.2% (17% πριν απο 2 εβδομάδες).

Συνεχίζουμε τώρα με μια εκπομπή που είχε αρκετή πτώση στα ποσοστά της και δεν γνωρίζω το γιατί. Ο λόγος για το "Στιγμές ζωής"...
Πριν απο 2 εβδομάδες, στην πρεμίερα του, το "Στιγμές ζωής" είχε καταλάβει την 12η θέση, με ΤΜΛ 8.8% και μερίδιο τηλεθέασης 32.6%. Την περασμένη εβδομάδα, η εκπομπή έπεσε 18 θέσεις, τερμάτισε δηλαδή στην 30η θέση, ενώ και η ΤΜΛ είχε πτώση κατά 2.7%, ένα αρκετά μεγάλο ποσοστό. Η ΤΜΛ του επεισοδίου της περασμένης Πέμπτης ήταν 6.1% και το μερίδιο τηλεθέασης ήταν 22.2%, 10.4% πιο χαμηλό απο το επεισόδιο της πρεμίερας. Δεν ξέρουμε σε τι ωφείλεται αυτή η πτώση, παρόλα αυτά θα πρέπει να περιμένουμε να δούμε αν θα έχει συνέχεια ή ήταν απλά μια μέτρια εβδομάδα. Και για να μην παρεξηγόμαστε, μια εκπομπή να καταλαμβάνει την 30η θέση δεν είναι καθόλου μέτρια. Απλά για τη συγκεκριμένη εκπομπή, πιστεύω πως αξίζει κάτι καλύτερο.

Με αφορμή τη πτώση στην ΤΜΛ του X-Factor είπα προχθές οτι και η εκπομπή "Ο διάδοχος του Uri Geller" είχε πτώση. Και πως να μην έχει άλλωστε, αφού με την φάρσα για βόμβα, και τη διακοπή που κράτησε αρκετή ώρα, πολλοί ήταν αυτοί που άλλαξαν σταθμό, χαμηλόνοντας την ΤΜΛ της εκπομπής. Την περασμένη εβδομάδα λοιπόν, η εκπομπή τερμάτισε στην 32η θέση, με πτώση πολλών θέσεων, απο την 9η που ήταν πριν 2 εβδομάδες, με ΤΜΛ 6.0%, 3.7 μονάδες πιο χαμηλή. Το μερίδιο τηλεθέασης την περασμένη εβδομάδα ήταν 27.1%.

Στη συνέχεια βρίσκουμε 2 Ελληνικές σειρές, της φετινής σεζόν. Στην 33η θέση τερμάτισε την περασμένη εβδομάδα η σειρά "Παιδική χαρά", ανεβένοντας 24 θέσεις (πριν απο 2 εβδομάδες τερμάτισε στην 57η θέση). Το επεισόδιο της περασμένης εβδομάδας κατέγραψε ΤΜΛ 6.0% και γενικό μερίδιο τηλεθέασης 15.7%, ποσοστά αρκετά ψηλότερα απο τα αντίστοιχα πριν 2 εβδομάδες. Η άλλη Ελληνική σειρά, που τερμάτισε μια θέση πιο κάτω, στην 34η θέση είναι η σειρά "Κάρμα" του ΑΝΤ1. Η σειρά κατέγραψε ΤΜΛ 6.0% και γενικό μερίδιο τηλεθέασης 19.4%.

Το 5 στα 5 έκανε για δεύτερη συνεχόμενη εκπομπή το η εκπομπή "Κάτι ψήνεται" που τα πάει περίφημα! Η εκπομπή κατέλαβε τις θέσεις 38,57,59,62 και 79, με ψηλότερη ΤΜΛ 5.8% και ψηλότερο μερίδιο τηλεθέασης 18.0%. Η άλλη μαγειρική εκπομπή στην οποία αναφερόμαστε κάθε εβδομάδα, το "Love Bites" έβαλε 4 επεισόδια της στις πρώτες 100 εκπομπές για την εβδομάδα. Η εκπομή κατέλαβε τις θέσεις 68,70,82 και 89, με ψηλότερη ΤΜΛ 4.5% και ψηλότερο μερίδιο τηλεθέασης 20.1%.

Στην 56η θέση, τερμάτισε "Η εκδίκηση της ξανθίας" με ΤΜΛ 5.1%, ενώ το μερίδιο τηλεθέασης της εκπομπής ανήλθε στο 13.2%.

Ο "Doctor Ρούλης" τερμάτισε την περασμένη εβδομάδα στην 60η θέση, με ΤΜΛ 4.7% και μερίδιο τηλεθέασης 13.7%. Υπενθυμίζω ότι πριν 2 εβδομάδες η σειρά είχε καταλάβει την 25η θέση, με ΤΜΛ 6.8% και μερίδιο τηλεθέασης 18.8%, άρα μπορούμε άνετα να πούμε οτι η σειρά είχε πτώση στα ποσοστά.

Ο απόλυτος κυρίαρχος στην Ελλάδα, που παρέμεινε για άλλη μια εβδομάδα στο νούμερο 1, στην Κύπρο τερμάτισε στην 97η θέση με ΤΜΛ 3.7% και μερίδιο 17.8%. Ο λόγος φυσικά για τον Λαζόπουλο και το "Αλ Τσαντίρι Νιούζ".

Δυό φορές κατάφερε να μπει στην 100αδα την περασμένη εβδομάδα η Ελίτα με την εκπομπή της "Με την Ελίτα" και κατέλαβε τις θέσεις 78 και 98, με ψηλότερη ΤΜΛ 4.2% και ψηλότερο μερίδιο τηλεθέασης 29.3%.

Πρίν απο 2 εβδομάδες, είχαν καταλάβει την 97η θέση. Την περασμένη εβδομάδα, κατέλαβαν την 85η με ΤΜΛ 4% και μερίδιο τηλεθέασης 17.2%. Αναφέρομαι στους "Τέσσερις" του MEGA Ελλάδος.

Για πρώτη φορά βρίσκουμε στον πίνακα με τις πρώτες 100 εκπομπές, στην 100η θέση, την εκπομπή του Σπύρου Παπαδόπουλου "Στην υγεία μας". Όχι, αυτή δεν είναι απο την ΕΡΤ, αλλά κάποια επανάληψη που προβλήθηκε απο το ΣΙΓΜΑ και κατέγραψε ΤΜΛ 3.6% και μερίδιο τηλεθεάσης 15.2%.

Και τελειώνουμε με την "Πολυκατοικία" η οποία έβαλε 2 επεισόδια της στην 100αδα, στις θέσεις 94 και 96, με ΤΜΛ 3.8% και 3.7% και γενικό μερίδιο τηλεθέασης 13.5% και 15.2% αντίστοιχα.

Αυτά, τα λέμε ξανά την επόμενη εβδομάδα!!

tv_maniac


Share/Bookmark

Αναγνώστες

ΤΟ ΜΑΝΙΦΕΣΤΟ ΤΟΥ BLOGGER

Μανιφέστο του blogger

1. Τα blogs είναι διάλογος - ελεύθερος ανεμπόδιστος διάλογος ανάμεσα σε πολίτες.

2. Τα blogs είναι μια πρόσκληση σε διάλογο, σε διαφωνία, και επικοινωνία.

3. Τα blogs δεν κέρδισαν το ενδιαφέρον της κοινωνίας επειδή λένε ψέματα συκοφαντούν. Το κέρδισαν επειδή η κοινωνία έχει ανάγκη από μια αυθεντική φωνή.

4. Τα blogs είναι το δικαίωμα του καθενός να εκφέρει την άποψή του. Δεν υπάρχουν “ενημερωτικά” και “μη ενημερωτικά” blogs. Μέσα από το διάλογο όλοι κάτι μαθαίνουμε.

5. Τα blogs δεν τα γράφουν επαγγελματίες - τα γράφουν πολίτες. Μπορεί να αξιοποιούν την όποια επαγγελματική τους εμπειρία, μπορεί και όχι.

6. Ο blogger δεν χρησιμοποιεί εθνικούς πόρους (όπως οι τηλεραδιοσυχνότητες), και συνεπώς δεν μπορεί να μπαίνει σε καλούπια ο τρόπος και το περιεχόμενο της έκφρασής του. O blogger αξιοποιεί το απεριόριστο μέγεθος του παγκόσμιου Δικτυακού ιστού για να εκφράσει και τη δική του άποψη.

7. Η Πολιτεία, τα Media, οι επιχειρήσεις, και όλοι οι θεσμοθετημένοι οργανισμοί της Ελληνικής κοινωνίας, αξίζει να παρακολουθούν τους bloggers και τον διάλογο τους. Ακόμα καλύτερο θα είναι να συμμετέχουν ισότιμα σε αυτόν το διάλογο. Θα μπορέσουν και οι ίδιοι να γίνουν σοφότεροι μαθαίνοντας την άποψη του απλού πολίτη, αντί να προσπαθούν να την περιορίσουν στα δικά τους καλούπια.

8. Το δικαίωμα του blogger να γράφει ελεύθερα την άποψή του είναι ιερό. Αν με αυτά που γράφει καταπατά συγκεκριμένες νομοθετικές διατάξεις, υπάρχουν νόμιμες διαδικασίες για την δίωξή του.

9. Στο βαθμό που δεν παραβιάζει με σαφή τρόπο διατάξεις του νόμου, η ανωνυμία είναι δικαίωμα του blogger.

Blog Information

Δημιουργός: MINUS TV Γράφει: to.telecontrol Έγραψαν και μπορεί να ξαναγράψουν: MINUS TV, tv_maniac, Τηλεφτυάρι, Νεκατωμένος, tv book, TV STAND, Firebolt, Κωνσταντίνος Παναγιωτίδης
Οι συγγραφείς του blog δεν συνδέονται άμεσα με οποιονδήποτε τρόπο με τηλεοπτικούς σταθμούς ή άλλα ΜΜΕ.

CNC MINUS TV TOOLBAR (κατέβασέ το!)

Εάν θέλετε να λαμβάνετε ενημέρωση για τις νεότερες αναρτήσεις του blog CNC MINUS TV, τώρα έχετε τη δυνατότητα μέσω του toolbar του blog μας, φτάνει να πατήσετε εδώ και, αφού κατεβάσετε τη γραμμή εργαλειών του cncminustv, να την εγκαταστήσετε στον υπολογιστή σας. Το toolbar του blog περιλαμβάνει ακόμη μηχανή αναζήτησης για εξερεύνηση του διαδικτύου, πρόγραμμα αναπαραγωγής ραδιοφώνου για να ακούτε τη μουσική που θέλετε, παρέχει ακόμη πρόσβαση στο λογαριασμό e-mail σας και προειδοποίηση για νεότερη αλληλογραφία μέσω της λειτουργίας E-Mail Notifier κ.α