Η ΕΡΤ είναι εδώ

Τετάρτη 4 Νοεμβρίου 2009

ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΝΕΟΥ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ ΛΑΡΝΑΚΑΣ ΜΕ ΚΑΚΟΓΙΑΝΝΗ ΚΑΙ "ΠΑΡΑΚΕΝΤΡΟ"

Το ΠΑΡΑΚΕΝΤΡΟ ενημερώνει το κοινό ότι:

Το ερχόμενο Σάββατο 7 Νοεμβρίου, στα πλαίσια της τελετής εγκαινίων του νέου αεροδρομίου Λάρνακας που θα μεταδίδεται ζωντανά από το ΡΙΚ1, μπορείτε να παρακολουθήσετε σε πρώτη εκτέλεση το χορόδραμα «ISLANDING» σε μουσική Κώστα Κακογιάννη και χορογραφία της Λίας Χαράκη. Στο εικοσιπεντάλεπτο αυτό δρώμενο, μαζί με τους 50 χορευτές θα συμμετέχει και ο Νικόλας Μεταξάς ο οποίος θα ερμηνεύσει το καινούργιο τραγούδι των Κώστα Κακογιάννη και Πάμπου Κουζάλη «Πιο Ψηλά». Τόσο το τραγούδι όσο και τη μουσική ολόκληρου του έργου θα μπορείτε να τα «κατεβάσετε» δωρεάν από την ιστοσελίδα www.reverbnation.com/costascacoyannis.

Το έργο «ISLANDING», το οποίο αποτελεί μια αναδρομή στην ιστορία και τον πολιτισμό της Κύπρου, ηχογραφήθηκε εξολοκλήρου στο Παράκεντρο με τη συμμετοχή της βυζαντινής χορωδίας «Ρωμανός ο Μελωδός», του νεανικού φωνητικού συνόλου «Ορειβάτες», της Στέλας Φυρογένη, του Νικόλα Μεταξά και του ίδιου του συνθέτη.

Ως μη κερδοσκοπικός πολιτιστικός οργανισμός το Παράκεντρο έχει αποφασίσει να προσφέρει πλέον δωρεάν αρκετά μουσικά έργα δικής του παραγωγής στα πλαίσια μιας πιο άμεσης επαφής με το κοινό γι’ αυτό στην πιο πάνω ιστοσελίδα μπορείτε να ακούσετε ή και να «κατεβάσετε» κι άλλα επιτυχημένα τραγούδια και μουσικές του Κώστα Κακογιάννη που αφορούν την τηλεόραση όπως τα «Αχ Τριανταφυλλιά μου», «Τα Στέφανα τα Αμίλητα», «Σε Φόντο Κόκκινο» «Ακτή Ονείρων» κ.ά.


Ευχαριστούμε

Περισσότερες πληροφορίες στα:
info@parakentro.com
www.youtube.com/parakentro
www.parakentro.com
www.myspace.com/cacoyannis
www.reverbnation.com/costascacoyannis
www.facebook.com/cacoyannis
www.myspace.com/pamboskouzalis
www.facebook.com/kouzalis

τηλ 99696274, 99467516, 25462289,
φαξ 25462289


Share/Bookmark

Αναγνώστες

ΤΟ ΜΑΝΙΦΕΣΤΟ ΤΟΥ BLOGGER

Μανιφέστο του blogger

1. Τα blogs είναι διάλογος - ελεύθερος ανεμπόδιστος διάλογος ανάμεσα σε πολίτες.

2. Τα blogs είναι μια πρόσκληση σε διάλογο, σε διαφωνία, και επικοινωνία.

3. Τα blogs δεν κέρδισαν το ενδιαφέρον της κοινωνίας επειδή λένε ψέματα συκοφαντούν. Το κέρδισαν επειδή η κοινωνία έχει ανάγκη από μια αυθεντική φωνή.

4. Τα blogs είναι το δικαίωμα του καθενός να εκφέρει την άποψή του. Δεν υπάρχουν “ενημερωτικά” και “μη ενημερωτικά” blogs. Μέσα από το διάλογο όλοι κάτι μαθαίνουμε.

5. Τα blogs δεν τα γράφουν επαγγελματίες - τα γράφουν πολίτες. Μπορεί να αξιοποιούν την όποια επαγγελματική τους εμπειρία, μπορεί και όχι.

6. Ο blogger δεν χρησιμοποιεί εθνικούς πόρους (όπως οι τηλεραδιοσυχνότητες), και συνεπώς δεν μπορεί να μπαίνει σε καλούπια ο τρόπος και το περιεχόμενο της έκφρασής του. O blogger αξιοποιεί το απεριόριστο μέγεθος του παγκόσμιου Δικτυακού ιστού για να εκφράσει και τη δική του άποψη.

7. Η Πολιτεία, τα Media, οι επιχειρήσεις, και όλοι οι θεσμοθετημένοι οργανισμοί της Ελληνικής κοινωνίας, αξίζει να παρακολουθούν τους bloggers και τον διάλογο τους. Ακόμα καλύτερο θα είναι να συμμετέχουν ισότιμα σε αυτόν το διάλογο. Θα μπορέσουν και οι ίδιοι να γίνουν σοφότεροι μαθαίνοντας την άποψη του απλού πολίτη, αντί να προσπαθούν να την περιορίσουν στα δικά τους καλούπια.

8. Το δικαίωμα του blogger να γράφει ελεύθερα την άποψή του είναι ιερό. Αν με αυτά που γράφει καταπατά συγκεκριμένες νομοθετικές διατάξεις, υπάρχουν νόμιμες διαδικασίες για την δίωξή του.

9. Στο βαθμό που δεν παραβιάζει με σαφή τρόπο διατάξεις του νόμου, η ανωνυμία είναι δικαίωμα του blogger.

Blog Information

Δημιουργός: MINUS TV Γράφει: to.telecontrol Έγραψαν και μπορεί να ξαναγράψουν: MINUS TV, tv_maniac, Τηλεφτυάρι, Νεκατωμένος, tv book, TV STAND, Firebolt, Κωνσταντίνος Παναγιωτίδης
Οι συγγραφείς του blog δεν συνδέονται άμεσα με οποιονδήποτε τρόπο με τηλεοπτικούς σταθμούς ή άλλα ΜΜΕ.

CNC MINUS TV TOOLBAR (κατέβασέ το!)

Εάν θέλετε να λαμβάνετε ενημέρωση για τις νεότερες αναρτήσεις του blog CNC MINUS TV, τώρα έχετε τη δυνατότητα μέσω του toolbar του blog μας, φτάνει να πατήσετε εδώ και, αφού κατεβάσετε τη γραμμή εργαλειών του cncminustv, να την εγκαταστήσετε στον υπολογιστή σας. Το toolbar του blog περιλαμβάνει ακόμη μηχανή αναζήτησης για εξερεύνηση του διαδικτύου, πρόγραμμα αναπαραγωγής ραδιοφώνου για να ακούτε τη μουσική που θέλετε, παρέχει ακόμη πρόσβαση στο λογαριασμό e-mail σας και προειδοποίηση για νεότερη αλληλογραφία μέσω της λειτουργίας E-Mail Notifier κ.α