Η ΕΡΤ είναι εδώ

Πέμπτη 26 Νοεμβρίου 2009

ΩΡΑ ΓΙΑ ΖΑΠΙΓΝΚ! Κατέβα που το καλάμι !!!!!!!!!

Τι να πει κανείς και τι να αφήσει πίσω με αυτά που είδαμε και ακούσαμε τις τελευταίες μέρες. Πήραμε λοιπόν το τηλεκοντρόλ μας στο χέρι, κάναμε το ζάπινγκ μας, και διαβάστε τι είδαμε

Τετάρτη πρωί, και η Μελενεγάκη της Κύπρου με το ίσιο μαλλί σε στύλ highway, κατα κόσμο Μέλανη Στέλιου, αποφασίζει να τα βάλει με όλους και με όλα. Όπως μάθαμε λοιπόν, στην εκπομπή της Τετάρτης υπήρχε ένα τεχνικό πρόβλημα συγκεκριμένα με τον ήχο. Η Μελανη τα πήρε στο κρανίο, ξύπνησε το αγγλικό της αίσθημα, μιας και μεγαλωμένη στην Αγγλία, και άρχισε να βρίζει τους πάντες και τα πάντα. Απειλούσε και οδυρόταν γιατί υπήρχε ένα τεχνικό υπενθυμίζουμε πρόβλημα. Ήρεμα κορίτσι μου, στην Κύπρο δουλεύεις δεν είσαι και η Οπρα! Τα νέα όπως καταλαβαίνεται γρήγορα μαθεύτηκαν και έπεσαν και στα δικά μας αυτιά και στα δικά μας email. Η Μέλανη απειλούσε μέχρι και με αποχή απο το πρωινό (τωρα αν θα στενοχωριόταν κανένας δεν ξέρω) και έβριζε θεούς και δαίμονες. Αποτέλεσμα είναι να κινδυνεύει με απόλυση ο καημένος ο τεχνικός επειδή η θεά της τηλεόρασης (καλα λέμε και καμιά μπούρδα να περάσει η ώρα) αποφάσισε να τον τιμωρήσει. Το σήριαλ φαίνεται να παίρνει περισσότερο ενδιαφέρον και απο την Αίγια Φούξια.


Το Μέγκα Κύπρου συνεχίζει την προσπάθεια του με το μόνο πράγμα που "θωρκέται" απο τις δικές του παραγωγές, και μιλάμε για το Get on stage. Και εδώ όμως δεν είναι όλα αγγελικά πλασμένα. Ο κόσμος το χει τούμπανο και αυτοί κρυφό καμάρι. Οι δάσκαλοι που μαθαίνουν τα παιδιά της χορογραφίες για τα live της εκπομπής, έχουνε στον διαγωνισμό και παιδιά που ήρθαν απο την δική τους σχολή. Και πείσε με εμένα τώρα και όλους τους απλούς τηλεθεατές οτι τίποτα δεν συμβαίνει. Στην ιστορία μπήκε και η Χριστιάνα Αριστοτέλους που αναγκαστικά, και μη έχοντας άλλα θέματα, παίρνει στην εκπομπή της παιδιά που αποχώρησαν απο τον διαγωνισμό. Αυτό που δεν είχαν υπολογίσει όμως είναι οτι οι διαγωνιζόμενοι είναι παιδιά, και αυτά συνήθως περιλαμβάνουν και δύο γονείς, μιά φάουσα θείους θείες και αλλο δύο φάουσες συγγενείς. Και άντε τώρα να τους πείσεις οτι το παιδί τους δεν αδικήθηκε. Το ζάπινγκ μας έφερε σε τουλάχιστον δύο περιπτώσεις γονιών που φώναζαν στην παραγωγή για την άδικη αποχώρηση του παιδιού τους. Και άντε να βρεις άκρη.


Αλλαν Ντλαλλων ή Πιάστον ένα τζιαι φάκκα τον παστον άλλον; Εκεί που άρχισε κάπως ανανεωμένη η εκπομπή για αυτή την σεζόν, επιστρέφει στες γνωστές αηδίες της πρώτης σεζόν. Και η λέξη που χρησιμοποίησα ήταν ότι ποιο ήπιο μπορούσα να βρώ να την χαρακτηρίσω. Λίγο η έλλειψη ιδεών, και λίγο το καβαλίκεμα των δύο παρουσιαστών που εν μια νυκτί νόμισαν οτι έγιναν οι στάρ του Χόλιγουντ, έφερε το αποτέλεσμα. Η εκπομπή χρειάζεται νέες ιδέες, και έλεος με τον Παπα Νίτζια. Στην τρίτη φορά το ίδιο ανέκδοτο είναι απλά μαρτύριο. Τώρα αν τα νούμερα γράφουνε νούμερα αυτό είναι άλλη ιστορία.

Αίγια Φούξια σώσε μας! Έτσι πρέπει να λένε εκεί στον Αντ1 Κύπρου αφού η μόνη παραγωγή που κρατάει τον σταθμό στα ψηλά είναι μια αίγια και μάλιστα φούξια (το αν πέθανε η original Αίγια Λάσσυ δεν έχει καμιά σημασία). Η σειρά φαίνεται να συνεχίζει στα ίδια ψηλά νούμερα που μας έχει συνηθίσει και έτσι μετριάζει λίγο τα πεσμένα νούμερα του X Factor το οποίο οι "πομπες" δεν αφήνουν να δεί προκοπή. Ασε που και η Πανσέληνος για να την δεις πρέπει να κατεβεί η ίδια η πανσέληνος και όλα τα αστέρια απο τον ουρανό και να σε τραβάνε απο τα μαλλιά να σταθείς μπροστά απο το γιαλλί.


γράφει το ΤΗΛΕΦΤΥΑΡΙ

tileftiari@live.com
Share/Bookmark

Αναγνώστες

ΤΟ ΜΑΝΙΦΕΣΤΟ ΤΟΥ BLOGGER

Μανιφέστο του blogger

1. Τα blogs είναι διάλογος - ελεύθερος ανεμπόδιστος διάλογος ανάμεσα σε πολίτες.

2. Τα blogs είναι μια πρόσκληση σε διάλογο, σε διαφωνία, και επικοινωνία.

3. Τα blogs δεν κέρδισαν το ενδιαφέρον της κοινωνίας επειδή λένε ψέματα συκοφαντούν. Το κέρδισαν επειδή η κοινωνία έχει ανάγκη από μια αυθεντική φωνή.

4. Τα blogs είναι το δικαίωμα του καθενός να εκφέρει την άποψή του. Δεν υπάρχουν “ενημερωτικά” και “μη ενημερωτικά” blogs. Μέσα από το διάλογο όλοι κάτι μαθαίνουμε.

5. Τα blogs δεν τα γράφουν επαγγελματίες - τα γράφουν πολίτες. Μπορεί να αξιοποιούν την όποια επαγγελματική τους εμπειρία, μπορεί και όχι.

6. Ο blogger δεν χρησιμοποιεί εθνικούς πόρους (όπως οι τηλεραδιοσυχνότητες), και συνεπώς δεν μπορεί να μπαίνει σε καλούπια ο τρόπος και το περιεχόμενο της έκφρασής του. O blogger αξιοποιεί το απεριόριστο μέγεθος του παγκόσμιου Δικτυακού ιστού για να εκφράσει και τη δική του άποψη.

7. Η Πολιτεία, τα Media, οι επιχειρήσεις, και όλοι οι θεσμοθετημένοι οργανισμοί της Ελληνικής κοινωνίας, αξίζει να παρακολουθούν τους bloggers και τον διάλογο τους. Ακόμα καλύτερο θα είναι να συμμετέχουν ισότιμα σε αυτόν το διάλογο. Θα μπορέσουν και οι ίδιοι να γίνουν σοφότεροι μαθαίνοντας την άποψη του απλού πολίτη, αντί να προσπαθούν να την περιορίσουν στα δικά τους καλούπια.

8. Το δικαίωμα του blogger να γράφει ελεύθερα την άποψή του είναι ιερό. Αν με αυτά που γράφει καταπατά συγκεκριμένες νομοθετικές διατάξεις, υπάρχουν νόμιμες διαδικασίες για την δίωξή του.

9. Στο βαθμό που δεν παραβιάζει με σαφή τρόπο διατάξεις του νόμου, η ανωνυμία είναι δικαίωμα του blogger.

Blog Information

Δημιουργός: MINUS TV Γράφει: to.telecontrol Έγραψαν και μπορεί να ξαναγράψουν: MINUS TV, tv_maniac, Τηλεφτυάρι, Νεκατωμένος, tv book, TV STAND, Firebolt, Κωνσταντίνος Παναγιωτίδης
Οι συγγραφείς του blog δεν συνδέονται άμεσα με οποιονδήποτε τρόπο με τηλεοπτικούς σταθμούς ή άλλα ΜΜΕ.

CNC MINUS TV TOOLBAR (κατέβασέ το!)

Εάν θέλετε να λαμβάνετε ενημέρωση για τις νεότερες αναρτήσεις του blog CNC MINUS TV, τώρα έχετε τη δυνατότητα μέσω του toolbar του blog μας, φτάνει να πατήσετε εδώ και, αφού κατεβάσετε τη γραμμή εργαλειών του cncminustv, να την εγκαταστήσετε στον υπολογιστή σας. Το toolbar του blog περιλαμβάνει ακόμη μηχανή αναζήτησης για εξερεύνηση του διαδικτύου, πρόγραμμα αναπαραγωγής ραδιοφώνου για να ακούτε τη μουσική που θέλετε, παρέχει ακόμη πρόσβαση στο λογαριασμό e-mail σας και προειδοποίηση για νεότερη αλληλογραφία μέσω της λειτουργίας E-Mail Notifier κ.α