Η ΕΡΤ είναι εδώ

Κυριακή, 8 Νοεμβρίου 2009

ΚΥΡΙΕ ΜΑΠΠΟΥΡΕ... ΚΑΤΣΕ ΤΗΝ ΜΑΠΠΑ ΧΑΜΕ!!!

Διάβαζα το περιοδικό Capuccino και διάβασα κάτι που δεν μπορούσα να αφήσω να περάσει έτσι...

** Άρθρο απο το περιοδικό Capuccino **


ΔΙΑΨΕΥΔΕΙ Ο ΖΕΝΙΟΣ: "ΔΕΝ ΖΗΤΗΣΑ ΝΑ ΠΑΙΞΩ ΣΤΗΝ 'ΑΙΓΙΑ' "

Με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο διαψεύδει ο ηθοποιός Γιώργος Ζένιος τις πληροφορίες που τον ήθελαν να έχει ζητήσει ρόλο στην "Αίγια Fuxia" και να λαμβάνει αρνητική απάντηση. Ο πρώην "Μάππουρος" της μικρής οθόνης, με δηλώσεις του σε εβδομαδιαίο περιοδικό, τόνισε πως "ουδέποτε συζήτησε με τον ΑΝΤ1 για συμμετοχή στην εν λόγω σειρά" κι ότι το δικό του επίπεδο δεν θα του επέτρεπε να κάνει ούτε μια σκηνή στην "Αίγια"
. Επίσης άφησε να εννοηθεί πως οι διαδόσεις περι του αντιθέτου είναι εκ του πονηρού. Θυμίζουμε πως ο κ.Ζένιος (ο οποίος αυτήν την περίοδο συμμετέχει στη σειρά του Plus "Diet Please") είχε σχολιάσει αρνητικά την πετυχημένη σειρά του ΑΤΝ1 ως καλεσμένος στην εκπομπή "Allan Dallon" του ΣΙΓΜΑ, ενώ αργότερα είχε διαρρεύσει απο την παραγωγή της "Αίγιας" πως ο ηθοποιός επιτέθηκε στη σειρά επειδή είχε ζητήσει ρόλο και του αρνήθηκαν.

Και έρχομαι λοιπόν εγώ και λέω... Πιο δικό του επίπεδο (κι ότι το δικό του επίπεδο δεν θα του επέτρεπε να κάνει ούτε μια σκηνή στην "Αίγια");;; Επίπεδο το λέμε τώρα να βγαίνεις και να λες οτι η πιο πολυσυζητημένη, πετυχημένη και αγαπητή σειρά της σεζόν και γενικά της Κυπριακής τηλεοράσης είναι τσιόφτα;; Ή μήπως η σειρά στην οποία παίζει τώρα στο Plus είναι πολλά σκαλιά πάνω απο την "Αίγια";;;; Θα μπορούσε τουλάχιστον να σεβαστεί κάποιους άλλους καταξιωμένους ηθοποιούς, ίσς και ψηλότερου μάλιστα επιπέδου, που παίζουν στην "Αίγια" όπως η Δώρα Κακουράτου, ο Ευτύχιος Πουλλαίδης και άλλοι πολλοί... Βέβαια δεν έχουμε λόγο να μην τον πιστέψουμε οτι δεν ενδιαφέρθηκε για τη σειρά, αλλά θα μπορούσε να το πει μόνο αυτό, παρά να πει πως η σειρά δεν είναι του επιπέδου του...

Κύριε Μάππουρε, κάτσε την μάππα χαμέ!!!!!
Σας αφήνω με μια φωτογραφία - όνειρο του Γιώργου Ζένιου, ή αλλιώς... Γιώρκ
ατσου Ζένιου!!


Share/Bookmark

Αναγνώστες

ΤΟ ΜΑΝΙΦΕΣΤΟ ΤΟΥ BLOGGER

Μανιφέστο του blogger

1. Τα blogs είναι διάλογος - ελεύθερος ανεμπόδιστος διάλογος ανάμεσα σε πολίτες.

2. Τα blogs είναι μια πρόσκληση σε διάλογο, σε διαφωνία, και επικοινωνία.

3. Τα blogs δεν κέρδισαν το ενδιαφέρον της κοινωνίας επειδή λένε ψέματα συκοφαντούν. Το κέρδισαν επειδή η κοινωνία έχει ανάγκη από μια αυθεντική φωνή.

4. Τα blogs είναι το δικαίωμα του καθενός να εκφέρει την άποψή του. Δεν υπάρχουν “ενημερωτικά” και “μη ενημερωτικά” blogs. Μέσα από το διάλογο όλοι κάτι μαθαίνουμε.

5. Τα blogs δεν τα γράφουν επαγγελματίες - τα γράφουν πολίτες. Μπορεί να αξιοποιούν την όποια επαγγελματική τους εμπειρία, μπορεί και όχι.

6. Ο blogger δεν χρησιμοποιεί εθνικούς πόρους (όπως οι τηλεραδιοσυχνότητες), και συνεπώς δεν μπορεί να μπαίνει σε καλούπια ο τρόπος και το περιεχόμενο της έκφρασής του. O blogger αξιοποιεί το απεριόριστο μέγεθος του παγκόσμιου Δικτυακού ιστού για να εκφράσει και τη δική του άποψη.

7. Η Πολιτεία, τα Media, οι επιχειρήσεις, και όλοι οι θεσμοθετημένοι οργανισμοί της Ελληνικής κοινωνίας, αξίζει να παρακολουθούν τους bloggers και τον διάλογο τους. Ακόμα καλύτερο θα είναι να συμμετέχουν ισότιμα σε αυτόν το διάλογο. Θα μπορέσουν και οι ίδιοι να γίνουν σοφότεροι μαθαίνοντας την άποψη του απλού πολίτη, αντί να προσπαθούν να την περιορίσουν στα δικά τους καλούπια.

8. Το δικαίωμα του blogger να γράφει ελεύθερα την άποψή του είναι ιερό. Αν με αυτά που γράφει καταπατά συγκεκριμένες νομοθετικές διατάξεις, υπάρχουν νόμιμες διαδικασίες για την δίωξή του.

9. Στο βαθμό που δεν παραβιάζει με σαφή τρόπο διατάξεις του νόμου, η ανωνυμία είναι δικαίωμα του blogger.

Blog Information

Δημιουργός: MINUS TV Γράφει: to.telecontrol Έγραψαν και μπορεί να ξαναγράψουν: MINUS TV, tv_maniac, Τηλεφτυάρι, Νεκατωμένος, tv book, TV STAND, Firebolt, Κωνσταντίνος Παναγιωτίδης
Οι συγγραφείς του blog δεν συνδέονται άμεσα με οποιονδήποτε τρόπο με τηλεοπτικούς σταθμούς ή άλλα ΜΜΕ.

CNC MINUS TV TOOLBAR (κατέβασέ το!)

Εάν θέλετε να λαμβάνετε ενημέρωση για τις νεότερες αναρτήσεις του blog CNC MINUS TV, τώρα έχετε τη δυνατότητα μέσω του toolbar του blog μας, φτάνει να πατήσετε εδώ και, αφού κατεβάσετε τη γραμμή εργαλειών του cncminustv, να την εγκαταστήσετε στον υπολογιστή σας. Το toolbar του blog περιλαμβάνει ακόμη μηχανή αναζήτησης για εξερεύνηση του διαδικτύου, πρόγραμμα αναπαραγωγής ραδιοφώνου για να ακούτε τη μουσική που θέλετε, παρέχει ακόμη πρόσβαση στο λογαριασμό e-mail σας και προειδοποίηση για νεότερη αλληλογραφία μέσω της λειτουργίας E-Mail Notifier κ.α