Η ΕΡΤ είναι εδώ

Σάββατο 14 Νοεμβρίου 2009

tv news- Κύπρος

Κυκλοφόρησαν σήμερα τα κυπριακά τηλεοπτικά περιοδικά και να τί διαβάσαμε

  • Κανάλι παγκύπριας εμβέλειας πωλείται, σύμφωνα με το TV MANIA, προς 8 εκατομμύρια ευρώ. Ποιό να είναι άραγε;

  • Πήγαν σε εκπομπή, έφαγαν, ήπιαν και....δε χώνεψαν! Ο λόγος για τους ηθοποιούς Κώστα Βήχα, Γιώργο Ζένιο και Σμάραγδο Κλεοβούλου, που όπως μαθαίνουμε από το TV MANIA, πήγαν ως καλεσμένοι στο σπίτι του Χρήστου και της Στέλλας αλλά η συγκεκριμένη εκπομπή δε βγήκε ποτέ στον αέρα λόγω τεχνικών προβλημάτων, αλλά οι ηθοποιοί δεν πρόκειται να το αφήσουν έτσι και ετοιμάζονται να στείλουν επιστολή στον Τύπο και να κατηγορήσουν το κανάλι για λογοκρισία. Καλά ας μη βιάζονται και τόσο, αν κρίνουμε και από την πορεία της εκπομπής στην agb που πάει από το κακό στο χειρότερο και από τις αλλαγές στην ώρα μετάδοσή της που κοντεύει να γίνει μεσημεριανός μυστικός δείπνος, θα λογοκριθεί πρώτα η ίδια πριν τη λογοκρίνετε εσείς!

  • κι άλλο κόψιμο: Το ΡΙΚ έκοψε το "ΜΕΣ ΤΗΝ ΚΑΛΗ ΧΑΡΑ", όπως διαβάζουμε στο "C" του Πολίτη. Μάλλον για να μη τους προλάβει η αρχή ραδιοτηλεόρασης. Καλά είχαμε μια σκασίλα, αλλά όχι να τρώμε στη μούρη και σε επανάληψη το ΘΑ ΠΕΙΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ή μήπως η εκπομπή είναι συμβολική; θα το χωνέψετε ότι σας κόψαμε το Ναταλάκι και θα πείτε και ένα τραγούδι!!!

  • κάτι ποιοτικό στη θέση της πρωϊνής εκπομπής θα το εκτιμούσαμε. Αλλά κόβουμε ALPHA και βάζουμε άλλο ALPHA; Σα να λέμε, ο ALPHA με ALPHA περνάει...όταν τον χάσετε να δω πώς θα βουλώνετε τις τρύπες.

  • Ωστόσο μην ανησυχείτε, τόσο το ΜΕΣ ΤΗΝ ΚΑΛΗ ΧΑΡΑ, όσο και τα ριάλιτι του ALPHA θα τα βλέπουμε πιθανότα από το SIGMA, καθώς όπως μας πληροφορεί το "CAPUCCINO" το κυπριακό κανάλι βρίσκετεται σε συζητήσεις αυτό τον καιρό με τον ALPHA για τα περαιτέρω που θα εξασφαλίσουν στο πλαίσιο της συνεργασίας τους. Ως τότε όμως η ΣΕΜΙΝΑ ΔΙΓΕΝΗ είναι ό,τι πιο φρέσκο εκεί στον Παρισινό...

  • 200 επεισόδια συμπλήρωσε τη βδομάδα που μας πέρασε το ΣΕ ΦΟΝΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ και γιόρτασε την επιτυχία του σε ταβέρνα στη Λάρνακα δίνοντας υπόσχεση στους παρευρισκομένους για πιο συνταρακτικά επεισόδια. Και φυσικά περισσότερες αμοντάριστες σκηνές bonus!!!!

  • Τη Δευτέρα τα νέα σκηνικά του δελτίου ειδήσεων του ΡΙΚ και του ΑΠΟ ΜΕΡΑ ΣΕ ΜΕΡΑ.

  • 20 Νοεμβρίου, ώρα 19.00, Πανεπιστήμιο Λευκωσίας. Τι; Η πρώτη ακαδημαϊκή ανάλυση του τηλεπτικού φαινομένου ΑΙΓΙΑ FUXIA από τον Νικόλα Δευτερά και με τη συμμετοχή συντελεστών της σειράς. Η είσοδος είναι ελέυθερη. Πληροφορίες στο 22-841591. Ε ας το καλό δεν μπορούμε να παρεβρεθούμε ούτε εκείνη τη μέρα ούτε εκείνη την ώρα. Κάποιος να το βιντεογραφήσει;;;;;;;;

  • μετά το ΕΛΕΝΗ Η ΠΟΡΝΗ που έχει στα σκαριά ο ΑΝΤ1, ένα ακόμη ανατρεπτικό και πρωτότυπο σενάριο που αφορά σε σειρά επιστημονικής φαντασίας μελετά αυτό το διάστημα το SIGMA για του χρόνου. Το το στόρυ, όπως διαβάζουμε στο "C", έχει να κάνει με δύο Κύπριους κοσμοναύτες, το σκάφος των οποίων εκτοξεύεται στο διάστημα το 1976, όμως μετά από ένα τεχνικό σφάλμα χάνονται στην απεραντοσύνη του σύμπαντος. Καταφέρνουν να επιστρέψουν στην τροχιά της Γης, 33 χρόνια αργότερα (στο σήμερα δηλαδή) και χάρη σε ένα βραχυκύκλωμα το στο τηλεσκόπιο τούς δίνεται η δυνατότητα να παρακολουθούν τα τεκταινόμενα στην Κύπρο και να διαπιστώσουν πόσο έχει αλλάξει η κυπριακή νοοτροπία και ο τρόπος ζωής στο νησί. Ο Γιάγκος Μικελλίδης θα υποδυθεί έναν "διαγαλαξιακό ψυχίατρο" (από τον οποίο θα είναι ορατό μόνο το κεφάλι) στον οποίο θα καταφεύγουν οι δύο ήρωες για να τους εξηγήσει (και να σχολιάσει με το δικό του τρόπο) αυτά που συμβαίνουν στην αλλαγμένη πατρίδα τους. Η πλοκή θα εξελίσσεται σε δύο επίπεδα: στην Κύπρο όπου θα βλέπουμε σκηνές από την καθημερινή ζωή σε μορφή μικρών σκετς και στο εσωτερικό του διαστημοπλοίου όπου οι δύο κοσμοναύτες θα έρχνονται αντιμέτωποι με διάφορες καταστάσεις.

  • Την παραγωγή και το σενάριο επιμελείται γνωστός τηλεοπτικός παράγοντας που είναι ανενεργός τα τελευταία χρόνια , η πρόταση για τη σειρά υποβλήθηκε στο SIGMA, αυτές τις μέρες γυρίζεται ο πιλότος και αν αρέσει στο κανάλι και η ιδέα εγκριθεί, θα τη δούμε από τις οθόνες μας του χρόνου.
  • Πολύ LOST βλέπει ο ανανεργός τηλεοπτικός παράγοντας και μάλλον μπέρδεψε την Κύπρο με την Χαβάη...

Share/Bookmark

Αναγνώστες

ΤΟ ΜΑΝΙΦΕΣΤΟ ΤΟΥ BLOGGER

Μανιφέστο του blogger

1. Τα blogs είναι διάλογος - ελεύθερος ανεμπόδιστος διάλογος ανάμεσα σε πολίτες.

2. Τα blogs είναι μια πρόσκληση σε διάλογο, σε διαφωνία, και επικοινωνία.

3. Τα blogs δεν κέρδισαν το ενδιαφέρον της κοινωνίας επειδή λένε ψέματα συκοφαντούν. Το κέρδισαν επειδή η κοινωνία έχει ανάγκη από μια αυθεντική φωνή.

4. Τα blogs είναι το δικαίωμα του καθενός να εκφέρει την άποψή του. Δεν υπάρχουν “ενημερωτικά” και “μη ενημερωτικά” blogs. Μέσα από το διάλογο όλοι κάτι μαθαίνουμε.

5. Τα blogs δεν τα γράφουν επαγγελματίες - τα γράφουν πολίτες. Μπορεί να αξιοποιούν την όποια επαγγελματική τους εμπειρία, μπορεί και όχι.

6. Ο blogger δεν χρησιμοποιεί εθνικούς πόρους (όπως οι τηλεραδιοσυχνότητες), και συνεπώς δεν μπορεί να μπαίνει σε καλούπια ο τρόπος και το περιεχόμενο της έκφρασής του. O blogger αξιοποιεί το απεριόριστο μέγεθος του παγκόσμιου Δικτυακού ιστού για να εκφράσει και τη δική του άποψη.

7. Η Πολιτεία, τα Media, οι επιχειρήσεις, και όλοι οι θεσμοθετημένοι οργανισμοί της Ελληνικής κοινωνίας, αξίζει να παρακολουθούν τους bloggers και τον διάλογο τους. Ακόμα καλύτερο θα είναι να συμμετέχουν ισότιμα σε αυτόν το διάλογο. Θα μπορέσουν και οι ίδιοι να γίνουν σοφότεροι μαθαίνοντας την άποψη του απλού πολίτη, αντί να προσπαθούν να την περιορίσουν στα δικά τους καλούπια.

8. Το δικαίωμα του blogger να γράφει ελεύθερα την άποψή του είναι ιερό. Αν με αυτά που γράφει καταπατά συγκεκριμένες νομοθετικές διατάξεις, υπάρχουν νόμιμες διαδικασίες για την δίωξή του.

9. Στο βαθμό που δεν παραβιάζει με σαφή τρόπο διατάξεις του νόμου, η ανωνυμία είναι δικαίωμα του blogger.

Blog Information

Δημιουργός: MINUS TV Γράφει: to.telecontrol Έγραψαν και μπορεί να ξαναγράψουν: MINUS TV, tv_maniac, Τηλεφτυάρι, Νεκατωμένος, tv book, TV STAND, Firebolt, Κωνσταντίνος Παναγιωτίδης
Οι συγγραφείς του blog δεν συνδέονται άμεσα με οποιονδήποτε τρόπο με τηλεοπτικούς σταθμούς ή άλλα ΜΜΕ.

CNC MINUS TV TOOLBAR (κατέβασέ το!)

Εάν θέλετε να λαμβάνετε ενημέρωση για τις νεότερες αναρτήσεις του blog CNC MINUS TV, τώρα έχετε τη δυνατότητα μέσω του toolbar του blog μας, φτάνει να πατήσετε εδώ και, αφού κατεβάσετε τη γραμμή εργαλειών του cncminustv, να την εγκαταστήσετε στον υπολογιστή σας. Το toolbar του blog περιλαμβάνει ακόμη μηχανή αναζήτησης για εξερεύνηση του διαδικτύου, πρόγραμμα αναπαραγωγής ραδιοφώνου για να ακούτε τη μουσική που θέλετε, παρέχει ακόμη πρόσβαση στο λογαριασμό e-mail σας και προειδοποίηση για νεότερη αλληλογραφία μέσω της λειτουργίας E-Mail Notifier κ.α