Η ΕΡΤ είναι εδώ

Παρασκευή, 20 Νοεμβρίου 2009

ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΣΤΟΝ ΑΝΤ1 ΕΛΛΑΔΟΣ!!!!

ΠΟΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΕΙΡΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΠΡΙΝ ΠΡΟΒΛΗΘΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ;
Μα φυσικά το ΙΑΤΡΙΚΟ ΑΠΟΡΡΗΤΟ που και τα 19 επεισόδια του βρίσκονται σε πολλές ελληνικές ιστοσελίδες, όπως π.χ. εδώ και έχουν ανεβεί επειδή η σειρά είχε προβληθεί πρώτα στην Κύπρο το καλοκαίρι του 2008 για πρώτη φορά αλλά το είδαμε και σε επανάληψη και το καλοκαίρι του 09. Όσο για την ελληνική τηλεόραση και τον ΑΝΤ1; Στον ΑΝΤ1 Ελλάδος φαίνεται το ΑΠΟΡΡΗΤΟ θα είναι απόρρητο μέχρι και τις 27 Δεκεμβρίου 2009. Διότι στις 28 Δεκεμβρίου, όπως μαθαίνουμε εδώ θα κάνει πρεμιέρα!!!!!
ΝΑΙ, ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΓΥΡΙΣΤΗΚΕ, ΠΡΟΒΛΗΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΚΑΙ ΕΚΑΝΕ ΤΗ ΓΥΡΑ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ! ΚΑΙ Ο ΑΝΤ1 ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΝΟΥΜΕΡΑ;

Πάντως, όσοι δε το είδατε -που δε νομίζω να έχει μείνει και κανείς μετά από δύο χρόνια παρουσίας της σειράς στο διαδίκτυο-, δείτε το όχι και για τίποτα άλλο αλλά επειδή οι Κιμούλης και Μπουγιούρης είναι και πολύ σέξι με την άσπρη στολή του γιατρού!!!

Υ.Γ. Ελπίζουμε ο ΑΝΤ1 Κύπρου να μη το μπερδέψει με τα άλλα fresh του σταθμού.......
Share/Bookmark

Αναγνώστες

ΤΟ ΜΑΝΙΦΕΣΤΟ ΤΟΥ BLOGGER

Μανιφέστο του blogger

1. Τα blogs είναι διάλογος - ελεύθερος ανεμπόδιστος διάλογος ανάμεσα σε πολίτες.

2. Τα blogs είναι μια πρόσκληση σε διάλογο, σε διαφωνία, και επικοινωνία.

3. Τα blogs δεν κέρδισαν το ενδιαφέρον της κοινωνίας επειδή λένε ψέματα συκοφαντούν. Το κέρδισαν επειδή η κοινωνία έχει ανάγκη από μια αυθεντική φωνή.

4. Τα blogs είναι το δικαίωμα του καθενός να εκφέρει την άποψή του. Δεν υπάρχουν “ενημερωτικά” και “μη ενημερωτικά” blogs. Μέσα από το διάλογο όλοι κάτι μαθαίνουμε.

5. Τα blogs δεν τα γράφουν επαγγελματίες - τα γράφουν πολίτες. Μπορεί να αξιοποιούν την όποια επαγγελματική τους εμπειρία, μπορεί και όχι.

6. Ο blogger δεν χρησιμοποιεί εθνικούς πόρους (όπως οι τηλεραδιοσυχνότητες), και συνεπώς δεν μπορεί να μπαίνει σε καλούπια ο τρόπος και το περιεχόμενο της έκφρασής του. O blogger αξιοποιεί το απεριόριστο μέγεθος του παγκόσμιου Δικτυακού ιστού για να εκφράσει και τη δική του άποψη.

7. Η Πολιτεία, τα Media, οι επιχειρήσεις, και όλοι οι θεσμοθετημένοι οργανισμοί της Ελληνικής κοινωνίας, αξίζει να παρακολουθούν τους bloggers και τον διάλογο τους. Ακόμα καλύτερο θα είναι να συμμετέχουν ισότιμα σε αυτόν το διάλογο. Θα μπορέσουν και οι ίδιοι να γίνουν σοφότεροι μαθαίνοντας την άποψη του απλού πολίτη, αντί να προσπαθούν να την περιορίσουν στα δικά τους καλούπια.

8. Το δικαίωμα του blogger να γράφει ελεύθερα την άποψή του είναι ιερό. Αν με αυτά που γράφει καταπατά συγκεκριμένες νομοθετικές διατάξεις, υπάρχουν νόμιμες διαδικασίες για την δίωξή του.

9. Στο βαθμό που δεν παραβιάζει με σαφή τρόπο διατάξεις του νόμου, η ανωνυμία είναι δικαίωμα του blogger.

Blog Information

Δημιουργός: MINUS TV Γράφει: to.telecontrol Έγραψαν και μπορεί να ξαναγράψουν: MINUS TV, tv_maniac, Τηλεφτυάρι, Νεκατωμένος, tv book, TV STAND, Firebolt, Κωνσταντίνος Παναγιωτίδης
Οι συγγραφείς του blog δεν συνδέονται άμεσα με οποιονδήποτε τρόπο με τηλεοπτικούς σταθμούς ή άλλα ΜΜΕ.

CNC MINUS TV TOOLBAR (κατέβασέ το!)

Εάν θέλετε να λαμβάνετε ενημέρωση για τις νεότερες αναρτήσεις του blog CNC MINUS TV, τώρα έχετε τη δυνατότητα μέσω του toolbar του blog μας, φτάνει να πατήσετε εδώ και, αφού κατεβάσετε τη γραμμή εργαλειών του cncminustv, να την εγκαταστήσετε στον υπολογιστή σας. Το toolbar του blog περιλαμβάνει ακόμη μηχανή αναζήτησης για εξερεύνηση του διαδικτύου, πρόγραμμα αναπαραγωγής ραδιοφώνου για να ακούτε τη μουσική που θέλετε, παρέχει ακόμη πρόσβαση στο λογαριασμό e-mail σας και προειδοποίηση για νεότερη αλληλογραφία μέσω της λειτουργίας E-Mail Notifier κ.α