Η ΕΡΤ είναι εδώ

Δευτέρα, 1 Οκτωβρίου 2012

Τα άκουσε η Αριστοτέλους από την κριτική επιτροπή του DanSing


Καθόλου μία ωραία ατμόσφαιρα δεν ήταν το πρώτο live του DanSing for you 2, αφού η κριτική επιτροπή έτριξε τα δόντια της όχι μόνο στους διαγωνιζομένους αλλά και στην παρουσιάστρια, την οποία -μετά το δικό της χορό στην έναρξη-, φρόντισαν να χορέψουν στο ταψί Νίκος Μουρατίδης και Εύη Δρούτσα αντίστοιχα. 

Στον Νίκο Μουρατίδη φαίνεται πως λείπει το έτερον ήμισυ, Γιώργος Θεοφάνους, και οι κοκορομαχίες τους στο X-Factor, γι' αυτό και φρόντισε από το πρώτο κιόλας live του φιλανθρωπικού show του MEGA να βρει αυτούς με τους οποίους θα έχει σχέση "αγαπομίσους" και ο κλήρος έπεσε στην Εύη Δρούτσα αλλά και την Χριστιάνα Αριστοτέλους, την οποία προέτρεψε να περιοριστεί στον ρόλο της παρουσιάστριας, υπονοώντας προφανώς ότι τα σχόλιά της για τις επιδόσεις των διαγωνιζομένων (τύπου "υπέροχοι") είναι περιττά, καθώς αποτελούν έργο της κριτικής επιτροπής. Πάντως η παρουσιάστρια βρήκε την ευκαιρία της να ανταποδώσει τα "καρφιά" λίγο αργότερα, όταν, με τη σειρά της, παρακάλεσε τον Νίκο Μουρατίδη να αφήσει εκτός κριτικής το ενδυματολογικό μέρος των εμφανίσεων. Η ένταση όμως δεν έλεγε να κοπάσει με τίποτα, αφού ο τελευταίος δεν επρόκειτο να αφήσει ασχολίαστο -και πολύ ορθά έκανε - ούτε το ατόπημα της παρουσιάστριας να αναφερθεί στο γεγονός ότι οι διαγωνιζόμενοι Κατερίνα Αγαπητού και Λάζαρος Κόντοζης έκαναν πρόβα μέσω τηλεφώνου την ώρα που η πρώτη οδηγούσε στον αυτοκινητόδρομο, όπως μας ενημέρωσε η Χριστιάνα. Μέγα σφάλμα διότι μπορούσαν να προκαλέσουν ατύχημα, όπως υποστήριξε και ο Νίκος Μουρατίδης, και ευτυχώς που υπήρξε κάποιος να το σχολιάσει γιατί έκανε και σε εμάς τους τηλεθεατές αλγεινή εντύπωση. 

Η παρουσιάστρια όμως δεν γλύτωσε ούτε από τα πυρά της Εύης Δρούτσα, η οποία έκανε παράπονα για το ότι οι συνάδελφοί της στην κριτική επιτροπή μιλούν από μόνοι τους, χωρίς η Χριστιάνα να τους απευθύνει το λόγο. Η τελευταία έδειξε για λίγο τον εκνευρισμό της αλλά σύντομα βρήκε το γέλιο της.

Ορθές οι παρατηρήσεις των κριτών προς την παρουσιάστρια και τις έχουμε εμείς κι άλλες. Αυτό το  "καλησπέρα, τι μου κάνετε;" που απευθύνει σε κάθε διαγωνιζόμενο λες και έχει χρόνια και ζαμάνια να τον δει, καταντά εκνευριστικό, το "ήσασταν υπέροχοι" που λέει σε κάθε ζευγάρι, ακόμη και σε αυτούς που ήταν χάλια, καταντά γελοίο, η δε συνεχής επανάληψη της λέξης "βαθμούς" στην ανακοίνωση των συνολικών βαθμολογιών μοιάζει με μετεωρολογικό δελτίο χωρίς χάρτη. Ως εκ τούτου, ο δρόμος προς τη Ζέτα είναι ακόμη μακρύς...

Share/Bookmark

Αναγνώστες

ΤΟ ΜΑΝΙΦΕΣΤΟ ΤΟΥ BLOGGER

Μανιφέστο του blogger

1. Τα blogs είναι διάλογος - ελεύθερος ανεμπόδιστος διάλογος ανάμεσα σε πολίτες.

2. Τα blogs είναι μια πρόσκληση σε διάλογο, σε διαφωνία, και επικοινωνία.

3. Τα blogs δεν κέρδισαν το ενδιαφέρον της κοινωνίας επειδή λένε ψέματα συκοφαντούν. Το κέρδισαν επειδή η κοινωνία έχει ανάγκη από μια αυθεντική φωνή.

4. Τα blogs είναι το δικαίωμα του καθενός να εκφέρει την άποψή του. Δεν υπάρχουν “ενημερωτικά” και “μη ενημερωτικά” blogs. Μέσα από το διάλογο όλοι κάτι μαθαίνουμε.

5. Τα blogs δεν τα γράφουν επαγγελματίες - τα γράφουν πολίτες. Μπορεί να αξιοποιούν την όποια επαγγελματική τους εμπειρία, μπορεί και όχι.

6. Ο blogger δεν χρησιμοποιεί εθνικούς πόρους (όπως οι τηλεραδιοσυχνότητες), και συνεπώς δεν μπορεί να μπαίνει σε καλούπια ο τρόπος και το περιεχόμενο της έκφρασής του. O blogger αξιοποιεί το απεριόριστο μέγεθος του παγκόσμιου Δικτυακού ιστού για να εκφράσει και τη δική του άποψη.

7. Η Πολιτεία, τα Media, οι επιχειρήσεις, και όλοι οι θεσμοθετημένοι οργανισμοί της Ελληνικής κοινωνίας, αξίζει να παρακολουθούν τους bloggers και τον διάλογο τους. Ακόμα καλύτερο θα είναι να συμμετέχουν ισότιμα σε αυτόν το διάλογο. Θα μπορέσουν και οι ίδιοι να γίνουν σοφότεροι μαθαίνοντας την άποψη του απλού πολίτη, αντί να προσπαθούν να την περιορίσουν στα δικά τους καλούπια.

8. Το δικαίωμα του blogger να γράφει ελεύθερα την άποψή του είναι ιερό. Αν με αυτά που γράφει καταπατά συγκεκριμένες νομοθετικές διατάξεις, υπάρχουν νόμιμες διαδικασίες για την δίωξή του.

9. Στο βαθμό που δεν παραβιάζει με σαφή τρόπο διατάξεις του νόμου, η ανωνυμία είναι δικαίωμα του blogger.

Blog Information

Δημιουργός: MINUS TV Γράφει: to.telecontrol Έγραψαν και μπορεί να ξαναγράψουν: MINUS TV, tv_maniac, Τηλεφτυάρι, Νεκατωμένος, tv book, TV STAND, Firebolt, Κωνσταντίνος Παναγιωτίδης
Οι συγγραφείς του blog δεν συνδέονται άμεσα με οποιονδήποτε τρόπο με τηλεοπτικούς σταθμούς ή άλλα ΜΜΕ.

CNC MINUS TV TOOLBAR (κατέβασέ το!)

Εάν θέλετε να λαμβάνετε ενημέρωση για τις νεότερες αναρτήσεις του blog CNC MINUS TV, τώρα έχετε τη δυνατότητα μέσω του toolbar του blog μας, φτάνει να πατήσετε εδώ και, αφού κατεβάσετε τη γραμμή εργαλειών του cncminustv, να την εγκαταστήσετε στον υπολογιστή σας. Το toolbar του blog περιλαμβάνει ακόμη μηχανή αναζήτησης για εξερεύνηση του διαδικτύου, πρόγραμμα αναπαραγωγής ραδιοφώνου για να ακούτε τη μουσική που θέλετε, παρέχει ακόμη πρόσβαση στο λογαριασμό e-mail σας και προειδοποίηση για νεότερη αλληλογραφία μέσω της λειτουργίας E-Mail Notifier κ.α