Η ΕΡΤ είναι εδώ

Παρασκευή 26 Οκτωβρίου 2012

ΤΗΛΕ-γράψε μου

ΤΗΛΕ-γραφήματα της τηλεοπτικής εβδομάδας που μόλις τελείωσε

 
Βράδυ της Παρασκευής. Ολοκληρώνεται στον ΑΝΤ1 Κύπρου η ΑΙΓΙΑ FUXIA με το τελευταίο επεισόδιο του β’ κύκλου και πέφτει το «ΤΕΛΟΣ». Βράδυ της Δευτέρας. Η ΑΙΓΙΑ ξαναξεκινά: 1ο επεισόδιο 1ος κύκλος. Αυτό δεν είναι ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ, είναι ΕΠ-ΑΝΑΣΤΑΣΗ με αιτία! Ποια είναι η αιτία; Η NIELSEN που λέει ότι η ΑΙΓΙΑ FUXIA ακόμη και στη νιοστή της επανάληψη είναι ανάμεσα στις πιο δημοφιλείς σειρές.
Θέλουμε να παρακαλέσουμε τους λίγους κατόχους των μηχανών της εταιρείας να κάνουν ένα έλεος και να μην ξεχνουν το τηλεκοντρόλ τους όπου να’ναι, διότι παίρνουν και τους πολλούς στο λαιμό τους και αν συνεχίσουν έτσι, θα βγάζουν τα κανάλια τα ληγμένα, θα μας τα προσφέρουν ως φρέσκα και θα φταίμε εμείς!

 
Ο Παύλος (Κωνσταντίνος Γαβριήλ) έφυγε για την Αυστραλία (ή για τον ΘΟΚ, ό,τι προτιμάτε) αλλά πρώτα άκουσε τα εξ αμάξης από τη σεναριογράφο της σειράς: «Γκομενιάρης, γυναικάς, εραστής του κώλου, άχρηστος, σκάρτος» είναι κάποιοι από τους χαρακτηρισμούς που ακούσαμε προκειμένου να δικαιολογηθεί ο χωρισμός του ζευγαριού και η απόφαση της φυγής. Δεν είναι όμως κάπως υπερβολικοί δεδομένου ότι ο έρωτας του Παύλου και της Αθηνάς ήταν η κύρια ιστορία της σειράς από την οποία μάλιστα προέκυψε και ο τίτλος της;
 
Η Αθηνά (Βαρβάρα Λάρμου) δε ήταν τόσο απογοητευμένη από τη συμπεριφορά του Παύλου, που σκέφτηκε μέχρι και να πετάξει στον κάλαθο των αχρήστων τα ΑΣΠΡΑ ΜΠΑΛΟΝΙΑ που της χάρισε κάποτε, αλλά ευτυχώς τελευταία στιγμή την απέτρεψε η Έλενα (Μαρία Ιωάννου) σκεφτόμενη πιο λογικά ή για να ακριβολογούμε πιο «μετασιριαλικά», αφού πέταγμα των «φούσκων» στον κάλαθο θα σήμαινε και τέλος της σειράς! Κοίτα να δεις καθαρή σκέψη η Έλενα και εμείς το είχαμε για σιγουράκι ότι είχε πέσει σε κατάθλιψη. Τουλάχιστον η ερμηνεία της Μαρίας Ιωάννου μας έπεισε. Το σενάριο όμως άρχισε να ξεφουσκώνει (και σε αυτό δεν έχει να κάνει μόνο η αναγκαστική αποχώρηση του πρωταγωνιστή της).
Το να χορεύεις δύο σχεδόν λεπτά το «ai se te pego» δεν λέγεται γύρισμα για σειρά αλλά για βίντεο κλιπ που προορίζεται για το youtube. Έλεος!

 

Γράψε λάθος

1ον MEGA ΓΙΑ ΣΕΝΑ

Τα βάρυ της ζωής
(...και της τηλεόρασης)

  
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

2ον ΡΙΚ, ΜΑΖΙ ΣΤΟ ΡΙΚ

ΡΩΤΗΣΤΕ ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ
Ό,τι μα ό,τι θέλουμε;
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Απόγευμα της Πέμπτης και... Χριστιάνα και Δημητρόπουλος έχουν συντονιστεί συζητώντας και οι δύο για την κατάθλιψη. Και ο τηλεθεατής, με δύο τέτοιες επιλογές και με την Ελίτα ως μία τρίτη (επιλογή), που δεν του αφήνει και πολλά περιθώρια όταν και αυτή έχει μία εξίσου δυσάρεστη συζήτηση (βλ. καρκίνος), μία κατάθλιψη την παθαίνει!
 
 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
Οι προσωπικές τοποθετήσεις του Βίκτορα Παπαδόπουλου στο τέλος των ρεπορτάζ στο κεντρικό δελτίο του MEGA, αποτελούν ένα πρόσθετο λόγο για να επιλέξεις το συγκεκριμένο κανάλι για την ενημέρωσή σου!

 
Εκείνο το καλοκαίρι που ο Τσιάκκας ξέφυγε από τον προϋπολογισμό, έστειλε κάποιους στο νοσοκομείο...
Κάθε χρόνο οι κυπριακές σειρές συμφωνούν και επιλέγουν ένα θέμα που θα το έχουν όλες. Κάπως έτσι ζήσαμε χρονιές της μοναχής και της πόρνης. Φέτος είναι η χρονιά του παπά και των αυτοκινητικών ατυχημάτων. Το "Βαλς" ηγείται αυτής της τηλεοπτικής ιστορίας, καθώς έχει ολόκληρη καραμπόλα, αλλά από εκεί και πέρα όλες οι σειρές έχουν και από ένα ατυχηματάκι που στέλνει κάποιον στο νοσοκομείο, σε σημείο πια που να μη θυμάσαι ποιός μπηκε, ποιός βγηκε (και μετά ψάχνουμε κλίνες στο Γενικό και δεν βρίσκουμε) και στο τέλος τέλος ποιά σειρά βλέπεις βρε αδελφέ. Μόνο τη σειρά του Τσιάκκα δεν μπορείς να την μπερδέψεις. Γιατί; Ο Τσιάκκας είναι ο μόνος που θα μπορούσε να ασχολείται με ένα ατύχημα ένα ολόκληρο επεισόδιο και μόνο στο δικό του σίριαλ οι ηθοποιοί θα μπορούσαν να φύγουν από το σπίτι τους για το νοσοκομείο και να βρεθούν να οδύρονται πάλι στο σπίτι τους! Όταν λένε «οι του Τσιάκκα» βγήκαμε εκτός προϋπολογισμού, αυτό εννοούσαν άραγε;


Με αυτό το χτένισμα Αντρέα μου είσαι πιο πολύ για ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ
 παρά για να κάνεις τη γύρα σου στο Μακάρειο Νοσοκομείο...

Share/Bookmark

Αναγνώστες

ΤΟ ΜΑΝΙΦΕΣΤΟ ΤΟΥ BLOGGER

Μανιφέστο του blogger

1. Τα blogs είναι διάλογος - ελεύθερος ανεμπόδιστος διάλογος ανάμεσα σε πολίτες.

2. Τα blogs είναι μια πρόσκληση σε διάλογο, σε διαφωνία, και επικοινωνία.

3. Τα blogs δεν κέρδισαν το ενδιαφέρον της κοινωνίας επειδή λένε ψέματα συκοφαντούν. Το κέρδισαν επειδή η κοινωνία έχει ανάγκη από μια αυθεντική φωνή.

4. Τα blogs είναι το δικαίωμα του καθενός να εκφέρει την άποψή του. Δεν υπάρχουν “ενημερωτικά” και “μη ενημερωτικά” blogs. Μέσα από το διάλογο όλοι κάτι μαθαίνουμε.

5. Τα blogs δεν τα γράφουν επαγγελματίες - τα γράφουν πολίτες. Μπορεί να αξιοποιούν την όποια επαγγελματική τους εμπειρία, μπορεί και όχι.

6. Ο blogger δεν χρησιμοποιεί εθνικούς πόρους (όπως οι τηλεραδιοσυχνότητες), και συνεπώς δεν μπορεί να μπαίνει σε καλούπια ο τρόπος και το περιεχόμενο της έκφρασής του. O blogger αξιοποιεί το απεριόριστο μέγεθος του παγκόσμιου Δικτυακού ιστού για να εκφράσει και τη δική του άποψη.

7. Η Πολιτεία, τα Media, οι επιχειρήσεις, και όλοι οι θεσμοθετημένοι οργανισμοί της Ελληνικής κοινωνίας, αξίζει να παρακολουθούν τους bloggers και τον διάλογο τους. Ακόμα καλύτερο θα είναι να συμμετέχουν ισότιμα σε αυτόν το διάλογο. Θα μπορέσουν και οι ίδιοι να γίνουν σοφότεροι μαθαίνοντας την άποψη του απλού πολίτη, αντί να προσπαθούν να την περιορίσουν στα δικά τους καλούπια.

8. Το δικαίωμα του blogger να γράφει ελεύθερα την άποψή του είναι ιερό. Αν με αυτά που γράφει καταπατά συγκεκριμένες νομοθετικές διατάξεις, υπάρχουν νόμιμες διαδικασίες για την δίωξή του.

9. Στο βαθμό που δεν παραβιάζει με σαφή τρόπο διατάξεις του νόμου, η ανωνυμία είναι δικαίωμα του blogger.

Blog Information

Δημιουργός: MINUS TV Γράφει: to.telecontrol Έγραψαν και μπορεί να ξαναγράψουν: MINUS TV, tv_maniac, Τηλεφτυάρι, Νεκατωμένος, tv book, TV STAND, Firebolt, Κωνσταντίνος Παναγιωτίδης
Οι συγγραφείς του blog δεν συνδέονται άμεσα με οποιονδήποτε τρόπο με τηλεοπτικούς σταθμούς ή άλλα ΜΜΕ.

CNC MINUS TV TOOLBAR (κατέβασέ το!)

Εάν θέλετε να λαμβάνετε ενημέρωση για τις νεότερες αναρτήσεις του blog CNC MINUS TV, τώρα έχετε τη δυνατότητα μέσω του toolbar του blog μας, φτάνει να πατήσετε εδώ και, αφού κατεβάσετε τη γραμμή εργαλειών του cncminustv, να την εγκαταστήσετε στον υπολογιστή σας. Το toolbar του blog περιλαμβάνει ακόμη μηχανή αναζήτησης για εξερεύνηση του διαδικτύου, πρόγραμμα αναπαραγωγής ραδιοφώνου για να ακούτε τη μουσική που θέλετε, παρέχει ακόμη πρόσβαση στο λογαριασμό e-mail σας και προειδοποίηση για νεότερη αλληλογραφία μέσω της λειτουργίας E-Mail Notifier κ.α